Dodaj do ulubionych

Przepraszam Forumowiczów

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 10:02
...za mój ton w odpowiedziach na posty kol. siedem .
Wybaczcie , ale ten człowiek wyjątkowo działa mi na nerwy .
" idioto " , " rozbójniku" , "czerwie " , "yntelygencie marksistowski" to
tylko mała próbka jego sposobu zwracania się do mnie .
Kilka razy wyjaśniałem mu , że zupełnie nie mam ochoty z nim dyskutować , lecz
on uporczywie wciska się do zalożonych przeze mnie wątków , częstujac mnie
w/w "poetyką" wypowiedzi .
Poradźcie , co mam zrobić .
Obserwuj wątek
    • sceptyk Re: Przepraszam Forumowiczów 10.02.02, 13:00
      Gość portalu: V.C. napisał(a):

> Poradźcie , co mam zrobić .
      ------------------------------

Zmien poglady. Porzuc komunizm.

sc-k

• Gość: V.C. Re: Przepraszam Forumowiczów IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 17:24
        sceptyk napisał(a):

> Gość portalu: V.C. napisał(a):
        >
        > > Poradźcie , co mam zrobić .
        > ------------------------------
        >
        > Zmien poglady. Porzuc komunizm.
        >
        > sc-k
        >

Nie jestem komunistą .

Swoich lewicowych pogladów nie zamierzam zmieniać ,a już zwłaszcza pod
        wpływem "dobrych" rad kol. siedem , a nawet Twoich , Sceptyku .
    • Gość: Vist¸ Nie odpowiadaj._______________|notext| IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 13:24
    • Gość: ar Re: Przepraszam Forumowiczów IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.02.02, 17:10
      Nie powinieneś brać sobie tego do serca. To coś do wszystkich tak się zwraca.
      Nawet kobietom nie żałuje swojego wykwintnego języka. Nie odpowiadaj. Każdy
      normalny, który wchodzi na forum celem dyskusji a nie wyżycia, zrozumie Twoje
      milczenie pod tym nickiem. Pozatym, lekceważenie bardziej boli.
    • Gość: Blong ignoruj IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 17:17
      albo go wysmiej. Choc to pierwsze jak slusznie zauwazono juz wczesniej boli
      bardziej.
      Czy to pierwszy prawicowy idiota ktory brak argumentow zastepuje osobistymi
      wycieczkami? smile Przeciez takie kreaturki sa zalosne. Nie przejmuj sie nim a
      niech Ci pisze w watkach, tym sie jeszcze bardziej osmieszy.
      Pozdrawiam
      • Gość: Blong p.s. dla prawicy IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 10.02.02, 17:23
        Okreslenie prawicowy idiota oczywiscie nie dotyczy wszystkich, ktorym ow poglad
        na swiat jest sympatyczny. Tylko osobnikow siedmopodobnych.
        Osobiscie sobie cenie na forum wielu ludzi z prawej strony /nie bede wymienial,
        z pewnoscia o tym wiedza a jak nie wiedza tym lepiej smile/, ale tylko tych
        ktorych jedynym argumentem w jakimkolwiek temacie nie jest "komuchy zabrali mi
        dom dlatego jestes kretynem" czy "ty czerwona swinio". smile
        • lech.niedzielski V.C. ! - nie przejmuj się prymitywem ! 10.02.02, 18:09
          Po prostu olej gnojka !

Pozdrawiam
    • Gość: wild jeżeli przepraszasz to w czym jesteś gorszy?:) IP: *.net.bialystok.pl 10.02.02, 19:24

ale daj cytat SWÓJ! abym mógł określić czy potrzebnie przepraszasz za swoje
      zachowanie! możesz? smile
      • Gość: V.C. Re: do Wilda IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 19:59
        Mam nieskromną nadzieję , że nie jestem gorszy od siedem .

Zajrzyj , proszę , do moich odpowiedzi na zaczepki siedem w wątkach o
        Ziemkiewiczu i O % stawce podatku dochodowego .

What's a shame !
    • lisa2 Re: Przepraszam Forumowiczów 10.02.02, 20:08
      Zignooruj, a jak już nie wytrzymasz, a będzie to warte wyjaśnienia, to trzymaj
      język na wodzy i staraj się zachować maksimum kultury własnej.

Miej własny charakter!
      Zpoważaniem lisa2
      • Gość: Freeman Re: Przepraszam Forumowiczów IP: *.chello.pl 11.02.02, 08:52
        Nie przejmuj się niepełnosprytną "siodemką". Po prostu ignoruj go !
        3maj się.
    • Gość: luka Re: Przepraszam Forumowiczów IP: 217.67.196.* 11.02.02, 08:52

> ...za mój ton w odpowiedziach na posty kol. siedem .

Wybaczam, ponieważ mam serce ze złota.

> Wybaczcie , ale ten człowiek wyjątkowo działa mi na nerwy .

To Twój problem, towarzyszu. To jest forum DYSKUSYJNE - nie umiesz sobie
      poradzić, rejteruj, drażni Cię coś, co uznajesz za chamstwo - ignoruj.
      Jednakże publiczne robienie z siebie płaksy nie jest najlepszym wyjściem,
      towarzyszu.

> " idioto " , " rozbójniku" , "czerwie " , "yntelygencie marksistowski" to
      > tylko mała próbka jego sposobu zwracania się do mnie .

Beksa lala w kącie stała.
      A Ty, towarzyszu, nie umiesz dać sobie rady bez wsparcia kolektywu? Czy Twoja
      lewicowość wynika właśnie z braku umiejętności radzenia sobie w życiu?

> Kilka razy wyjaśniałem mu , że zupełnie nie mam ochoty z nim dyskutować , lecz
      > on uporczywie wciska się do zalożonych przeze mnie wątków , częstujac mnie
      > w/w "poetyką" wypowiedzi .

Jeśli nie masz ochoty, to ignoruj. Czego Ty się właściwie domagasz - ostracyzmu
      wobec Siódemki? Gremialnego potępienia? Zabanowania?
      Tak, lewacki terrorysto, to próba zakneblowania niewygodnych sobie osób.

Wypłacz się do końca, towarzyszu, poczytaj ku pokrzepieniu serca "Krótki kurs WKP
      (b)" albo życiorys tow. Millera pt. "Od ciecia do koryta".
      • Gość: siedem Ignoruj prawicowego debila IP: *.tgory.pik-net.pl 11.02.02, 09:03
        7,00
        • Gość: siedem update IP: *.tgory.pik-net.pl 11.02.02, 09:37
          USA
          W styczniu BR bezrobocie wzrosło do najwyższego od 37 lat poziomu. Wynosi teraz
          1,39% w porównaniu z grudniem UR gdzie wynosiło 1,36%. Proszę zwrócić uwagę na
          dynamikę wzrostu poziomu bezrobocia 0,03% [sic!] w przeciągu miesiąca.
          ...
          Czegoś tu nie rozumię. To mają być te sukcesy kapitalizmu?
          7.6.
          • Gość: siedem eliminacje do konkursu na małej skoczni IP: *.tgory.pik-net.pl 11.02.02, 09:39
            Gość portalu: siedem napisał(a):

> USA
            > W styczniu BR bezrobocie wzrosło do najwyższego od 37 lat poziomu. Wynosi teraz
            >
            > 1,39% w porównaniu z grudniem UR gdzie wynosiło 1,36%. Proszę zwrócić uwagę na
            > dynamikę wzrostu poziomu bezrobocia 0,03% [sic!] w przeciągu miesiąca.
            > ...
            > Czegoś tu nie rozumię. To mają być te sukcesy kapitalizmu?
            > 7.6.

• Gość: siedem eliminacje do konkursu na małej skoczni IP: *.tgory.pik-net.pl 11.02.02, 09:43
              ODWOŁANE!!!
              ...
              czegoś tu nie rozumię.
              czyzby wujcio Sam nie umniał sobie nawet z pogodą poradzić. Kto wybrał S.L.C. do
              organizacji zimowych igrzysk olimpijskich??? W sytuacji gdy władze Hawany
              oferowały dodatkowe 60gram pęczaku na każdego sportowca! oraz zakwaterowanie w
              budynkach pacyfistycznej ludowej armii kubańskiej
              7.6.
            • Gość: Galba "7" zalęknioną przytulam do serca IP: 213.17.161.* 11.02.02, 09:57
              Nie wiem jak odebrałeś ten napastliwy paszkwil pana VC - wiedz jedno: jeśli
              zdecydował się poświęcić Ci oddzielny wątek znaczy to, że celnie go dźgałeś
              ostrzem satyry.

Galba

PS. Może nie warto zaprzątać sobie głowy jegomościem bez poczucia humoru i
              ochoty do rozmowy z osobami spoza kręgu swych wielbicieli?

• Gość: siedem moją misją.... IP: *.tgory.pik-net.pl 11.02.02, 10:01
                Gość portalu: Galba napisał(a):

> Nie wiem jak odebrałeś ten napastliwy paszkwil pana VC - wiedz jedno: jeśli
                > zdecydował się poświęcić Ci oddzielny wątek znaczy to, że celnie go dźgałeś
                > ostrzem satyry.
                >
                > Galba
                >
                > PS. Może nie warto zaprzątać sobie głowy jegomościem bez poczucia humoru i
                > ochoty do rozmowy z osobami spoza kręgu swych wielbicieli?
                >

... jest krzewienie poczucia "chómoru" nawet wśród lewych. czy misjonarz się
                wzdryga przed ludożercą? Dla takigo klechy to osiągniecie nakłonić zwierze z
                tykwą na członku do uśmiechu.

KAGAN vel 7em
                7,06

• Gość: Galba :) IP: 213.17.161.* 11.02.02, 10:06

> ... jest krzewienie poczucia "chómoru" nawet wśród lewych. czy misjonarz się
                  > wzdryga przed ludożercą? Dla takigo klechy to osiągniecie nakłonić zwierze z
                  > tykwą na członku do uśmiechu.
                  >
                  > KAGAN vel 7em
                  > 7,06

---

Tykwy nie mam - może dlatego Twoje posty zawsze wywołują uśmiech na mojej
                  posępnej twarzy...
                  smile

Galba
                  • Gość: siedem wracając do tematu IP: *.tgory.pik-net.pl 11.02.02, 10:15
                    zauważyłeś jak niektóre osobliwości forumowe tracą chęć do zabawy? taki dajmy na
                    to Kretyn52 bawi sie z panem PLUGAWO w zabawę pod tytułem erzet "rz". Pokładają
                    się ze śmiechu na podłodze nazywając Papieża "pan papierz". A jak nazwiesz
                    takiego krzysia "rzydek" to się zaperza i nawołuje do wiekszej kultury osobistej
                    [ciekawa rzecz bo Kretyn52 zazwyczaj zachowywał zimną krew i błogi uśmiech
                    mongoła]
                    7,43

ps
                    tykwa to było do V.C.
                    postaram się swoje braki literackie nadrobić w najbliższych 50 latach
                    • Gość: Galba Tykwa w Dolinie Lewicy IP: 213.17.161.* 11.02.02, 10:29

> zauważyłeś jak niektóre osobliwości forumowe tracą chęć do zabawy? taki dajmy n
                      > a
                      > to Kretyn52 bawi sie z panem PLUGAWO w zabawę pod tytułem erzet "rz". Pokładają
                      >
                      > się ze śmiechu na podłodze nazywając Papieża "pan papierz". A jak nazwiesz
                      > takiego krzysia "rzydek" to się zaperza i nawołuje do wiekszej kultury osobiste
                      > j
                      > [ciekawa rzecz bo Kretyn52 zazwyczaj zachowywał zimną krew i błogi uśmiech
                      > mongoła]
                      > 7,43
                      >
                      > ps
                      > tykwa to było do V.C.
                      > postaram się swoje braki literackie nadrobić w najbliższych 50 latach

---

Wiem, że tykwa na członku to atrybut prymitywnych ludów zamieszkujących Dolinę
                      Lewicy – widać dlatego taka bieda w Afryce...

Galba

• bykk Re: Siódemka,spoko,to tylko... 11.02.02, 13:14
                        Siódemka,nie przejmaj się W.C. on tylko zwołał aktyw,wzorem L.Millera
                        i naradza się co ma czynić.Czeka na dyrektywy.To ich "normalność",ich styl!
                        pozdrawiam Cię
                        ps.nie wywołuj "wilka" kretyna52,bo zaraz elaboraty na temat ścian bez gówien
                        będzie pisał!
                        • Gość: V.C. 1,39 % bezrobocia ? W Tarnowskich Górach ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 14:10
                          ...pewnie na Żyglinie , pod prawymi rzadami "naburmistrza" siódmego ...wink

Co to jest ?! Pogaduszki prawusków w lewackim wątku ? I proszę mi tu zaraz
                          wykazac prawicowe poczucie humoru , umiaru i skromności .
                          • Gość: siedem chciałbym wam podziękować towarzyszu IP: *.tgory.pik-net.pl 11.02.02, 14:16
                            za wyniesienie mojej skromnej osoby pod wyzyny nikczemności, na których tylko
                            kaganowi paść się przystało. Wątek na moją cześć to jak pomnik za zycia. czuje
                            się jak małgosia taczer.

7,00
                          • Gość: # VC czyt. "Jak hartowala sie stal " ? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 11.02.02, 14:18

> ...pewnie na Żyglinie , pod prawymi rzadami "naburmistrza" siódmego ...wink
                            >
                            > Co to jest ?! Pogaduszki prawusków w lewackim wątku ? I proszę mi tu zaraz
                            > wykazac prawicowe poczucie humoru , umiaru i skromności .

• Gość: # "Jak hartowala sie stal" IP: *.wroclaw.tpnet.pl 11.02.02, 14:24

> Co to jest ?! Pogaduszki prawusków w lewackim wątku ? I proszę mi tu zaraz
                              > wykazac prawicowe poczucie humoru , umiaru i skromności .

Pardon... - polecialo bez txt a niech tam
                              - co se bede jezyk strzepil, i tak sie nie doczekam, jak zwykle, riposty...

Przepraszam Cie za 7 -ke. Jak mu wytlumacze co Miller
                              dla niego robi to i Ciebie polubi.
                              Mi jest bardzo Cie zal....
                            • Gość: siedem VC IP: *.tgory.pik-net.pl 11.02.02, 14:26
                              Jak już połączycie się z internetem ponownie to wskazcie mi towarzyszu 1
                              prawicowy rząd w ostatnich 12 latach a przyjadę do was i osobiscie kupie
                              garść "medalikoów". wiem ze zadanie wydaje sie latwe bo dla czlonkow UP tow.
                              Lenin nawet prawicowcem sie jawi, ale ostrzegam, zadalem zagadke podchwytliwą.

7,43
                              • Gość: V.C. Do szlachetnego 'siem' ... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 14:37
                                • xiazeluka Re: Do szlachetnego 'siem' ... 11.02.02, 14:38
                                  Gość portalu: V.C... nic nie napisał.

Cyrylicy nie wyświetliło?

• Gość: # Re: Do szlachetnego 'siem' ... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 11.02.02, 14:48
                                    Kak to adin dwa czietyrie, piat i siem a wosiem i diewiat
                                    zabyl ka ja tri?
                              • Gość: V.C. ...który dawno mnie nie obluzgał . IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 14:55
                                Ostatni prawicowy rząd :
                                - arcybiskup Kakowski ,
                                książe Lubomirski .
                                czyli Rada Regencyjna ( 1917-1918 ) ... smile

P.S.Pssst ...kto napisał " Jak hartowala się stal " , bo ...nie wiem . Wstyd
                                mi przed # ...

Zawieszenie broni ?

K

• Gość: # Re: ...który dawno mnie nie obluzgał . IP: *.wroclaw.tpnet.pl 11.02.02, 15:07
                                  Nie przejmuj sie od 10 min nie moge sobie przypomniec
                                  - Szolochow ?
                                  • Gość: Galba Znajomość Literatury Proletariackiej szwankuje? IP: 213.17.161.* 11.02.02, 15:12
                                    Gość portalu: # napisał(a):

> Nie przejmuj sie od 10 min nie moge sobie przypomniec
                                    > - Szolochow ?

Mikołaj Ostrowski. Oj! Trzeba będzie wam Oficera Politycznego przysłać na serię
                                    wykładów...

Galba

• Gość: # Re: Znajomość Literatury Proletariackiej szwankuje? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 11.02.02, 16:48
                                      Zgadza sie Ostrowski.

Czy aby przyslany oficer bedzie mial oficerki ?
                                      Czy tylko walonki i szmaciana pilotke z Gwiazda.
                                    • tyu Galba czyta co trzeba, Luka się nudzi... i do VC 11.02.02, 17:24
                                      Jak to możliwe - prawicowiec Galba bierze do ręki TAKIE rzeczy?
                                      (Chyba, że oglądał je tylko przez bardzo grubą szybę księgarni, rąk nie
                                      zbrukawszy.)

Luka pisze, co pisze, bo wie z autopsji, co to wymiana ciosów maczugi...
                                      Można przeżyć... Nie wie jednak widocznie, że nie każdy to lubi.

Jako Członek Egzekutywy Jedynie Słusznej Partii Przez Xięcia Lukę Wskazanej
                                      (JSPPXLW) popieram moich przedmówców w temacie olania.
                                      Pociesz się V.C.: MÓJ przypadek jest znacznie ostrzejszy. Pochodzi ze Ściany
                                      Wschodniej, co sugeruje powiązania z mafią rosyjską, nie umie sklecić paru
                                      zdań, żeby nie wrzucić czegoś po włosku (jakieś "capisco" itp), co sugeruje
                                      powiązania z mafią sycylijską (podobno zresztą tam był), a specjalizuje się nie
                                      w "epitetach" (choć mięchem bluzga też, a jakże), lecz w NISZCZENIU WĄTKÓW. I
                                      co? Olewam dupka uroczyście i niezłomnie.
                                      Natomiast Siedem, jak się dobrze przyjrzeć - swój chłop! Mnie TEŻ na początku
                                      prowokował, ale - gdy przywykłem - okazał się całkiem...
                                      No, może trochę przesadzam...

Potrójne pozdrowienia!
                                      • xiazeluka Re: Galba czyta co trzeba, Luka się nudzi... i do VC 12.02.02, 09:24
                                        tyu napisał(a):

> Luka pisze, co pisze, bo wie z autopsji, co to wymiana ciosów maczugi...
                                        > Można przeżyć... Nie wie jednak widocznie, że nie każdy to lubi.

Nie lubi? To wywiesić białą flagę należy i szukać ratunku w rejteradzie... nie ma
                                        żadnego przymusu...

A propos nudzenia się:
                                        1. Inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi;
                                        2. Inteligentny człowiek na pewno się nie będzie nudził, gdy otrzyma odpowiedź na
                                        swój list.
    • Gość: Szlomo Re: Przepraszam Forumowiczów IP: *.kbn.gov.pl 11.02.02, 17:21

Ja też radzę się nie przejmować. Sposób prezentowania swoich racji i
      kontrowania poglądów oponenta jest miarą inteligencji i kultury osobistej.
      Niektórzy sami skazują sę na pogardę.

• Gość: luka Re: Przepraszam Forumowiczów IP: 217.67.196.* 12.02.02, 09:17
        Gość portalu: Szlomo napisał(a):

> Ja też radzę się nie przejmować. Sposób prezentowania swoich racji i
        > kontrowania poglądów oponenta jest miarą inteligencji i kultury osobistej.
        > Niektórzy sami skazują sę na pogardę.

Na przykład złodzieje. Kiedy oddasz moje 450 PLN, Szambiarzu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka