Dodaj do ulubionych

maruder tygodnia

21.10.09, 00:38
niedlugo juz chyba wiesniacy przestana to badziewie kupowac i bedzie koniec
piesni czerwonoarmisty.
w pierwszym kwartale spadki wynosily 95% a teraz lecimy po 13,kiedy gielda
zwyzkuje.. i tak trzymac.

www.pb.pl/2/a/2009/10/20/Agora_maruderem_tygodnia
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 00:42
      badziewie? tak trzymac??????
      a gdzie ty sie bidulo podziejesz wtedy??????
      • g-48 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 00:50
        badziewie? tak trzymac??????
        > a gdzie ty sie bidulo podziejesz wtedy??????
        czapkaniewidka.blox.pl/resource/Papier_toaletowy.jpeg
        www.youtube.com/watch?v=8a5y1oxmrUc
    • ariadna-enta Re: maruder tygodnia 21.10.09, 00:49
      e tam
      ten maruder trzyma się całkiem dobrze.)
      • vicky17 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 00:53
        ariadna-enta napisała:

> e tam
        > ten maruder trzyma się całkiem dobrze.)

jak tytanic,ten tez byl niezatapialny..no coz lidka,widac,ze slabo inwestujeszsmile
        • ariadna-enta Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:08
          ja nie inwestuję
          jestem w tym kiepska.)
          najwyzej w ksiązki inwestuje
          • vicky17 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:10
            ariadna-enta napisała:

> ja nie inwestuję
            > jestem w tym kiepska.)
            > najwyzej w ksiązki inwestuje

no coz..ja lubie pieniadze,nie ukrywam,dlatego agory bym nie kupowala,choc tania
            jest.
            • ariadna-enta Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:20
              ależ ja nie powiedziałam,że nie lubię pieniędzy
              ubóstwa nie slubowałam,a zyć trzeba
              tyle,że nie znam się na tych rzeczach i przyznaję się do tego.
              • vicky17 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:27
                ariadna-enta napisała:

> ależ ja nie powiedziałam,że nie lubię pieniędzy

no coz pieniadze to nie dzieci,niestety kazdy ich robic nie potrafismile
          • gini Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:10
            ariadna-enta napisała:

> ja nie inwestuję
            > jestem w tym kiepska.)
            > najwyzej w ksiązki inwestuje

Nie inwestyuj zacznij czytac.
            • ariadna-enta Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:18
              czytam gini,czytam
              radzę wyostrzyć dowcip,starsznei masz tępy
              • vicky17 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:20
                ariadna-enta napisała:

> czytam gini,czytam
                > radzę wyostrzyć dowcip,starsznei masz tępy

tepe to ty masz odpowiedzi lidka..widzisz a ja w miedzyczasie sloiczek grzybkow
                zamarynowalam..kto chce przepis chetnie sluze..
                • ariadna-enta Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:33
                  racxhelka wiem,ze wolisz gini i Twoja sprawa
                  ale nie wmawiaj mi,ze moje wypowiedzi są tępe
                  • gini Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:35
                    ariadna-enta napisała:

> racxhelka wiem,ze wolisz gini i Twoja sprawa
                    > ale nie wmawiaj mi,ze moje wypowiedzi są tępe
                    Nie sa tepe, sa bardzo tepe.
                    • ariadna-enta Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:41
                      gini złotko
                      mnie koło tyłka lata co o mnie myślisz
                      dla mnie jesteś najnudniejszą osobą na forum,twj bełkot jest
                      niestrawny
                      rachelka jaka jest taka jest
                      ale przynajmniej ma ciety język,a ty ględzisz,tak,że usnąć można
              • gini Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:22
                ariadna-enta napisała:

> czytam gini,czytam
                > radzę wyostrzyć dowcip,starsznei masz tępy

A rozumiesz co czytasz?Czy ktos ci tlumaczy?Bo tu na forum to ja ci
                tlumaczylam , co pan Hartman chcial powiedziec.
                • ariadna-enta Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:29
                  ależ skąd nie roumiem
                  ledwie litery składam,podtawówkę miałam biedę skończyć
                  mamusia mnie przepchała bo dała łapówkę dyrektorowi
                  o dalszej edukacji nie było mowy
                  czytam,ale nie wiem co
                  no teraz już wiesz.))

• vicky17 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:32
                    ariadna-enta napisała:

>
                    > czytam,ale nie wiem co
                    > no teraz już wiesz.))
                    >

wiemy..forum dany ,a to wlasnie "swierszczyk" dla ubogich polakow.
                  • dana33 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:36
                    zapomnialas, ze nie przeczytalas ani jednej ksiazki (tak sobie inwestujesz dla
                    widu) i ze masz krzywe nogi...

jezuuuuuuuu.... ale mam zabawe a tu zaraz trza isc spac... smile
    • hasznachszach Re: maruder tygodnia 21.10.09, 00:50
      vicky17 napisała:

> niedlugo juz chyba wiesniacy przestana to badziewie kupowac i bedzie koniec
      > piesni czerwonoarmisty.
      > w pierwszym kwartale spadki wynosily 95% a teraz lecimy po 13,kiedy gielda
      > zwyzkuje.. i tak trzymac.
      >
      > www.pb.pl/2/a/2009/10/20/Agora_maruderem_tygodnia

Znow zrobilas szpagat na lodzie i nie mozesz wstac. Jesli Agora padnie gdzie
      bedziesz wyladowywala swoje frustracje? Myslisz, ze dochtor Rydzyk zrobi forum? big_grin
      • vicky17 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 00:54
        hasznachszach napisał:

> Znow zrobilas szpagat na lodzie i nie mozesz wstac. Jesli Agora padnie gdzie
        > bedziesz wyladowywala swoje frustracje? Myslisz, ze dochtor Rydzyk zrobi forum?
        > big_grin

odwrotnie,gdzie wy znajdziecie taka rachelke do latania za nia 24/7? wszak blog
        wam zamknelam a na drugi jak widac mossad jeszcze nie wpadl..hehe.. znasz
        piosenke "o mnie sie nie martw".. to zacznij ja nucic bo ja za pare tygodni tak
        czy tak walizy pakuje..
        • marouder.eu Sie popatrzy za tym twoim drugim blogiem:)/nt 21.10.09, 01:07

• vicky17 Re: Sie popatrzy za tym twoim drugim blogiem:)/nt 21.10.09, 01:09
            marouder.eu napisał:

>

no wiesz tyle miesiecy i nic..oprocz idiotycznych krzykow,ze ktos mi go
            zamknal..niesamowicie tepi jestescie,no coz szpicle juz tak maja,ze umieja
            niuchac tylko jak im sie ...link poda.. e tam,widzialam proby wbijania sie i go
            sliczniucztko na patelni przeniESlam,a teraz sobie kwitnie pieknie.. i o to
            chodzi.. atymczasem agora pikuje,a wy z nia..
            • marouder.eu Re: Sie popatrzy za tym twoim drugim blogiem:)/nt 21.10.09, 01:13
              Hehe, przenieslamsmile) Niczego nie przenieslas, bo ci bloga wlasciciel zamknal po
              przeczytaniu oprotestowywanych tresci, ale tez moze i masz gdzie drugiego, ktory
              kwitnie jako ten kwiatek gregoreck, ktocie tam wie?
              • gini Marouder 21.10.09, 01:20
                Teraz ja Ciebie o cos zapytam, powiedz mi Ty jestes w sumie
                inteligentny, facet.Nie mam zamiaru wybierac, Ci znajomych to z
                gory, ale nie rozumiem, jak osoba w sumie inteligentna moze
                popierac, takie prymitywy jak dana i pozarski.
                A dwa posty, ktore zawiesiles na kraju, byly perfidne.
                • vicky17 Re: Marouder 21.10.09, 01:26
                  gini napisała:

