Dodaj do ulubionych

Motto na dzisiaj :-)

29.01.10, 11:50
Autor: jasiekiera 29.01.10, 11:07

im bardziej zajete sa dziewice, tym mniej magen david.

Obserwuj wątek
    • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 11:56
      absztyfikant napisał:

> Autor: jasiekiera 29.01.10, 11:07
      >
      > im bardziej zajete sa dziewice, tym mniej magen david.
      >

A fuj, to przecież sposób na likwidację dziewic.
      • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 11:59
        hymenos napisał:

A to dlaczego? Chyba wrecz przeciwnie!
        • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:04
          Bo każda zajęta dziewica niemal natychmiast przestaje być dziewicą.
          • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:06
            Nienie. W niebie Allaha kazda dziewica jest zawsze dziewica,jak u ojdyra.wink)
            • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:09
              Nawet Allah nie ma takiej boskiej mocy, by te dziewice na ziemię
              zesłać. Mnie bardziej o te ziemskie chodziło.
              • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:13
                Allah jednak gwarantuje szachidom 72 dziewice w niebie,nie na ziemi.
                • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:15
                  pozarski napisał:

> Allah jednak gwarantuje szachidom 72 dziewice w niebie,nie na
                  ziemi.

Jak ci to imponuje, spróbuj o nie się postarać smile smile
                  • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:18
                    Odbilo ci hymenosie? To ciebie los tych dziewic martwi,nie mnie. Ja trzymam z
                    Absztysiem.
                    • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:29
                      Mnie nie martwi ich los, a jedynie to, że ich tak mało i tak szybko
                      znikają. Mimo to odniosłem wrażenie, że imponuje Ci Allah, który
                      potrafi w niebie 72 dziewice zaoferować. Nic nie pisałem o tym, że
                      masz się nimi podzielić z Absztysiem.
                      • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:34
                        Nie. Wyjasnialem ci sprawe,bo nie zrozumiales postu Absztysia. Ciebie
                        zainteresowaly dziewice i ich marny los,ale to dlatego,ze nie rozumiales,ze
                        chodzi o dziewice niebianskie. Wracaj wiec do rozpaczy po ziemskich dziewicach;
                        ja takich zmartwien nie mam.wink
                        • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:42
                          No to się nie dogadamy, bo mnie te niebańskie za cholerę nie
                          ruszają. Łącz się w potrzebie z Absztysiem i módlcie się za ten
                          niebiański, szęśliwy los.
                          • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:43
                            Jestem ateista.
                            • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:50
                              pozarski napisał:

> Jestem ateista.

Pozarski??? Kto by na takie szczegóły zwracał uwagę?
                              • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:59
                                Mnie kompletnie nie interesuje na jakie szczegoly ty zwracasz uwage. Dla mnie
                                wazne jest, kim jestem ja.
                                • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:08
                                  pozarski napisał:

> Mnie kompletnie nie interesuje na jakie szczegoly ty zwracasz
                                  uwage. Dla mnie
                                  > wazne jest, kim jestem ja.

Oraz to,żeby wszem i wobec to ogłosić. Co cię gryzie Pozarski?
                                  • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:11
                                    Mnie? To raczej ciebie cos gryzie
                                    ====
                                    https://forum.gazeta.pl/forum/w,150,33236064,33239433,Re_poradzcie_problem_babski_.html

Mężczyzna

Re: poradźcie ... problem ... babski smile
                                    Autor: hymen 09.12.05, 12:37
                                    Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
                                    Zamiast gadać weź dziewczynę przeleć, dmuchnij, znaczy się odbyj z nią stosunek
                                    seksualny i to najlepiej kilka razy. Potem napisz nam tu na forum, co z tego
                                    wynikło.
                                    ======

i to nie od dzisiaj.wink))
                                    • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:22
                                      Mocno się napracowałeś Pozarski. Ja nie widzę oznak jakiegokolwiek
                                      problemu związanego z zamieszczonym cytatem. Ale sam fakt Twojego
                                      poświęcenia wiele mówi smile
                                      • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:24
                                        Tak,tak.wink)
                                        • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:34
                                          pozarski napisał:

> Tak,tak.wink)

No tak, Pozarski. Dziewice ci nie pasują, na bzykanie się obruszasz,
                                          monitoring na moje posty założyłeś, ateizmem się pochwaliłeś, gryzie
                                          cię coś jak diabli. A przecież Absztyś napisał jedynie tyle, że im
                                          więcej Arabów swoją nagrodę będzie odbierało w niebie, tym mniej
                                          Żydów na tym świecie będzie chodziło. Ja tylko pozwoliłem sobie nie
                                          łączyć się z wami w tej zadumie.
                                          • absztyfikant Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 13:36
                                            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7506900,Jeden_z_liderow_Hamasu_zabity_przez_Izraelczykow_w.html
                                            • hymenos Dokładnie Absztyfikant. 29.01.10, 13:41
                                              Nie postawili pod sądem, tylko nasłali agentów, którzy zabili.
                                              • absztyfikant Re: Dokładnie Absztyfikant. 29.01.10, 13:42
                                                I za to ich kochamsmile Am Israel Chaismile
                                                • hymenos Re: Dokładnie Absztyfikant. 29.01.10, 13:52
                                                  absztyfikant napisał:

> I za to ich kochamsmile Am Israel Chaismile
                                                  >
                                                  A ja za to ich nie lubię. Niestety nic nie mogę poradzić na
                                                  kochanie czy nielubienie. To sfera uczuć.
                                            • pozarski Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 13:42
                                              To ciekawe,bo Al-Mabhuh był też jednym z liderów brygad Męczenników Al-Aksa, a
                                              ten rynsztok to przecie Fatah,nie?
                                              • absztyfikant Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 13:48
                                                Fatah, fatah.

Ale w swiatowych mediach pisza tylko o Hamasie:
                                                www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article7007864.ece

Tak miedzy nami Pozi - zwal jak zwal, wazne ze jednego sku...ela mniejwink
                                                • pozarski Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 13:54
                                                  Zgadzam sie. Im wiecej,tym lepiej i boze nas bron przed hymenami.wink
                                                  • hymenos Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 14:01
                                                    pozarski napisał:

> Zgadzam sie. Im wiecej,tym lepiej i boze nas bron przed hymenami.wink

Napisał zagorzały ateista wink
                                                  • pozarski Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 14:05
                                                    Niestety pokazujesz sie w calej swojej krasie,hymenosie. Nie widzisz,ze traktuje
                                                    boga z malej literki? A wiec jest to tylko idiom, nie ku chwale idola.wink))
                                                  • hymenos Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 14:17
                                                    A ja widziałem, że imię boga z dużej litery pisałeś. Cholera wie,
                                                    jak to z tym twoim ateizmem i do którego boga chciałeś modły
                                                    wznosić. No Pozarski, starczy tych pogawędek. Jak chcesz coś więcej,
                                                    użyj super przeglądarki i poszperaj w archiwum. smile

Pa
                                                  • pozarski Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 14:29
                                                    hymenos napisał:

> A ja widziałem, że imię boga z dużej litery pisałeś.

A wiec lazisz za mna. Zareczam,ze nigdy nie napisalem boga z duzej, chyba ze na
                                                    poczastku zdania, hymenie.wink))
                                                  • hymenos Re: Siekiera spuentowal to wydarzenie :-) 29.01.10, 14:36
                                                    Allah jest wielki wink
                                          • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:40
                                            Zwariowales. Jaki monitoring? Nie wiesz,ze jest nowa wyszukiwarka,
                                            hymenie-hymenosie?wink))
                                            • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:43
                                              pozarski napisał:

> Zwariowales. Jaki monitoring? Nie wiesz,ze jest nowa wyszukiwarka,
                                              > hymenie-hymenosie?wink))

He, he. Nazywaj to sobie nowoczesną wyszukiwarką smile
                                              • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:47
                                                Byla stara, a jest nowa.
                                                • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:54
                                                  pozarski napisał:

> Byla stara, a jest nowa.

Nie wiem. Nie wpadło mi do głowy szukanie po wszystkich forach
                                                  wpisów Pozarskiego wink
                                                  • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 13:58
                                                    Tobie w ogole malo spraw wpada do glowy,wiec nawet sie nie dziwie. Wytez jednak
                                                    sily drzemiace (moze) gdzies w zwojach twego mozgu i sprawdz te nowa
                                                    wyszukiwarke. W ogole sie nie musisz martwic: dziala jak marzenie i nie wymaga
                                                    wielkiej inteligencji. Mam nadzieje,ze i twoja temu zadaniu sprosta, choc nie
                                                    zdziwie sie,jesli nie dasz rady.wink))
                                                  • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 14:01
                                                    Ale tu powód jest niezbędny. Sam przecież napisałeś, że bez problemu
                                                    dałeś sobie radę. O co więc się martwisz?
                                                  • pozarski Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 14:06
                                                    Czy ja sie martwie? To ty masz sie martwic (jesli nie dasz rady). Jak juz
                                                    napisalem,ty mnie w ogole nie interesujesz.wink
                                                  • hymenos Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 14:11
                                                    pozarski napisał:

> Czy ja sie martwie? To ty masz sie martwic (jesli nie dasz rady).
                                                    Jak juz
                                                    > napisalem,ty mnie w ogole nie interesujesz.wink

smile))))))))))))) Tak , tak.
                • g-48 Re:Kotleciku. 29.01.10, 16:10

Allah jednak gwarantuje szachidom 72 dziewice w niebie,nie na ziemi.
                  To pedz szybko do nieba bo zostana ci tylko prostytutki.
      • jaceq Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 12:46
        Jestem za likwidacją dziewic, nie fizyczną, ale jako instytucji.
        • wikul Re: Motto na dzisiaj :-) 29.01.10, 16:01
          jaceq napisał:

> Jestem za likwidacją dziewic, nie fizyczną, ale jako instytucji.

Tendencje są odwrotne.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,4882205.html

Niestety, w tym oszustwie biorą również instytucje rządowe.
          • jaceq Świetne! 29.01.10, 19:49
            "Kobieta może również poprosić lekarza o "certyfikat dziewictwa", miejscowe
            szpitale dostarczają ich aż kilkadziesiąt rocznie."

Ja również mógłbym zająć się tymi certyfikatami dla muzułmanek (i nie tylko).
            Brałbym po 180-250 € od certyfikatu, czyli niedrogo. Z Gini podatków. Mam nawet
            interesujący pomysł na ścieżkę certyfikacyjną. Chyba skontaktuję się z rządem
            belgijskim za pośrednictwem ambasady w tej sprawie.
    • absztyfikant :-))))))))))))))))))))) 29.01.10, 14:08
      https://www.ynetnews.com/PicServer2/24012010/2389829/mabhuh_hh.jpg
      • jaceq Re: :-))))))))))))))))))))) 29.01.10, 19:51
        Kim jest ten gentleman i co tam jest napisane między szablami a M16?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka