szach0 08.10.09, 11:41 forum.gazeta.pl/forum/w,13,101260772,101286856,Chce_przeprosic_Hansa_G_za_przykrosci_ale_oczekuj.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szach0 a strormy waether i 100 podszywek Wam nic nie szko 08.10.09, 11:51 dzi MOI MILI HIPOKRYCI? ... Wasze parawany na aferę HAZARDOWĄ .....Wasze przekonanie, że Tusk obroni przed podsłuchiwaniem na stacji bezynowej przy cmentarzu? Przed aresztowaniem o 6:00 rano? Przed oczyszczeniem z raka korupcji, z TW...którzy szkalują takich jak ja uczciwych obywateli? Czy tego Hansie nie zauważyłeś? Tego dwuletniego oblewania gnojówką picza hasza? Tak dobrze ilustrującą metodę PO wobec koalicjanta z niedoszłego bo chytrze wymyślonego dla PO-dpuchy POPiS-u? Od tego czy uczciwi wygrają z szubrawcami zależy czy w Polsce będzie akceptowana korupcja, pycha złodzieja na tle biedy okradzionych, cynizm hipokryty wobec prostolinijnego itd. To nie Tusk jest winien, że do włądzy doszli kolesie których połączył pomysł zawłaszczenia państwa i niedopuszczenia w nim do realizacji sprawiedliwego prawa? RÓWNEGO DLA WSZYSTKICH? Czy wg Ciebie szefem Komisji Sejmowej do badania czy Schetyna z Yuskiem są uczciwi ma być człowiek Schetyny i Tuska? Kto z was to napisał że powinienes sie dostosowac do norm większości? Większości POlaków a nie Aquanetowych TW "https://forum.gazeta.pl/forum/w,13,101260772,101286856,Chce_przeprosi c_Hansa_G_za_przykrosci_ale_oczekuj.html Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ________interesuje Was najbardziej ten temat dziś? 08.10.09, 12:01 państwo nie może ujmować się za żądaną religią.... Autor: stormy_weather 08.10.09, 11:10 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz perypetie separacji kościoła od państwa widać ładnie w narodowym parku Mojav w USA . tam mianowicie przez 75 lat na jednym ze wzgórz stał krzyż ku pamięci żołnierzy z 1. Wojny światowej. Do czasu gdy sąd przed paroma laty uznał go za nielegalny , ponieważ państwo nie może ujmować się za żądaną religią. Od tego czasu krzyż został zapakowany dwoma grubymi deskami i czeka na swoje zmartwychwstanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: ________interesuje Was najbardziej ten temat 08.10.09, 15:20 > _interesuje Was najbardziej ten temat ? Mnie, muszę przyznać, nudzą już te wszystkie afery związane z PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 przepraszalem Cie za Twa glupote wielokrotnie 08.10.09, 12:48 szach0 napisał: > Re: ______________PrzeProsiCie Hasza?____________ Niestety te przeprosiny nic nie daja. Nawet Twoj Alzheimer nie potrafi zapamietac, ze przepraszalem wielokrotnie i ponawiasz zawodzenie o przeprosiny. Ja na wszelki przypadek przeprosze ponownie. ... a glupiemu radosc. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Do krytyki podejdz konstruktywnie 08.10.09, 13:00 od kazdego sie mozna cos nauczyc. Chyba, ze, tak jak szmaciara, olewasz innych i uwazasz ze sam masz zawsze racje. PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Do krytyki podejdz konstruktywnie-ależ PO-dchodzę! 08.10.09, 14:21 Przeprosiłem Hansa G. W stylu podziwianego przez Ciebie R7. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _________________Co więcej zgodziłem się z Nim 08.10.09, 14:23 forum.gazeta.pl/forum/w,13,101287771,101287771,_doszedlem_do_tego_samego_wniosku_co_Hans.html Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 glupota jest namolnosc domagania sie przeprosin 08.10.09, 15:03 hasz0 napisał: > W stylu podziwianego przez Ciebie R7. Jestes Haszu nieprzemakalny. Jak pluja to nie chcesz sie dowiedziec dlaczego. Zdefiniowales sie jako wzorzec Autorytetu Moralnego i wszelkich innych autorytetow i wzorcow. Za niemozliwe uznajesz abys byl ulomny. Jestes Oberbogiem nad milujacym ludzi Chrystusem. Popelniasz ewidentny grzech pychy. Ale wieczniedziewic nie grzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Patrzysz a nie widzisz 08.10.09, 15:12 "podziwianego przez Ciebie R7" Rycho mi dziala na ambicje, bo ciekawie mowi i duzo wie o historii. A ja nie znosze takich bardziej kompetentnych ode mnie Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _równie PO-dziwiam Tuska i Wasze zaufanie do Niego 08.10.09, 21:37 seaman.salon24.pl/130096,premier-ucieka-do-tylu Odpowiedz Link Zgłoś