Gość: anya IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.05.09, 13:25 Błagam! Niech nikt nigdy nie nazwie dziecka Anna !!!!!!!!!To imię jest przeklęte ,pechowe i niesie ze sobą samotność, rozpacz , smutek ,chorobę i opuszczenie.Długo nie mogłam w to uwierzyć. Moje śledztwo trwa już parę lat. Niestety nie spotkałam nawet troszkę szczęśliwej Anny.Z dwóch jednojajowych blizniaczek to Anna jest zawsze tą chorą,samotną i nieszczęśliwą.Pytam obce kobiety....i często odpowiedzią Ań są łzy.To jakiś koszmar!Ja sama dowiedziałam się tego przypadkiem od dwóch różnych osób(dalekich od wiary w zabobony) w tym jeden ojciec Ani ze łzami w oczach mówił mi jak bardzo żałuje że nazwał tak córkę. Z Haniami jest podobnie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wimperga kompletna bzdura 02.05.09, 13:45 Mam na kopy znajomych imienniczek (co, biorąc pod uwagę popularność imienia nie jest dziwne) i większość z nich uważa się za szczęśliwe i spełnione osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
elcondor Re: imiona 02.05.09, 13:51 To smutne, co piszesz Anyu... I nieprawda - ja znam co najmniej jedną Anię szczęśliwą i spełnioną. A jakbym się zastanowiła, to pewnie znam więcej niż jedną. Uznajmy, że Twoje doświadczenie to zbieg okoliczności i jakaś zła passa kilku osób, która na pewno minie. Ale fakt - często tak jest, że imiona narzucają nam spojrzenie na człowieka. Ja jestem uprzedzona do Katarzyn (Kaśka - pewnie głupia - tak mi sie kojarzy), a własnej córce nigdy bym nie dała Agnieszka, bo małe Agnieszki są niegrzeczne (pewnie bzdura, ale tak mam). Macie jakieś podobne spostrzeżenia? Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: imiona 02.05.09, 19:45 Ja mam na drugie Anna i już wiem na co powinnam zgonić moje dość liczne niepowodzenia A swoją drogą jeżeli chodzi o spostrzeżenia dotyczący imion i ich właścicieli to moje są bardzo podobne: - większość Katarzyn jakie znam to dość fałszywe "zołzy" - Agnieszki są miłe, ale czasem wkurzające i niezdarne, wszędzie gdzie się pojawiają to coś się nagle tłucze, wylewa, przewraca - Krzysztof, ojjjj Ci to erotomani gawędziarze, czarusie, ale mocni tylko w gadce - Agaty - pępki świata, nie znam Agaty, która nie uważa się za naj...naj... - Magdaleny wszelkie są zarozumiałe, niestety no i zazdrosne bardzo - JAGODY znam 3 i nie większych "księżniczek" niż one... no i moje EWA, wszystkie Ewy są złośliwe, wredne, chamskie, a myślą, że są fajne :d Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: imiona 02.05.09, 18:08 O mój Boże! A ja dałam mojej starszej córce na imię Anna! No trudno, będzie nieszczęśliwa Póki co jeszcze jest szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: imiona 02.05.09, 21:03 Mnie się wydaje ,że każde imię oceniam na podstawie osób ,które znamy o tym imieniu. A co do Anek to moim zdaniem to są wrażliwe dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: imiona 03.05.09, 20:24 padłam czy 02.05 to w jakimś regionie odpowiednik primaaprilis? Odpowiedz Link Zgłoś