absztyfikant 29.01.10, 11:50 Autor: jasiekiera 29.01.10, 11:07 im bardziej zajete sa dziewice, tym mniej magen david. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 11:56 absztyfikant napisał: > Autor: jasiekiera 29.01.10, 11:07 > > im bardziej zajete sa dziewice, tym mniej magen david. > A fuj, to przecież sposób na likwidację dziewic. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 11:59 hymenos napisał: A to dlaczego? Chyba wrecz przeciwnie! Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:04 Bo każda zajęta dziewica niemal natychmiast przestaje być dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:06 Nienie. W niebie Allaha kazda dziewica jest zawsze dziewica,jak u ojdyra.) Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:09 Nawet Allah nie ma takiej boskiej mocy, by te dziewice na ziemię zesłać. Mnie bardziej o te ziemskie chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:13 Allah jednak gwarantuje szachidom 72 dziewice w niebie,nie na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:15 pozarski napisał: > Allah jednak gwarantuje szachidom 72 dziewice w niebie,nie na ziemi. Jak ci to imponuje, spróbuj o nie się postarać Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:18 Odbilo ci hymenosie? To ciebie los tych dziewic martwi,nie mnie. Ja trzymam z Absztysiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:29 Mnie nie martwi ich los, a jedynie to, że ich tak mało i tak szybko znikają. Mimo to odniosłem wrażenie, że imponuje Ci Allah, który potrafi w niebie 72 dziewice zaoferować. Nic nie pisałem o tym, że masz się nimi podzielić z Absztysiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:34 Nie. Wyjasnialem ci sprawe,bo nie zrozumiales postu Absztysia. Ciebie zainteresowaly dziewice i ich marny los,ale to dlatego,ze nie rozumiales,ze chodzi o dziewice niebianskie. Wracaj wiec do rozpaczy po ziemskich dziewicach; ja takich zmartwien nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:42 No to się nie dogadamy, bo mnie te niebańskie za cholerę nie ruszają. Łącz się w potrzebie z Absztysiem i módlcie się za ten niebiański, szęśliwy los. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:50 pozarski napisał: > Jestem ateista. Pozarski??? Kto by na takie szczegóły zwracał uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:59 Mnie kompletnie nie interesuje na jakie szczegoly ty zwracasz uwage. Dla mnie wazne jest, kim jestem ja. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:08 pozarski napisał: > Mnie kompletnie nie interesuje na jakie szczegoly ty zwracasz uwage. Dla mnie > wazne jest, kim jestem ja. Oraz to,żeby wszem i wobec to ogłosić. Co cię gryzie Pozarski? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:11 Mnie? To raczej ciebie cos gryzie ==== https://forum.gazeta.pl/forum/w,150,33236064,33239433,Re_poradzcie_problem_babski_.html Mężczyzna Re: poradźcie ... problem ... babski Autor: hymen 09.12.05, 12:37 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany Zamiast gadać weź dziewczynę przeleć, dmuchnij, znaczy się odbyj z nią stosunek seksualny i to najlepiej kilka razy. Potem napisz nam tu na forum, co z tego wynikło. ====== i to nie od dzisiaj.)) Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:22 Mocno się napracowałeś Pozarski. Ja nie widzę oznak jakiegokolwiek problemu związanego z zamieszczonym cytatem. Ale sam fakt Twojego poświęcenia wiele mówi Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:34 pozarski napisał: > Tak,tak.) No tak, Pozarski. Dziewice ci nie pasują, na bzykanie się obruszasz, monitoring na moje posty założyłeś, ateizmem się pochwaliłeś, gryzie cię coś jak diabli. A przecież Absztyś napisał jedynie tyle, że im więcej Arabów swoją nagrodę będzie odbierało w niebie, tym mniej Żydów na tym świecie będzie chodziło. Ja tylko pozwoliłem sobie nie łączyć się z wami w tej zadumie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 13:36 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7506900,Jeden_z_liderow_Hamasu_zabity_przez_Izraelczykow_w.html Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Dokładnie Absztyfikant. 29.01.10, 13:41 Nie postawili pod sądem, tylko nasłali agentów, którzy zabili. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dokładnie Absztyfikant. 29.01.10, 13:42 I za to ich kocham Am Israel Chai Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Dokładnie Absztyfikant. 29.01.10, 13:52 absztyfikant napisał: > I za to ich kocham Am Israel Chai > A ja za to ich nie lubię. Niestety nic nie mogę poradzić na kochanie czy nielubienie. To sfera uczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 13:42 To ciekawe,bo Al-Mabhuh był też jednym z liderów brygad Męczenników Al-Aksa, a ten rynsztok to przecie Fatah,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 13:48 Fatah, fatah. Ale w swiatowych mediach pisza tylko o Hamasie: www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article7007864.ece Tak miedzy nami Pozi - zwal jak zwal, wazne ze jednego sku...ela mniej Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 13:54 Zgadzam sie. Im wiecej,tym lepiej i boze nas bron przed hymenami. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 14:01 pozarski napisał: > Zgadzam sie. Im wiecej,tym lepiej i boze nas bron przed hymenami. Napisał zagorzały ateista Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 14:05 Niestety pokazujesz sie w calej swojej krasie,hymenosie. Nie widzisz,ze traktuje boga z malej literki? A wiec jest to tylko idiom, nie ku chwale idola.)) Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 14:17 A ja widziałem, że imię boga z dużej litery pisałeś. Cholera wie, jak to z tym twoim ateizmem i do którego boga chciałeś modły wznosić. No Pozarski, starczy tych pogawędek. Jak chcesz coś więcej, użyj super przeglądarki i poszperaj w archiwum. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 14:29 hymenos napisał: > A ja widziałem, że imię boga z dużej litery pisałeś. A wiec lazisz za mna. Zareczam,ze nigdy nie napisalem boga z duzej, chyba ze na poczastku zdania, hymenie.)) Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 14:36 Allah jest wielki Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:40 Zwariowales. Jaki monitoring? Nie wiesz,ze jest nowa wyszukiwarka, hymenie-hymenosie?)) Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:43 pozarski napisał: > Zwariowales. Jaki monitoring? Nie wiesz,ze jest nowa wyszukiwarka, > hymenie-hymenosie?)) He, he. Nazywaj to sobie nowoczesną wyszukiwarką Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:54 pozarski napisał: > Byla stara, a jest nowa. Nie wiem. Nie wpadło mi do głowy szukanie po wszystkich forach wpisów Pozarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:58 Tobie w ogole malo spraw wpada do glowy,wiec nawet sie nie dziwie. Wytez jednak sily drzemiace (moze) gdzies w zwojach twego mozgu i sprawdz te nowa wyszukiwarke. W ogole sie nie musisz martwic: dziala jak marzenie i nie wymaga wielkiej inteligencji. Mam nadzieje,ze i twoja temu zadaniu sprosta, choc nie zdziwie sie,jesli nie dasz rady.)) Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 14:01 Ale tu powód jest niezbędny. Sam przecież napisałeś, że bez problemu dałeś sobie radę. O co więc się martwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 14:06 Czy ja sie martwie? To ty masz sie martwic (jesli nie dasz rady). Jak juz napisalem,ty mnie w ogole nie interesujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 14:11 pozarski napisał: > Czy ja sie martwie? To ty masz sie martwic (jesli nie dasz rady). Jak juz > napisalem,ty mnie w ogole nie interesujesz. ))))))))))))) Tak , tak. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:Kotleciku. 29.01.10, 16:10 Allah jednak gwarantuje szachidom 72 dziewice w niebie,nie na ziemi. To pedz szybko do nieba bo zostana ci tylko prostytutki. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:46 Jestem za likwidacją dziewic, nie fizyczną, ale jako instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 16:01 jaceq napisał: > Jestem za likwidacją dziewic, nie fizyczną, ale jako instytucji. Tendencje są odwrotne. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4882205.html Niestety, w tym oszustwie biorą również instytucje rządowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Świetne! 29.01.10, 19:49 "Kobieta może również poprosić lekarza o "certyfikat dziewictwa", miejscowe szpitale dostarczają ich aż kilkadziesiąt rocznie." Ja również mógłbym zająć się tymi certyfikatami dla muzułmanek (i nie tylko). Brałbym po 180-250 € od certyfikatu, czyli niedrogo. Z Gini podatków. Mam nawet interesujący pomysł na ścieżkę certyfikacyjną. Chyba skontaktuję się z rządem belgijskim za pośrednictwem ambasady w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: :-))))))))))))))))))))) 29.01.10, 19:51 Kim jest ten gentleman i co tam jest napisane między szablami a M16? Odpowiedz Link Zgłoś