Dodaj do ulubionych

uw dostala kopa

IP: *.solutions.net.pl 23.04.01, 23:20
gratuluje elicie inteligencji nareszcie dostala to na co zasluzyla.
Obserwuj wątek
    • Gość: hahaha Re: uw dostala kopa IP: 217.8.170.* 24.04.01, 01:11
      a ty chyba sie spusciles w majty po tym jak Samoobrona dostala 6%!
      smile
    • Gość: Indris Re: uw dostala kopa ale ma zmutowanego potomka IP: *.ibspan.waw.pl 24.04.01, 09:43
      Dobrze, że UW zdołowano, ale PO to mutant UW. Za komuny mawiano: "tak czy owak zawsze Nowak" (chodziło
      o 2 prominentów Zenona i Romana Nowaków zajmujących naprzemiennie różne stanowiska)
    • Gość: fili Re: uw dostala kopa IP: *.intermark.pl 24.04.01, 15:44
      To nie inteligencja dostała kopa. Inteligencja wygrała na porażce UW.
    • Gość: kot Re: uw dostala kopa IP: 10.129.1.* 24.04.01, 17:06
      muszę przyznać, że z was to są istne imbecyle, a inteligencji to w was za grosz
      nie ma....

• Gość: Indris Re: do kota IP: *.ibspan.waw.pl 24.04.01, 18:12
        To może niech UW da sobie już spokuj z tym głupim narodem ? Obie strony odetchną.
        • Gość: Jot.Ka Re: do kota IP: *.ec.opole.pl 25.04.01, 08:32
          Gość portalu: Indris napisał(a):

> To może niech UW da sobie już spokuj z tym głupim narodem ? Obie strony odetchn
          > ą.

Powtarzasz się Indris. Bon moty są dobre tylko za pierwszym razem.

• Gość: Kot Re: do kota IP: *.gazeta.pl 25.04.01, 10:06
          Gość portalu: Indris napisał(a):

> To może niech UW da sobie już spokuj z tym głupim narodem ? Obie strony odetchn
          > ą.

Kto jest głupi ten jest głupi. Czy uważasz, że rządy lewicowe (mniemam że takich
          byś chciał) sprawią, że społeczeństwo będzie mądre. Jeśli tak to utwierdzasz mnie
          w przekonaniu, że jesteś niespełny rozumu.
          Szczerze współczuję

• Gość: RafaelRR Re: do kota IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 17:06
            A UW to co? prawica?
    • Gość: ethanol Re: uw dostala kopa IP: *.coh.org 24.04.01, 21:34
      A ja sie tez ciesze ze UW utarto troche nosa, chociaz musze sie przyznac, ze
      wiele razy glosowalem na te partie. Ale wujek Bronek ostatnimi czasy zaczal byc
      tak zadufany w sobie i wogule zachowuje sie jak Stalin. Przestalem ich lubic.
      Wole kaczorka Tuska
      • Gość: HANYS Partia wegorzy IP: *.lit.hamburg.de 25.04.01, 08:54
        UW - partia ludzi slizkich jak wegorze. Z Zydkami jako
        przywodcy tej partii... Miejmy nadzieje, iz w wyborach
        zostana przez elektorat calkowicie "zgilotynowani"...
    • Gość: Indris Re: uw dostala kopa - i chwała Bogu ! IP: *.ibspan.waw.pl 25.04.01, 09:38
      Wczoraj (24.IV.2001) w "Forum" słuchałem p. Wielowieyskiego i jego ataków na kodeks pracy. I jeszcze bardziej
      się cieszę, że UW dołuje.
      • Gość: aaaaaa Re: uw dostala kopa - i chwała Bogu ! IP: 157.25.84.* 25.04.01, 10:11
        Nysa pokazała dlaczego Platforma powstała.
        Chodzi tylko o stołki, znowu zaczyna się prywata,
        Awuesiak z Uwolem się brata.
        Partię nową założyli,
        Stołki w Sejmie podzielili.

Rewolucję będą robić,
        Kilka gniotów mogą spłodzić.
        kasy tylko się nachapią,
        Potem nowy wiater w żagle złapią.
      • Gość: peter Re: uw dostala kopa - i chwała Bogu ! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 29.04.01, 23:30
        No tak szczerze Cię popieram. Jak tak głupi polityk mógł krytykować tak mądry,
        powiedziałbym genialny akt prawny, jakim jest nasz Kodeks Pracy. To przecież
        jawny skandal. Każde dziecko w przedszkolu wie że Polski Kodeks Pracy to
        najlepsza ustawa w dziejach narodu a nawet całej cywilizacji ludzkiej.
        Proponowałbym wyemitować w kosmos jego treść aby każda obca inteligencja
        skorzystała na jego studiowaniu. Może w końcu u nich zmaleje bezrobocie, jak
        go wprowadzą. Indris jestem pod wrażeniem. (wcześniejszymi tekstami
        również).
        • Gość: RafaelRR Re: uw dostala kopa - i chwała Bogu ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 17:13
          Peter zgadzam się z Tobąsmile))
          Może tak dla zabicia nudy kazać bezrobotnym przepisać
          kodeks 100, 200 300 albo wiecej razy. Na pewno sie
          ucieszą z tego, pzrecież ten kodeks dla ich dobrawink))
    • Gość: *** Re: uw dostala kopa IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 25.04.01, 10:12
      Ja tam w UW nijakich inteligentów nie widzę. Chyba, że
      nazywasz inteligentem każdego, kto założył krawat i
      namiętnie zajmuje się pseudoekonomicznym bełkotem w
      Telewizji Parafialnej (tak chyba należy rozszyfrować
      skrót TVP). Ja dla takich osobników mam inną nazwę.
      A "profesor" Geremek z francuskiego rozdzielnika to
      oddzielny temat - rzeka, lepiej nie ruszać, bo będzie
      brzydki zapach.
      • Gość: Życzliwy Nareszcie żałosny koniec ETOSU ! IP: *.polkomtel.com.pl 29.04.01, 04:58
        Jak widzę wyniki sądaży to aż chce mi się skakać ze szczęścia. Koniec etosu i
        żałosna walka gazety o wyższe notowania unii sprawiają , że chyba zbliża się
        czas gdy w centrum sceny będą tylko prawdziwi liberałowie z PO - KLD a nie
        pogrobowcy ROAD.Tak więc myślę ,że UW powinna bliżeć przyjrzeć się temu co się
        stało z UP. Myślę ,że czeka ją taka sama droga . Cześć pamięci ETOSU!
        • Gość: hala Re: Nareszcie żałosny koniec ETOSU ! TAK i NIE! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 16:11
          Zaraz zaraz. Road powstal dla poparcia Mazowieckiego przeciwko Walesie i Kaczorom, ktorzy w 90 r wwolali
          wojne na gorze, niby z troski o mozliwa wojne na dole. Chcieli Mazowieckiego i Balcerowicza postawic przed
          sad. Nie pamietacie? Te dwa spocone kurduple znowu sie pchaja. Ja bylem w ROAdzie, UD, UW, i z radoscia
          jestem w PO! Z reszta Twojej wypowiedzi zgadzam sie.
      • Gość: peter Re: uw dostala kopa IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 29.04.01, 23:38
        Tak, w zupełności się z Tobą zgadzam, UW to banda idiotów i kretynów. Myślę że
        tam nikt nie ma nawet matury. Za to ty jesteś świetny. Chodząca inteligencja.
        Powinieneś założyć własną partię. Taką jednoosobową. I po wyborach jesteś
        Królem. Tylko że ja się wtedy z tego wypisuję
    • Gość: .... Re: ŻYGAĆ MI SIĘ CHCĘ.... IP: *.gazeta.pl 25.04.01, 10:49
      ....JAK TO CZYTAM.....

• Gość: Tomek.S UW jest wspaniała!!! IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 27.04.01, 12:04
      Wspaniała partia! Sam etos, mądrość, i inteligencja. Nikt nie zrobił tyle dla
      dobra Ojczyzny co ONI.
      Tylko przypadkowe społeczeństwo ich nie rozumie i nie docenia.
      Tylko przypadkowe społeczeństwo woli obstawiać Leppera. i Millera.
      I wszyscy mądrzy ludzie bardzo nad tym boleją.
      I martwią się bardzo, co to będzie za parlament, po wyborach.
      A Oni przecież byli tacy europejscy. I tacy kompetentni. I tacy uczciwi.
      I takich wspaniałych,ideowych mieli przywódców. I wspaniałe pomysły. I
      wspaniałe zupki warzyli.
      Cześć ich pamięci!
      • Gość: peter Re: UW jest wspaniała!!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 29.04.01, 23:58
        Tak. Z pewnością społeczeństwo mamy najmądrzejsze. Takie wyważone, takie
        rozsądne, chce się nawet powiedzieć że takie starożytne. Złożone wyłącznie z
        myślicieli i filozofów. Tylko że historia znowu spłatała nam figla i umieściła
        w sejmie partię złożoną z samych imbecylów, do tego mającą (o zgrozo) etykietkę
        intelektualistów. Ale przecież nasze mądre społeczeństwo rozprawi się z tą
        bezrozumną partią i wprowadzi na jej miejsce dużo mądrych socjaldemokratów pana
        Millera oraz obrońców wysokiej kultury wiejskiej pana Leppera. Bóg z wami.
    • Gość: thomas Re: uw dostala kopa IP: 63.238.114.* 27.04.01, 19:30
      NARESZCIE
      • marekn UNIA WOLNOŚCI NAJLEPSZA JEST!!! 29.04.01, 10:55
        Skoro tak krytykujecie UW to może byście podali także jakieś przykłady ich
        złego działania. Ale ich nie podajecie bo ich po prostu n i e m a.
        Są natomiast same plusy:
        1. Od dziesięciu lat walczy o stabilizację polskiej gospodarki. Jeżeli drogi
        *** [oczywiście tak jesteś pewny swoich argumentów że się wstydzisz podpisać
        choćby imieniem] uważasz że jest to "pseudoekonomiczny bełkot" to świadczy to
        tylko o tobie. No cóż, natura nie wszystkich po równo obdarza rozumem
        2. Mieli i mają kompetentnych i uczciwych liderów. Np. Leszek Balcerowicz - czy
        trezba to udowadniać że jest najlepszym ekonomistą w Polsce jeżeli powołanie go
        na tanowisko prezesa NBP wynikło ze zgody A. Kwaśniewskiego, AWS i UW.
        3. Mają bardzo dobre pomysly. Np. podatek liniowy, zaproponowany w 1999 roku. I
        tylko dlatego nie zostal on wprowadzony w życie, gdyż AWS złamała umowę, co sę
        je wielokrotnie zdażało.

Natomiast czym jest Platforma?
        1.nowa partia (a dokładniej w partię przekształci się po wyborach) określa
        się jako wielki ruch społeczny, tylko że została utworzona w wyniku
        porozumienia trzech polityków. Inicjatywa nie wyszła oddolnie, od ludzi, jak
        to mówią liderzy.
        2.Określa się też jako organizacja społeczna, apolityczna, bez tzw.
        partyjniactwa; a przecież wiemy że jest to nieprawda bo:
        Olechowski był ministrem, kandydatem na prezydenta
        Płażynski - jest marszałkiem Sejmu, teorzył AWS, był jednym z ich liderów
        Tusk - jest wicemarszałkiem Senatu, od zjednoczenia KLD i UD działał w UW
        3. Ludzie tworzący PO są kłamcami i politycznie nieodpowiedzialni bo w
        przeddzień powołania platformy:
        Olechowcki - podpisał porozumienie z UW w sprawie wspólnych list wyborczych
        Płażynski - podpisał porozumienie o naprawie AWS; SKL, PPChD i ZChN
        wywalczyly dla niego pozycję najważniejszą po Buzku, on zostawił swoich
        sojuszników
        Tusk - przegrał wybory na przewodniczącego Unii, zamiast być we władzach UW
        obraził się i utworzyl własną partię
        4. A Olechowski buduje partię na bazie 17% poparcia, jakie dostal w wyborach
        prezydenckich. zapomina że:
        -swój wynik otrzymał głownie dzięki angażowanie się osób z UW do jego
        kampanii
        -Wałęsa w 1990 miał ponad 50% poparcia. A.Olechowski tworzył wtedy BBWR ale
        pomimo
        początkowego 20% poparcia po kilkiunastu miesiącach o tej partii wszyscy
        zapomnieli. I tak samo będzie z platformą, świadczą o tym sondaże: jej poparcie
        nie rośnie, lecz utrzymuje się na takim samym poparciu a nawet i maleje
        5. Członkowie PO sa przede wszystkim karierowiczami. W Warszawie P.Piskorski
        który jest prezydentem dzięki UW, gdy opóścił Unię powinien także podać się
        do dymisji. Ale to jeszcze nic. P.P w Wawie wszystkie przęty (komputery,
        faksy..) i lkoale, które kupował za pieniądze Unii rejstrował nie na partię,
        lecz na siebie!! przez to w stolicy aktualnie Unia jest prawie bez niczego
        Dlatego taka partia długo nie wytrzyma.
        • Gość: *** Re: UNIA WOLNOŚCI NAJLEPSZA JEST!!! IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 29.04.01, 13:45
          Odpowiadam po kolei:
          1) Twierdzenie, że rozmówca jest głupi jest ulubionym chwytem ludzi, którym
          brak argumentów i oleju w głowie, dalsze komentarze tej typowo polskiej
          mentalności pomijam. Czym gorsze jest *** od innego naboru znaków, srednio
          inteligentny osobnik bez trudu domyśli się, że *** jest tak samo dobrym pseudo
          jak każde inne.
          To jest pseudoekonomiczny bełkot, gdyby nie był, to sytuacja polskiej
          gospodarki nie była by taka jaka jest. Poza tym teoryjki, że rynek sam wszystko
          wyreguluje nie są już popularne nawet w USA, najbardziej kapitalistycznym kraju
          na świecie.
          2. A to dlaczego nie trzeba udowadnić. Czy pan Balcerowicz jest Bogiem, że mam
          w niego wierzyć i przewracać oczami z zachwytu. Kwestionowanie jest podobno
          podstawą poznania. Pan B. jest najbardziej medialnym i umiejącym się sprzedawać
          polskim ekonomistą, ale jego poglądy ekonomiczne są już dawno przestarzałe.
          A jako człowiek jest po prostu zadufanym w sobie arogantem - nawet nie dochodzi
          do niego, że ON też może się mylić. Nie kwestionuję, że wiele jego działań
          przynosi dobre skutki (szczególnie niedopuszczenie do drukowania pustego
          pieniądza), ale też nie dajmy sie ponieść radosnej wierze w nieomylność -
          ekonomika i polityka to nie religia. I w końcu pan B. tak naprawdę to nie
          reprezentuje UW, raczej nie jest "zwierzęciem politycznym", więc równie dobrze
          mógłby funkcjonować w każdej innej partii, byle miał daną możliwość grzebać w
          ekonomice, bo tylko to go naprawdę interesuje.
          Odrzucam argument o powołaniu go itd., to żaden argument - można by odparować,
          że Niemcy wybrali sobie Hitlera, ergo, Hitler jest najlepszym politykiem.
          3. Podatek liniowy jest doskonalą rzeczą. Ale nie wymyślili go ani UW, ani
          Balcerowicz. Moje wrażenie jest takie, że naprawdę chciał go tylko Balcerowicz,
          a UW robiła dobrą minę do wyborców, ale tak naprawdę nie bardzo go chciała.
          Tymczasem sprawdził się on w Rosji (wprowadzili 13%) i wpływy z podatku
          WZROSŁY, nie pamiętam dokładnie o ile, ale dość znacznie. A przedtem było to co
          w Polsce, zwiększało się obciążenia, wpływy malały, więc znów się zwiększało
          itd. itd.
          ####
          Podtrzymuję natomiast swoje zdanie o UW, jako partii lojalnej wobec obcych
          państw (UE), a nielojalnej wobec własnego kraju, i to jest podstawową przyczyną
          dlaczego nie ufam UW. Program mają niczym nie różny od pozostałych partii -
          kupa pobożnych życzeń i śliskiej frazeologii. Poza tym razi mnie ich arogancko
          okazywana przemądrzałość i traktowanie innych z tym charakterystycznym
          millerowskim uśmieszkiem. Jawnie okazują, że nie muszą się liczyć ze swoim
          narodem, bo panów i sponsorów mają w Brukseli, więc i tak będą górą. Oby się
          tylko nie przeliczyli, bo entuzjazmu do UE w Polsce jakby coraz mniej.

Co do Platformy, to się zgadzam, to szalupa ratunkowa dla szczurów z UW. Może
          im się uda oszukać bardziej prostych wyborców, ale i na to bym za bardzo nie
          stawiał, Polacy powoli zaczynają rozumieć znaczenie kartki wyborczej.
          Tym niemniej widać, że sporej części UW bardziej zależy na stołkach niż na
          zasadach, o których tak pięknie gaworzyli w TV. szczególnie wdzięcznym tematem
          jest tu wydobyty z niebytu i wypromowany przez UW arcy-dyzma p. Piskorski.
          Pewna szczątkowa lojalność i przyzwoitość nawet się niekiedy zdarza u
          polityków, ale p. Piskorski to nowy typ pampersa - no mercy, no remorse.
          I na koniec, to forum jest dla przedstawiania swoich opinii, więc uważałem za
          zbędne dodatkowo to podkreślać, mniemając, ze jest to zrozumiałe samo przez się
          i tak naprawdę nie jest mi ani zimno, ani ciepło, czy ci się one podobają, nie
          piszę aby się temu czy owemu podobać. Ciekaw jestem co myślą inni, i dodaję
          swoje trzy grosze bez pretensji na nieomylność - więc trochę nie rozumiem co
          cię tak zirytowało, to że ktoś śmie mieć inne zdanie niż ty. Nie dziwię ci się,
          że tak lubisz pana Balcerowicza, on też uważa, że tylko on ma rację. Więc jeśli
          tak irytują cię inne opinie, to slużę adresami forów, gdzie panuje taka słodka
          i braterska jednomyślność i wzajemna adoracja. A żeby nie wdarły się tam takie
          osobniki z niską inteligencją jak pokorny sługa - praktykuje się tam cenzurę, o
          przepraszam, monitoring uczestników. Sztandarowym przykładem jest lista
          dyskusyjna finansowana przez UE, sama słodycz i lukier.
          • marekn Re: UNIA WOLNOŚCI NAJLEPSZA JEST!!! 29.04.01, 18:45
            Więc także odpowiadam po kolei
            1) >więc trochę nie rozumiem co cię tak zirytowało, to że ktoś śmie mieć inne
            zdanie niż ty.
            Zirytowało mnie nie twoja wypowiedź, tylko prawie wszystkie. Bo tak, wszędzie
            pełno obelg pod adresem Unii, hasła itp. a żadnych konkretów. Tylko
            że "Żydki", "partia ludzi slizkich jak wegorze", wiersze bon
            mnoty, "pseudoekonomiczny bełkot" itp. itd. i czytający przez to nie może się
            dowiedzieć o co im chodzi; przy czym autorzy to "...", "***", "aaaaa".
            Natomiast pozytywna wypowiedź nie jest dziełem żadnego znaku powtórzonego kilka
            razy tylko Tomka.S. Więc chyba rozumiesz że mnie to trochę zirytowało, bo jaka
            jest gwarancja, że ktoś 3 razy nie napisał samych obelg pod innymi
            pseudonimami?
            No ale teraz napisałeś jakieś konkretne argumenty więc przepraszam za to
            twierdzenie, że jesteś niespełna rozumu
            >To jest pseudoekonomiczny bełkot, gdyby nie był, to sytuacja polskiej
            gospodarki nie była by >taka jaka jest.
            A jak jest? zła? stan gospodarki wyraża się PKB a on systematycznie rośnie. 4%
            to jest mało? Bardzo wiele krajów chciało by mieć taki "słaby wzrost"
            >jego poglądy ekonomiczne są już dawno przestarzałe
            Jak to przestarzałe? A kto zaproponował wprowadzenie podatku liniowego w
            polsce? Czy to jest przestarzałe? Kiedy Balcerowicz to proponował to podatek
            liniowy miała tylko Estonia. I oczywiście była wielka krytyka ze strony SLD
            bo "gdyby był to dobry system to by go inni mieli już dawno". Obrazowo można to
            porównać do tego, że gdyby w czasach ciemnych jaskińowców rządziło SLD to nie
            wprowadziłoby ognia bo gdyby był dobry to paliłby się w innych jaskiniach.
            >równie dobrze mógłby funkcjonować w każdej innej partii, byle miał daną
            możliwość grzebać w ekonomice, bo tylko to go naprawdę interesuje.
            Czy wyobrażasz sobie Balcerowicza w AWS [uwłaszczenie], SLD[podatek
            progresywny] czy PSL [podpożądkować NBP Sejmowi]?
            >Odrzucam argument o powołaniu go itd., to żaden argument - można by odparować,
            >że Niemcy wybrali sobie Hitlera, ergo, Hitler jest najlepszym politykiem
            Po pierwsze: Niemcy wybrali Hitlera bo wtedy w Niemczech był on najlepszym
            politykiem. Bo drugie powołanie go nie było spowodowane tym, że każdy go lubi,
            były inne propozycje, ale został powołany bo wszyscy wiedzieli że:
            a) jest najbardziej doświadczonym ekonomistą
            b) będzie strzegł polskiej gospodarki przed celami jakie wyznaczy NBP [teraz
            jest to walka z inflacją]
            c) nie ulega naciskom społecznym jak i politycznym
            2.>Podtrzymuję natomiast swoje zdanie o UW, jako partii lojalnej wobec obcych
            >państw (UE), a nielojalnej wobec własnego kraju
            skoro tak to czy mógł byś podać jakiś przykłądy "nielojalności"?