> Teraz ja Ciebie o cos zapytam, powiedz mi Ty jestes w sumie
                  > inteligentny, facet.Nie mam zamiaru wybierac, Ci znajomych to z
                  > gory, ale nie rozumiem, jak osoba w sumie inteligentna moze
                  > popierac, takie prymitywy jak dana i pozarski.
                  > A dwa posty, ktore zawiesiles na kraju, byly perfidne.

maruder cierpi na kompleks nizszosci,dlatego zawsze popiera zydow,nawet
                  najwiekszych chamow. w sumie facet mial wiele nieciekawych wystepow na wielu
                  forach a najgorsze jest to,ze jest az do przesady zlosliwy,czesto wredny i
                  klonuje sie jak glupi szczylek.my zawarlismy pakt o nieagresji,ale odbylo sie to
                  po roku wychowyania pana marudnego,ze ja osobiscie ulicznego jezyka nie scierpie
                  i kto nim szasta ten jest out for good..vide klucha33.
                • marouder.eu Re: Marouder 21.10.09, 01:28
                  A coz w tym dziwnego ze pytam za co Kaczka Popieluszce dal posmiertnie Orla
                  Bialego i czemu dopiero pod koniec kadencji?
                  Ksiezy, ktorzy podobnie do Popieluszki wspierali co i raz zamierajacy ruch
                  zwiazkowy, w tym rowniez ksiezy-agientow, bylo wielu. Za smierc z rak jakichs
                  skurwensynow zostal posmiertnie odznaczony? No wiec tego wlasnie nie pojmuje...a
                  co do Dany i Pozarskiego, mylisz sie, to inteligentni i wrazliwi ludzie..a mnie
                  nie przeszkadza, gdy pogonia kota jakims wspolczesnym jedwabnikom.
                  • gini Re: Marouder 21.10.09, 01:34
                    marouder.eu napisał:

> A coz w tym dziwnego ze pytam za co Kaczka Popieluszce dal
                    posmiertnie Orla
                    > Bialego i czemu dopiero pod koniec kadencji?
                    > Ksiezy, ktorzy podobnie do Popieluszki wspierali co i raz
                    zamierajacy ruch
                    > zwiazkowy, w tym rowniez ksiezy-agientow, bylo wielu. Za smierc z
                    rak jakichs
                    > skurwensynow zostal posmiertnie odznaczony? No wiec tego wlasnie
                    nie pojmuje...
                    > a
                    > co do Dany i Pozarskiego, mylisz sie, to inteligentni i wrazliwi
                    ludzie..a mnie
                    > nie przeszkadza, gdy pogonia kota jakims wspolczesnym jedwabnikom.

Przestan sciemniac, i jedno i drugie z jednej strony ma obsesje
                    antysemicka, z drugiej strony bez antysemitow zyc nie moga.
                    No i ta wrazliwosc i inteligencja ,gdzie ty sie doszukales? dane
                    znam od lat, nic tylko izrael, izrael, pozarski praktycznie to
                    samo.Moge sie zalozyc , ze przed zasnieciem, szuka antysemity w
                    lodowce.
                    • ariadna-enta Re: Marouder 21.10.09, 01:38
                      gini ,a co Tobie do tego kto kogo lubi i uważa za inteligentnego
                      jakis monopol masz na rozdawanie cenzurek innym?
                    • hasznachszach Re: Marouder 21.10.09, 01:39
                      Ona szuka antysemity w lodowce a ty Zyda, no nie? big_grin
                      • gini Re: Ariadno 21.10.09, 01:47
                        hasznachszach napisał:

> Ona szuka antysemity w lodowce a ty Zyda, no nie? big_grin

Podobno jestes od poczatku tego forum, powinienes wiedziec, ze nie
                        pisywalam tylko o Zydach.
                        Drugie, powiedz, kto tu zaklada najwiecej watkow o Zydach ?
                        Kto tu prowokuje dyskusje?Jak czytasz to wiesz,, ze dawalam Jacqowi
                        przyklady.
                        Czy myslisz, ze mnie nie zbiera sie na nudnosci ze jak nie watek o
                        Baraku, to za chwile o Perecu.
                        Dziwisz sie, ze to forum wymarlo?
                        • marouder.eu Pierdla sprowadzil Okraglak.. 21.10.09, 01:52
                          ..czyli Vicky z przyleglosciami na Aquanet!
                          • gini Re: Pierdla sprowadzil Okraglak.. 21.10.09, 01:58
                            marouder.eu napisał:

> ..czyli Vicky z przyleglosciami na Aquanet!

Jak dobrze pamietam to za mna przyleciala dana a za nia vycky.
                            Nie czepiaj sie perly.
                            • gini Re: Dana i swiat 21.10.09, 02:01
                              Cep tez pisal na FS, pisal grzecznie tlumaczyl, na poczatku bylo ok,
                              pozniej go zbluzgala, zrobila z niego antysemite.
                              Ona jest tak prymitywna, ze mowic sie nie chce.
                              • dana33 Re: Dana i swiat 21.10.09, 02:14
                                nie zrobilam.... on byl... zawsze.... najpierw elegancko, a potem juz bylo
                                slut.... u ciebie na odwrot.... najpierw byly zydowskie scierwa, a teraz
                                elegancko...
                                tak juz macie...

nie chce ci sie mowic? to nie mow... na tym forum dosyc sie gadalo i bez ciebie...
                                • gini Re: Dana i swiat 21.10.09, 02:20
                                  dana33 napisała:

> nie zrobilam.... on byl... zawsze.... najpierw elegancko, a potem
                                  juz bylo
                                  > slut.... u ciebie na odwrot.... najpierw byly zydowskie scierwa, a
                                  teraz
                                  > elegancko...
                                  > tak juz macie...
                                  >
                                  > nie chce ci sie mowic? to nie mow... na tym forum dosyc sie gadalo
                                  i bez ciebie
                                  > ...

Znamy zanamy dana,wg ciebie swiat sklada sie z zydow ups z
                                  izraelczykow i antysemitow.
                                  Prymityw jestes straszny.
                                  Bylam przed toba na tym forum, jezeli juz.
                                  O Izraelu prawie sie tu nie rozmawialo .
                                  Jakos zylismy i bez ciebie i bez Izraela.
                              • marouder.eu Re: Dana i swiat 21.10.09, 02:17
                                Oczywiscie, ze pamietam np. jak jej CCCP przygotowywal prasowki z Rzepysmile
                                Niestety, zdaje sie, ze kiedys o cos ja obwinil, czego dowiesc nie umial i
                                czmycha przed nia po dzis dzien. Danka, ktora znam blizej od wielu lat, droga
                                Gini, to inteligentny czlowiek, ktory kocha swoj kraj, lubi swoj narod, co nie
                                oznacza braku krytycyzmu i jest przy tym wiernym przyjacielem.
                                Ba, ale by tych jej stron doswiadczyc, trzeba chocby chciec zlezc z drzewa.
                                • gini Re: Dana i swiat 21.10.09, 02:27
                                  marouder.eu napisał:

> Oczywiscie, ze pamietam np. jak jej CCCP przygotowywal prasowki z
                                  Rzepysmile
                                  > Niestety, zdaje sie, ze kiedys o cos ja obwinil, czego dowiesc nie
                                  umial i
                                  > czmycha przed nia po dzis dzien. Danka, ktora znam blizej od wielu
                                  lat, droga
                                  > Gini, to inteligentny czlowiek, ktory kocha swoj kraj, lubi swoj
                                  narod, co nie
                                  > oznacza braku krytycyzmu i jest przy tym wiernym przyjacielem.
                                  > Ba, ale by tych jej stron doswiadczyc, trzeba chocby chciec zlezc
                                  z drzewa.

Ja rozumiem, ze bronisz przyjaciela , inteligencji nie zauwazylam,
                                  bo i gdzie, i kiedy?W tym potoku bluzgow doszukac siue mozna
                                  inteligencji?
                                  Widzisz ja jestem Polka widze co sie w Polsce od lat dzieje, gdyby
                                  ktos na jakims forum napisal mi, ze w Polsce jest burdel, to
                                  przyznalabym mu racje.
                                  Wiesz chyba co to jest szowinizm?No wiec dana to szowinistka.
                                  Wszystko na ten temat.
                                  I jeszcze jedno, i tak malo ludzi tu pisze, ona chce praktycznie
                                  pozbyc sie wszystkich, i co dalej?
                                  • gini Re: Dana i swiat 21.10.09, 02:32
                                    Powiedz jeszcze,co mozesz pomyslec o przecietnym Zydzie opierajac
                                    sie na postach dany czy pozarskiego?
                                    • marouder.eu Re: Dana i swiat 21.10.09, 02:39
                                      To, co mysle, czyli, ze skoro nie mogli dobrym slowem sklonic innych, by ich i
                                      bliskich im wartosci, takich jak ich rodziny, narod z jego historia i kraj nie
                                      obrazali, zatem maja pelne prawo dac takim osobnikom wirtualnego kopa.
                                      • gini Re: Dana i swiat 21.10.09, 02:45
                                        marouder.eu napisał:

> To, co mysle, czyli, ze skoro nie mogli dobrym slowem sklonic
                                        innych, by ich i
                                        > bliskich im wartosci, takich jak ich rodziny, narod z jego
                                        historia i kraj nie
                                        > obrazali, zatem maja pelne prawo dac takim osobnikom wirtualnego
                                        kopa.

No wiesz co?A jak tam to dziala w Izraelu?Jest jedna partia, i
                                        wszyscy sie ze wszystkimi grzecznie zgadzaja?
                                        nie ma tam zadnej krytyki rzadu, ?Po drugie po co ona bez przerwy
                                        siedzi na tym forum, przeciez tu juz nie ma takiego odbioru jak na
                                        FS tam to jeszcze mialo jakis sens.
                                        Tutaj?Wszyscy sie znaja, ani ona nikogo nie przekona, ani nikt
                                        jej.Wiec co zostaja?Sam sobie dopisz.
                                      • vicky17 Re: Dana i swiat 21.10.09, 02:53
                                        marouder.eu napisał:

> To, co mysle, czyli, ze skoro nie mogli dobrym slowem sklonic innych, by ich i
                                        > bliskich im wartosci, takich jak ich rodziny, narod z jego historia i kraj nie
                                        > obrazali, zatem maja pelne prawo dac takim osobnikom wirtualnego kopa.

maruder,na forum nie mozna byc oskarzycielem,sedzia,obronca , policjantem i
                                        katem w jednej osobie ani nie wolno przeprowadzac samosadow. jesli kogos do
                                        czegos nie przekonales to odpuszczasz i idziesz dalej. nie myslisz chyba,ze ich
                                        brutalne slowa,opinie i chamskie zagrywki nikogo z nas nie rania,ale ja
                                        nauczylam sie oddzielac swiat wirtualu od realu,inaczej bluzgalabym jak
                                        dana,wygladalabym jak dana i mialabym swira jak dana.
                                        w koncu znasz mnie,ze wiesz czy ja nie jestem wrazliwa osoba,kochajaca swoj kraj
                                        i swoja rodzine,ze tak mowisz? czy sadzisz,ze do nieznajomej kobiety powinno sie
                                        mowic per k.ur.wa? ja nie sadze,malo tego w moim swiecie tak wyraza sie margines
                                        spoleczny, a z tym raczej ja sie nie zadaje.
                                        kazdemu z nas cos sie wymknie,nie ukrywama,ale tu chodzi o pattern z jakim pare
                                        osob sie tak ciagle zachowuje.. widzisz to chyba?
                                        • marouder.eu Re: Dana i swiat 21.10.09, 03:15
                                          Vicky, fajnie ci idzie pisanie w trybie postulatywnym. Tyle, ze kazdy z twoich
                                          zarzutow mozna obrocic nie tylko przeciwko tobie ale i przeciwko 90% starych
                                          forumowiczow, bowiem przez tyle lat wymiany zdan na forach kazdemu az nadto
                                          nazbieralo sie roznych "zaslug".
                                • vicky17 Re: Dana i swiat 21.10.09, 02:35
                                  marouder.eu napisał:

