itsola 21.12.03, 14:08 Witajcie dziewczyny ! Moze to nie temat naszego forum,ale zblizaja sie swieta to uwazam ,ze mozna zboczyc troszke z tematu.Macie juz wszystkie prezenty ?A jak tak to z czego beda sie wasze pociechy cieszyly ?WIEM jestem ciekawska ,ale nic na to nie poradze . Moj maz i ja kupilismy sobie jeden wspolny prezent-kamere. Moj starszy syn dostanie robota z Lego ktorego mozna programowac i lornetke. Mario - zamek rycerski z rycerzami i samochod strazacki . Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: PREZENTY !!! Nie na temat 21.12.03, 14:25 Fajny pomysl na temat, Ola! Jak juz kiedys wspominalam dzieci mam dopiero w planacj, wiec prezenty kupuje tylko dle meza, rodzicow, rodzenstwa itd. Co roku staram sie kupic cos originalnego dla mezusia, ale w tym roku mialam straszny problem, przede wszytskim teraz pracuje i nie mialam tyle czasu na chodzenie po sklepach. W koncu kupilam dwie ksiazki, ktore on sobie zyczyl ale chcialam jeszcze cos dodatkowego, czego sie nie spodziewa i dopiero teraz w piatek kupilam mu sweter, taki fajny szary golf z kaszmiru - wiem, troche drogi, ale przynajmniej jestem pewna, ze mu sie bedzie podobal. A jak jest u Was??? Swiateczne pozdrowienia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
tesska Re: PREZENTY !!! Nie na temat 22.12.03, 15:51 Witam, prezenty...jakos tak sie sklada, ze raczej stawiamy na urzytecznosc prezentow i wszystkim, (rodzice i moj brat) dostana cos przydatnego lub cos zamowionego plus jakis drobiazg niespodzianke. Moj mazlonek zakupil sobie sam prezent - nagrywarke dvd i plyte dvd z koncertem Iron Maiden Rock in Rio. Poniewaz, zakupu dokonalismy niedawno to nie moglo byc mowy, zeby czekal az do 24 grudnia i zostal juz przetestowany Jesli chodzi o prezent dla mnie, to nie wiem jak to bedzie, bo nagrywarka jest niby wspolnym prezentem (ale ja nie dotykam sie do tego)..a niestety wyszly nam inne nagle wydatki, wiec.. chyba bede musiala sie zadowolic tym wspolnym prezentem. Pozdrawiam Wesolych Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: PREZENTY !!! Nie na temat 22.12.03, 18:38 Moja dwulatka ostatnio bierze się za sprzątanie, więc do wyboru miałam kupić jej cały zestaw - szczotka , szufelka , gąbki, mop itp. albo odkurzacz. Stanęło na tym drugim. W przedbiegach odpadły różne mikrofony , gitary, pianinka itp. głośno grające zabawki. Nie będę kręciła bicza na własną biedną głowę A nieśmiertelne lalki mała dostanie od babć. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka100 Re: PREZENTY !!! Nie na temat 22.12.03, 19:34 moja poółtoraroczna córeczka dostanie mięciutką poduszeczkę- przytulankę z Kubusiem Puchatkiem, książeczkę Kubusia Puchata i Gdzie jest Nemo – nowość z EGMONTU, polecam bo pięknie wydana (mają do wyboru dwie wersje, jedna z nich z rozkładanymi na metr kartkami nie przypadła mi do gustu). U nas w tym roku „puchatkowo” bo to ulubiony bohater małej, podobnie jak Nemo (początkowo nazywany przez nią Mono). Na film jest jeszcze oczywiście za mała, ale wypatrzyła w telewizji zwiastun i dostała „szmyrgla” na punkcie tej rybki. A z podusi też się ucieszy, zwłaszcza że pokazuje ją w katalogu z zabawkami Brio i mówi: kupić Luli podusie (z) Pusiatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: PREZENTY !!! Nie na temat 23.12.03, 16:14 Ja mam łatwo - wystarczy wejść do skate shopu i kupić w nim cokolwiek a Młody będzie szczęśliwy... Odpowiedz Link Zgłoś