explicit 22.10.09, 01:28 Schudnij 7 kg w 2 tyg i odejmij sobie lat. SchudnijSzybko.com Albo to ,... Schudnij 8kg W Miesiąc Ja Schudłam 8kg! JakSchudlam.pl Albo ,... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
explicit Re: No, nie wiem:/ Zerowiec to kupi, myslisz?/nt 22.10.09, 01:38 Zerowiec jest O'k - Ta fotka trafiliscie ja kula w plot podobnie z frenchie ze nie wspomne omnie ,... Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Cos dla ciebie ,... 22.10.09, 01:36 wlasnie mnie to tez sie rzucilo w oczy..musza chyba miec wglad w czyjes kompy,ze takie ads leca Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Cos dla ciebie ,... 22.10.09, 01:44 Telepatia , poza tym niektorzy sapia glosniej i mozna sie domyslec ,. Wspolczujesz im , bo ja nie a czasem w sklepie spojrze na zawartoosc wozka klienta i nie musze patrzec kto go prowadzi ,... =================================================================== wlasnie mnie to tez sie rzucilo w oczy..musza chyba miec wglad w czyjes kompy,ze takie ads leca Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Cos dla ciebie ,... 22.10.09, 01:46 explicit napisał: > > Telepatia , poza tym niektorzy sapia glosniej i mozna sie domyslec ,. > > Wspolczujesz im , bo ja nie a czasem w sklepie spojrze na zawartoosc > wozka klienta i nie musze patrzec kto go prowadzi ,... > nie kazdy ma silna wole,ale patrzac na niektore gabaryty to czlowiek sie zastanawia jak mozna do takiego stanu dojsc..chyba,ze nic sie oprocz siedzenia i jedzenia nie robi..vide nasza patriotka33. w koncu gdzies te kalorie musisz spalic.. Odpowiedz Link Zgłoś