> Danka, ktora znam blizej od wielu lat, droga
                                  > Gini, to inteligentny czlowiek, ktory kocha swoj kraj, lubi swoj narod, co nie
                                  > oznacza braku krytycyzmu i jest przy tym wiernym przyjacielem.
                                  > Ba, ale by tych jej stron doswiadczyc, trzeba chocby chciec zlezc z drzewa.

powiedz mi marudny,a kogo obchodza twoje znajomosci? tu jest forum wymiany
                                  opinii a nie forum drzewa dany.poza tym mylisz czasy,osoby i zjascia,bo FS od
                                  poczatku bylo opanowane ideologicznie przez chora idiotke,ktora potem sporo z
                                  nas odsunelo ja z pierwszego planu siania dezinformacji ideologicznej..do dzis
                                  ma manie i kompleksy na tym punkcie,o czym swiadczy jej latanie po necie i
                                  weszenie za nami z najbardziej prymitywnymi wyzwiskami. chce ci przypomniec,ze
                                  nikt nas nigdzie nie sprowadzal,a jesli juz to dana wskoczyla tu za nami,bo
                                  gdzie my tam ona, vide kazde moje forum,ktore pilnowala jak chora maniaczka. ja
                                  do niej nigdy nie zapukam,bo by mi wstyd bylo,ze u kogos takiego bylam..i ona
                                  dobrze o tym wie.
                                  jest roznica miedzy miloscia do swego kraju a slepym,chorym szowinizmem, ktory
                                  jest tu propagowany przez takich osobnikow jak pozer i dana&company. tozto nie
                                  swiat tylko chory bunkier z paroma kibolami w roli patriotow,chcesz ich
                                  podziwiac twj business,dla mnie to psychiatryk.
                                • manny-jestem Poglupiales 21.10.09, 19:10
                                  marudny juz calkiem.
                    • marouder.eu Re: Marouder 21.10.09, 01:50
                      Jaka ty Dane znasz, Gini?
                      Danka zaczela sie udzielac na forach, szczegolnie na FS, pod koniec 2002 roku i
                      byla wtedy ciepla osoba, pelna dobrych checi, pragnaca pisac o Izraelu dla tych,
                      ktorych to interesuje, poznawac tez polski punkt widzenia..i wszystko
                      ladnie-pieknie, poki na jej glowe, jej narod i jej kraj nie wylano setek qrew,
                      szmat, zydowic, morderczyn, zeby juz tylko zostac przy tym, co osobiscie znosic
                      musiala od roznej masci chorych zerowcow..i tak kazdego dnia od 7 lat!
                      • gini Re: Marouder 21.10.09, 01:56
                        marouder.eu napisał:

> Jaka ty Dane znasz, Gini?
                        > Danka zaczela sie udzielac na forach, szczegolnie na FS, pod
                        koniec 2002 roku i
                        > byla wtedy ciepla osoba, pelna dobrych checi, pragnaca pisac o
                        Izraelu dla tych
                        > ,
                        > ktorych to interesuje, poznawac tez polski punkt widzenia..i
                        wszystko
                        > ladnie-pieknie, poki na jej glowe, jej narod i jej kraj nie wylano
                        setek qrew,
                        > szmat, zydowic, morderczyn, zeby juz tylko zostac przy tym, co
                        osobiscie znosic
                        > musiala od roznej masci chorych zerowcow..i tak kazdego dnia od 7
                        lat!

Ja poznalam ja na FS troche pozniej , ale to juz byla ta dana
                        bluzgajaca.
                        Jestem juz zmeczona.
                        A jak wytlumaczysz pozarskiego?
                        Druga sprawa metody, bardzo brzydkie.
                        Jutro jak sie wyspie to Ci dopisze, oczy sie zamykaja same.
                        • marouder.eu Re: Marouder 21.10.09, 01:58
                          Dobranoc, do jutrasmile
                  • vicky17 Re: Marouder 21.10.09, 01:38
                    marouder.eu napisał:

> Za smierc z rak jakichs
                    > skurwensynow zostal posmiertnie odznaczony?

niektorzy zostali odznaczeni za znacznie mniejsze zaslugi,ba za mordowanie
                    polakow,wiec cos cie boli? poza tym jak przeklinasz to nie szczelaj bykuf.

No wiec tego wlasnie nie pojmuje...
                    > a
                    > co do Dany i Pozarskiego, mylisz sie, to inteligentni i wrazliwi ludzie..a mnie
                    > nie przeszkadza, gdy pogonia kota jakims wspolczesnym jedwabnikom.

wiesz co jesli inteligentni i wrazliwi ludzie uzywaja takiego jezyka to,ja juz
                    wole chamow,bo ci ostatni przy tych "wrazliwych" to wersal. musze przyznac,ze
                    nie znam tu wiekszego chamstwa niz to,ktore wymieniles,wszak 48cm to psychol i
                    uwiad starczy,ale tamci to dno dna,zwlaszcza ,ze jezyk rynsztoku pochodzi od
                    rzekomej kobiety i matki 3 dzieci..
              • vicky17 Re: Sie popatrzy za tym twoim drugim blogiem:)/nt 21.10.09, 01:23
                marouder.eu napisał:

> Hehe, przenieslamsmile) Niczego nie przenieslas, bo ci bloga wlasciciel zamknal po
                > przeczytaniu oprotestowywanych tresci, ale tez moze i masz gdzie drugiego, ktor
                > y
                > kwitnie jako ten kwiatek gregoreck, ktocie tam wie?

wlascieciel czyli kto ..amerykanski google..no raczysz sobie zartowac
                wasc..wszak ja nie lamie prawa amerykanskiego,a poza tym chyba nie czytasz co
                ludzie w necie pisza,ze sie podniecasz rzekomym zamknieciem mi blogu..wy juz tak
                sie zasklepiliscie w tej gazecie,ze myslicie iz swiat to zamordyzm siwej i
                tepota kretynki dany.. buhahahaha ludzie otworzcie okno i poczytajcie blogi,ba
                poczytajcie inne fora.
              • dana33 Re: Sie popatrzy za tym twoim drugim blogiem:)/nt 21.10.09, 01:24
                ten jej blog tak kwitnie, jak i jej zieleniak... big_grin
        • hasznachszach Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:23
          vicky17 napisała:

> odwrotnie,gdzie wy znajdziecie taka rachelke do latania za nia

Odwrotnie. Ja nie jestem 'wy'. Nie identyfikuje sie z zadna grupa, ale
          zauwazylem, ze chetnie o sobie piszesz 'my' i nawet wiem kto to jest - to
          zawodowi kopacze Zydow. A ja Zydow lubie bo rozumiem z czym sie borykaja jako
          nacja. Nie od dzis a od wiekow calych.
          Intencje kopaczy pozostaja wciaz zagadka nieodgadniona. Na razie wychodzi na to,
          ze sa bezinteresownie zlosliwe. Bo jaki interes ma Polak w kopaniu Zyda, kiedy i
          ulice i kamienice sa nasze?
          • vicky17 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:29
            hasznachszach napisał:

Bo jaki interes ma Polak w kopaniu Zyda, kiedy
            > i
            > ulice i kamienice sa nasze?

po pierwsze to ja jestem amerykanka, to raz, a w polsce jako polka juz swa
            kamienice odzyskalam,bo mialam don papiery, wiec co mnie obchodzi twoj brak
            mieszkania..no sam powiedz?
            • dana33 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:33
              szkoda rochellinska, ze rozdetek juz sie pozegnal, bo by ci zaraz zrobil tu test
              na twoja polskosc i po twoim " ja jestem amerykanka" powiedzialby ci: "to
              won".... big_grin big_grin big_grin
            • hasznachszach Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:34
              vicky17 napisała:

> hasznachszach napisał:
              >
              > Bo jaki interes ma Polak w kopaniu Zyda, kiedy
              > > i
              > > ulice i kamienice sa nasze?
              >
              > po pierwsze to ja jestem amerykanka, to raz, a w polsce jako polka juz swa
              > kamienice odzyskalam,bo mialam don papiery, wiec co mnie obchodzi twoj brak
              > mieszkania..no sam powiedz?

Jaki interes ma Amerykanka w kopaniu Zyda?
              O moje lokum sie nie martw. Dwiescie metrow, dwa garaze, ogrodek. Wystarczy.
              • vicky17 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:40
                hasznachszach napisał:

> O moje lokum sie nie martw. Dwiescie metrow, dwa garaze, ogrodek. Wystarczy.

a czy ja sie o ciebie martwie,to raczej ty wsuwasz nos w moje 4000+ metrow
                dzialki z dwuzpoziomowym domem.
                jaki ja mam interes w ganianiu za wami..zaden,dlatego ganianie pozostawiam
                wam..co tez robicie dzien w dzien kolego..
                no coz jakies kompleksy chyba.
          • dana33 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:31
            padlam teraz hasznachszach.... po prostu padlam ze smiechu... smile
          • melord Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:35
            odpowiedz dla trolla..one off

Bo jaki interes ma Polak w kopaniu Zyda, kiedy i
            ulice i kamienice sa nasze?

przesadziles jak zwykle,ulice nie sa wasze... kamienice juz tez nie pomarzyc
            jednak mozesz

skoro jednak sie rozmarzyles to..
            jeden taki ,arik mu bylo twierdzil,ze najlepiej sie bronic(kopac) na terenie
            przeciwnika....niestety klatwa jednego(swojego) w rzodkiewke czy brukiew go
            zamienila
            • hasznachszach Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:38
              melord napisał:

> odpowiedz dla trolla..one off
              >
              > Bo jaki interes ma Polak w kopaniu Zyda, kiedy i
              > ulice i kamienice sa nasze?

>
              > przesadziles jak zwykle,ulice nie sa wasze... kamienice juz tez nie pomarzyc
              > jednak mozesz
              >
              > skoro jednak sie rozmarzyles to..
              > jeden taki ,arik mu bylo twierdzil,ze najlepiej sie bronic(kopac) na terenie
              > przeciwnika....niestety klatwa jednego(swojego) w rzodkiewke czy brukiew go
              > zamienila

Jestes alkoholikiem?
              Pytanie wydawalo by sie bez zwiazku, ale zakladam, ze przeczytasz swoj poscik
              jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz. Potem porownasz go z moja odpowiedzia
              dla Vicki i zastanowisz sie. Naprawde na ciebie licze.
            • vicky17 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 01:44
              melord napisał:

> skoro jednak sie rozmarzyles to..

e tam ,ja tez sie rozmarzylam i uciekam..
              pozdrowka bb..jesienna,a juz za pare tygodni..fruuuu..

kolorowo u nas ci i troche cieplej,od razu milo sie zrobilo jak kominek sie
              zaczal palicsmile

i157.photobucket.com/albums/t53/sloneczko1/jesien15-1.jpg
            • marouder.eu I bardzo slusznie ten Arik twiierdzil:) 21.10.09, 01:54
              Jeden z naszych krolow, ktory islamerii jeszcze wiecej od Arika nie znosil juz
              ponad 300 lat temu wyznawal te sama, szczytna zasadesmile
    • cyniol Re: maruder tygodnia 21.10.09, 03:54
      vicky17 napisała:

> w pierwszym kwartale spadki wynosily 95% a teraz lecimy po 13,kiedy gielda
      > zwyzkuje.. i tak trzymac.
      >

Kradzione nie tuczysmile
      • vicky17 Re: maruder tygodnia 21.10.09, 17:55
        cyniol napisał:

>
        > Kradzione nie tuczysmile

no paru sie niezle utuczylo na kradzionym wlasnie.. wstyd i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka