Dodaj do ulubionych

Szacik won z nożyczkami od naszych tekstów!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 12:56
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10371282

Kto cię tu prosił? Jesteś tu niepotrzebny, zbędny i nie masz czego tu szukać.
Twoje pojawienie się na forum i cała działalność to powrót do koszmarnych lat
komuny. Won stąd. Nie masz pojęcia na czym polega wolność słowa i swoboda
wypowiedzi. Proszę o wpis każdego, komu leżą na sercu podstawowe wartości
jaką niesie możliwość swobodnej wypowiedzi zwykłych ludzi piszących w
internecie.
=====================

Co adminowi nie pasowało? Można wiedzieć?

Obserwuj wątek
    • xiazeluka Re: Szacik won z nożyczkami od naszych tekstów!!! 26.01.04, 13:00
      Gość portalu: jacek#jw napisał(a):

> Co adminowi nie pasowało? Można wiedzieć?

Może to "won"? Napiszmy inaczej: "von Szarik"!
      • baky "Von Uszacik"! _n/t 26.01.04, 13:09
        xiazeluka napisał:

> Może to "won"? Napiszmy inaczej: "von Szarik"!
      • zupagrzybowa deutschland deutschland uber alleSS ?VON tPIe... 26.01.04, 13:16
        xiazeluka napisał:

> Gość portalu: jacek#jw napisał(a):
        >
        > > Co adminowi nie pasowało? Można wiedzieć?
        >
        > Może to "won"? Napiszmy inaczej: "von Szarik"!
        to nie admin a agent urbana nawet sie ztym NIE kryje
        czerwonymi literami straszy...

Kto stoi za plecami Urbana ?
    • andrzejg Re: Szacik won z nożyczkami od naszych tekstów!!! 26.01.04, 13:10

>
      >

No właśnie.Co nie pasowało?

A.
    • Gość: Jureek Re: Szacik won z nożyczkami od naszych tekstów!!! IP: 212.20.131.* 26.01.04, 13:17
      Wpisuję się, bo leżą mi na sercu te wartości, które szacik brutalnie niszczy.
      Jura
      • drf Sza...ciQ za twoimi plecami stoi MICHNIK ....! 26.01.04, 13:39
        A za plecami MIChnika stoi URBAN a za plecami Urbana cala PLNOCNAeuropa ze mna
        wlacznie..wink
    • galba Nie martw się - wykurzymy to truchło Stalina 26.01.04, 14:24
      Jeśli nie posłucha głosu rozsądku armagedon nastąpi w przyszłym tygodniu.

G.

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10371282
      >
      > Kto cię tu prosił? Jesteś tu niepotrzebny, zbędny i nie masz czego tu szukać.
      > Twoje pojawienie się na forum i cała działalność to powrót do koszmarnych lat
      > komuny. Won stąd. Nie masz pojęcia na czym polega wolność słowa i swoboda
      > wypowiedzi. Proszę o wpis każdego, komu leżą na sercu podstawowe wartości
      > jaką niesie możliwość swobodnej wypowiedzi zwykłych ludzi piszących w
      > internecie.
      > =====================
      >
      >
      • gini Re: Nie martw się - wykurzymy to truchło Stalina 26.01.04, 14:28
        No mnie leza wartosci na sercu, ale poniektorzy pisza, ze to jest nagonka na
        szacika, i, ze ja biore w niej udzial.Wiec w gore atek niech wiedza o co tu
        choczi.Nie chodzi tu o szacika ale o szacikowszyzne, czyli bezmyslne
        szatkowanie forum wg.wlasnych kryteriow.
        • Gość: jacek#jw Nie zaznam spokoju, dopóki toto funkcjonuje. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 16:37
          O żadnej nagonce nie może być mowy. Najpierw były cięcia, dopiero potem
          raekcja.

Pozdr / Jacek
          • ada08 Re: Nie zaznam spokoju, dopóki toto funkcjonuje. 26.01.04, 16:44

> O żadnej nagonce nie może być mowy. Najpierw były cięcia, dopiero potem
            > raekcja.

Nie, Jacku smile
            Najpierw było aroganckie przywitanie się szacika, po którym
            nastąpiła reakcja, na którą to reakcję szacik zareagował
            cięciami, na które to cięcia nastąpiła reakcja itd...
            Obecnie szacik milczy. Może się naciął , cokolwiek to znaczy ? smile
            a.
            • andrzejg dobrze godocie kumo/nt 26.01.04, 16:49
              ada08 napisała:

>
              > Nie, Jacku smile
              > Najpierw było aroganckie przywitanie się szacika, po którym
              > nastąpiła reakcja, na którą to reakcję szacik zareagował
              > cięciami, na które to cięcia nastąpiła reakcja itd...
              > Obecnie szacik milczy. Może się naciął , cokolwiek to znaczy ? smile
              > a.
              >
              • alfalfa ma rację - stawia kolację :)))/nt 26.01.04, 16:50
            • Gość: jacek#jw Re: Nie zaznam spokoju, dopóki toto funkcjonuje. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 16:50
              Zgoda, przedtem było przywitanie. Ale jeszcze przedtem, ktoś toto wybrał i tu
              umocował tak, że chwaliło się toto, jakie ono społeczne i jak ono nas tu zna smile.

Pozdr / Jacek
              • alfalfa Re: Nie zaznam spokoju, dopóki toto funkcjonuje. 26.01.04, 16:57

że chwaliło się toto, jakie ono społeczne i jak ono nas tu zna smile

Tu Cię boli! Toto NAS zna? Toż my tu najdziwniejsi dziwacy forum wszelakich!
                Oryginały do sześcianu! Krzemowi Rycerze Wirtualu. Niech pokaże klasę toto,
                może łaskawie rozpatrzymy wnioseksmile)) Da mu się kilka nicków do wycinania,
                będzie zdawac relacje z działalności przed zarządem wybranym przez aklamację.
                Niech se nie myśli parobas jedensmile))
                pzdr.
                > .
                >
                >
                > Pozdr / Jacek
                • niekulturalny_nick Toto Sza Cik - to chyba po japońsku? 26.01.04, 17:03
                  Panie alfalfa!

Znamy się bardzo dobrze i swoje zdanie o Panu mam. Napiszę więcej - obserwuję
                  Pana od wielu miesięcy, występowałem bowiem sprytnie pod innym pseudonimem.
                  A skoro się znamy, to nie będzie miał Pan nic przeciwko, że pouczę Pana
                  kindersztuby? Prawda?

niekulturalny_nick w rozmiarze XL
                  • alfalfa Re: Toto Sza Cik - to chyba po japońsku? 26.01.04, 17:18
                    Ależ z Pana niekulturalny nick! Z dobrze poinformowanych źródeł, które i Panu
                    przecież znane są wie Pan naturalnie, że sympatyczny gość Toto jest po częsci
                    Japończykiem, synem Włocha Toto Virtuelli`ego i aktorki teatru kabuki Sza Chiq
                    Chiah. Po latach zabawy origami poczuł on powołanie.

> Panie alfalfa!
                    >
                    > Znamy się bardzo dobrze i swoje zdanie o Panu mam. Napiszę więcej - obserwuję
                    > Pana od wielu miesięcy, występowałem bowiem sprytnie pod innym pseudonimem.
                    > A skoro się znamy, to nie będzie miał Pan nic przeciwko, że pouczę Pana
                    > kindersztuby? Prawda?
                    >
                    > niekulturalny_nick w rozmiarze XL

Ocywista sprawa! Reprymende przyjmuję z pokorą. No bo skoro się znamy? No i z
                    panem Szacikiem tez się znamy, i z panem ...... (wisać po ujawnieniu się) tez
                    się znamy. Halo panie ...... (wpisac po ujawnieniu się) pozdrawiam serdecznie,
                    pewnie jestem pierwszy?

