Dodaj do ulubionych

Żydzi znów zbombardowali fabrykę lekarstw

12.03.10, 11:26
"Według palestyńskich źródeł, podczas nalotu rany odniosło kilka osób.
Zburzona została nie fabryka broni, ale leków."

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7653545,Calkowita_blokada_Zachodniego_Brzegu_Jordanu.html

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=
jeszcze nie słyszałem byłem aby Arabowie przyznali, że Israelowi udało się
trafić w jakiś cel militarny. Według ich relacji Israel zawsze trafia tylko i
wyłącznie w fabryki leków, żłobki, domy starców, szkoły, wytwórnie mleka dla
niemowląt, oraz w porodówki oczywiście właśnie.
Obserwuj wątek
    • pozarski Re: Żydzi znów zbombardowali fabrykę lekarstw 12.03.10, 11:37
      Erec opuscil aquanet,wiec najwiekszym obronca Izraela i Zydow zostaje spec od
      zasyfionych apartamentow w hotelu Bristol, tapicerskich gwozdzikow, admin
      Okraglaka, pierdla! Tosmy sie doczekali.wink))
    • polski_francuz Na sowas! 12.03.10, 13:05
      "Żydzi znów zbombardowali fabrykę lekarstw"

Nogdzie viagry nie moge dostac. I ty chcesz bym Zydow lubil, a?

A serio, Perla, rozumiem twoja niechec do Arabow z czasow twoich przeszlych
      doswiadczen. Ale czy ta niechec ma sie w jakikolwiek sposob do twego zawodu i
      twojego miejsca zamieszkania?

Sadze, ze nie. Bo dobry polski tapicer moze sie najwyzej obawiac konkurencji
      dobrego niemieckiego tapicera. A Arabow w Polsce na lekarstwo.

Wiec twoj wpis brzmi falszywie jak na moj prosty rozum.

Pozdro

PF
      • prastryj Re: Na sowas! 12.03.10, 13:20

To coś jak uporczywie broniona Warszawa przedstawiana jako "miasto
        otwarte".
      • perla Re: Na sowas! 12.03.10, 13:21
        polski_francuz napisał:

> Nogdzie viagry nie moge dostac.

to spodziewana sytuacja jest. Francja to znana powszechnie prostytutka jest,
        której nawet hordy napływowych muslimów nie są w stanie zaspokoić.
        Wykupili więc wszystkie wspomagacze.
        A że dla ciebie zabrakło? No cóż, chyba przełożysz orgazm Francji nad własną
        alkowę, hę?

> I ty chcesz bym Zydow lubil, a?

a kto mówi o lubieniu?
        Ja tam Żydem nie jestem, ale sobie tak myślę, że oni by lubili gdybyś ty ani
        lubił ani nie lubił.

> A serio, Perla, rozumiem twoja niechec do Arabow z czasow twoich przeszlych
        > doswiadczen. Ale czy ta niechec ma sie w jakikolwiek sposob do twego zawodu i
        > twojego miejsca zamieszkania?

a twoja niechęć do państwa Israel to się jakoś ma do twego miejsca zamieszkania
        i zawodu wykonywanego?

> A Arabow w Polsce na lekarstwo.

obejdziemy się nawet bez tego przysłowiowego lekarstwa.

> Wiec twoj wpis brzmi falszywie jak na moj prosty rozum.

a to jakaś nowość jest na forum tym. Możesz mi wskazać posty, które mają czyste
        brzmienie właśnie?
        • polski_francuz Re: Na sowas! 12.03.10, 13:36
          "Francja to znana powszechnie prostytutka jest"

We Francji mieszkaja mniejszosci o silnym poczuciu honoru. Na przyklad polska
          czy turecka. Porownanie z prostytutka je obraza bardzo. Masz jakis interes w
          obrazaniu tych mniejszosci?

"że oni by lubili gdybyś ty ani lubił ani nie lubił"

Przez trzy czy cztery lata kazdy moj wpis byl "ozdabiany" przez chamstwo dany.
          Mam zapomniec tak sobie, na klikniecie palcow? Zapomnienie tego zabierze to
          troche czasu.

"Możesz mi wskazać posty, które mają czyste brzmienie właśnie?"

To mpoze nieskromne ale rzuc okiem na wpisy podpisane

PF

• perla Re: Na sowas! 12.03.10, 13:56
            polski_francuz napisał:

> We Francji mieszkaja mniejszosci o silnym poczuciu honoru. Na przyklad polska
            > czy turecka. Porownanie z prostytutka je obraza bardzo. Masz jakis interes w
            > obrazaniu tych mniejszosci?

to historia i fakty są.
            Czyż to nie nieboszczyk Georing powiedział ironicznie, iż Francja akt
            kapitulacji 3 rzeszy powinna podpisać po obu stronach dokumentu? A potem się
            taki cham prezydent wynosi i każe nam siedzieć cicho, bo Francję wyzwoliła
            Ameryka a Polskę sowieci.
            Swoją drogą, to chciałbym widzieć Francję po 50 latach rządów sowietów. Śmiem
            sądzić, iż urzędowym i potocznym językiem rosyjski by był.
            A polityka Francji względem Arabów i państwa Israel, to jedna wielka prostytucja
            jest.
            Jak Żyd przychodzi kolejny Mirage kupić, to w pas się kłaniają, "szanowny panie
            Peres, co my byśmy bez pana zrobili?", mówią, a jak Żyd tylko zapłaci to w dupie
            mają i Arabom tyłki wachlują.

> Przez trzy czy cztery lata kazdy moj wpis byl "ozdabiany" przez chamstwo dany.
            > Mam zapomniec tak sobie, na klikniecie palcow? Zapomnienie tego zabierze to
            > troche czasu.

ale co to ma wspólnego z żydostwem lub państwem Israel?
            Do mnie od miesięcy o kawałek postu skomli kotlet, obrażając jak może.
            Czy z tego powodu mam zatracić poczucie rzeczywistości, i postrzegać Israel jako
            wroga, kiedy on sojusznikiem naszym jest?

> To mpoze nieskromne ale rzuc okiem na wpisy podpisane

samochwała w kącie stała właśnie.
            • polski_francuz Re: Na sowas! 12.03.10, 14:06
              Nu Perla, Francja bez przerwy istnieje 1500 lat. Daj nam Panie Boze taki rezultat.

Liczy sie glownie skutek a nie metody.

I obiektywne postrzeganiesmile

Trzym sie

PF
              • arap1 Re: Na sowas! 12.03.10, 14:14
                polski_francuz napisał:

> Nu Perla, Francja bez przerwy istnieje 1500 lat. Daj nam Panie
                Boze taki rezult
                > at.
                >
                > Liczy sie glownie skutek a nie metody.
                >
                > I obiektywne postrzeganiesmile
                >
                > Trzym sie
                >
                > PF
                Komu to NAM przeciez nie jestes francozem...jestes placzkiem
                szukajacy tozsamosc...jezeli Francja bedzie muzulmanska bedziesz
                muslim.....cosik polsko francozki polaczku nie rozumiem...jestes jak
                ta zebra w palosku gibrid nie kon nie osiol..
                • polski_francuz Rasowy kundel 12.03.10, 18:21
                  "jestes polaczkiem szukajacy tozsamosc"

A ty kto jestes pajacu? Po polsku ledwo piszesz. Rusek jestes wlasnie i nalezysz
                  do tej izraelskiej elity rodem spod Stalingradu.

PF
                  • off_nick Arap nie ma racji 12.03.10, 18:32
                    jak można szukać czegoś, co nie istnieje?
                    PF, Ty nie masz tożsamości, powinieneś się z tym pogodzić.
                    Twoja polszczyzna też pozostawia wiele do życzenia.
                    I zapamiętaj, lepszy rasowy żydowski Rusek niż polska menda z litewskimi korzonkami.
                    • vicky17 Re: Arap nie ma racji 12.03.10, 18:49
                      off_nick napisała:

> jak można szukać czegoś, co nie istnieje?
                      > PF, Ty nie masz tożsamości, powinieneś się z tym pogodzić.
                      > Twoja polszczyzna też pozostawia wiele do życzenia.
                      > I zapamiętaj, lepszy rasowy żydowski Rusek niż polska menda z litewskimi korzon
                      > kami.
                      >
                      >

haha a najlepsza tozsamosc narodowa ma dworcowa polakojezyczna katoliczka
                      obchodzaca chanuke i uzywajaca najbardziej czystego chamstwa jako jezyka
                      "kultury i tozsamosci narodowej".
                      no nie, jak ty cos palniesz jako madamka spod wiejskiej latarni to mozna boki
                      zrywac.
                      dobre rady to ty z ta cala zgraja payatzow mozecie dawac pasztetowi i jej
                      dzieciom,a my to sobie mile podziekujemy za te wasze dobre przyklady patriotyzmu
                      i kultury jezykowej, i miejmy nadzieje,ze nikt z nas, nie skonczy jak wy,ani nie
                      bedzie sie utozsamial z rynsztokiem ulicznym czy popluczynami balkonowymi.
                      • off_nick Re: Arap nie ma racji 12.03.10, 19:06
                        vicky17 napisała:

To teraz na język polski proszę mi ten bełkot przełożyć, bo jako żywo nie wiem,
                        śmiać się czy płakać?
                        • vicky17 Re: Arap nie ma racji 12.03.10, 19:29
                          off_nick napisała:

> vicky17 napisała:
                          >
                          > To teraz na język polski proszę mi ten bełkot przełożyć, bo jako żywo nie wiem,
                          > śmiać się czy płakać?
                          >

najlepiej sie pokiwaj, wszak to katolicko-polskie jest no i ma tozsamosc z
                          otwocka rodem.
                          madamko widze,zes spragniona,czyzby intelekt nowego forum cie zawiodl,ze tu
                          przebywasz z dobrymi radami?
                          patrzac na takie doFcipne postaci jak ty, czlek jedynie moze sie cieszyc,ze nie
                          mieszkamy za miedza.
                          • polski_francuz Daj spokoj Vicky 12.03.10, 19:38
                            nie dyskutuj z nia, bo z nia dyskusji nie ma. Jest dzienna doza przeklenstw i
                            chamstw do wyemitowania.

Wierna uczennica dany.

PF
                            • vicky17 Re: Daj spokoj Vicky 12.03.10, 19:41
                              polski_francuz napisał:

> nie dyskutuj z nia, bo z nia dyskusji nie ma. Jest dzienna doza przeklenstw i
                              > chamstw do wyemitowania.
                              >
                              > Wierna uczennica dany.
                              >
                              > PF

to nie jest jej uczennica, to jej podnozkowa. wszak polactwo musi znac swoje
                              miejsce w szeregu zydow.
                              zwykle nie dyskutuje z tym chamstwem,ale czasem, jak deszcz pada a czlek do
                              tropikow przywykl, to sobie z owtockim szlamem troche pozartuje. wszak
                              slownictwo tej kobiecinki jest tak wulgarne jak brama w ktorej koczuje.
                            • off_nick Litewska 12.03.10, 20:21
                              polski_francuz napisał:

siermiężna, rozdęta dziwka, szczeka na nieobecną i bezbronną Danę.
                              Tchórzu, wiesz przecie, że Dana Ci nie odpowie.
                              Zamilcz zatem, albowiem błogosławiony ten, którego obszczekują kretyni, bo nie
                              do nich należeć będzie jego dusza.
                              • vicky17 Re: Litewska 12.03.10, 20:31
                                off_nick napisała:

> polski_francuz napisał:
                                >
                                > siermiężna, rozdęta dziwka, szczeka na nieobecną i bezbronną Danę.
                                > Tchórzu, wiesz przecie, że Dana Ci nie odpowie.
                                > Zamilcz zatem, albowiem błogosławiony ten, którego obszczekują kretyni, bo nie
                                > do nich należeć będzie jego dusza.
                                >
                                >

a ty prosto z bramy, czy z kosciola siermieznego? dlaczego pasztet nie
                                odpowie,nie ma internetu,czy moze sie zamknal w sobie i tylko nas czyta? hehe
                                ,gdzie te czasy,ze balkonowe czarownice w zamknietym gronie pluly w dal na
                                kazdego z nas,ale to katOlackiej madamki otwockiej nie bolalo,wszak mogla razem
                                z nimi koszerne zdrowaski przy scianie placzu spoko odmawiac.
                                madamko,stoisz dzis na warcie i latasz po forach z tesknoty..no coz, jeszcze
                                troche a uracze cie pieknem swiata, wszak jak widac ty znasz go jedynie
                                wirtualnie i brukowo wlasnie.
                                nie popisuj sie tu kunsztem pisania inwektyw na scianie miejskiego kibla,wszak
                                kazdy widzi jaki masz zasob slow i jakiego sorta sa one.
                                tylko wies podkrakowska cie jak widze w nich bije,wszak wies lubi wies a
                                chamstwo inne chamstwo..
                                • off_nick Re: Litewska 12.03.10, 21:05
                                  vicky17 napisała:

Milcz nieszczęsna i ślepa:

Cytatuwalniam wszystkich od swojej obecnosci na forach gw, likwidujac rowniez o
                                  polnocy z 7 nad 8 marca moje konto na tym portalu.

forum.gazeta.pl/forum/w,10003,108273093,108273093,zawiadomienie.html
                              • aaki znudzilo ci sie na nowym felercu? 12.03.10, 21:35
                                no masz rację/smetnie tam sad
                          • marouder.eu A co Vickci Zyd zbombardowal? 12.03.10, 20:07
                            I nawet zaluje, ze zaden dotychczas Zyd nie zainteresowal sie vickcia na tyle,
                            by ja porzadnie wybombardowac, bo mielibysmy tu spokoj, zaklocany jedynie
                            popuszczaniem po nogach kolegi akademika oraz permanentna sraczka haszysty
                            • aaki a witaj 12.03.10, 21:36
                              duszno tam uwas,wiec widzę przylazłes tutaj
                              • marouder.eu A Akus znowu glupieje? 12.03.10, 22:06
                                Akusia tez nie chce nicht wybombardowac, to pewnie bez touncertain
                          • wkkr vicky 13.03.10, 07:04
                            Chcesz się prać z offnicową - twoja sprawa, ale
                            Otwock zostaw w spokoju!
                            Nie masz pojęcia o tym miejscu na Ziemi ani tozsamosci jego
                            mieszkanców!
                      • off_nick Re: Arap nie ma racji 12.03.10, 20:07
                        vicky17 napisała:

Nie ma z tobą rozmowy szczurzyco, która dla skwarki chleb zostawiłaś.
                        Zniknij z tego forum i wstydu sobie nie przynoś.
                    • wkkr Do off_nick 13.03.10, 06:57
                      "Kiedy walczysz z potworami, uważaj by nie stać się jednym z nich"
                      Biorac pod uwagę forme twojej wypowiedzi, mozna stwierdzić, że
                      w twoim przypadku to już sie stało.
                  • wkkr arap jest chory 13.03.10, 06:54
                    z nienawiści do Polski i polakow.
                    Należy go ignorowac bo mocy sprawczej ma tyle samo co
                    komar jesienią.
              • tomek404 Re: Na sowas! 12.03.10, 15:10
                Gdybym pf tak czesto nie bywala we Francji, to moze przyznalabym Ci
                racje, ale juz kiedys dyskutowalismy o tym.
                Odwiedzam Francje, a wlasciwie Paryz zawodowo, kazdego roku od
                kilkunastu lat i kadego roku widze zmiany na niekorzysc Francji.
                Czasami mam wrazenie, ze to juz nie jest Europa. Moze jeszcze
                centrum Paryza, ale jadac metrem n.p. wydaje sie, ze to gdzies w
                Afryce sobie jade. No i ten brud wszedobylski. Kiedys bylo znacznie
                czysciej. Na stacji metra zapach moczu, a o toaletach juz wole nie
                wspominac.
                No coz pf, poprawnosc polityczna, ale do czego ona doprowadzi?
                Ostatnio w Londynie, kierowca autobusu pelnego pasazerow, zatrzymal
                sie nie wylaczajac silnika, wysiadl, rozlozyl kurtke i zaczal sie
                modlic. Pasazerowie mruczeli niezadowolenie, ale poprawnosc nie
                pozwolila im sie buntowac.
                Tak to dzisiaj wyglada.
                Perla ma racje, ale nie odniose sie do sprawy palestynskiej, bo nie
                chce byc zaatakowana o nieobiektywizm.
                • aaki Re: Na sowas! 12.03.10, 16:45
                  niedawno byłem pierwszy raz w zyciu w paryzu.krótko, a nawet bardzo
                  krótko. idąc rankem piechotą z gare est(przyjechałem sypialnym z
                  berlina) do ratusza mialem wrazenie ze jestem gdzies w maroko czy
                  turcji.syf, który skądinąd lubie potem juz było normalniej aż
                  zaszedłem pod katedre notre dame gdzie była japoniabig_grin
                  • vicky17 Re: Na sowas! 12.03.10, 16:53
                    aaki napisała:

> niedawno byłem pierwszy raz w zyciu w paryzu.krótko, a nawet bardzo
                    > krótko. idąc rankem piechotą z gare est(przyjechałem sypialnym z
                    > berlina) do ratusza mialem wrazenie ze jestem gdzies w maroko czy
                    > turcji.syf, który skądinąd lubie potem juz było normalniej aż
                    > zaszedłem pod katedre notre dame gdzie była japoniabig_grin

teraz nie ma miejsca na ziemi,ktore wygladaloby jak dawniej. mamy o wiele za
                    duzo ludzi, o wiele za malo serwisow nan i o wiele za duzo ludzi,ktorzy sie
                    przemieszczaja non stop. mowienie,ze tylko paryz sie zmienil jest chyba
                    oszolomstwem,albo ignorantcwem. ten kto duzo jezdzi, a ponoc tomkowy kabelek to
                    czyni, wie najlepiej,ze kazde miejsce na ziemi jest juz bezpowrotnie zadeptane,
                    zbrudzone a przez to zniszczone.
                    • aaki Re: Na sowas! 12.03.10, 17:21
                      jej chodzi o zalew paryza przez czarnych,sniadych i zółtych.
                      i to prawda.
                      na prowincji francuskiej wygląda to o wiele normalniej
                      • vicky17 Re: Na sowas! 12.03.10, 17:50
                        aaki napisała:

> jej chodzi o zalew paryza przez czarnych,sniadych i zółtych.
                        > i to prawda.
                        > na prowincji francuskiej wygląda to o wiele normalniej

a mnie chodzi o to,ze ma to miejsce w wielu krajach na ziemi, bo z drugiej
                        strony trudno by kazdy zachowywal sie jak izrael i robil sobie tylko apartheid
                        dla swoich, jak sam jezdzi gdzie chce i jak chce do innych. wiadomo,ze rasa
                        biala zanika i coraz czesciej bedziemy widziec inne kolory na ulicach swiata.
                        w koncu jak czuli sie ci,ktorych biali w ubieglych stuleciach podbijali..ano
                        chyba podobnie do tego co czuja dzisiaj biali.
                • polski_francuz Re: Na sowas! 12.03.10, 17:38
                  Czy ja mowie, ze emigracja afrykanska sie Francji udala? Pytanie jest co z tym
                  fantem zrobic? I jedyna mozliwa odpowiedz jest: integrowac.

Masz racje, ze powyzej Chatelet metro juz jest egzotyczne. Ale mnie to nie
                  przeszkadza. Przeszkadza mi to, ze sie malo do normalnej ekonomii wlaczaja.

PF
              • jaceq Re: Na sowas! 12.03.10, 20:19
                polski_francuz napisał:

Francja bez przerwy istnieje 1500 lat.

Można polemizować, czy za czasów wojny 100-letniej istniała jako państwo (jak
                już się czepiać).
                • polski_francuz Jaceq 12.03.10, 20:28
                  ty mi tu nie rob rycha!

Pozdro

PF
                  • jaceq Już nie będę! 12.03.10, 20:32
                    obiecuję (znasz bajkę o żabie i skorpionie?).
                    • polski_francuz Re: Już nie będę! 12.03.10, 20:50
                      Opowiedz, na wypadek gdybym nie znal.

PF
                      • jaceq Re: Już nie będę! 12.03.10, 20:58
                        Chodzi o słowo "obiecuję".

Jest o żabie wodnej, która pływała w bajorze, które to bajoro postanowił przebyć
                        suchą nogą skorpion. Skorpion obiecał żabie, że jej nie przekłuje tym swoim
                        kolcem podczas, gdy żaba będzie mu świadczyć usługę przeprawy. Oczywiście
                        przekłuł i zeskoczył na suchy ląd.
                        Żaba z wyrzutem: "Przecież, draniu, obiecałeś!"
                        Skorpion: "No widzisz, taki już ze mnie wredny skorpion".
                        • polski_francuz Sza, to bylo inaczej 12.03.10, 21:20
                          Zmija zostala zaskoczona przez nagly przyplyw. I grozilo jej utoniecie. I
                          wowczas zobaczyla sarne, ktora sie szykowala by przeplynac na suchy lad.

I zmija do niej: zabierz mnie ze soba. A sarna: zabralabym cie ale boje sie, ze
                          mnie ukasisz.

Zmija na to: ukasisc? Przeciez jak cie ukasze, ze sie utopie.

I poplynely. I zmija ukasila. I sarna z wyrzutem do zmiji: przecierz obiecalas!

A zmija: co to chcesz ja jestem zmija.

Ale masz racje w takie czy w innej wersji chodzi o to, ze jest sie kim sie jest.
                          I bardzo dobrze.

Pozdro

PF
        • vicky17 Re: Na sowas! 12.03.10, 15:49
          perla napisał:

Francja to znana powszechnie prostytutka jest,
          > której nawet hordy napływowych muslimów nie są w stanie zaspokoić.

hehe dobrze,ze prostytutka nie jest izrael, polska a szczegolnie czesci twego
          milego,tapicerskiego miasta lublina.
          jak na tapicera to cos za duzo gwodzdzi tapicerskich wbijasz zupelnie
          niepotrzebnie lub nie tam,gdzie potrzeba. musisz chyba byc osamotniony na tym
          koszer-polskim posterunku.
          • perla chętnie podyskutuję z tobą Vicky 12.03.10, 16:25
            o ile wykażesz trochę empatii, i napiszesz swój tekst tak, abym cokolwiek z
            niego pojął.
            Twój harvardzki język zbyt trudny do zrozumienia jest jak na prostego tapicera
            właśnie.

vicky17 napisała:
            -..- -
            • vicky17 Re: chętnie podyskutuję z tobą Vicky 12.03.10, 16:32
              perla napisał:

> o ile wykażesz trochę empatii, i napiszesz swój tekst tak, abym cokolwiek z
              > niego pojął.
              > Twój harvardzki język zbyt trudny do zrozumienia jest jak na prostego tapicera
              > właśnie.
              >
              to raczej twoj tapicerski slang i sposob myslenia, cos malo trafia do
              innych,chyba,ze sa to SAMI SWOI, a harvard jak o harvard,niezle ma muzea wlasnie.
              • wkkr Re: chętnie podyskutuję z tobą Vicky 13.03.10, 07:07
                vicky17 napisała:
                harvard jak o harvard,niezle ma muzea wlasni
                > e.
                ================================================
                Jesteś jednym z eksponatów?
                • vicky17 Re: chętnie podyskutuję z tobą Vicky 13.03.10, 15:46
                  wkkr napisał:

> vicky17 napisała:
                  > harvard jak o harvard,niezle ma muzea wlasni
                  > > e.
                  > ================================================
                  > Jesteś jednym z eksponatów?

a co otwock nie wie co w harvardzie maja? no coz abstrakt,zawsze mowie,ze
                  prowincje polska jest 100 lat za murzynami wlasnie,co widoczne jest golym okiem
                  na forach giewu.
                  sam sie odczep od mego niku i zjezdzaj do swego otwocka wlasnie z innymi
                  smieciami z waszych lasow.
        • jaceq Re: Na sowas! 12.03.10, 20:29
          perla napisał:

> Francja to znana powszechnie prostytutka jest,

Można nie zgodzić się ze słowami sławnego człowieka - kto czerpałby korzyści z
          nierządu Francji (chyba, że jest to prostytucja sakralna). Ja bym powiedział, że
          jest to zwykłe dawanie duрy przez Francję dla przyjemności, a nie z chęci zysku
          (jak wiadomo, przyjemność w ogólnie pojmowanym dawaniu duрy różne może
          przybierać formy i de gustibus).

Natomiast inną trochę sprawą jest, że Francuzi to najtchórzliwszy naród na
          świecie. Kongres Wiedeński przetrącił im kręgosłup i do tej pory nie mogą się
          pozbierać i to jest przyczyną, że dają sobie na łby włazić hordom dziczy, bo
          policja zagoniła (czy nie zagoniła, sami wleźli) do trafo jakichś gòwniarzy z
          podparyskich rynsztoków.

Natomiast można być tchórzem i mieć odrobinę honoru. Nacją kompletnie pozbawioną
          honoru są Brytole czyli Angliczanie. To ja jednak wolę tchórzliwych Francuzów.
      • melord Re: Na sowas! 12.03.10, 21:58
        polski_francuz napisał:

Perla, rozumiem twoja niechec do Arabow z czasow twoich przeszlych
        doswiadczen.

czytajac jego bajer zaczynam watpic w jego dawne doswiadczenia z
        terorem(lotnisko bodajze w Rzymie) choc niechec do arabow podzielam

Tutaj tez pisza o nalocie f-16 na Gaze i zniszczenie fabryki lekarstw
        zamieszczjac jednoczesnie metne tlumaczenie jakiegos izraelskiego bubka,ze
        nastapila drobna pomylka lecz nie ma co szat rozdzierac.
        Nawozy sztuczne tez do innego celu przeznaczone za komponent do bomb sluza
        podobna metoda Palestyny moga uzywac lekarstw(jakis)....rzekl
        • perla słuchaj no melord 13.03.10, 00:17
          różnie o tobie mówią, ale ja cię uważam za interesująco niezależnego gościa
          mającego własne poglądy.
          Mimo, że wybrałeś najchujowszy kraj do zamieszkania, gdzie klimat odbiera
          Polakowi gęsto i często rozum, to ja jednak nie podważam twoich słów.
          Mnie dziś to fiume. przecież wtedy w sumie jeszcze dużym dzieciakiem byłem. A
          zresztą, zaraz po tym i do dziś pamiętam tylko wybrane klatki, jak z urwanego
          filmu.
          Ale do dziś bardzo dobrze pamiętam przed, czyli jak z nimi jechałem autobusem. A
          szczególnie tego co z nim rozmawiałem. W życiu, za Chiny Ludowe, czy życie
          Hiszpana, nie było po nim widać, że za pół godziny będzie do mnie strzelać,
          zabijać Żydów, i sam zniknie w sumie śmiercią samobójczą.
          Coś człowiek przed czymś takim musi czuć do diabła! A po nim nic nie było widać.
          A wiedział z kompanami gdzie i po co jedzie.
          Dlatego też w ogóle nie ufam Arabom. Nigdy nie wiadomo jak i kiedy takiemu
          święta wojna do łba przyjdzie.
          Dlatego też lubię i cenię państwo Israel, że wiedzą tak jak i ja, z kim mają do
          czynienia, i że im nie ufają właśnie.
          • vicky17 Re: słuchaj no melord 13.03.10, 00:53
            perla napisał:

> różnie o tobie mówią, ale ja cię uważam za interesująco niezależnego gościa
            > mającego własne poglądy.
            > Mimo, że wybrałeś najchujowszy kraj do zamieszkania,

no fakt, nic nie przebije izraela,lublina i pol litra,ktore spozyles ku
            pokrzepieniu serc, coby lepiej wymyslac historie z ubeckiej przeszlosci.
            jak wiadomo ty byles wszedzie i wiesz najlepiej co jest dla kogo dobre, tyle,ze
            wiesz to na podstawie siedzienia na fotelu z ktorego wylazi zle wbity tapicerski
            gwozdz. jedno jest pewne,ze nic nie przebije polskiego ciemnogrodu.
          • marouder.eu Cos ! 13.03.10, 01:22
            To co sie ma z racji urodzenia, nazywa sue podstawowe skrypty spoleczne, sa to
            scenariusze dzialan, ktore wykorzystuje sie prawie bez zastanowienia,
          • melord Re: słuchaj no melord 13.03.10, 07:25
            perla napisał:
            wybrałeś najchujowszy kraj do zamieszkania,

Daleko,nawet bardzo,zadupie swiata popularnie mowiac to fakt, ale czy
            najchujowszy????...tego bym nie powiedzial.
            Nie mam wlasciwie zamiaru Ciebie i kogo innego przekownyuwac,ze tak jest czy
            nie, gdyz jest to chyba bez sensu...szczegolnie,ze raczej sie nie wybierasz.
            Ale niech tam...sam ocen.
            Lato trwa tutaj tylko ok 6 miesiecy, wiec mozna sie zanudzic...ciagle woda,
            plaze Pacyfiku,ktorych wzdluz Sydney jest 0k 30-40 km....
            Wiosna i jesien tez taka nijaka 20-25 st kolejne ok 4 miesiace,wszystko zielone
            i ciagle jakies krzewy i kwiaty kwitna,woda w oceanie zimna ok 22 st
            Najgorsza jest zima 2-3 miesiace,niech ja szlag trafi...15-20st w dzien i plus 5
            czasami w nocy brrrr...miejscowi nawet cale zycie sniegu nie widzieli,wierzyc
            sie niechce co za zadupie, nie?
            Ponad 100 tys,jachtow zaglowych i motorowych jest w Sydney jest zarejstrowanych
            ch.g.w po co?
            W kazdej prawie dzielnicy Sydney(ok 4.5mln ludzi) kompleks basenow
            znajduje sie,50m olimpijski,15-25 metrowy dla sredniakow , brodzik o srednicy ok
            10m na 10-30 cm gleboki by ci chodzacy na czworakach sie nie potopili,plandeka
            nad nim rozpieta by malutkie doopki slonce nie popalilo.
            Czesto obok kilka kortow tenisowych rowniez, specjalnych torow dla
            rowerzystow,dla rolkarzy(rynny)place zabaw dla dzieci.....no i kilka stolow
            podgrzewanych elektrycznie na BBQ, to mus!!!!.
            Parkow i boisk do pilki noznej,rugby,krykieta...trudno nawet zliczyc
            (obowiazkowo z terenem i stolami na BBQ),kilkanscie pol golfowych w tym
            wiekszosc pelnych(18 dziur)
            Tor do wyscigow samochodowych gdzie za $20 mozesz bezpiecznie i
            legalniesprawdzic czy Twoj samochod naprawde moze osiagnac szybkosc
            ..powiedzmy 220km/godz biorac pod uwage ,ze max szybkosc na autostradach jest
            110km/godz i ani km. wiecej...kary za przekroczenie potezne.
            Wokol Sydney tysiace km.kwadratowych parkow narodowych gdzie mozliwosci do
            spedzenia wolnego czasu od liku..nawet specjalne wielkokilometrowe plaze i wydmy
            gdzie mozesz sprawdzic swoj 4WD
            Tak jest w kazdym wiekszym miescie Australii

Zarobki takie sobie...statystyczna srednia ok $900 AU/tygodniowo(x2,5 jesli w
            zlotowkach),wodka wyborowa ok 100zl,paczka paierosow ok 25 zl,reszta ceny
            podobne jak w Polsce,czasami nizsze!!!
            Ludzie nie musza pracowac,bezrobocie czy inne renty placa cale zycie specjalnie
            do roboty nie goniac...taki arab czy murzyn(zwoza ich ostatnio) z gromada dzieci
            dostanie od panstwa wiecej niz dobry fachowiec zarobi,do meczetu ma czas
            pojsc,polezec z kumplami pod palma tez.
            Konczysz 65 lat,nawet jak jednego dnia w zyciu nie przepracowales,emeryture
            panstwowa dostajesz 1/3 sredniego zarobku wiec..ok $300 AU tygodniowo.

Do EU leci sie samolotem ok 25 godz,do Los Angeles 14,Bangkok,HongKong 10
            bilet lotniczy do EU $2-2.5tys zalezy od sezonu..cattle class,ekonomiczna
            znaczy........biznes class do EU ok 7-8 tys,first class 12-15 tys

Piszac to, tak sie zastanawiam...dlaczego oni( emigranci,uciekinierzy)
            na to zadupie ciagna,co oni w tej Australii widza?
            Czyzby socjal tylko?...nie mysle,zdecydowana wiekszosc chce spokoju i
            szybko sie dorobic....do tego warunki sa wspaniale.

Przeznaczenie...to jest to w co naprawde wierze,choc racjonalnie nie potrafie
            tego wytlumaczyc, 30 lat w POlsce,ponad 20 lat mieszkalem w USA,od kilku lat
            wAU....30 lat temu Australie podobnie jak Ty perla potrafilem na mapie jedynie
            wskazac,zalozyl bym sie(i przegral) na ciezkie pieniadze,ze nigdy moja noga
            tutaj nie stanie...los jednak( kobieta tez w tym palce maczala) chcial inaczej i
            nie moglem tego zmienic.... i nie tylko ja.

O czym byl wlasciwie tytulowy watek,o zydach???...cholera,powinienem cos dla
            zasady napisac...wlasnie

ps.na AC/DC na stadionie olimpijskim bylem wsrod 70 tys innych...bomba
            beda w W-wie bodajze 26 maja...zaklep bilety, pokoj w Bristolu tez..jesli ten
            typ muzyki odpowiada
            • perla Re: słuchaj no melord 13.03.10, 08:34
              no nie, i owszem, niczego sobie. A jakże. Pewnie tam bogato jest. Ale z tymi
              Murzynami i Arabami siedzącymi na pasożytniczym socjalu to długo nie
              pociągniecie. Pewnie to wszystko żółci na karku mają, bo taki Chińczyk to i
              tydzień nie będzie jeść a robił będzie.
              Ty piszesz o zamożności. Skoro tak, to najlepiej w Luksemburgu osiąść jest.
              Tygodniówkę macie niezłą, choć już sporo Polaków ma taką u siebie, ale
              statystycznie oczywiście, że tam więcej jest. No i w Polsce socjalu to nie ma w
              ogóle. Ale może dzięki temu nas jakoś kryzys omija, oraz Murzyni i Arabowie.
              Ale mnie o inne kwestie rozchodziło się. Polacy przyzwyczajeni do 4 pór roku są,
              a nieustające lato to dobre na jeden sezon jest, a nie non stop. Dlatego też,
              sporo Polaków kopie tam szybko w kalendarz, bo klimatu nie wytrzymują. Tak
              słyszałem.
              Mnie Australia kojarzy się z tym Steve Irwinem, którego w końcu płaszka ukuła,
              tak, że zszedł był z tego świata. Ale fajny gość był, krokodyle łapał, węże do
              rąk brał, a tu taka zwykła płaszka...
              A propos węży, to zdaje się, że oprócz tej wielkiej ilości jachtów, macie
              najbardziej jadowite węże świata, które coraz częściej do domów włażą. A jak
              taki dziabnie, to klops jest. Kładziesz się do łóżka, a tam taki już leży sobie.
              Do łazienki idziesz i musisz patrzeć, czy nie nastąpisz na jakiegoś tajpana. A
              te dusiciele to ci psa wpierdzielą razem z łańcuchem.
              Ja tam wolę uczciwego zająca na polu niż te wszystkie wasze węże, krokodyle,
              szarańcze, i inne takie.
              Kraj potomków przestępców i dzikusów z buszu, podzielony płotem na pół. Z czego
              tam żyjecie i skąd na ten wypas jest, to nie pytam. Ale przy tak wypasionym
              socjalu, prędzej czy później rypnie to wszystko właśnie.
              • melord Re: słuchaj no melord 13.03.10, 09:48
                Polacy przyzwyczajeni do 4 pór roku są
                hmm.... jak rozmawiam z bracmi w Polsce to juz wszyscy tej obecnej pory roku
                maja po dziurki w nosie,czekaja kiedy sie ociepli
                w ub.roku bedac w Polsce czerwiec i lipiec byly do d.. w sierpniu na miesiac
                zapanowalo lato ,podobno..
                moglem zostac w USA , zone bym namowil,ale jak przylecialem na rekonesans
                wiele lat temu,cieplo mnie omotalo wlasnie ...i stalo sie

sporo Polaków kopie tam szybko w kalendarz,

widzisz z Polakami jest tak,dorwa sie do pracy i swiata bozego nie widza
                bogaci chca byc dzis,nie jutro...pazernosci czesto ich gubi
                do tego "pompke" nadwyrezaja zawiscia i zazdroscia....
                ale czy akurat szybciej niz w Polsce odpowiedziec nie potrafie...mysle,ze wsio
                ryba gdzie,klimat nie wiele zmienia i organizm sie przyzwyczaja

Mnie Australia kojarzy się z tym Steve Irwinem

popularny na swiecie byl,szczegolnie w USA...zbyt ryzykowal dla kasy
                ostrzegano go
                zginal w najglupszy mozliwy sposob,igla plaszczki trafila w sam srodek serca
                tak jakby sie sam jej ustawil...przypadek jeden na milion

macie najbardziej jadowite węże świata
                podobno..
                bedac tu wiele lat weza na wolnosci nie widzialem,na polowania w gleboki busz
                jezdzac,grzyby zbierajac(maslaki i rydze innych nie ma)lazac po gorach i dolinach...
                w Ameryce dalej mysla,ze kangury po ulicach Sydney skacza...bo film jakis
                widzieli o tym 40 czy 50 lat temu...i tak zostalo,pewnie z wezami to samo

Kraj potomków przestępców i dzikusów z buszu,
                to prawda..
                do niedawna kryli sie ze swoja przeszloscia(pradziadami)...ostatnio,nie wiem
                skad przyszla moda na szukanie bandziorow w swoim drzewie genalogicznym
                faktem jest ,wiekszosc to drobni przestepcy,dzisiaj mieliby wyrok w "zawiasach"
                wolnoscia sie cieszyli

Z czego tam żyjecie i skąd na ten wypas jest
                olbrzymie bogactwa naturalne
                Niedawno bylem w Newcastle,jakie 200km od S. jest to drugi pod wzgledem
                zaladunku wegla port w AU,na redzie oczekiwalo,liczylem z wysokiej skarpy 52
                masowce!!!...wierzyc sie nie chce co?
                boksytow(aluminium) ponoc przez 100+ lat moga zaopatrzyc swiat sami(teoretycznie)
                uran,na znanych 6 olbrzymich pokladach tylko 2 kopalnie moga pracowac,pozostale
                4 czekaja az te dwie wyeksploatuja co potrwa ok 40-60 lat
                tu ciekawostka...dwie pracujace kopalnie uranu tylko,ponoc zapisane w
                konstytucji czy w czyms tam....zmienic to moze 3/4 glosow parlamentu jedynie

Ale przy tak wypasionym socjalu, prędzej czy później rypnie to wszystko
                właśnie.

kiedys pewnie rypnie
                szczegolnie,ze zwoza arabstwo,hindusow,afganow i murzynstwo ,najwiekszych
                swiatowych opier...laczy,muslimow zreszta ....wiekszosc na socjalu siedzi,po
                ch..ma pracowac jak pieniadze w garsc panstwo wciska kltore majac nawet dwie
                lewe rece latwo wziasc

O czym byl tytulowy watek,o zydach?...cholera znow nie na temat pisze
                • perla Re: słuchaj no melord 13.03.10, 09:56
                  melord napisał:

> cholera znow nie na temat pisze

ale ciekawie za to właśnie.
                  smile
    • rycho7 Re: Żydzi znów zbombardowali fabrykę lekarstw 12.03.10, 14:25
      perla napisał:

> trafić w jakiś cel militarny

Zezwolenia inwestycyjne sa wydawane jedynie na fabryki broni w piwnicach
      zlobkow, przedszkoli, szkoli, szpitali i przedstawicielstw ONZ. Sprezyna Ci
      skrzypi w pustce czaszki.
      • perla słusznie prawisz Rysiu 12.03.10, 14:36
        takie to zezwolenia wydaje Hamas.
        Zgodnie zresztą z arabskim przepisem. Umieścić gniazdo karabinu maszynowego na
        dachu, a do budynku wpędzić własne kobiety i dzieci właśnie.
        • rycho7 Re: słusznie prawisz Rysiu 12.03.10, 14:42
          perla napisał:

> do budynku wpędzić własne kobiety i dzieci właśnie.

To sa arabskie zasady ubezpieczenia spolecznego. Jak mnie zabija to nikt nie
          zapewni mojej rodzinie warunkow przezycia. Humanitrnie jest wiec umierac razem.

Widzisz byt ksztaltuje swiadomosc jak mawiali funkcjonariusze zydowskiego gestapo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka