Gość: Glen IP: *.netlandia.pl 14.02.04, 14:30 Babsztyl o mentalnosci wyszczekanej pokojowki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gini Re: Giwi , nie wycinaj prosze... 14.02.04, 14:55 Gość portalu: Glen napisał(a): > Babsztyl o mentalnosci wyszczekanej pokojowki. Niech sobie chlopcy odbija to czego nie moga w innych watkach.Niech im bedzie, ze jestem babsztylem o mentalnosci wyszczekanej pokojowki. Swiadczy to nie o mnie a o nich, bo kim sa Ci panowie? Kto w tak niewybredny sposob atakuje kobiety majac tyle innych srodkow. Ja uwazam, ze pan glen i s-ka to gentelmani, wrecz dystyngowani panowie, ktorych podziwiam , bo coz innego biednej pokojowce zostalo. Pozdrawiam wiec forumowych intelektualistow, naukowcow itd... Pozdrawiam z nizin, zdaje sobie sprawe, ze niegodna jestem , Waszego kulturalnego, towarzystwa.Moze jednak przebywajac wsrod takiej elity, nabiore troszke oglady i manier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Re: Giwi , nie wycinaj prosze... IP: *.netlandia.pl 14.02.04, 15:03 Skad Ci przyszlo do glowy ze ten watek Ciebie dotyczy Aniu vel Gini? Znowu uderz w stol a nozyce sie odezwa? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Giwi , nie wycinaj prosze... 14.02.04, 15:13 Musialabym byc analfabetka na dodatek gdybym nie skojarzyla watkow wczorajszych z dzisiejszym.Zdarza mi sie co prawda robic literowki, ale czytac i kojarzyc jeszcze umiem. Tak sie juz przyzwyczailam, ze pisza cos ciagle o mnie, ze wrecz jest mi smutno gdy nie pisza.Nawet moj maz juz sie przyzwyczail, i szuka watkow , z Gini, jak ich nie ma to twierdzi, ze widac nie w formie jestem. Lece sloneczko jeszcze do sklepu popyskowac troche bo niebawem pan do domu wroci. Pisz dalej , nie zniechecaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Glen jest propozycja dla Ciebie 14.02.04, 15:21 Gore! lady_hawk 14.02.2004 00:06 odpowiedz na list odpowiedz cytując Ceesie, ja tak sobie myslalam, ze chyba juz w forum sie niespecjalnie odezwe. Zlamal moje postanowienie Twoj post. Moze to moja obsesja ale z calych sil protestuje, by skrajny prymitywizm okreslac mianem "kobiecosci". Chyba, ze wedlug Twojej definicji, kobiecosc pojawia si e tam, gdzie juz tylko instykt i wola rozmnazania sie dziala. Tak. Gini plodna jest. Nawet pracujac paluszkami tylko. A mysli, ktore nam tymi paluszkami plodzi, wygladaja jakby poslizgaly chwile przed przeniesieniem na ekran, po gladkiej tafli kory mozgowej. Moze to i moja obsesja, ale kategorycznie domagam sie, by kobiecosci nie obrazac! Pozdrawiam wszystkich obecnych L_h • . • Re:Hej Lady gini 14.02.2004 00:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując Zorganizuj jakis protest spoleczny , zbierz podpisy wszystkich dam forumowych Cos w tym stylu: My nizej podpisane , damy , kobiece strasznie, oswiadczamy, ze Gini nie nalezy do naszego grona itd.. Odcinamy sie od niej i stanowczo potepiamy. Tu podpisy im wiecej tym lepiej . ......... Wez sie i pomoz prawdziwym damom.Zorganizuj wreszcie ten protest , podpisz sie jako pierwsza dama tego forum.Kobiety, byc moze sie wahaja , sa kobiece wrazliwe, maja dobre serduszka. Daj przyklad, wystap jako Basia badz mezczyzna, tfu kobieta chcialam napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Gini! Nie dosc o mentalnosci Twojej to leniuszek ? IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 01:06 Pastuj podloge. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Gini! Nie dosc o mentalnosci Twojej to lenius 16.02.04, 01:08 Gość portalu: Glen napisał(a): > Pastuj podloge. Za ile??? Odpowiedz Link Zgłoś
internetdsl.tpnet.pl A co tyn psykurc Glyn tu robi. A punćta to śmir- 17.02.04, 00:23 dzielstwo, łon z kacorami psestaje i tys lepetyne usodzilo. Nieduzo to tego mioł to skutki winksze. Jak mozeta s tym kazełkiem godoć Wasz Placzek od "Pasji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Re: Giwi , nie wycinaj prosze... IP: *.netlandia.pl 14.02.04, 15:31 gini napisała: > Musialabym byc analfabetka na dodatek gdybym nie skojarzyla watkow wczorajszych > > z dzisiejszym.Zdarza mi sie co prawda robic literowki, ale czytac i kojarzyc > jeszcze umiem. Przyznam sie ze skrucha, ze liczylem na Ciebie! Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Glen 16.02.04, 01:19 Walentynki juz minely , ale moze raz bez okazjizaprosilbys mnie do restauracji.Niech Ci bedzie ja zaplace.. A teraz ide spac dobranoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Flamandka vel Gini Vel Ania? IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 01:22 Jezeli to prawda zapraszam w W-wie. To moze byc zabawne zderzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Oprocz innych plag ktore spadaja 16.02.04, 01:32 Pewnie nawiedze w tym roku ten kraj , a po mnie to juz tylko potop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Re: Oprocz innych plag ktore spadaja IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 01:43 pojdziesz ze mna na kolacje? Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Oprocz innych plag ktore spadaja 16.02.04, 01:50 Gość portalu: Glen napisał(a): > pojdziesz ze mna na kolacje? Gdzie i menu poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Re: Oprocz innych plag ktore spadaja IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 01:51 Gdzie sobie zyczysz i co sobie zyczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Ona jada Żydów na surowo. _____nt 16.02.04, 01:59 Gość portalu: Glen napisał(a): > Gdzie sobie zyczysz i co sobie zyczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Re: Ona jada Żydów na surowo. _____nt IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:02 No to jestem bezpieczny. Chyba ze ona zdecyduje inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Ona jada Żydów na surowo. _____nt 16.02.04, 02:05 A ilu juz Zydow zjadlam?Masz jakies statystyki? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ona jada Żydów na surowo. _____nt 16.02.04, 02:17 flamandka napisała: > A ilu juz Zydow zjadlam?Masz jakies statystyki? Był taki jeden co próbował policzyć, ale zniknął bez śladu. Podobno wszedł na minę w jakims lasku pod Brukselą, czy w jakiś inny sposób został rozerwany. Może zamachął się na siebie samobójczo ? Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Ona jada Żydów na surowo. _____nt 16.02.04, 02:29 snajper55 napisał: > flamandka napisała: > > > A ilu juz Zydow zjadlam?Masz jakies statystyki? > > Był taki jeden co próbował policzyć, ale zniknął bez śladu. Podobno wszedł na > minę w jakims lasku pod Brukselą, czy w jakiś inny sposób został rozerwany. > Może zamachął się na siebie samobójczo ? > > Snajper. Znaczy sie nie ma mocnych na mnie.Dzieki snajper .Ale wystraszysz mi Glena, on sie bedzie bal isc ze mna na kolacje. Stonuj troche , powiem ci gdzie, to staniesz pod oknem i rzuce jakis ochlap. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Oprocz innych plag ktore spadaja 16.02.04, 02:03 W tej chwili to juz zycz sobie isc spac.Wymysl cos takiego;Ja jestem flamandka, musisz mi pokazac to co najpiekniejsze w Warszawie i koniecznie polska kuchnia musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: OK! 16.02.04, 02:08 Co ok ?Jeszcze mi jakiegos Zyda na surowo kazesz zjesc, jak sie naczytales snajpera . Konkrety jakies poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Re: OK! IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:11 Warszawe znam. Ostatnie ciekawsze realizacje. Restauracje slabiej z braku czasu. Ale te lepsze znam. Z polska kuchnia obowiazkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: OK! 16.02.04, 02:13 Gość portalu: Glen napisał(a): > Warszawe znam. Ostatnie ciekawsze realizacje. Restauracje slabiej z braku czasu > . > Ale te lepsze znam. Z polska kuchnia obowiazkowo. Zydow tam podaja na surowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Jak zwykle tchorzysz! To mentalnosc p. ? IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:16 Niepotrzebnie potraktowalem Cie nieostroznie serio. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Jak zwykle tchorzysz! To mentalnosc p. ? 16.02.04, 02:23 Gość portalu: Glen napisał(a): > Niepotrzebnie potraktowalem Cie nieostroznie serio. Dobranoc. Nie moja wina snajper mnie rozsmieszyl.Az sie poplakalam. Wyobrazasz sobie jakby to bylo idziesz ze mna do eleganckiej restauracji , kelner propopnuje, wygina sie w ruskie rz a ja ze stoickim spokojem :jednego Zyda na surowo poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jak zwykle tchorzysz! To mentalnosc p. ? 16.02.04, 02:26 Gość portalu: Glen napisał(a): > Niepotrzebnie potraktowalem Cie nieostroznie serio. Dobranoc. Proponuję menu: na przystawkę czulent i kugel zupa, to koniecznie szabasowa na drugie karp po zydowsku albo gicz indycza faszerowana cebulą i czosnkiem na deser - charoset i hamyntasze Polecam Menorę na Pl. Grzybowskim 2 (tel. 620 37 54). Snajper. ) Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Jak zwykle tchorzysz! To mentalnosc p. ? 16.02.04, 02:32 snajper55 napisał: > Gość portalu: Glen napisał(a): > > > Niepotrzebnie potraktowalem Cie nieostroznie serio. Dobranoc. > > Proponuję menu: > na przystawkę czulent i kugel > zupa, to koniecznie szabasowa > na drugie karp po zydowsku albo gicz indycza faszerowana cebulą i czosnkiem > na deser - charoset i hamyntasze > > Polecam Menorę na Pl. Grzybowskim 2 (tel. 620 37 54). > > Snajper. ) Dzieki snajper za zaproszenie.Bede pewnie na przelomie sierpnia i lipca. A co z napitkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Czy nie jestes w stanie odzydzic sie na kolacje? IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:20 Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Czy nie jestes w stanie odzydzic sie na kolac 16.02.04, 02:25 Alez oczywiscie, ze jestem, ale spytaj snajpera czy to jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Ja nie ze snajperem rozmawiam a z Toba! IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Chyba musisz sie leczyc. Kolacja potem. IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:24 Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Teraz ide spac. 16.02.04, 02:35 Nie pamietam kiedy sie tak smialam do rozpuku, jak po poscie snajpera. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Giniosemicus aberrascensis. To podobno... 16.02.04, 02:39 ... nieuleczalne. Ale niezaraźliwe, jedynie obrzydzenie budzi. Snajper. ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Babsztyl o mentalnosci wyszczekanej pokojowki. IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:37 Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Babsztyl o mentalnosci wyszczekanej pokojow 16.02.04, 08:40 I z kims takim chcesz isc na kolacje?Glenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Przeszlo mi! Wybacz! 16.02.04, 13:25 chlip, chlip, chlip nici z kolacji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Re: Przeszlo mi! Wybacz! IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 14:27 Sluszny byl moj zachwyt dla: Babsztyl o mentalnosci wyszczekanej pokojowki (autor:usa). Kilka razy probowalem rozmawiac powaznie. A to o "wpadce" nagran AM, a to o Iraku itd. Przeszkadza mentalnosc. Nie daje sie. Pojdz na kolacje z Joziem, Watto 'f'em i podobnymi. Bedzie udany wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Przeszlo mi! Wybacz! 16.02.04, 15:15 fajnie Was bylo czytac poczucie homoru na 102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Re: Przeszlo mi! Wybacz! IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 22:47 Umowilas sie juz z Joziem Z. watto, maniakxxxem, f i tak? Taki zlot powinien sie odbyc w knajpie pt. Warszawa-Jerozolima. Jest taka. Kameralna atmosfera, kuchnia obu narodow, dyskretna muzyka i dobre zarcie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
flamandka Re: Przeszlo mi! Wybacz! 16.02.04, 23:13 Z Joziem nie moge sie umawiac, bo Miltonia wydrapie mi oczy.Watto mnie oniesmiela.Coz kolacji nie bedzie, a juz mi sie marzyla jakas kaczuszka z jablkami, przy swiecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Re: Przeszlo mi! Wybacz! Ale zalowac zaczynam IP: *.netlandia.pl 17.02.04, 00:04 Denerwujesz mnie. Slinka mi z dzioba leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Przepraszam ze sie wtracam w te zaloty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:09 Jak sie robi kaczuszke z Zyda na surowo? To mnie intryguje. A w tej knajpie ktora proponuje Glen to pewnie z antysemitow robia mace. Uwazaj! Odpowiedz Link Zgłoś
internetdsl.tpnet.pl Ło, Glyna tu mata, tego psykurca. Toć to łodpod 17.02.04, 00:10 prawdziwy. Kacory te porumbane na nim se uzywajom, ja ze sobom nie mogom, i go uprasać nie musom. Som kce. Wasz Polaczek od "Pasji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glen Hiena zlapala trop. W Poznaniu. IP: *.netlandia.pl 18.02.04, 01:12 Jak zwykle natarla na zydow z wybiorczej, ze napisali iz dyrygent mial HIVa. Moze uratowali kilku chlopakow, moze im to przedluzy zycie. Mentalnosc wyszczekanej pokojowki to jednak komplement dla zacietrzewionego matolectwa. Odpowiedz Link Zgłoś