            >traktowanie innych z tym charakterystycznym
            >millerowskim uśmieszkiem.
            czyli jak rozumiem uśmiech Millera razi ciebie u UW?
            >Program mają niczym nie różny od pozostałych partii -
            >kupa pobożnych życzeń i śliskiej frazeologii.
            Jak to program niczym się nie różni od innych? przecież każda partia ma inny
            program [poza PO która spisała go od UW]
            UW - nieintegrowanie państwa w gospodarkę, podatek liniowy, elastyczny kodeks
            pracy, wejść do UE
            SLD - integrowanie państwa w gospodarkę, podatek progresywny, kodeks pracy z
            ulgami, wejść do UE
            PSL - integrowanie państwa w gospodarkę, podatek progresywny, biurokratyczny
            kodeks pracy z ulgami, niewejść do UE, wątek wiejski
            Pomijam AWS gdyż za dużo jest tam frakcji, żeby uogólnić program
            WIęc mamy różne programy i jeżeli np. głosujesz na SLD to opowiadasz się za
            biurokracją a jak na UW to za wolnością gospodarczą. A co jest lepsze dla
            gospodarki to już każdy może sobie sam dopowiedzieć.
            • Gość: robinson Re: UNIA WOLNOŚCI NAJLEPSZA JEST!!! IP: *.punkt.pl 29.04.01, 21:02
              bo nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko mówi prawdę.notowania unii są takie
              jakie są bo nie jest partią populistyczną,jak sld ,psl,aws,czy inni.prawda
              niestety w oczy kole.
        • Gość: Joanna Re: UNIA WOLNOŚCI NAJLEPSZA JEST!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.04.01, 14:57
          Wreszcie list z faktami a nie z emocjami lub insynuacjami, szkoda tylko, ze tak
          malo osób zadaje sobie trud myślenia przy dokonywaniu wyborów politycznych.
        • Gość: polok Re: UNIA WOLNOŚCI NAJLEPSZA JEST!!!hahahahahahahahahah!!!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 29.04.01, 21:30
          zzzzzlego dzialania????hahahahah a po co tu szukac zlego,ja niewidze zadnego!!!!
          partia(hahahah partia)ktora nie potrafi zebrac glosow dolow SPOLECZNYCH moze
          sobie pisac na internecie jak ty a nie bawic sie w polityke!!TAK TAK UWOLU
          WYBORY NIE WYGRYWA SIE GLOSAMI LUDZI Z WYZSZYM WYKSZTALCENIEM I CZERWONYMI
          PASKAMI(TE SOBIE MOZESZ WSADZIC RAZEM Z WYCINKAMI GAZET !,wycinaj sobie
          artykuly o unii wolnosci z wyborczej na pamiatke i to by bylo na tyle.CO DO
          OLECHA,TO GO MOGLI POPRZEC W WYBORACH PREZYDENCKICH ALE NIE!!!no to jak nie to
          nie!!!(poparcie olechowskiego PRZEKRACZALO ICH POJEMNOSC UMYSLOWA)!!!!
          BALCEROWICA ZOSTAWILI NA PASTWE LOSU RAZEM Z TWOIM SOC MICHNIKIEM!!!THEY ARE
          LOSERS!!!PO ZA TYM ONI NIE MAJA W SOBIE NICZEGO A OLECH MA I TO JEST ROZNICA
          DLA KTOREJ SIE POWINNI PODPORZADKOWAC PLATWORMIE,ALE ONI OCZYWISCIE TEGO NIE
          ZROBIA DLATEGO NIECH DOSTAJA W DUPEA!!! UWAZAM ZE POLSKE ULECZY SYSTEM
          PREZYDENCKI WTEDY ZNIKNA TE KANAPY BO LUDZIE NIE BEDA MARNOWAC SWOICH GLOSOW I
          BEDA PODCHODZIC DO WYBOROW DUZO POWAZNIEJ
        • Gość: polok Re: UNIA WOLNOŚCI NAJLEPSZA JEST!!!----------aaaaaaaaaaaaaaa IP: *.65wack-echat.corecomm.net 29.04.01, 21:36
          """"Członkowie PO sa przede wszystkim karierowiczami!"""""!!!!!!no to sa bzdury
          do potegi!!tusk wydaje ksiazki,plazynski ma biznes a olechowski kupe szmalu bo
          zarobil na swiecie w roznuch organizacjach.placa mu jak walesie!!!zal ci dupe
          sciska ze ktos sie czegos dorobil.frajerze nazywasz ich karierowiczmi???a pokaz
          ile ty jestes wart w swiatowych cennikach??????patrz do swojego portwela zostaw
          innych w spokoju NIE TWOJ BIZNES!!!
          • marekn Re: UNIA WOLNOŚCI NAJLEPSZA JEST!!!----------aaaaaaaaaaaaaaa 30.04.01, 21:59
            Cóż polok, nie mogę ciebie zrozumieć, skąd takie emocje??
            Ale odpowiem bez emocji zgodnie z faktami
            >CO DO
            >OLECHA,TO GO MOGLI POPRZEC W WYBORACH PREZYDENCKICH ALE NIE!!!no to jak nie to
            >nie!!!(poparcie olechowskiego PRZEKRACZALO ICH POJEMNOSC UMYSLOWA)!!!!
            Wobec tego przypominam, że A. Olechowski nie dostał poparcia UW bo sam tego nie
            chciał! Cała jego kampania opierała się na jego bezpartyjności. Więc zarzut, że
            UW go nie poparła bo jest "ograniczona" jest chybiony.
            >""""Członkowie PO sa przede wszystkim karierowiczami!"""""!!!!!!no to sa
            bzdury
            >do potegi!!tusk wydaje ksiazki,plazynski ma biznes a olechowski kupe szmalu bo
            >zarobil na swiecie w roznuch organizacjach.placa mu jak walesie!!!zal ci dupe
            > sciska ze ktos sie czegos dorobil.frajerze nazywasz ich karierowiczmi???a
            pokaz
            >ile ty jestes wart w swiatowych cennikach??????patrz do swojego portwela
            zostaw
            >innych w spokoju NIE TWOJ BIZNES!!!
            ALe w którym momencie powiedziałem że chodzi o pieniądze? BArdzo dobrze, że
            Olechowski dobrze zarabia. Ale nie w tym rzecz. Oni są karierowiczami jeśli
            chodzi o stanowiska. I tak mamy:
            1. Tusk - przegrał wybory na szefa Unii to założył nową partię, w której jest
            szefem.
            2. P. Piskorski - skoro otrzymał stanowisko prezydenta dzięki Unii to z chwilą
            odejścia od niej logicznym następstwem byłaby dymisja. Ale tego nie zrobił, bo
            dla tego człowieka najważniejsza jest jego własna ambicja.
            3, Wreszcie postawa szeregowych sympatyków platformy, co widać na twoim
            przykłądzie - są to ludzie bez zasad i w imię swojego celu sięgają do wyzywania
            partii, w której NIC im nie przeszkadzało, gdy UW była w rządzie.
            I nie zapominaj jak skończył BBWR Olechowskiego...
            • Gość: polok DO MARKAN!!! IP: *.65wack-echat.corecomm.net 01.05.01, 06:47
              MARKU!!........Wobec tego przypominam, że A. Olechowski nie dostał poparcia UW
              bo sam tego nie
              chciał! Cała jego kampania opierała się na jego bezpartyjności. Więc zarzut, że
              UW go nie poparła bo jest "ograniczona" jest chybiony..........MNARKU CO TY SIE
              MARTWISZ O OLECHOWSKIEGO??/POGADAJMY O UNII.TO W ICH INTERESIE BYLO ZEBY GO
              POPRZEC.PARTIA KTORA STOI W MIEJSCU I NIKOGO NIE WYBIERA ZNIKA NIEWYBRANA.MOJ
              POGLAD JEST NAPEWNO NIECHYBIONY!!.......Oni są karierowiczami jeśli
              chodzi o stanowiska. I tak mamy:.........NIE BARDZO ROZUMIEM.JEDEN LUBI SPRATAC
              PLANTY A DRUGI BYC MINISTREM.ZWYKLA RZECZ A NIE KARIEROSTWO CZY JAKOS
              TAK //////////////1. Tusk - przegrał wybory na szefa Unii to założył nową
              partię, w której jest
              szefem.........NO CIEKAWE,CIEKAWE BIEDNY TAKI TUSK PRZEGRAL NIBY WYBORY A
              GEREMEK ZAWIEDZIE TA PARTYJKE NA CMENTARZ.GRATULUJE KOLEJNEGO UDANEGO WYBORU
              UNII WOLNOSCI.JESZCZE JEDNO---------------TUSK BEDZIE W SEJMIE A GEREMEK,SAM
              WIESZ GDZIE BEDZIE!!!!. P. Piskorski - skoro otrzymał stanowisko prezydenta
              dzięki Unii to z chwilą
              odejścia od niej logicznym następstwem byłaby dymisja. Ale tego nie zrobił, bo
              dla tego człowieka najważniejsza jest jego własna ambicja.-------CO DO
              PISKORSKIEGO ZGADZAM SIE BEZ DWOCH ZDAN,NIESYMPATYCZNY BUFONIASTY CHLOPAK KTORY
              JAK SIE TAK PRZYJRZYSZ MALO WIE,BARDZO MALO O POLITYCE.SZYBKO WZLECI I UPADNIE
              JAK WALENDZIAK ..........CO DO BBWERU,,,HMMM TUSK PRZEGRAL WYBORY NA SZEFA UNII
              A DZISIAJ SAM WIDZISZ(DAJ OLECHOWI SZANSE)....ZAPEWNIAM CIE ZE MAM ZASADY,I
              BARDZO WIERZYLEM W NICH.BYLOMI DO UNII NAJBLIZEJ ALE NIE BEDE GRAL Z GOSCMI
              KTORZY STRZELAJA DO SWOJEJ BRAMY,NIE PO TO GRAM ZEBY PRZEGRYWAC.POZDRAWIAM MARKU

• Gość: gomez Re: UNIA WOLNOŚCI NAJLEPSZA JEST!!! IP: *.solutions.net.pl 17.05.01, 16:53
          o czym ty mowisz a moze zyjemy w innych krajach.maja swietne pomysly 11lat i co
          z tego ano nie wiele.powiedziec mozna bida z nedza.maja Balcerowicza ktory ma
          tez swietne plany i co z tego ano tez nie wiele.zapomniales ze pan Balcerowicz
          dostal sie na obecny stolek po obrzydliwych targach miadzy aws a uw a cel
          nadrzedny czyli Polska wogole nie byl przy tym uwzgledniany.jak dwaj handlarze
          dobili targu Balcerowicz dostal stolek uw poparla budzet .skutki ponosimy
          wszyscy.wzrost pkb .super. tylko zapomniales ze papier wszystko przyjmie.np
          papier toaletowy.rozwijamy sie szybko juz to znam za komuny tez twierdzili ze
          jestesmy potega gospodarcza to jeszcze jeden doowod na to ze papier wszystko
          przyjmie.obecna sytuacja gospodarcza to jedna wielka kicha ale ci ktorzy sa za
          to odpowiedzialni sa bezpieczni na dobrych stolkach.i nie mow mi ze jestem
          komunista itp.obecny uklad polityczny dojrzal do tego zeby go rozpiepszyc.na
          pierwszy ogien uw potem aws.
    • Gość: Jajacek Re: uw dostala kopa w gore. IP: *.kabel.telenet.be 29.04.01, 13:54
      co mowi wam skrot "PO" przed"UW"
    • Gość: polok BRAWO GOMEZ! IP: 216.214.140.* 29.04.01, 21:11
      w pelni cie popieram,najgorze przed nimi bufonami!!!dopiero teraz dostana
      kopa,juz niedlugo!!
    • Gość: Andrzej Re: uw dostala kopa IP: *.*.*.* 02.05.01, 13:43
      I dobrze,najwyższy czas aby unici zabrali się za pisanie książek,może ( choć
      mam wątpliwości w niektórych przypadkach.. ) lepiej im to wyjdzie niż polityka
    • Gość: spicy Re: uw dostala kopa IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 13:54
      UW to sprzedajna dziwka
      • Gość: j Re: uw dostala kopa IP: 141.20.108.* 17.05.01, 17:13
        oczywiscie. Platofrma zreszta tez, o czym niebawem sie przekonamy.
        Cenilem kiedys "etosowcow" UW. Kiedys. Teraz im wspolczuje. Odejsc z polityki z
        klasa przy takim poparciu to raczej mzonka. muzin zrobil swoje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka