Gość: satine IP: *.smrw.lodz.pl 23.05.09, 22:27 Mam na uczelni Panią, która ma na imię Słowinia. Co sądzicie o tym imieniu? Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja do satine 23.05.09, 22:33 Czy masz jakieś problemy techniczne z forumową wyszukiwarką? Nie działa u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: do satine IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.09, 21:54 Nie trzeba być zaraz niemiłą... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: do satine 27.05.09, 23:44 Zaraz??! Satine nie używa wyszukiwarki od wielu miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Słowinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 15:50 MNIE podoba się bardzo. Za to "Basia", "Barbara" wcale, tym bardziej wielkopańska "królewna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Słowinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 15:56 Ładne imię i oryginalne (o ile nie zmyślasz), i przyjemnie się kojarzy, ale chyba ważniejsze, jak "przylega" do osoby (a to już tylko ty możesz ocenić, M). Nie wydaje mi się, żeby to imię pasowało do byle osoby (kobiety?). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Słowinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 16:13 jakoś za bardzo ze słoniną mi się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 10:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Słowinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 11:03 A mnie Kaja z gejem. Cóż, za skojarzenia trudno brać odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: do Kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 11:09 Twoje prawo, Kaja. Mnie twoje imię kojarzy się z GEJEM (kaja>kajus/gajus [ubi tu Gaius, ibi ego Gaja]>GEJ). Też płasko - jak tobie słonina. Odpowiedz Link Zgłoś