dana33 16.10.09, 14:42 dla gini, rochelliny i annaste...... hijab.... czador.... niqab... burka.... nie jestem pewna, ale chyba macie wolnosc wyboru kolorow.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: modne nakrycia glowy..... 16.10.09, 15:04 amamit napisała: )))))))))))) Trudno będzie zrezygnować pod przymusem z mohairowej beretki Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Tsk, tsk 16.10.09, 15:04 Nie wstyd ci smiac sie z takich glupot? Taka kulturalna osoba... PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Tsk, tsk 16.10.09, 15:15 znalazl sie kulturalny rozdetek... jak sie tutaj rozwodzili nad perukami i chustami religinych zydowek, to jakos nie protestowales, nie? hipokryta rozdety..... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Tsk, tsk 16.10.09, 15:29 polski_francuz napisał: a co? mam płakać? zacznę, jak się okaże, że wcale to nie są żarty... jeśli muzułmanki wychodzą na ulice Anglii z hasłami w stylu "British police go to hell", to ja się mogę z czadoru pośmiać... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Tsk, tsk 16.10.09, 15:34 wlasnie, wlasnie..... ubraly sie w czador..... dlaczego nie w burke? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Tsk, tsk 16.10.09, 15:40 po co od razu plakac. Tekst wprowadzajacy mial charakter ataku osobistego na inne forumowiczki i dlatego zdziwilem sie, ze sie smiejesz. Miedzy placzem a smiechem jest jeszcze mozliwe wiele innych reakcji. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Tsk, tsk 16.10.09, 15:54 hahahahahahahahahahahahahaha..... nu padlam, rozdetek.... mam ci tu zacytowaz pare twoich watkow, w ktorych "tekst wprowadzajacy" byl wyraznym atakiem na mnie???? ty lepiej przestac pisac, bo przeciez ta hipokryzja twoja wylazi kazda dziura..... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Tsk, tsk 16.10.09, 16:43 > Miedzy placzem a smiechem jest jeszcze mozliwe wiele innych reakcji. obojetnosc... mnie to nie bedzie obojetne... jak wiele innych rzeczy... Tekst wprowadzajacy mial charakter ataku osobistego na inne forumowiczki i > dlatego zdziwilem sie, ze sie smiejesz. przezylam niejeden atak osobisty... mniej dowpcine byly... one tez przezyja... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: modne nakrycia glowy..... 16.10.09, 14:53 Najladniej beda wygladaly w burkach z siateczka (jak krata) przed oczami. boulesteix.blog.lemonde.fr/files/2008/02/islam-burka.1202336790.jpg Rachcia czy gini?) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: modne nakrycia glowy..... 16.10.09, 15:03 nie ma znaczenia, pozarski.... to twarzowe bardzo i dla jednej i dla drugiej.... nawet blekitne paznokietki rochellinskiej beda pasowaly to takiej blekitnej burki jak ulal.... Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Re: to nie te włoski należy nakrywac 16.10.09, 16:02 Należy okrywać pasem cnoty włoski łonowe, bo te religijne kobity też pipy dają Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: modne nakrycia glowy..... 16.10.09, 15:42 cholerrra, mialam isc do sklepu a tu hallal jakis mi otworzyli pod nosem, dobre tam produkty ? Poradz dana. Odpowiedz Link Zgłoś