mary-sol 23.12.08, 16:09 Moj brat ma miec dziecko, ale poniewaz on i Sara, jego zona, nie moga sie zgodzic mnie poprosili zebym wybrala imie. Dziecko bedzie dziewczynka i mysle nad Maja, Anastazja lub Alexandra (Aleksandra). Wszyscy w mojej rodzinie lubia krociutkie lub dlugie imiona i prosimy o polskie tylko. Moje dziecko sie nazywa Anastazja Maria Kolodziej i Sara chce zeby dziecko bylo nazwane od kogos z rodziny. Nazwisko to Kolodziej. Prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Massia99 Re: Imiona dla dziecka brata!!! IP: *.washdc.east.verizon.net 23.12.08, 17:09 Nie znam twojej rodziny, ale pomyślałabyś nad Anastazja (mojej siostry dziecko sie nazywa Anastazja), Lidia, Sofia/Zofia, Aniela, Blanka, Celina, Dakota (to nie imie polskie), Ewa, Felicja, Gabriela, Honorata, Inga, Joanna, Klara, Marcelina, Natalia, Olga, Patrycja, Renata, Sara, Tatiana, Urszula, Weronika, Zuzanna. Mam nadzieje ze pomoglam! Odpowiedz Link Zgłoś
olianka mary-sol vel massia 23.12.08, 20:31 Wiem, że masz teraz wolne od szkoły, ale może pomóż mamie w kuchni albo pooglądaj Kevina w tv (pewnie jest, bo zawsze w święta jest) zamiast rozmawiać ze sobą na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: mary-sol vel massia 23.12.08, 20:36 olianka napisała: > Wiem, że masz teraz wolne od szkoły, ale może pomóż mamie w kuchni Dziękuję za interwencję - człowiek stary a mało bystry ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Imiona dla bratanicy 23.12.08, 19:24 Czy dobrze rozumiem, że bratanicę chcesz nazwać tak, jak Twoją córeczkę? Nie będzie Wam się mylić? A może: Antonina Kołodziej (podobne w formie do Anastazji, ale inne) Marianna Kolodziej (podobnie do drugiego imienia Twojej córeczki, ale też inaczej) Adrianna Kołodziej Marcelina Kołodziej Julianna Kołodziej Dagmara Kołodziej Faustyna Kołodziej Klementyna Kołodziej Dobrosława Kołodziej lub Dobromiła Kołodziej (Miłka) Pozdrawiam Aleksandra i Maja są nieprzytomnie popularne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś