mamaemmy 27.08.08, 19:14 co byscie wybrały? Jak ktos chce wpisać:"zadne z nich"-niech się nie dopisuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aula27 Dionizy! 27.08.08, 19:37 Za dużo już Kacprów, u nas na osiedlu co drugi chłopiec to Kacperek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: ankieta :) Kacper czy Dionizy? IP: *.dsl.club-internet.fr 28.08.08, 15:28 Tylko Kacper. Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Kacper 27.08.08, 20:04 już po stokroć od Dionizego wole damska wersje Dionizje Odpowiedz Link Zgłoś
julie1789 Re: ankieta :) Kacper czy Dionizy? 27.08.08, 20:04 Kacper - super, bardzo mi się podoba. Nie obchodzi mnie, że popularny. Dionizy - pierwsza myśl - brrrrr, potem trochę się przkonałam, ale nie na tyle, by w ogóle porównywać go z Kacprem. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: ankieta :) Kacper czy Dionizy? 27.08.08, 22:21 Niech Wam będzie, że Dionizy...Ubóstwiam jego żeński odpowiednik,o od dawna czym wie już całe forum, natomiast samego Dionizego nie za bardzo lubię (przez Dionizego ze "Złotopolskich",za to Dionizja w żaden sposób mi się z nim nie kojarzy...Kojarzy mi się z moją małą sąsiadką i jeszcze jedną dziewczynką spotkaną 5 lat temu w Krakowie. Kacprów znam wielu, każdy inny,ale co fakt, to fakt:za dużo. W ogóle te imiona to dwa różne bieguny-jedno staroświeckie, praktycznie teraz nienadawane, drugie dość nowoczesne,na absolutnym topie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: ankieta :) Kacper czy Dionizy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 00:39 Zdecydowanie Dionizy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: ankieta :) Kacper czy Dionizy? IP: *.acn.waw.pl 28.08.08, 13:55 Dionizy-Dyzio) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: ankieta :) Kacper czy Dionizy? 28.08.08, 19:24 Siostrzeńcami kaczora Donalda byli Dyzio, Hyzio i Zyzio - chciałoby się mieć taką trójeczkę, tylko nie wiem, jak rozwiązac problem Hyzia. Hezychiusz? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: ankieta :) Kacper czy Dionizy? 28.08.08, 20:12 gaudencja napisała: > Siostrzeńcami kaczora Donalda byli Dyzio, Hyzio i Zyzio - chciałoby > się mieć taką trójeczkę, tylko nie wiem, jak rozwiązac problem > Hyzia. Hezychiusz? DDDDD i jeszcze Łebi była ale kim była,to nie pamietam > Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: ankieta :) Kacper czy Dionizy? 03.09.08, 18:06 mamaemmy napisała: A to już nie ma innych telenowel, tylko Złotopolscy? Dlaczego nie na przykład Tomasz, albo Władysław? Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Dionizy 04.09.08, 10:00 Dionizy (jeśli pasuje do nazwiska) Kacprów wokół mnie pełno i czasem mam wrażenie, że nie ma innych męskich imion niż Kacper albo Filip... Odpowiedz Link Zgłoś