Gość: lotion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 14:08 moje propozycje to: Helena Antonina, Rozalia , Anastazja, Maurycy , Makary, Zachary. propozycje partnera : Nataniel, Nina, Nadia. Ktore wg was sa lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelcia714 Re: nataniel... 12.04.09, 14:59 Bardziej podobają mi się Twoje propozycje a w szczególności Helena Antonina,Rozalia,Anastazja i Makary. Z propozycji Twojego partnera podoba mi się Nadia. Wybrałabym Anastazję lub Antoninę jeżeli by się dało na pierwsze dać,a dla chłopca Makary Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: nataniel... 12.04.09, 15:10 mnie bardziej się podobają Twoje dla dziewczyn, a partnera dla chłopca Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-15 Re: nataniel... 12.04.09, 16:44 z podnych imion podobają mi się tylko dwa: Anastazja i Nina reszta jak dla mnie odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m_l Re: nataniel... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.04.09, 17:01 Dla dziewczynki zdecydowanie Twoje, dla chłopca Twojego partnera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smok Re: nataniel... IP: 193.138.241.* 12.04.09, 17:31 Maurycy - myślę, że to nawet ciekawe imię. Nina i Nadia podobały mi się kiedyś, ale czas tych imion dla mnie minął. Helenę i Antoninę odbieram bardzo negatywnie, za wcześnie na te imiona. Makary kojarzy mi się z makaronem. Zachary dla mnie ma kolor brązowy - odpada. Nataniel za łagodny i dla mnie różowy, skrót Natan bardziej mi się podoba. Rozalia i Anastazja - nie wiem, raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: nataniel... 12.04.09, 17:53 mówiąc krótko - propozycje partnera wydają mi się jakieś takie rozlazłe, za bardzo miękkie. Może w ramach kompromisu coś innego na N, bo chyba mu się podobają takie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja12 Re: nataniel... IP: *.plock.mm.pl 12.04.09, 17:59 tak krótko-całość bez pojęcia.Trzeba myśleć i szukać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: nataniel... 12.04.09, 18:05 Podobają mi się bardzo: Helena, Antonina, Maurycy, Zachary. Nataniel, Rozalia, Anastazja, Makary i Nina mogą być. Nadia odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: nataniel... 12.04.09, 19:05 Twoje typy świetne. Typy partnera IMO marne. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: nataniel... 12.04.09, 19:06 Może pogodzi Was Antonina zdrabniana do Niny? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: nataniel... 12.04.09, 19:23 olianka napisała: > Twoje typy świetne. Typy partnera IMO marne. Sądzę identycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
justii23 Re: nataniel... 14.04.09, 17:31 propozycje partnera- Nataniel i Nadia - bardzo mi się podobają z twoich- Anastazja i Maurycy Helena - jak dla mnie bez szans, zupełnie do mnie nie przemawia, podobnie jak Zachary Odpowiedz Link Zgłoś