Dodaj do ulubionych

Intelektualistka czy?

IP: *.netlandia.pl 14.02.04, 14:30
Babsztyl o mentalnosci wyszczekanej pokojowki.
Obserwuj wątek
    • gini Re: Giwi , nie wycinaj prosze... 14.02.04, 14:55
      Gość portalu: Glen napisał(a):

> Babsztyl o mentalnosci wyszczekanej pokojowki.

Niech sobie chlopcy odbija to czego nie moga w innych watkach.Niech im bedzie,
      ze jestem babsztylem o mentalnosci wyszczekanej pokojowki.
      Swiadczy to nie o mnie a o nich, bo kim sa Ci panowie?
      Kto w tak niewybredny sposob atakuje kobiety majac tyle innych srodkow.

Ja uwazam, ze pan glen i s-ka to gentelmani, wrecz dystyngowani panowie,
      ktorych podziwiam , bo coz innego biednej pokojowce zostalo.
      Pozdrawiam wiec forumowych intelektualistow, naukowcow itd...
      Pozdrawiam z nizin, zdaje sobie sprawe, ze niegodna jestem , Waszego
      kulturalnego, towarzystwa.Moze jednak przebywajac wsrod takiej elity, nabiore
      troszke oglady i manier.

• Gość: Glen Re: Giwi , nie wycinaj prosze... IP: *.netlandia.pl 14.02.04, 15:03
        Skad Ci przyszlo do glowy ze ten watek Ciebie dotyczy Aniu vel Gini? Znowu uderz
        w stol a nozyce sie odezwa?
        • gini Re: Giwi , nie wycinaj prosze... 14.02.04, 15:13
          Musialabym byc analfabetka na dodatek gdybym nie skojarzyla watkow wczorajszych
          z dzisiejszym.Zdarza mi sie co prawda robic literowki, ale czytac i kojarzyc
          jeszcze umiem.
          Tak sie juz przyzwyczailam, ze pisza cos ciagle o mnie, ze wrecz jest mi smutno
          gdy nie pisza.Nawet moj maz juz sie przyzwyczail, i szuka watkow , z Gini, jak
          ich nie ma to twierdzi, ze widac nie w formie jestem.
          Lece sloneczko jeszcze do sklepu popyskowac troche bo niebawem pan do domu
          wroci.
          Pisz dalej , nie zniechecaj sie.
          • gini Re: Glen jest propozycja dla Ciebie 14.02.04, 15:21
            Gore!
            lady_hawk 14.02.2004 00:06 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Ceesie,
            ja tak sobie myslalam, ze chyba juz w forum sie niespecjalnie odezwe. Zlamal
            moje postanowienie Twoj post.

Moze to moja obsesja ale z calych sil protestuje, by skrajny prymitywizm
            okreslac mianem "kobiecosci". Chyba, ze wedlug Twojej definicji, kobiecosc
            pojawia si e tam, gdzie juz tylko instykt i wola rozmnazania sie dziala. Tak.
            Gini plodna jest. Nawet pracujac paluszkami tylko. A mysli, ktore nam tymi
            paluszkami plodzi, wygladaja jakby poslizgaly chwile przed przeniesieniem na
            ekran, po gladkiej tafli kory mozgowej.
            Moze to i moja obsesja, ale kategorycznie domagam sie, by kobiecosci nie
            obrazac!
            Pozdrawiam wszystkich obecnych
            L_h

• .

• Re:Hej Lady
            gini 14.02.2004 00:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Zorganizuj jakis protest spoleczny , zbierz podpisy wszystkich dam forumowych
            Cos w tym stylu:
            My nizej podpisane , damy , kobiece strasznie, oswiadczamy, ze Gini nie nalezy
            do naszego grona itd..
            Odcinamy sie od niej i stanowczo potepiamy.
            Tu podpisy im wiecej tym lepiej .
            .........

Wez sie i pomoz prawdziwym damom.Zorganizuj wreszcie ten protest , podpisz sie
            jako pierwsza dama tego forum.Kobiety, byc moze sie wahaja , sa kobiece
            wrazliwe, maja dobre serduszka.
            Daj przyklad, wystap jako Basia badz mezczyzna, tfu kobieta chcialam napisac.
            • Gość: Glen Gini! Nie dosc o mentalnosci Twojej to leniuszek ? IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 01:06
              Pastuj podloge.
              • flamandka Re: Gini! Nie dosc o mentalnosci Twojej to lenius 16.02.04, 01:08

> Pastuj podloge.

Za ile???
            • internetdsl.tpnet.pl A co tyn psykurc Glyn tu robi. A punćta to śmir- 17.02.04, 00:23
              dzielstwo, łon z kacorami psestaje i tys lepetyne usodzilo. Nieduzo to tego mioł to skutki winksze. Jak mozeta s tym kazełkiem godoć

Wasz Placzek od "Pasji"
          • Gość: Glen Re: Giwi , nie wycinaj prosze... IP: *.netlandia.pl 14.02.04, 15:31
            gini napisała:

> Musialabym byc analfabetka na dodatek gdybym nie skojarzyla watkow wczorajszych
            >
            > z dzisiejszym.Zdarza mi sie co prawda robic literowki, ale czytac i kojarzyc
            > jeszcze umiem.

Przyznam sie ze skrucha, ze liczylem na Ciebie! Dzieki!
            • flamandka Re: Glen 16.02.04, 01:19
              Walentynki juz minely , ale moze raz bez okazjizaprosilbys mnie do
              restauracji.Niech Ci bedzie ja zaplace..
              A teraz ide spac dobranoc....
              • Gość: Glen Flamandka vel Gini Vel Ania? IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 01:22
                Jezeli to prawda zapraszam w W-wie. To moze byc zabawne zderzenie.
              • Gość: Glen Ja place! IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 01:23
                • flamandka Re: Oprocz innych plag ktore spadaja 16.02.04, 01:32
                  Pewnie nawiedze w tym roku ten kraj , a po mnie to juz tylko potop.
                  • Gość: Glen Re: Oprocz innych plag ktore spadaja IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 01:43
                    pojdziesz ze mna na kolacje?
                    • flamandka Re: Oprocz innych plag ktore spadaja 16.02.04, 01:50

> pojdziesz ze mna na kolacje?

Gdzie i menu poprosze.
                      • Gość: Glen Re: Oprocz innych plag ktore spadaja IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 01:51
                        Gdzie sobie zyczysz i co sobie zyczysz.
                        • snajper55 Ona jada Żydów na surowo. _____nt 16.02.04, 01:59

> Gdzie sobie zyczysz i co sobie zyczysz.
                          • Gość: Glen Re: Ona jada Żydów na surowo. _____nt IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:02
                            No to jestem bezpieczny. Chyba ze ona zdecyduje inaczej.
                          • flamandka Re: Ona jada Żydów na surowo. _____nt 16.02.04, 02:05
                            A ilu juz Zydow zjadlam?Masz jakies statystyki?
                            • snajper55 Re: Ona jada Żydów na surowo. _____nt 16.02.04, 02:17
                              flamandka napisała:

> A ilu juz Zydow zjadlam?Masz jakies statystyki?

Był taki jeden co próbował policzyć, ale zniknął bez śladu. Podobno wszedł na
                              minę w jakims lasku pod Brukselą, czy w jakiś inny sposób został rozerwany.
                              Może zamachął się na siebie samobójczo ?

Snajper.
                              • flamandka Re: Ona jada Żydów na surowo. _____nt 16.02.04, 02:29
                                snajper55 napisał:

> flamandka napisała:
                                >
                                > > A ilu juz Zydow zjadlam?Masz jakies statystyki?
                                >
                                > Był taki jeden co próbował policzyć, ale zniknął bez śladu. Podobno wszedł na
                                > minę w jakims lasku pod Brukselą, czy w jakiś inny sposób został rozerwany.
                                > Może zamachął się na siebie samobójczo ?
                                >
                                > Snajper.

Znaczy sie nie ma mocnych na mnie.Dzieki snajper .Ale wystraszysz mi Glena, on
                                sie bedzie bal isc ze mna na kolacje.
                                Stonuj troche , powiem ci gdzie, to staniesz pod oknem i rzuce jakis ochlap.
                        • flamandka Re: Oprocz innych plag ktore spadaja 16.02.04, 02:03
                          W tej chwili to juz zycz sobie isc spac.Wymysl cos takiego;Ja jestem flamandka,
                          musisz mi pokazac to co najpiekniejsze w Warszawie i koniecznie polska kuchnia
                          musi byc.
                          • Gość: Glen OK! IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:04
                            • flamandka Re: OK! 16.02.04, 02:08
                              Co ok ?Jeszcze mi jakiegos Zyda na surowo kazesz zjesc, jak sie naczytales
                              snajpera .
                              Konkrety jakies poprosze.
                              • Gość: Glen Re: OK! IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:11
                                Warszawe znam. Ostatnie ciekawsze realizacje. Restauracje slabiej z braku czasu.
                                Ale te lepsze znam. Z polska kuchnia obowiazkowo.
                                • flamandka Re: OK! 16.02.04, 02:13

> Warszawe znam. Ostatnie ciekawsze realizacje. Restauracje slabiej z braku
                                  czasu
                                  > .
                                  > Ale te lepsze znam. Z polska kuchnia obowiazkowo.

Zydow tam podaja na surowo?
                                  • Gość: Glen Jak zwykle tchorzysz! To mentalnosc p. ? IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:16
                                    Niepotrzebnie potraktowalem Cie nieostroznie serio. Dobranoc.
                                    • flamandka Re: Jak zwykle tchorzysz! To mentalnosc p. ? 16.02.04, 02:23

> Niepotrzebnie potraktowalem Cie nieostroznie serio. Dobranoc.

Nie moja wina snajper mnie rozsmieszyl.Az sie poplakalam.
                                      Wyobrazasz sobie jakby to bylo idziesz ze mna do eleganckiej restauracji ,
                                      kelner propopnuje, wygina sie w ruskie rz a ja ze stoickim spokojem :jednego
                                      Zyda na surowo poprosze.
                                    • snajper55 Re: Jak zwykle tchorzysz! To mentalnosc p. ? 16.02.04, 02:26

> Niepotrzebnie potraktowalem Cie nieostroznie serio. Dobranoc.

Proponuję menu:
                                      na przystawkę czulent i kugel
                                      zupa, to koniecznie szabasowa
                                      na drugie karp po zydowsku albo gicz indycza faszerowana cebulą i czosnkiem
                                      na deser - charoset i hamyntasze

Polecam Menorę na Pl. Grzybowskim 2 (tel. 620 37 54).

Snajper. wink)
                                      • flamandka Re: Jak zwykle tchorzysz! To mentalnosc p. ? 16.02.04, 02:32
                                        snajper55 napisał:

> Gość portalu: Glen napisał(a):
                                        >
                                        > > Niepotrzebnie potraktowalem Cie nieostroznie serio. Dobranoc.
                                        >
                                        > Proponuję menu:
                                        > na przystawkę czulent i kugel
                                        > zupa, to koniecznie szabasowa
                                        > na drugie karp po zydowsku albo gicz indycza faszerowana cebulą i czosnkiem
                                        > na deser - charoset i hamyntasze
                                        >
                                        > Polecam Menorę na Pl. Grzybowskim 2 (tel. 620 37 54).
                                        >
                                        > Snajper. wink)

Dzieki snajper za zaproszenie.Bede pewnie na przelomie sierpnia i lipca.
                                        A co z napitkami?
                                  • Gość: Glen Czy nie jestes w stanie odzydzic sie na kolacje? IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:20
                                    • flamandka Re: Czy nie jestes w stanie odzydzic sie na kolac 16.02.04, 02:25
                                      Alez oczywiscie, ze jestem, ale spytaj snajpera czy to jest mozliwe.
                                      • Gość: Glen Ja nie ze snajperem rozmawiam a z Toba! IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:27
                                  • Gość: Glen Chyba musisz sie leczyc. Kolacja potem. IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:24
                                    • flamandka Re: Teraz ide spac. 16.02.04, 02:35
                                      Nie pamietam kiedy sie tak smialam do rozpuku, jak po poscie snajpera.
                                    • snajper55 Giniosemicus aberrascensis. To podobno... 16.02.04, 02:39
                                      ... nieuleczalne. Ale niezaraźliwe, jedynie obrzydzenie budzi.

Snajper. wink)
    • Gość: Glen Babsztyl o mentalnosci wyszczekanej pokojowki. IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 02:37
      • flamandka Re: Babsztyl o mentalnosci wyszczekanej pokojow 16.02.04, 08:40
        I z kims takim chcesz isc na kolacje?Glenie ?
        • Gość: Glen Przeszlo mi! Wybacz! IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 12:22
          • flamandka Re: Przeszlo mi! Wybacz! 16.02.04, 13:25
            chlip, chlip, chlip nici z kolacji .
            • Gość: Glen Re: Przeszlo mi! Wybacz! IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 14:27
              Sluszny byl moj zachwyt dla: Babsztyl o mentalnosci wyszczekanej pokojowki
              (autor:usa).
              Kilka razy probowalem rozmawiac powaznie. A to o "wpadce" nagran AM, a to o
              Iraku itd. Przeszkadza mentalnosc. Nie daje sie. Pojdz na kolacje z Joziem,
              Watto 'f'em i podobnymi. Bedzie udany wieczor.
              • 12x1 Re: Przeszlo mi! Wybacz! 16.02.04, 15:15

fajnie Was bylo czytac
                poczucie homoru na 102
              • Gość: Glen Re: Przeszlo mi! Wybacz! IP: *.netlandia.pl 16.02.04, 22:47
                Umowilas sie juz z Joziem Z. watto, maniakxxxem, f i tak? Taki zlot powinien sie
                odbyc w knajpie pt. Warszawa-Jerozolima. Jest taka. Kameralna atmosfera, kuchnia
                obu narodow, dyskretna muzyka i dobre zarcie. Polecam.
                • flamandka Re: Przeszlo mi! Wybacz! 16.02.04, 23:13
                  Z Joziem nie moge sie umawiac, bo Miltonia wydrapie mi oczy.Watto mnie
                  oniesmiela.Coz kolacji nie bedzie, a juz mi sie marzyla jakas kaczuszka z
                  jablkami, przy swiecach.
                  • Gość: Glen Re: Przeszlo mi! Wybacz! Ale zalowac zaczynam IP: *.netlandia.pl 17.02.04, 00:04
                    Denerwujesz mnie. Slinka mi z dzioba leci.
                  • Gość: Hala Przepraszam ze sie wtracam w te zaloty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:09
                    Jak sie robi kaczuszke z Zyda na surowo? To mnie intryguje. A w tej knajpie ktora proponuje Glen to pewnie z antysemitow robia mace. Uwazaj!
    • internetdsl.tpnet.pl Ło, Glyna tu mata, tego psykurca. Toć to łodpod 17.02.04, 00:10
      prawdziwy. Kacory te porumbane na nim se uzywajom, ja ze sobom nie mogom, i go uprasać nie musom. Som kce.

Wasz Polaczek od "Pasji"
      • Gość: Spokojny Lolaboga!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 17:18
        • Gość: Glen Hiena zlapala trop. W Poznaniu. IP: *.netlandia.pl 18.02.04, 01:12
          Jak zwykle natarla na zydow z wybiorczej, ze napisali iz dyrygent mial HIVa.
          Moze uratowali kilku chlopakow, moze im to przedluzy zycie. Mentalnosc
          wyszczekanej pokojowki to jednak komplement dla zacietrzewionego matolectwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka