hansgrubber 12.02.10, 20:49 Nie wszystkie zdjęcia się tam znalazły, ale sporo. szczypinska.pl/?do=palestyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 20:51 fajnie..... grubber wlasnie dostaje orgazmu z ogloszenia tego na forum i czeka na ciekawa dyskusje..... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 granat pi.rdolnal w rabarbar 12.02.10, 21:04 dana33 napisała: > i czeka na ciekawa dyskusje..... Mnie Twoja odpowiedz wydaje sie ciekawa w aspekcie jej namolnej przewidywalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A czy jest na tej wystawie, na ile razy... 12.02.10, 20:58 ..Szczypindzka naruszono, a ile jej nie dano rady? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Hans, niebawem będzie wystawa o pedałach w muzeum 12.02.10, 21:08 narodowym. Będziesz tam eksponatem? Swoją drogą to nie ma kasy na renowację Bitwy pod Grunwaldem, i obraz rozsypuje się, ale wystawę pedałów to kasa państwowa to znalazła się. Chyba trzeba na was neo Jagiełłę nasłać, wy bezczelni wydrwigrosze właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Hans, niebawem będzie wystawa o pedałach w mu 12.02.10, 21:23 perla napisał: > narodowym. > Będziesz tam eksponatem? > Swoją drogą to nie ma kasy na renowację Bitwy pod Grunwaldem, i obraz rozsypuje > się, ale wystawę pedałów to kasa państwowa to znalazła się. > Chyba trzeba na was neo Jagiełłę nasłać, wy bezczelni wydrwigrosze właśnie. szkoda,ze tylko tyle masz do powiedzenia na temat czyjejs tragedii. przypominasz nazistow, ktorzy bawiac sie z zydami wysylali ich potem na smierc. mieli podobny styl humoru .rechotom konca nie bylo,wszak cudze nieszczescie i smierc to najlepszy temat do zabawy i orgii, moze byc nawet z cudzymi zonami. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Hans, niebawem będzie wystawa o pedałach w mu 12.02.10, 21:54 Perla nie kwalifikuje się do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 21:10 Niestety nie wszystkie zdjęcia są na stronie posłanki Szczypińskiej. Pominięto miedzy innymi obraz lekarza niosącego zwłoki dziewczynki zamordowanej przez wojsko Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 21:15 wlasnie... to wogole fantastyczne zdjecie grubber, na ktorym sie zmiescilo cale wojsko israela w ilosci okolo 700 tysiecy razem w aktywnej sluzbie i rezerwistow... dziwie sie, ze takiego super zdjecia nie pokazuja... glupki jakies czy co? aaaaaa, ktorej dziewczynki? bo tam pelno lekarzy z tymi trupami na rekach... uwielbiaja sie fotografowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 21:18 Sprawdzę Jej nazwisko bo jest w opisie zdjęcia. Będziesz mogła porechotać nad zwłokami dziecka aj waj. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 21:40 dwa dni temu, grubber, na rodzinnej wycieczce na polnocy kraju, wpadl na mine 11-letni chlopiec, ktoremu urwalo stope... chlopak zyje i jest w szpitalu... dzisiaj do niego przyszedl w odwiedziny inny chlopak... 10-letni... ktory stracil noge 2 lata temu w ataku qassamu na sderot... wal sie, facio..... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 21:50 Nie widzę związku z tematem wątku. Ale każde dziecko cierpiące jest/powinno być wyrzutem sumienia dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 skala Sparty 12.02.10, 21:58 hansgrubber napisał: > Ale każde dziecko cierpiące jest/powinno być wyrzutem sumienia dorosłych. Wyrzut to wlasciwe slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 21:59 wiem, ze nie widzisz... co ty nie powiesz.... kazde dziecko cierpiace????? bo jesli chodzi o ciebie, to widze, ze ani dzieci iracki, ani afganskie, ani israelskie i ani darfurskie nie wzbudzaja u ciebie tyle wyrzutow sumienia, co te gazanskie... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 22:12 To nie jest argument fair. Bo idąc tym tropem Izraelczycy powinni oddawać hołd ofiarom rzezi Ormian. Bo to był pierwszy "Holokaust". Oddają? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Izraelskim 12.02.10, 21:16 mordercom mowi Polska nie. Era ora. PF Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 parowkozercom takoz 12.02.10, 21:22 polski_francuz napisał: > mordercom mowi Polska nie. Taki zawod mowila zydokomuna w Katyniu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Oto do czego 12.02.10, 21:31 prowadzi znajomosc historii. Do znajdywania analogii. Bo (prawie) wszystko juz bylo. PF Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Izraelskim 12.02.10, 21:23 polski_francuz napisał: Polska Ciebie upoważniła do takich deklaracji? Mów za siebie,kosmopolito. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Izraelskim 12.02.10, 21:29 Myślę, że mówienie "nie" mordercom jest generalnie ok, co? Masz inne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Izraelskim 12.02.10, 21:33 hansgrubber napisał: > Myślę, że mówienie "nie" mordercom jest generalnie ok, co? Masz inne zdanie? chyba,ze mordercami sa zydzi, wtedy otwocka sie do nich modli. wszak to wiejska katoliczka, kiwajaca sie co sobota. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky 12.02.10, 21:45 hansgrubber napisał: > argument ad personam. Po co? nie baw sie w nauczyciela, a jesli juz to pytaj innych czemu cos robia. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Vicky 12.02.10, 21:51 Nie bawię się. Przykro mi, że sobie strzelasz w stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky 12.02.10, 22:03 hansgrubber napisał: > Nie bawię się. Przykro mi, że sobie strzelasz w stopę. tu nie ma ani odpowiedzialnosci zbiorowej ani dwojki ze sternikiem hans, tu kazdy pisze jako jeden nick i jako jeden nick za SIEBIE odpowiada. slowem twoje rady niech beda dla ciebie, a o innych to ty sie raczej nie martw, bo nie jest to tematem twego watku. jesli masz instykty opiekuncze to pobaw sie z dana, ona sama chodzic po forum nie umie,a ja umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Vicky 12.02.10, 22:13 Oczywiście masz rację. Choć jej nie masz, taki paradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Vicky 12.02.10, 22:16 hansgrubber napisał: > Oczywiście masz rację. Choć jej nie masz, taki paradoks. nie ma zadnego paradoksu, wszak to otwarte forum dyskusyjne a nie forum opieki hansa czy bluzgow i durnoty dany. warto o tym pamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Vicky 12.02.10, 22:14 nu cus takiego.... kazdy jako jeden nick i jako jeden nick odpowiada za siebie?????? od kiedy to zmienilas zdanie, rochellinska??? bo dotychczas pisalas, ze kazdy z nas ma po pare nickow, ze sobie uzyczamy jednego nicka... ze my stadnie i wogole takie rozne.. a tu nagle kazdy jeden nick ma? ty pewnie zle sie czujesz, rochellinska... aspirynka bayerowska z witaminka c i do lozka.... martwie sie o ciebie... ten blizzard nie wychodzi niektorym na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 rochellinska.... 12.02.10, 21:48 ty napisz nam cos o amerykanskich mordercach.... wasi morduja na lewo i prawo, drones gdzie sie nie spojrzysz, teraz nowa akcja mordowania afganczykow w calej pelnie, a wy tu o naszych morderstwach sprzed roku.... twoja armia morduje w tej chwili, rochellinska... napisz cos o tym.. a twoj obama to daje dupy za kazdym razem jak buzie otwiera... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Menu 12.02.10, 21:36 Danie bez przyprawy jest zjadliwe ale przechodzi bez wspomnien. Te przyprawa jest, ze panstwo gloszace ze powstalo na gruzach morderstwa popelnionym na ich narodzie, morduje masowo innych. Masz inne zdanie? PF Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Menu 12.02.10, 21:52 masowo mordujemy, zadufku.... masowo... od lat.... w gazie wlasciwie juz nie ma nikogo po tym masowym mordowaniu... nasz nastepny cel jest lille.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Izraelskim 12.02.10, 21:46 jasne, jasne... powiedz mi grubber.... dlaczego nigdy nie piszesz o francuskich, angielskich, australijskich, amerykanskich i polskich mordercach w iraku i afganistanie??? ciebie tylko zydowscy mordercy interesuja? polscy nie? nu, ale wiadomo przeciez, zes antysemita, klamca, manipulant, oszczerca i tchorz.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Izraelskim 12.02.10, 22:04 widze grubber, ze nie umiesz mi odpowiedziec na to proste pytanie... znow stchorzyles, co? nu, przeciez pisze zes tchorz, klamca, manipulant i oszczerca.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Izraelskim 12.02.10, 21:43 zadufek to jak ta slynna ania wajda, co to lazila po "palestynie" z transparentem w reku "polska popiera palestyne".... jedyna roznica, ze wajda zrobila to w gazie, gdzie wlasne dupsko nastawila, a zadufek, jak zwykle, siedzi w fotelu przed compem w lille... tam najwyzej nastawi dupe jakiemus francuskiemu jihadyscie.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Izraelskim 12.02.10, 23:28 polski_francuz napisał: > mordercom mowi Polska nie. Ty, Francuz, jesteś "Polska"? A od kiedy to? Ja mówię "nie" parszywym arabskim mordercom. I nie chcę widzieć ich tutaaj, w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 23:26 hansgrubber napisał: > Niestety nie wszystkie zdjęcia są na stronie posłanki Szczypińskiej. Pominięto > miedzy innymi obraz lekarza niosącego zwłoki dziewczynki zamordowanej przez > wojsko Izraela. Pierdzielicie, Hansie, jak potłuczony. Ulegliście manipulacji. To nie jest plasteliński lekarz, tylko izraelski, a zwłoki dziecka są zwłokami dziecka. Izraelskiego. Zamordowanego nie przez wojsko plastelińskie, tylko przez bandytów, dla których pokój w tamtym rejonie oznacza przyzwyczajenie się do myśli, że Plastelina (a w zasadzie jej hamaśniccy właściciele) zostaną odcięte od szmalu ze świata. Wasze uwielbienie dla wymienionych bandytów wydaje mi się obrzydliwe. Podobnie - Wasza naiwna wiara, bo "w internecie napisali". A jeszcze bardziej obrzydliwa wydaje mi się Wasza widoczna chęć manipulowania cywilnymi ofiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
mykwa444 Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 21:37 hansgrubber napisał: > Nie wszystkie zdjęcia się tam znalazły, ale sporo. > > szczypinska.pl/?do=palestyna Szczypińska to gwarancja poziomu, hi hi. Nawet mnie nie korci by zagladac. Mój stary zawsze mi mawia bym sie od pisiorków trzymała z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 21:40 1. Sęk w tym, że to intelektualne lenistwo. Ja też kocham PiS jak sraczkę, ale gdy uważam, że mają rację muszę im to przyznać. 2. Danie też przyznam jeśli mnie przekona, a nie będzie cenzurować i obrażać. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 21:56 grubber..... ty mnie obrazasz w kazdym twoim poscie... ale to w kazdym... mnie na twoim przyznaniu racji kompletnie nie zalezy... ja nie z toba musze zyc w zgodzie, tylko sama ze soba.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 22:10 1. Nawet gdy rozpaczam nad ofiarami Holokaustu? Gdy przyznaję rację Grossowi? Gdy wstydzę się za Polskę 68? 2. Pozdrawiam, spij dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 22:20 nie rozpaczaj tyle grubber... ozyw twoje niszowe forum troche i nie bedziesz mial zadnych powodow do rozpaczy... i nie rozpaczaj na ofiarami holocaustu... przynajmniej nie nad tymi zydowskimi... obrazasz ich... za polske ta 68 roku tez sie nie wstydz... nie jestes inny, niz tamci... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 22:27 "Moje" forum nie jest sensem mego życia. Rozpaczam nad Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 22:30 rozpaczaj... ile wlezie... ty wogole masz czas na cos innego z tego rozpaczania? tysiace dzieci gazanskich i ja? a ja wiesz... conajmniej za jeszcze raz tysiac dzieci gazanskich.. wal sie chloptas... dostales swoj wateczek, "zablysnales" na pol godziny i wystarczy... oddaj sie rozpaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 22:32 Pozdrawiam dana. Odpowiedziałaś za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mykwa444 Re: Wystawa w Sejmie poświęcona Gazie. 12.02.10, 22:37 hansgrubber napisał: > 1. Sęk w tym, że to intelektualne lenistwo. Ja też kocham PiS jak sraczkę, ale > gdy uważam, że mają rację muszę im to przyznać. I tu sie róznimy bo oni maja racje tylko wtedy kiedy spiesza do toalety. > 2. Danie też przyznam jeśli mnie przekona, a nie będzie cenzurować i obrażać. > Proste. Marzyciel. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Golan is back ! 12.02.10, 22:17 ona se robi zdjecia na wyrost????? tymczasem golan is not back... ale jak ona mysli za 100 lat, czego nawet ja przewidziec nie moge, to niech se zrobi zdjecie z siwymi wlosami, zmarszczkami, trzesacymi sie rekoma i... nu, wlasciwie za 100 lat to i ona juz bedzie w stanie proszkowym, nie? to co sie tak odmladza na tym posterze? Odpowiedz Link Zgłoś
mykwa444 Re: Golan is back ! 12.02.10, 22:38 To flaga Syrii. Czy ta fladra ma w ogóle pojecie o polityce? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Golan is back ! 12.02.10, 22:55 ona z gazy poleciala na golan, bo syria chce golan spowrotem... nu, a ona lata wszedzie tam, gdzie fotografuja... a fotografuja idiotow tam, gdzie sie podstawiaja... tymczasem golan nasz... malo tego... od czasu do czasu nasze samolociki podlatuja nad rezydencje bashira syryjskiego, pomachaja mu skrzydlami mowiac: jestesmy tutaj i wracaja do domu... wiesz... coby bashir chcial golan tylko troszke i tylko czasami.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Golan is back ! 12.02.10, 23:31 snajper55 napisał: > To jest ładne ujęcie Pewnie Szczy-pindzka myślała, że tam napisali "Golan is fuck". Odpowiedz Link Zgłoś