wink)
                    • niekulturalny_nick Przekonał mnie Pan, alfalfa. 26.01.04, 17:24
                      Ale nigdy w życiu do mojej pustej głowy by nie przyszło, że origami może być
                      szkodliwe...
                      Za pozdrowienia dziękuję i przyznaję nagrodę - uścisk niewidzialnej ręki.
                      Istotnie, jest Pan pierwszym, który na mnie zwrócił uwagę...! A taki Pan ORMO-
                      Admin Szacik nie raczył mi odpowiedzieć, chociaż imienny adres wniosłem na
                      kolanach pod Jego tron...
                      Panie alfalfa, może mi Pan powie w Jego zastępstwie - czy wolno mi nosić taki
                      nick? Taki, powiedzmy sobie szczerze - niekulturalny nick?

niekulturalny_nick w rozmiarze XL
                      • alfalfa Re: o, drogi Panie 26.01.04, 20:11
                        Nick jak najbardziej nieodpowieni: primo po pierwsze - jest on prowokujący i
                        negatywnie nastawia adwersarza poddając mu interpretację Pańskich słów na
                        wstępie (czyli kłótliwy nick!), z tego dochodzimy do primo po drugie - jest za
                        długi, długo sie czyta, długo pisze i wymaga wklejania lub naraża na błędną
                        pisownię, ośmieszenie adwersarza ("nawet nicka wpisac nie umi") no i te
                        milisekundy które (o tak!) przeliczyć na złotówki (lepiej przecież dać na OŚP!
                        Pański nick okrada biedne dzieci!!!), primo po trzecie - nie można młodzieży
                        takiego przykładu dawać, dość, że hip-hop i narkomania głowę podnosi, bój się
                        Pan boga! A gdyby tak wszyscy?????? Do czego by ten Świat doszedł????
                        nieodmiennie pozdrawiam
                        A.
                        smile)
                        • Gość: niekur...niekultul Zawstydzony jestem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 20:24
                          ...rzeczywiście wpisanie tak długiego i głupiego nika jest trudne, niezręczne i
                          w ogóle. Poza tym istotnie jest odstręczający i nawet mnie denerwuje. No i
                          kosztuje...! Tak, tak, wzrost narkomanii jest nieunikniony... Zaraz, gdzie moja
                          faja? mmm... pyk, pyk... Taaa... To co żeeśmy mówiiiiliśmy o czym?

Niekultu... niekurtutr... cholera... nie_nik w rozmiarzeeeee XL, pyk, pyk...
                          • alfalfa Re: to odkrywcze i trzeba to omówić 26.01.04, 20:36
                            Jeśli świadomości starczy...
                            Wzrost kosztów i korelacja ze wzrostem narkomanii jest genialnym
                            spostrzeżeniem! To wyraźnie ma ze sobą wiele wspólnego, proszę bardzo - 8kg
                            koki wjeżdża na samym poczatku roku (a to tylko morza w kroplu) co by znaczyło,
                            że wzrostu kosztów można się spodziewać. Oj idzie ciężki rok, ludziska kokę na
                            kilogramy kupują...
                            pozdrawiam
                            A.
                            • Gość: niekulturalny_nick Doktor Livingstone, jak sądzę? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 20:42
                              Znany odkrywca i lekarz. W dodatku na teranach, na których przebywa, jest tania
                              siła robocza i ziemia na plantacje. Robimy dil?
                              • alfalfa Re: wsje w kasmos!! 26.01.04, 20:57
                                Ja mam, prosze Pana, już plany marsjańskie! Proszę sobie wyobrazić ten
                                kosmiczny odjazd! Działki chodzą po 20$, maketing zapewni przedsiębiorstwo
                                Stars&Stripes inc. Co Pan na to? Tu, jest jak sądzę, dil do zrobienia. Na
                                początek flagowy produkt "niebiański pył" (dodamy za darmochę vcd Bowie - Ziggy
                                Stardust), potem "solaris" czyli poznaj swoje lęki, "lord of the ring" dla
                                zakompleksionych outsiderów i coś dla pań np. "britney/whitney/bridged jones".
                                Może coś dla dzieci?
                                smile)
                • Gość: jacek#jw Re: Nie zaznam spokoju, dopóki toto funkcjonuje. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.04, 17:05
                  alfalfa napisał:

> Gość portalu: jacek#jw napisał(a):
                  >
                  > że chwaliło się toto, jakie ono społeczne i jak ono nas tu zna smile
                  >
                  > Tu Cię boli! Toto NAS zna? Toż my tu najdziwniejsi dziwacy forum wszelakich!
                  > Oryginały do sześcianu! Krzemowi Rycerze Wirtualu. Niech pokaże klasę toto,
                  > może łaskawie rozpatrzymy wnioseksmile)) Da mu się kilka nicków do wycinania,
                  > będzie zdawac relacje z działalności przed zarządem wybranym przez aklamację.
                  > Niech se nie myśli parobas jedensmile))
                  > pzdr.

Boli mnie przede wszystkim to, że funkcja taka w ogóle została uruchomiona.
                  Obawiam się, że w żadnej formie powołania nie byłaby dla mnie do przyjęcia.
                  Oryginalność musi wymykać się spod kontroli smile).

Pozdr / Jacek
                  • alfalfa Re: Nie zaznam spokoju, dopóki toto funkcjonuje. 26.01.04, 17:20

>
                    > Boli mnie przede wszystkim to, że funkcja taka w ogóle została uruchomiona.

I mnie również.

Cała reszta - z przymróżeniem okawink
                    pozdrawiam

> Obawiam się, że w żadnej formie powołania nie byłaby dla mnie do przyjęcia.
                    > Oryginalność musi wymykać się spod kontroli smile).
                    >
                    > Pozdr / Jacek
            • gini Re:Ado mam pytanie 26.01.04, 16:52
              Czy gdyby szacik wrocil po dobrym prysznicu, zaakceptowalabys Go?Bo chyba nie
              chodzi tylko o nick metody nam sie nie podobaja.Wiec niech sobie bedzie szacik
              oby metody zmienil.Czy Go na to stac, to juz pytanie nie do mnie.
              Albo przemysli, albo i nie.
              • ada08 Aniu. 26.01.04, 17:29
                Ja w moim poście tylko przedstawiłam skrótowo historię
                pt ''Nasze życie z szacikiem'' smile

Mogę zaakceptować szacika, czy kogokolwiek, kto będzie
                tutaj uprzątał spam (a co to jest spam to przecież wiemy).
                Nie akceptuję natomiast szacika ani kogokolwiek innego
                w roli cenzora. Cenzura jest paskudztwem, a ludzie ,
                którzy ochotniczo zgłaszają się do pełnienia funkcji
                cenzora są dla mnie paskudni podwójnie.
                Cenzor to , w moim przekonaniu osoba, która łamie
                podstawowe prawo człowieka, wszak ''Na początku było Słowo''
                (że się tak górnolotnie wyrażę smile)

Jeśli jednak szacik, z jakichś swoich powodów, chce tutaj
                sprzątać za friko spam i wyręczać w tej robocie wygodnych
                adminów zawodowych, to - proszę bardzo, jego wola, niech
                sprząta. Ale niech nie ma innych uprawnień.
                Pozdr.
                a.
                • gini Re: Aniu. 26.01.04, 17:39
                  ada08 napisała:

