itsola 05.11.03, 13:16 Kochane dziewczynki ! Chyba jest to moim obowiazkiem,bo to forum to prawie jak rodzinka ,oznajmic wam :ze moj test pokazal dwie kreseczki. Wogole nie liczylam ,i jeszcze nie moge w to uwierzyc.Ale 18 .11 mam dopiero termin u gin.Jestem w szoku ,ale sie ciesze.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarek_edziecko Re: Jeszcze jeden potomek ? 05.11.03, 13:39 Oluś! Naprawde????? Jeju, jak sie ciesze ! Szczerze gratulujemy !!! Chciałabyś chłopca czy dziewczynke ? I oczywiscie o wszystkim nas informuj . Super! O imionach pewnie w pozniejszym terminie porozmawiamy. Kochana, cieszymy sie bardzo. Raz jeszcze gratulacje !!! Pozdrówka. Madzia z rodzinką Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Jeszcze jeden potomek ? 05.11.03, 14:00 Wielkie gratulacje!!!!! Superm naprawde!!!! Opowiadaj o wszystkim! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Jeszcze jeden potomek ? 05.11.03, 16:08 Dziewczyny ! Naturalnie chcialabym miec dziewczynke ale ja nie wybieram, najwazniejsze ze dziecko bedzie zdrowe.Chociaz czuje sie bardzo dobrze( do tej pory ),calkiem inaczej niz przy pierwszej ciazy.A jak wy to przyzywalyscie?Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Jeszcze jeden potomek ? 05.11.03, 17:39 Gratuuuulujęęęęeee !!! )) Ciesz się, będzie Was więcej... a jeśli będzie kolejny chłopak to....... będziesz jedyną królową w domu!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę i życzę wszystkiego najlepszego! Dbaj o siebie i maluszka........ Kaśka - mama Kornela Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Jeszcze jeden potomek ? 05.11.03, 22:35 Ojej!No to gratulacje!! Imion masz do wyboru do koloru zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Jeszcze jeden potomek ? 07.11.03, 09:11 Super wiadomość!! Wielkie gratulacje i ogromne buziaki dla Ciebie i dla Fasolki w brzuszku. Marcsi Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: Jeszcze jeden potomek ? 07.11.03, 10:48 i ja się przyłączam wszystkiego najlepszego dla obojga (i oczywiście dla obu synków) causki badziul Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Jeszcze jeden potomek ? 07.11.03, 20:28 Czesc Dziewczyny ! Serdeczne dzieki za takie mile slowa.Ja czuje sie dobrze ,tylko ciagle jestem glodna ,ale staram sie nie przesadzac z nadmiernym jedzeniem.A moja "fasolka "jak to ladnie ktos nazwal,mysle,ze tez sie dobrze rozrasta .Badzmy dobrej wiary,przekonam sie 18.11..To troche dlugo -chyba cos wymysle i postaram sie przyspieszyc termin. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi No i co powiedział pan doktor? 18.11.03, 09:50 Olu, Podziel się dobrymi wiadomościami. Ściskam Ciebię i Fasolkę. Marcsi Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: No i co powiedział pan doktor? 18.11.03, 15:57 Tak, już osiemnasty - i jak Olu? Buziaczki dla Mamy i Fasolki! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: No i co powiedział pan doktor? 23.11.03, 21:52 No i jak Oluś? Odpowiedz Link Zgłoś