czarna.perla 26.05.09, 22:26 w moim małym mieście dzieci noszą wiele ciekawych imion, Oliwii i Kacperków coraz mniej jest ale napiszę o tym kiedy indziej. jakiś czas temu spotkaalm na placu zabaw mamę z dziewczynkami: Letycją lat 7 i roczną Lawinią. Letycja podoba mi się bardzo a Lawinia nie podoba mi się wogóle (kojarzy się z lawiną). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jut-ra Re: siostry na L 27.05.09, 13:18 Mnie osobiście każde z tych imion kojarzy się wyłącznie literacko-nieciekawie, choć obiektywnie muszę przyznać, że imiona ładne, "świeże" i tworzą dobry duet. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: siostry na L 27.05.09, 13:51 Letycja bardzo fajne, Lawinia nie podoba mi się wogóle - niemniej jednak zestaw bardzo oryginalny i niebanalny Odpowiedz Link Zgłoś
justii23 Re: siostry na L 27.05.09, 18:15 Letycje uwielbiam Lawinia - nie podoba mi się wcale Odpowiedz Link Zgłoś
belle_amie Re: siostry na L 27.05.09, 19:04 podoba mi się jak się daje imiona na tą samą literę ale w tym wypadku o ile Letycja by uszło to Lawinia jest jak dla mnie przekombinowane.. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: siostry na L 27.05.09, 19:51 Mnie podoba się Lawinia, Letycji nienawidzę, strasznie telenowelowate imię. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: siostry na L 27.05.09, 21:16 Bardzo fajny zestaw - chociaz wolalabym Liwię zamiast Lawini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: siostry na L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 21:29 Jak dla mnie to cudowny zestaw. Oba imionka świetne, chociaż troszkę bardziej podoba mi się Lawinia od Letycji. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna0808 Re: siostry na L 28.05.09, 21:07 Oba imiona mi się nie podobają. Na L fajne jest Lena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: siostry na L IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 21:14 Letycja kojarzy mi się z południowoamerykańskimi telenowalemai (Leticia). Lawinia - koszmar, też mam skojarzenie z lawiną Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: siostry na L 30.05.09, 21:32 Bardzo fajny zestaw. Akurat mnie znacznie bardziej podoba się Lawinia - Letycja jednak trąci telenowelą Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: siostry na L 31.05.09, 16:12 Bardzo mi sie podoba Letycja, kojarzy mi się teatralnie. Odpowiedz Link Zgłoś