kasiakl 07.08.22, 22:24 4xLO, 1xTechnikum i 1xBranzowa - lacznie ok 1300 uczniów 2 Arkadiusz Brajan Cezary Danylo Denys Jacek Jaroslaw Julian Juliusz Konstanty Kornel Krystian Nataniel Oleksandr Przemyslaw Robert Wladyslaw 3 Damian Eryk Fryderyk Gabriel Gustaw Kazimierz Marek Natan Olaf 4 Adam Artur Daniel Franciszek Oliwier Radoslaw 5 Maksym Rafal Sebastian Tobiasz 6 Antoni Borys Jedrzej Tymon Tymoteusz 7 Blazej Kuba 8 Alan Aleksander 9 Bartlomiej Hubert Ignacy Konrad 10 Milosz Stanislaw 11 Adrian Dominik 12 Oskar 13 Igor Krzysztof Marcin Lukasz 15 Dawid Karol 16 Filip 17 Wojciech 18 Patryk 19 Jan Maciej 21 Wiktor 22 Piotr 23 Kamil 26 Maksymilian 27 Pawel Tomasz 28 Michal 30 Mikolaj Szymon 39 Bartosz 41 Jakub 44 Kacper 54 Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiakl Re: Przyjeci do LO 07.08.22, 23:37 pojedyncze nadania + dwa imiona Anton (pl) Andres (obce n) Andrzej Artem Beniamin Benjamin Bruno Cyprian Cyryl Danill Dylan (pl) Eduard (obce n) Ernest Erwin Fabian Gregory (pl) Grzegorz Jonasz Kordian Ksawery Krzesimir Landon (obce n) Leon Maks Marcel Mark Mieszko Nicolas (pl) Remigiusz Slawomir (z pl znakami) Stefan Swiatoslaw (bez pl znakow) Swiatoslaw (z pl znakami) Teodor Winincjusz Witold Vladyslav Andrzej Jan Dominik Jan Jakub Adam Jakub Wladyslaw Jan Antoni x2 Kacper Szymon Konrad Karol Maciej Jan Michal Wojciech Piotr Jan Piotr Tadeusz Stanislaw Mikolaj Szymon Jan Szymon Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Przyjeci do LO 08.08.22, 08:09 Aż trzech Gustawów! Moją uwagę zwrócił po pierwsze brak imion żeńskich 😉. A z męskich: Witold, Stefan, Teodor, Krzesimir - te mi się podobają 🙂. Beniamin, Erwin, Cyprian, Cyryl, Remigiusz, Winicjusz, Jonasz, Ernest, Kordian- doceniam u kogoś. Czasem tylko na zasadzie "dobrze, że to nie kolejny Kubuś, Mateusz itp". Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Przyjeci do LO 08.08.22, 06:09 Ciekawie, ze jest dwoch Jackow, Jaroslawow, Julianow, Juliuszy, Konstantych i Wladyslawow oraz trzech Gustawow i Kazimierzy. Cyryl, Artem, Kordian sa fajni. Bardzo sie ciesze z Krzesimira, Stefana, Mieszko, Remigiusz, Winincjusz i Swiatoslaw. Winincjusz kroluje w tym zestawieniu! Gratulacje rodzicom Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakl Re: Przyjeci do LO 08.08.22, 13:50 2 Alisa Angelika Aniela Dalia Daria Edyta Eliza Helena Justyna Klaudia Marcelina Matylda Melania Michalina Oleksandra Olena Olha Paula Sofiia Teresa Ulyanna Urszula Zlata Zaneta (z pl znakami) Yuliia 3 Agnieszka Anastazja Lidia Lucja (z pl znakami) Marianna Monika Sylwia 4 Gabriela Izabela Kaja Laura Lena Marika Polina Roza (z pl znakami) Sonia 5 Iga Malwina Nicole 7 Joanna Kamila Olga 8 Nadia Pola 9 Patrycja 10 Jagoda 11 Malgorzata Milena 13 Dominika 14 Antonina Magdalena Paulina 15 Agata 16 Nikola 17 Katarzyna Maria 18 Marta 19 Kinga 20 Anna 21 Karolina 22 Alicja 24 Emilia 26 Weronika 27 Amelia Natalia 28 Hanna 32 Maja 36 Oliwia 37 Wiktoria 43 Zofia 46 Martyna 47 Aleksandra 49 Zuzanna 53 Julia Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Przyjeci do LO 08.08.22, 16:35 Z żeńskich bardzo podobają mi się: Matylda, Marianna, Melania i Jadwiga - ona jest niestety jako drugie imię do nielubianej przeze mnie Martyny. U kogoś doceniam Teresę, Judytę, Noemi. Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Przyjeci do LO 12.08.22, 20:06 Dalia, Agnieszka, Lidia, Łucja, Róża, Anastazja, Urszula na plus > ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakl Re: Przyjeci do LO 08.08.22, 14:07 Ada Aneta Antonia Bianka Barbara Dagmara Daryna Dorota Elzbieta (z pl znakami) Ewa Ewelina Evgenia Gloria Iana (wch) Ida Inka Iryna Ivanna Jasmina (pl znaki) Jasmina (bez pl znakow) Jennifer (pl n) Judyta Julianna Julita Kalina Karina Leonor (n pl lub obce) Liliana Magda Marcela Michelle (pl) Nicola Nina Nikol Noemi Olivia Sara Tamara Wanessa Valeria Valeriya Vanessa Varvara Viktoriia Yelyzaveta Antonina Lucja Dagmara Zofia Hanna Maria Julita Lucja Kalina Maria Kamila Katarzyna Kamila Maria Maja Anna Marcelina Julia Maria Magdalena Martyna Jadwiga Nadia Zofia Natalia Maria Oliwia Anna x3 Paola Pia (pl n) Wiktoria Elzbieta Zofia Anna Zuzanna Zofia Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Przyjeci do LO 12.08.22, 20:02 Z na plus Ada, Marcela, Noemi, Judyta,Jaśmina, Kalina, Ida. Doceniam Barbarę, Dorotę, Elżbietę, Ewę, Antonię, Glorię, Tamarę, Juliannę, Dafmare, Biankę. Zaskoczyła mnie Aneta Kalina Maria- znam dziewczynę o takich imionach😉 Odpowiedz Link Zgłoś
sulika Re: Przyjeci do LO 12.08.22, 20:16 Cyryl, Jędrzej, Jonasz❤️, Krzesimir, Tobiesz- super Erwin, Ksawery, Erwin, Mieszko, Remigiusz, Stefan, Teodor, Witold, Olaf, Kazimierz, Przrmyslaw, Kornel, Konstanty, Jacek- na plus Winicjusza docenilabym u kogoś, ale to stanowczo nie mój styl. Doceniam też Andrzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Przyjeci do LO 11.09.22, 18:01 Jestem pod wrażeniem Winicjusza i Erwina. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Przyjeci do LO 12.09.22, 10:11 Tylu Kacprów - szok. Osobiście nie znam ani jednego, młodego czy starego Odpowiedz Link Zgłoś