Gość: kwiatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:15 Poleccie jakies fajne imie dla dziewczynki do nazwiska Kwiecińska. Mi sie podoba Marcelina lub Kornelia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Imie dla dziewczynki 09.01.09, 11:19 Podobają mi się obydwie propozycje. Od siebie dorzucam: Marcjanna Kwiecińska Eleonora Kwiecińska Ariadna Kwiecińska Cecylia Kwiecińska Melania Kwiecińska Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.3 Re: Imie dla dziewczynki 09.01.09, 11:51 Ladne imiona wybralas, a od siebie dorzuce: Emilia Marianna Konstancja Julianna Antonina Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
habina Re: Imie dla dziewczynki 09.01.09, 12:42 Ja bym dala jakies krotkie. Ewa Kwiecinska Anna Kwiecinska Iga Kwiecinska Z pewnoscia nie Róża, ani Kalina ani Maja czy Jagoda - wtedy za bardzo kwiatowo by bylo Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Imie dla dziewczynki 09.01.09, 16:11 Marcelina pasuje mi do nazwiska lepiej niż Kornelia. Podrzucam jeszcze: Cecylia Kwiecińska Emilia Kwiecińska Julianna Kwiecińska Marta Kwiecińska Agata Kwiecińska Joanna Kwiecińska Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie dla dziewczynki 09.01.09, 17:48 Albo mam deja vu, albo już o to pytałas - ale nie widzę wątku w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Imie dla dziewczynki IP: *.99.77.213.easy-com.pl 10.01.09, 18:03 deja vu. Pytalem o imie dla chlopca - Bruno/Marcel. teraz pytam o dziewczynke bo plci nie znamy jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie dla dziewczynki 10.01.09, 18:11 Aha, dziękuję. Marcelina Kwiecińska IMO bardzo dobrze brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
morepig Re: Imie dla dziewczynki 09.01.09, 19:15 mnei sie wydaje ze jeszcze michalina pasuje. i matylda... (ja cos mam z tymi imionami na m... ) Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Imie dla dziewczynki 10.01.09, 15:47 Zarówno Kornelia jak i Marcelina są w porządku. M Od Marceliny wolę Marcjannę. Wszystkie propozycje dziewczyn są IMO świetne A może coś z grupu vintage, tzn. Marta, Agmieszka, Daria, Katarzyna, Anna(zwsze modne) Małgorzata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Imie dla dziewczynki IP: *.99.77.213.easy-com.pl 10.01.09, 18:05 Dziekuje za propozycje, pokrywaja sie one z naszymi. Ja osobisci mam jeszcze jedno - Berenika, ale moja żona nie chce słyszeć... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie dla dziewczynki 12.01.09, 17:34 Widziałam w innym watku, ze jednak Berenika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Imie dla dziewczynki IP: *.99.77.213.easy-com.pl 13.01.09, 19:24 zona sie powoli przelamuje do Bereniki. A to wszystko dlatego, ze podeszla do swojej p. Profesor, a ta jej powiedziala, ze ma corke - Berenike, na to zona sie zarumienila, bo to imie ja forsuje od dluzszego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie dla dziewczynki 14.01.09, 12:33 Świetnie - nie ma to jak przykład osoby cieszącej się autorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imie dla dziewczynki 12.01.09, 14:47 Z twoich propozycji wybrałabym Marcelinę. Popieram berenikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem.mama Re: Imie dla dziewczynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 12:20 i Marcelina i Kornelia są ładne. Do Waszego nazwiska pasuje praktycznie każde imię. Ja od siebie dorzucę moją ulubioną Lilianę Odpowiedz Link Zgłoś