vicky17 22.12.09, 21:57 dla kazdego z Was, bez wyjatkow nawet dla cenzorow www.youtube.com/watch?v=xMtuVP8Mj4o&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janko-walski Re: Feliz Navidad, Merry Christmas, Wesolych Swia 22.12.09, 21:59 a ja dla cenzorow zycze happy haaaaaaaaaaaaa-nuk-ah.Zasluzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Feliz Navidad, Merry Christmas, Wesolych Swia 22.12.09, 22:01 Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: Feliz Navidad, Merry Christmas, Wesolych Swia 22.12.09, 22:03 duzo slonca i duzo sniegu i zeby sie nie topil az do 3 stycznia ! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: Feliz Navidad, Merry Christmas, Wesolych Swia 22.12.09, 22:03 jeszcze trochę czasu. zreszta u nas wczesniej będa niz u ciebie dzieki i nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
melord_b Re: Feliz Navidad, Merry Christmas, Wesolych Swia 22.12.09, 22:24 rowniez bez wyjatkow zycze wszystkim wesolych swiat przyjdzie je spedzic znow na plazy gdyz temperatury oscyluja w granicach 35 st.+ Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Feliz Navidad, Merry Christmas, Wesolych Swia 22.12.09, 23:42 Rodzinne święta, zatem wszystkiego dobrego Vicky17 www.youtube.com/watch?v=W6i74a6PccI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_pazurek wyky a czy zgodnie z tradycja twojego meza 23.12.09, 00:04 bedziecie we wilie bili barana czy koze? ) i czy kolendy beda spiewane w jezyku arabskim czy po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: wyky a czy zgodnie z tradycja twojego meza 23.12.09, 00:09 przykro mi bardzo, następny cham, ili chamica??? Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Re: wyky a czy zgodnie z tradycja twojego meza 23.12.09, 09:29 A ty czego ludzi od chamów wyzywasz. Cała jesteś w skowronkach babciu, wypełniona po brzegi pozytywnymi emocjami, bo rynsztokowa dziewka udaje przez chwilę kogoś normalnego ? Wal się ryże czupiradło ze swoimi życzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: wyky a czy zgodnie z tradycja twojego meza 23.12.09, 10:51 chamstwo sie popisalo, nawet swiat zyczen swiatecznych nie potrafia uszanowac.co za bydlo. Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Re: wyky a czy zgodnie z tradycja twojego meza 23.12.09, 11:45 Od takich maszkar jak ty materacu i twoja kumpelka porządni ludze życzeń nie przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
melord_b bingo..trollu 23.12.09, 12:14 przylaczasz sie do zyczen swiatecznych albo NIE jesli NIE to morda w kubel i fuck off..gnojku Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: bingo..trollu 23.12.09, 12:18 melord_b napisał: > > przylaczasz sie do zyczen swiatecznych albo NIE > jesli NIE to morda w kubel i fuck off..gnojku to nie ich swieta, wiec normalka,ze sie po chamsku wpisuja, za takie wpisy w zyczeniach chanukowych bylby wrzask o antysemityzm, brak poszanowania ,banda hipokt-rytow, uskarzajaca sie na to, ze ich nienawidza, a sami nienawidza jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: bingo..trollu 23.12.09, 13:05 melord_b napisał: > przylaczasz sie do zyczen swiatecznych albo NIE > jesli NIE to morda w kubel i fuck off..gnojku Cudowne. Choć gnoju zamiast gnojku byłoby chyba lepsze. Tak się tworzy świąteczną atmosferę szczęścia i miłości chrześcijańskiej w pewnych środowiskach. Chyba sobie zrobię z tego świąteczną sygnaturkę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: bingo..trollu 23.12.09, 13:21 snajper55 napisał: > melord_b napisał: > > > przylaczasz sie do zyczen swiatecznych albo NIE > > jesli NIE to morda w kubel i fuck off..gnojku > > Cudowne. Choć gnoju zamiast gnojku byłoby chyba lepsze. > > Tak się tworzy świąteczną atmosferę szczęścia i miłości chrześcijańskiej w > pewnych środowiskach. > > Chyba sobie zrobię z tego świąteczną sygnaturkę. > > S. felusiak nie przyjmuje Autor: felusiak1 23.12.09, 02:31 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz i nie odwzajemnia. swoimi życzeniami możesz upiększyć toaletę. dolacz i to do sygnaturki, oraz posty binga, bo post off nickowej ktos wycial. Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Re: bingo..trollu 23.12.09, 13:22 melord_b napisał: > > przylaczasz sie do zyczen swiatecznych albo NIE > jesli NIE to morda w kubel i fuck off..gnojku Jestem pod wrażeniem, miodzio ! Strzyga 17 naisała ;,,dla kazdego z Was, bez wyjatkow''. Każdy to także ja, a ja nie życzę sobie dostawać życzeń świątecznych od Fritzla, Kim Dzon Ila czy tez Vicky17. Zrozumiałeś chłoptasiu? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 felusiak nie przyjmuje 23.12.09, 02:31 i nie odwzajemnia. swoimi życzeniami możesz upiększyć toaletę. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: felusiak nie przyjmuje 23.12.09, 05:38 felusiak1 napisał: > i nie odwzajemnia. swoimi życzeniami możesz upiększyć toaletę. > > happy Hanukkah a gdzie ja obchodzisz to mnie wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis wikus.... 23.12.09, 07:17 idz ty raz do farorza i wes se babo cosik na wstrzymanie. Chocby raz przy swietach... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: kochajmy się 23.12.09, 12:57 1zorro-bis napisał: > to znaczy kiedy? Trzynastego nawet w grudniu (1981) jest wiosna ! www.tekstowo.pl/piosenka,kasia_sobczyk,trzynastego.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
polakwalczy Re: kochajmy się 23.12.09, 13:44 Kochajmy się przynajmniej w czasie uniwersalnego swięta pokoju , ktore obchodzone jest w czasie chrzescijanskich swiąt Bożego Narodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kahanka Re: Feliz Navidad, Merry Christmas, Wesolych Swia 23.12.09, 14:47 Wesolego karpia ( koniecznie po zydowsku) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Feliz Navidad, Merry Christmas, Wesolych Swia 23.12.09, 16:30 vicky17 napisała: > Feliz Navidad... A ta znowu o Żydach... Żartowałem. Vicky, Spokojnych i Wesołych! Odpowiedz Link Zgłoś
perli Mjerry, 23.12.09, 18:23 jak najbardziej, Kristmast! Tjo po obamastowemu jest, njo nie? Kiecka Posuń się. perli Bjo co? Sama siem posuń. Kiecka Bo życzyć chcę. perli Mnje? Kiecka Tobie też. perli Tjo życz, posuwam się. Kiecka Wesołych i Spokojnych Świąt. perli Odpowiedz Link Zgłoś
3.ndd Re: Wesołych Świąt 23.12.09, 20:07 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku ( troszkę z łezką ) www.youtube.com/watch?v=CD1RJtYd1lA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Feliz Navidad, Merry Christmas, Wesolych Swia 23.12.09, 20:43 hej milym dziekuje za zyczenia i szczerze je odwzajemniam a reszta jak widze na "swiatecznym" patrolu zrobila sobie przerwe na codzienne plucie Odpowiedz Link Zgłoś