Gość: satine IP: *.smrw.lodz.pl 06.05.09, 23:59 Został mi dzisiaj przedstawiony nowy, mały obywatel. Śliczny chłopczyk. Ku mojemu zaskoczeniu dostał imię Marcjan. Co sądzicie Pozdrawiam satine Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wakacyjna_iguana Re: Mały obywatel 07.05.09, 07:52 No mnie się nie podoba, nie spotkałam się też wcześniej. A jak wołają na dziecko? Marcek? Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: Mały obywatel 07.05.09, 08:36 Nie podoba mi się. Dla mnie dziwaczne i dodatkowo budzi skojarzenia z Marcelem, którego nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Mały obywatel 07.05.09, 08:48 samo imię mi się nie podoba, ale cieszy oryginalność Odpowiedz Link Zgłoś
generalizacja Re: Mały obywatel 07.05.09, 09:18 Ja osobiście wolałabym Marcin, ale co sie komu podoba...=) orginalne imie, ale moim zdaniem dużo lepsze od Brajana czy Oliviera. Chyba rodzice nie mogli się zdecydowac miedzy Marcinem a Marcelem =) Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Mały obywatel 07.05.09, 09:48 Na pewno oryginalnie, ale mnie się jakoś bardzo nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Mały obywatel 07.05.09, 10:21 Znam dorosłego Marcjana, więc mnie by to nie zaskoczyło. Podoba mi się. Zacznij sensownie tytułować wątki - w tytule wpisuj imię, o którym jest wątek, a nie jakieś ogólne hasła. To bardzo ułatwia korzystanie z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Mały obywatel 07.05.09, 23:54 Podoba mi się. Skorzyzstaj z wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Mały obywatel 09.05.09, 18:40 W porządku. Popieram Oliankę i Gaudencję. Odpowiedz Link Zgłoś