> Ja w moim poście tylko przedstawiłam skrótowo historię
                  > pt ''Nasze życie z szacikiem'' smile
                  >
                  > Mogę zaakceptować szacika, czy kogokolwiek, kto będzie
                  > tutaj uprzątał spam (a co to jest spam to przecież wiemy).
                  > Nie akceptuję natomiast szacika ani kogokolwiek innego
                  > w roli cenzora. Cenzura jest paskudztwem, a ludzie ,
                  > którzy ochotniczo zgłaszają się do pełnienia funkcji
                  > cenzora są dla mnie paskudni podwójnie.
                  > Cenzor to , w moim przekonaniu osoba, która łamie
                  > podstawowe prawo człowieka, wszak ''Na początku było Słowo''
                  > (że się tak górnolotnie wyrażę smile)
                  >
                  > Jeśli jednak szacik, z jakichś swoich powodów, chce tutaj
                  > sprzątać za friko spam i wyręczać w tej robocie wygodnych
                  > adminów zawodowych, to - proszę bardzo, jego wola, niech
                  > sprząta. Ale niech nie ma innych uprawnień.
                  > Pozdr.
                  > a.
                  Piszemy Ado to samo tyle, ze uzywamy innych okreslen.Jakbu GW chciala nas
                  zrobic w tzw.bambuko to napisalby jue kilka dni temu, ze tym forumem opiekuje
                  sie zawadzka.Mysle, ze i mnie i Tobi jest wszystko jedno kto opiekuje sie tym
                  foruml.Oby robil to dobrze.
                  Poedrowka
                  • ada08 Re: Aniu. 26.01.04, 18:12
                    No jasne, Aniu, ze piszemy o tym samym.
                    Tyle że ja mam skłonność do popadania w takich sytuacjach
                    w jakieś cokolwiek , przyznaję, kiczowte uniesienie i
                    nadmierną elokwencję smile
                    No, ale tu w końcu chodzi o wartości najwyższe przecież smile
                    Pozdrawiam smile
                    a.
    • institoris1 wpisalem sie wczoraj,ale watek zniknal!!!! 26.01.04, 18:07
      wiec wpisuje sie ponownie:
      Cenzorzy won z FA.
      i.
      • pan.scan ******************Dziś Szacik - jutro fiut. 26.01.04, 18:15
        sjp.pwn.pl/haslo.php?id=15063
        • andrzejg Panie Szacik 26.01.04, 18:29
          Przecież nie masz pojęcia o pracy z grupą ludzi
          Lepiej sam zrezygnuj

A.
    • lisekrudy "Szacik musi odejjść" - Andrzej Lepper (n/t) 26.01.04, 20:42
    • Gość: Mirka SZKODA czasu na to forum ... IP: *.rasserver.net 26.01.04, 21:04
      i musimy sobie znaleść inne miejsce na internecie na innych forach WWW aby nam
      NIE KNEBLOWANO UST.

Je od kilku dni już tu nawet NIE ZAGLADAM.

CENZURA GW usiłuje zmusić do POSŁUSZENSTWA PROPAGANDOWEGO GW.

NIE MA INNEGO WYJSCIA, jak znależć sobie inne forom, które nie jest OPANOWANE
      przez żydowską CENZURĘ która rozmnozyła sie w Polsce i MANIPULUJE Polskim
      społeczeństwem.

• Gość: jacek#jw Re: Szacik chrzań adminów, zacznij gadać / NT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 11:05
      • snajper55 Co ty, nie zniży się do gadania z nami. A może ... 27.01.04, 11:17
        ... w geście zadośćuczynienia ciachnął sobie jęzor lub paluchy ? A może jemu
        ciachnęli ? wink)

Snajper.
        • Gość: jacek#jw Re: Co ty, nie zniży się do gadania z nami. A moż IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 11:52
          snajper55 napisał:

> ... w geście zadośćuczynienia ciachnął sobie jęzor lub paluchy ? A może jemu
          > ciachnęli ? wink)

Dakładnie tak właśnie jest, admini mu jęzor ciachnęli i gadać nie może. Ale
          paluchy ma chyba całe jeszcze smile).

Pozdr / Jacek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka