kw_klos 10.12.08, 15:09 Ktore Waszym zdaniem jest najbardziej 'uniwersalne' w szerokim tego slowa znaczeniu i bedzie pasowac do imienia Ignacy. Z gory dziekuje za wszystkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. 10.12.08, 15:11 Wszystkie sa dość uniwersalne. Najmniej chyba Aleksander (ze względu na pisownię). Mnie najbardziej podoba się Kasjan. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. 10.12.08, 16:29 Wszystkie są OK, podobają mi się w kolejności, w jakiej je wymieniłaś, czyli najbardziej Jan a najmniej Gabriel. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. 10.12.08, 17:59 Najbardziej uniwersalny pod względem pisowni jest Gabriel, a najbardziej mi się podoba i pasuje do Ignacego IMO Kasjan. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. 10.12.08, 19:19 Gabriel lub Aleksander Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_19 Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. 10.12.08, 21:41 odrzuciłabym Jana ( raczej ze względów osobistych - po prostu nie lubię tego imienia)i Aleksandra ( tu ze względu na zdrobnienie Olek bo zapewne nie wszystkich udało by sie skłonić do Alka ) tak więc pozostaje Kasjan i Gabriel i dokładnie w takiej kolejności bym wybierała Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. 11.12.08, 09:13 Jan lub Aleksander, oba piękne i uniwersalne, Gabriel niezbyt mi sie podoba a Kasjan wyjatkowo brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iryska Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. IP: *.as.kn.pl 11.12.08, 18:52 Mi pasuje Ignacy Aleksander. Odpowiedz Link Zgłoś
trasimeno Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. 12.12.08, 11:43 Z tych , które podałaś najbardziej podoba mi się Kasjan, ale Gabriel też jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. 13.12.08, 17:42 Gabriel ew. Jan, ale Jaśków pełno dookoła Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. 13.12.08, 17:59 Najbardziej uniwersalny wydaje mi się Jan. I chyba to imię sama bym wybrała, chociaż pozostałe też mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clori Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. IP: *.smrw.lodz.pl 14.12.08, 00:54 Absolutnie Kasjan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LW Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. IP: *.mas.airbites.pl 14.12.08, 12:53 Niestety ale poszukałbym czegos innego. Jan za starodawne, Kasjan i Gabriel to jakieś wymyślne nie wiadomo co....chyba najlepsze Aleksander jako mniejsze zło Odpowiedz Link Zgłoś
tekla33 Re: Jan, Aleksander, Kasjan a moze Gabriel. 16.12.08, 22:22 my mamy aleksandra, wszyscy do niego mówią alek olek mi jakos nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś