claire_de_lune 14.01.08, 08:43 W ostatnich WnS pojawil sie Edward. To imie mojego dziadka. Bardzo rzadko spotykane. Jego podstawowa forma mi sie podoba, gorzej z Edziem Ale jest tez ciekawy Ed Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Edward 11.06.08, 10:08 Edzio bardzo mi bruździł w odbiorze tego imienia, ale pomalutku zaczyna mi się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
veranillo Re: Edward 11.06.08, 10:59 Pamiętam, że kiedyś był już na forum wątek o Edwardzie i byłam bardzo ucieszona, bo znalazłam tam osoby, którym to imię podobało się - tak, jak mnie. Może nie jest to mój główny typ na imię dla syna, ale obiektywnie mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Edward 11.06.08, 11:58 Mnie niestety nic nie przekona do tego imienia ,podobnie jak do Józefa. Jestem "niereformowalna". Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Edward 11.06.08, 12:21 Mi się podoba, nawet Edzio nie jest jak dla mnie taki straszny... chociaż wolę inne zdrobnienia Edwarda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axxi Re: Edward IP: 82.177.26.* 15.06.08, 22:09 Imię Edward, choć nie jest popularne, budzi moją sympatię - a to dlatego, że mężczyźni o tym imieniu to porządni, uczciwi ludzie. Przynajmniej takich znam. Odpowiedz Link Zgłoś
gandziaxd Re: Edward 15.06.08, 22:17 pełna wersja mi sie podoba ale zdrobnienia juz nie Odpowiedz Link Zgłoś