hansgrubber 29.12.09, 22:09 Żałuję wszystkich wątków. Nawet tych których autorzy głównie mnie wyzywają. Szlachectwo zobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:10 szlachectwo?????? niby twoje????? usmialam sie niezle na zakonczenie dnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:13 Nie zrozumiałaś. Ja mam wiec powody by się z Ciebie śmiać. Ale się nie śmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:15 wiem wiem..... jedyny, ktory tutaj cos rozumie i to zawsze, to wlasnie ty.... szlachetny antysemita, prowokator, klamca, oszczerca, manipulant, tchorz i hipokryta.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:22 Nie. Znam swoje ograniczenia. Ale uprzejmie proszę by mi je unaoczniać faktami a nie strzelać do mnie z obelg. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:26 prosic to ty mozesz.... udowodnilam ci juz pare razy.... dlatego to nie sa obelgi, ale udowodnione fakty, ze jestes wlasnie prowokatorem, antysemita, klamca, oszczerca, manipulantem, tchorzem i hipokryta... czarno na bialym, conajmniej dwa razy udowodnione... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:57 Czynię to a Ty: "antysemita, prowokator, klamca, oszczerca, manipulant, tchorz i hipokryta" Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:14 a ty hans jesteś herbu? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_pazurek tego herbu :))) 29.12.09, 22:20 ariadna-enta napisała: > a ty hans jesteś herbu? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nowy Placzus, jak pragne zdrowia:)) 29.12.09, 22:23 "Szlachectwo" go zobowiazuje)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:41 Ja kocham. Trzeba uzasadniać? Izrael niech zyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:53 hans obelg wobec siebie nie lubisz ale insynuacje owszem zakłamanie w całej rozciagłości Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Ariadno 29.12.09, 23:04 Jakie zakłamanie? Na Erecu jest cenzura. Zaprzeczysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ariadno 29.12.09, 23:19 no tak hans jest objawieniem i samą prawdą.) Odpowiedz Link Zgłoś
kahanka Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:53 hansgrubber napisał: > Erec Mysia? srysia pierdzisia ty mieczaku, Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Kahanka kocha cenzure? 29.12.09, 23:06 Gdybyś miała argument, nie musiałabyś walić epitetem. Ale nie masz. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kahanka Re: grubber 29.12.09, 23:11 hansgrubber napisał: > Gdybyś miała argument, nie musiałabyś walić epitetem. Ale nie masz. Współczuję. > nie pamietam przypadku aby kiedykolwiek dotarl do ciebie jakikolwiek argument,wspolczuj to ty sam sobie nie kocham cenzury mam lepsze obiekty do okazywania uczuc Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: grubber 29.12.09, 23:18 1. Twoja słaba pamięć nie tłumaczy baraku argumentu, zwłaszcza że nawet nie spróbowałaś. Chyba wiem dlaczego. 2. Wierzę na słowo że nie kochasz cenzury, liczę w tym względzie na wsparcie, mimo różnic, drobnych złośliwości i innych obiektów uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
kahanka Re: grubber 29.12.09, 23:28 hansgrubber napisał: > 1. Twoja słaba pamięć nie tłumaczy baraku argumentu, zwłaszcza że nawet nie > spróbowałaś. Chyba wiem dlaczego. guzik wiesz ! > 2. Wierzę na słowo że nie kochasz cenzury, liczę w tym względzie na wsparcie, > mimo różnic, drobnych złośliwości i innych obiektów uczuć. drobna zlosliwosci sa jak najbardziej na miejscu. a obiekty moj grooobberze mamy te same, ja preferuje mezczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: grubber 29.12.09, 23:33 Sama swoje argumenty sprowadziłaś do parteru. Ciesz się jeśli Ci z tym dobrze. A jeśli nie... wiesz co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:54 erec halav udwasz, grubber...... jakbys nie plul, to ciagle erec halav udwasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Love 29.12.09, 23:15 ma sie cos komentowac? stwierdzilam fakt, ktory nie jest do dyskusji i napewno nie do komentowania... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Love 29.12.09, 23:21 Ja Cię naprawdę lubię. Twoje poglądy mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachnat Re: Kto nadal kocha cenzurę? :) 29.12.09, 22:55 hansgrubber napisał: > Erec Mysia? Nie spoufalaj sie, dzieciolubie Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 22:53 na pytanie. Taka choroba tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 22:56 z ciebie przyklad wszyscy biora, grubber.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 22:58 To marny pretekst by nie odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 23:10 hehehehehehehehe..... zaden pretekst... twoja metoda wlasnie... a twoje szantazowanie, ze odpowiesz jesli, to tez dobra metoda... zapamietam sobie... pograzasz sie grubber coraz bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
kahanka Re: Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 23:15 hansgrubber napisał: > To marny pretekst by nie odpowiedzieć. nie swiruj grubber, normalnie powiedzialabym badz mez czyzna ale mam watpliwosci, ty z reguly nie odpowiadasz, wijesz sie jak waz Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 23:27 Staracie się złośliwościami przykryć brak odpowiedzi na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kahanka Re: Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 23:31 hansgrubber napisał: > Staracie się złośliwościami przykryć brak odpowiedzi na pytanie. jakiej chcesz odpowiedzi grubber ?? takiej ? NIE nie kocham cenzury ! a jesli ktos tutaj wyklikal ten twoj watek to badz pewien nikt z nas ! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 23:35 1. Dzięki. 2. Widzę jednak że nie mówisz sama za siebie a w imieniu "organizacji". "Nikt z nas"? Odpowiedz Link Zgłoś
kahanka Re: Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 23:48 hansgrubber napisał: > 1. Dzięki. > 2. Widzę jednak że nie mówisz sama za siebie a w imieniu "organizacji". "Nikt z > nas"? tak z nas ! organizacja to nie jest co prawda ale dwie trzy osoby to juz liczba mnoga jest, tzw opozycja hahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 23:54 Czyli partia? Mogę mówić towarzyszko? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 23:33 ty lubisz sugerowac komus odpowiedż masz z góry założoną tezę Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ale nikt nie odpowiedział 29.12.09, 23:48 Każdy ma jakąś. Argumenty mogą ją zmienić. Wyzwiska nie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Ale nikt nie odpowiedział 30.12.09, 06:59 Hans, jakie szlachectwo??! Kazdy "szlachcicem" na zagrodzie...Dupa gola, nogi bose ale szabla u boku? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Ale nikt nie odpowiedział 30.12.09, 10:03 Uważasz że o szlachectwie decyduje żupan? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutki Re: ja odpowiem 30.12.09, 10:59 hansgrubber napisał: > na pytanie. ogolnie cenzury nie popieram,ale w szczegolach i wyjatkach to popieram a nawet bym sie jej domagala.dyskutowac mozna o wszystkim,ale uzywac okreslen(wyzwisk) ad personam to juz mojej zgody na to nie ma i w tym miejscu powinna wkraczac cenzura.nie klikam w kosz.nie jestem cenzorem jestestwa innych uzytkownikow forum. Odpowiedz Link Zgłoś