anto_anto 30.11.09, 19:52 www.rp.pl/artykul/61991,398485_Narod_zydowski_zostal_wymyslony.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleg3 To kolejny wątek o tym samym, ale 30.11.09, 19:58 zostawmy żydów a weźmy się za karaimów Na etnogenezę Karaimów krymskich i polsko-litewskich złożyła się turecka część ludności państwa chazarskiego Film TVPInfo: Etniczne klimaty - Karaimi, najmniejsza mniejszość Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: A jednak Chazaria 30.11.09, 20:16 anto_anto napisał: > www.rp.pl/artykul/61991,398485_Narod_zydowski_zostal_wymyslony.html No nareszcie jakis wywiad Prof.Sanda po polsku! Nie nalezy przejmowac sie osobami ktore najchetniej dalej udawalyby ze Prof.Sand i jego ksiazka nie istnieja. Polemika jaka wczesniej tu na Agua wklejony artykul z NYT wywolal w Stanach i na swiecie jest nie do ukrycia i nawet jak to juz ktos na tamtejszym forum napisal Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:01 Zaostrza przepisy imigracyjne Czy moge liczyc na jakis nagi protest twojego srodowiska, Annaste? Niedawno odbyl sie u was goly protest przeciwko garbarniom! Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:06 marouder.eu napisał: > Zaostrza przepisy imigracyjne > Czy moge liczyc na jakis nagi protest twojego srodowiska, Annaste? > Niedawno odbyl sie u was goly protest przeciwko garbarniom! > nie bardzo rozumiem dlaczego wy zydzi w kazdym polaku widzicie araba? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:10 Ja nie widze w Annaste Arabki a lewaczke Poniewaz jak to lewaczka, sympatyzuje z kazdym projektem afirmujacym ucisnionych Arabow, wydalo mi sie prawdopodobne, ze zaprotestuje przeciwko zaostrzeniu przepisow imigracyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:14 marouder.eu napisał: > Ja nie widze w Annaste Arabki a lewaczke > Poniewaz jak to lewaczka, sympatyzuje z kazdym projektem afirmujacym ucisnionyc > h > Arabow, wydalo mi sie prawdopodobne, ze zaprotestuje przeciwko zaostrzeniu > przepisow imigracyjnych. a.. to lewacy popieraja arabow a prawiczki zydow.. no fajnie zyc w takim dwukolorowym swiecie. zapomniales,ze ja rowniez mam meza araba,wiec gdzie mnie sie klasyfikuje..a..do jackowa, a to prawicowe jak diabli..same mohery Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:20 marouder.eu napisał: > Ja nie widze w Annaste Arabki a lewaczke > Poniewaz jak to lewaczka, sympatyzuje z kazdym projektem afirmujacym ucisnionyc > h > Arabow, wydalo mi sie prawdopodobne, ze zaprotestuje przeciwko zaostrzeniu > przepisow imigracyjnych. A przepraszam moglbys mi wyjasnic dlaczego mam protestowac wobec czegos co sie dzieje w Hiszpanii???? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:25 Wydawalo mi sie, ze mieszkasz w Hiszpanii kontynentalnej albo w ktorejs z jej posiadlosci. Ponadto jestes milosniczka Zapatero, tego, ze tak to ujme, wspolczesnego czlowieka renesansu Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:46 marouder.eu napisał: > Wydawalo mi sie, ze mieszkasz w Hiszpanii kontynentalnej albo w ktorejs z jej > posiadlosci. Ponadto jestes milosniczka Zapatero, tego, ze tak to ujme, > wspolczesnego czlowieka renesansu drogi entuzjasto odkurzaczy zle ci sie wydawalo co jak podejrzewam moze byc powiazane z twoim naduzywaniem srodkow Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:50 No, nie wiem, Annaste. Nawet na egipskim wybrzezu Morza Czerwonego raz na jakis czas sa zamachy. Na Filipinach takze grasuja islamscy tzw. partyzanci i mysle, ze nie mialabys ochoty dostac sie w ich rece. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:16 vicky17 napisała: > > > > nie bardzo rozumiem dlaczego wy zydzi w kazdym polaku widzicie araba bo oni tak maja Vicky ze jak ktos jest im przeciw to musi byc to antysemita albo arab, taki niedorozwoj umyslowy to jest i tyle a pim pim powyzszy to dopiero projekt na czlowieka, jeszcze potrwa zanim sie zreformuje Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:19 I znow lewackim sposobem unikasz odpowiedzi na proste, postawione w tekscie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:22 annaste1 napisała: > bo oni tak maja Vicky ze jak ktos jest im przeciw to musi byc to antysemita alb > o arab, taki niedorozwoj umyslowy to jest i tyle > a pim pim powyzszy to dopiero projekt na czlowieka, jeszcze potrwa zanim sie zr > eformuje > no maja ,maja..dawniej kto krytykowal partie byl jej wrogiem a kto ja popieral byl ruskiem..teraz swiat zmienil sie na arabow i zydow, z tym,ze i jedni i drudzy po polsku nawijaja jedrusiowi widac dzisiaj z wosku wyszedl arab wiec chlop daje po calosci..na tym dyzurze nocnym Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:27 Nie, wyszlo mi cos w rodzaju klucza trudno mi to zinterpetowac, bo mieszkanie mam, samochod mam a i kluczem do piwnicy tez dysponuje Moze to sugestia, bym kupil motocykl? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:31 marouder.eu napisał: > Nie, wyszlo mi cos w rodzaju klucza trudno mi to zinterpetowac, bo mieszkanie > mam, samochod mam a i kluczem do piwnicy tez dysponuje > Moze to sugestia, bym kupil motocykl? hm...to moze byc klucz do madrosci,a tej nigdy nie za wiele jedrus.. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:39 Bardzo byc moze Wbrew temu, co o mnie pisza czasem na forach, jestem dosc krytycznym entuzjasta swojej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:58 marouder.eu napisał: > Bardzo byc moze > Wbrew temu, co o mnie pisza czasem na forach, jestem dosc krytycznym entuzjasta > swojej osoby i co k.. w siebie rzucasz Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:32 vicky17 napisała: > > no maja ,maja..dawniej kto krytykowal partie byl jej wrogiem a kto ja popieral > byl ruskiem..teraz swiat zmienil sie na arabow i zydow, z tym,ze i jedni i > drudzy po polsku nawijaja > jedrusiowi widac dzisiaj z wosku wyszedl arab wiec chlop daje po calosci..na ty > m > dyzurze nocnym no teraz to musza czuwac juz na zmiany, swiat wsciekly ma juz dosyc starej spiewki i z coraz to wiekszym zainteresowniem zapytuje coz ach cozesz sie stalo z pokojem podpisanym w Oslo wystarczy poczytac miedzynarodowe komentarze ludzi ktorzy inaczej niz nasz drogi entuzjasta odkurzaczy Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: A Hiszpania cus nielaskawa dla Arabeski:/ 01.12.09, 01:37 annaste1 napisała: > wystarczy poczytac miedzynarodowe komentarze ludzi ktorzy inaczej niz nasz drog > i entuzjasta odkurzaczy Odpowiedz Link Zgłoś
melord nu hlopacy sie rozruszali o 1 w nocy 01.12.09, 01:51 jedna dziewoja cierpiaca na bezssenosc tez... Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy nawet mojżesz nie był żydem ale egipcjaninem 30.11.09, 21:27 ..... a więcy żydzi nigdy nie istnieli i nie istnieją. To co istniało zawsze to antysemityzm. ha,ha,h,ha,hoje Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:?+ 30.11.09, 23:05 Jaka jest roznica miedzy Zyd i zyd .Polak i katolik? ci pierwsi-wymysleni w wieku XIX Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re:?+ 01.12.09, 06:11 Nie, bywszy. W XIX wieku wymyślono Żydów, żydzi byli znani od tysięcy lat. Tak samo w XIX w. wymyślono Litwinów, Słowaków, Słoweńców i mnóstwo innych narodów, a m.in. Polaków, Niemców, Francuzów przedefiniowano. Właściwie wszystkie narody (w Europie) wymyślono w XIX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś