Gość: jagodamo111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 18:04 ktore pomozcie wybrac na swiat ma przyjsc juz 30 maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dolmadakia Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.08, 18:07 Mi się najb.podoba Melania.Potem Rozalia.Potem długo nic i dopiero potem Klara. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 18:11 Melania i Klara podobają mi się ogromnie, a Rozalia nieco mniej. Dawniej marzyłam o Klarze, dzisiaj wybrałabym Melanię. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 18:21 Najbardziej podoba mi sie Klara i Melania Odpowiedz Link Zgłoś
darowoga Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 18:21 zdecydowanie Melania, Klara też ok, Rozalia, nie do końca jestem przekonana. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 18:36 wszystkie trzy podobają mi się bardzo, w kolejności: Klara Rozalia Melania. Chyba próbowałabym dopasować które najbardziej do nazwiska pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makowa_panienka Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? IP: *.nat.tvk.wroc.pl 01.05.08, 18:41 Podobają mi się tylko Klara i Melania Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 18:49 Wszystkie trzy podobają mi się; dla własnej córki łamałabym się między Melanią a Klarą. Trudny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilija Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? IP: *.lublin.mm.pl 01.05.08, 19:10 Melania - śliczne i melodyjne Rozalia - sympatyczne, pasuje bardziej do kucharki niż malej dziewczynki Klara - wyniosłe i jakieś odpychające (jak dla mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 19:16 1. Klara - sama chciałabym tak nazwać córkę, 2. Melania - bardzo fajnie można skracać, Mela, Lena itp. 3. Rozalia - też niezłe, ale mi osobiście podoba się średnio. Proponuję Klara Melania. Odpowiedz Link Zgłoś
3_potworki Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 19:46 Melanii nie lubię, wybierałabym między Rozalką a Klarą - chyba skłaniałabym się ku Rozalce Chociaż Klara też jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 20:12 Melania - jedno z najpiękniejszych imion. Śliczne i delikatne. Super! Mam nadzieję,że właśnie Melanię wybierzecie Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 20:29 Rozalia podoba mi się bardzo, choć dla swojego dziecka zdecydowałabym się na Różę. Na drugim miejscu Melania, Klara też mi się podoba, ale nieco mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 20:57 melania (mela, melunia) to zdecydowanie moja faworytka! rozalia nie podoba mi się w ogóle (i jeszcze to zdrobnienie "rozalka" ;P) klara podoba mi się średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 21:32 Jestem za Rozalią Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 21:57 hyba nie potrafię soradzić żadnego z ich bym nie nadała, choć chyba najszybciej Melania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funia Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? IP: *.tosa.pl 01.05.08, 22:07 Tylko ROZALIA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 01.05.08, 22:32 Wszystkie ładne w kolejności: Klara, Rozalia, Melania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petronela Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 12:20 Melania! imię świetne Klara jest też fajne, krótkie, z charakterem. Rozalia jest dla mnie mdła,nijaka. Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 02.05.08, 13:20 Rozalia Melania też piękne, a za Klarą nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 03.05.08, 08:42 Rozalia lub Klara Odpowiedz Link Zgłoś
maga30 Re: Rozalia czy Melania???? a moze Klara???? 04.05.08, 09:07 Klara a jeśli dwa: Klara Melania Odpowiedz Link Zgłoś