nastka_19 13.07.08, 13:11 to co prawda z zeszłego tygodnia ale imionka są i nie znikną bez większych rewelacji u dziewczynek: Julia Magdalena Julia Aleksandra Milena Monika Dominika Oliwia Emma Sara Roksana Chłopcy Mikołaj Mateusz Seweryn Jakub Jakub Aleksander ( brat Juli Aleksandry) Nikodem Wiktor Julian Filip Magnus Maciej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: chrzczone dzieci 13.07.08, 21:21 Julia Aleksandra i Jakub Aleksander mnie zamurowały. Bardzo podoba mi się Magnus. Zestaw Emma Sara mi nie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita771 Re: chrzczone dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.08, 23:28 Mnie również, uśmiałam się z lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: chrzczone dzieci 14.07.08, 10:21 Emma?Z n ó w widzę kolejną Emmę??? buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: chrzczone dzieci 14.07.08, 18:50 U dziewcząt znowu żadna rewelacja, jedynie Emma zwraca jako taką uwagę...U chłopców ślicznie, najbardziej podoba mi się zestaw Nikodem Wiktor... Zaskoczył mnie Seweryn. Swoją drogą ciekawe dlaczego dziewczynkom rodzice nadają wiecznie te same imiona...Pięknych imion dla dziewczynek jest całe mnóstwo, nawet więcej niż dla chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
tyldzia-mala Re: chrzczone dzieci 15.07.08, 13:19 Dziewczęce zestawy mnie nie przekonują, z chłopięcych podoba mi się Jakub Aleksander (choć Jakubów teraz jak mrówków) i Nikodem Wiktor. Emma Sara jest przekombinowana moim zdaniem, nie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś