olianka 15.03.09, 10:34 Dawniej częste było nadawanie imion z kalendarza. W myśl tej zasady robimy sobie taki właśnie kalendarz,w którym codziennie odnotowujemy DWA imiona - męskie i żeńskie, które nadalibyśmy, gdyby był przymus nadawania właśnie imion z kalendarza. Nawet jeśli nie będzie danego dnia imienia, które zachwycałoby nas, to z konieczności wybieramy jedno podchodzące najbardziej, zamiast szukać fajnych w okolicy. pl.wikipedia.org/wiki/15_marca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneladgam Re: Zabawa - 15 marca 15.03.09, 11:17 Krzysztof (dziwne, pomimo przeżytego wielkiego cierpienia nie straciłam sympatii do imienia, a zwłaszcza do zdrobnienia) i Ludwika (jedno z najpiękniejszych imion świata!) ciekawy wybór dziś w ogóle, podoba mi się zestaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka_22 Re: Zabawa - 15 marca IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.09, 12:25 Krzysztof i Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Zabawa - 15 marca 15.03.09, 15:45 Dzis z przyjemnością: Krzysztof i Ludwika. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_luba Re: Ludwika / Zachary 15.03.09, 15:52 Ludwika, alez mi sie to imie podoba Odpowiedz Link Zgłoś