Dodaj do ulubionych

Snajper! Trumnami grają

29.04.10, 17:04
Zdążyłeś już zaprotestować?

kandydaturę Napieralskiego postanowili wesprzeć małżonkowie zmarłych: Małgorzata Szmajdzińska, Paweł Deresz i prof. Jerzy Paweł Nowacki, a także ojciec zmarłej wiceszefowej Sojuszu, b. sędzia Sądu Najwyższego Tadeusz Szymanek.
Obserwuj wątek
    • perla Snajpera trumny SLD nie interesują 29.04.10, 18:05
      ta hiena cmentarna gustuje tylko w trumnach PiS-u właśnie.
      • haszszachnat Re: Snajpera trumny SLD nie interesują 29.04.10, 18:08
        Pogodzę was wszystkich - tak graja komuchy własnie i te LSDowskie i te PISowskie.
    • wkkr Obrzydliwe! Prawie jak PiS! :( n/t 29.04.10, 18:20
      • manny-jestem Re: Obrzydliwe! Prawie jak PiS! :( n/t 29.04.10, 18:37
        Napieralski wczoraj pierniczyl o nie graniu trumnami. To jest hipokryzja
        najwyzszego rodzaju. Ale to pojecia w jezyku lewicy nie istnieje...
        • marouder.eu To samo kretyn satyryk Wojewodzki.. 29.04.10, 19:26
          ...z takim drugim siermiega.
          Wydobyli z gardel piosnke w radiu Eska Rock:
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7830413,_Jarek_po_trupach_do_celu_____PiS_pyta__czy_PO_ma.html
          Wedle ty dwu obwiesi, piosnka wspiera Bronka w wyborachsmile
          • manny-jestem Re: To samo kretyn satyryk Wojewodzki.. 29.04.10, 19:27
            Oczekuje tekstu piora Wielowieyski jak ta piosenka w rzeczywistosci jest mapania
            jaroslawa a Wojewodzki jego kolejnym agitatorem...
            • pan.scan Nie czekaj na Wielowieyską, masz już wyjaśnienie 29.04.10, 19:34
              blogera i jednocześnie znanego dziennikarza - wiarygodność informacji à
              volonté, pisałeś, że bardziej wierzysz blogerom....
              To coca-cola płaci na Komorowskiego. Trzeba jeszcze poszukać stonki.

terlikowski.salon24.pl/176039,oficjalny-sponsor-kampanii-bronislawa-komorowskiego
              • manny-jestem Re: Nie czekaj na Wielowieyską, masz już wyjaśnie 29.04.10, 19:37
                Nie, Scanie. Napisalem ze NIE wierze nikomu w pelni a w Polsce osobie ktorej
                jestem w stanie zaufac najbardziej to Kataryna.
                • pan.scan Re: Nie czekaj na Wielowieyską, masz już wyjaśnie 29.04.10, 19:47
                  Masz prawo, Manny. Ja wierzę Mojej, sobie i dowodom.
              • manny-jestem A co do tekstu Terlikowskiego 29.04.10, 19:39
                Co w nim widzisz niestosownego?
                • pan.scan Re: A co do tekstu Terlikowskiego 29.04.10, 19:54
                  Nie lubię języka insynuacji i kategorycznych stwierdzeń. Tekst nadaje się
                  do "Nie" Urbana, bo nawet Palikot napisałby sympatyczniej.
                  Ciekawym, czy C-c, Palikot i ta dwójka mediowych przygłupów wytoczy mu
                  proces.
                  • manny-jestem Re: A co do tekstu Terlikowskiego 29.04.10, 20:02
                    Ja tam widze tylko ze Terlikowski zadaje pytania. Czy nie na tym powinna
                    wygladac praca publicysty?
                    • pan.scan Re: A co do tekstu Terlikowskiego 29.04.10, 20:07
                      Francuzi mawiają "C'est le ton qui fait la chanson". Ja takiego tonu w
                      publicystyce nie akceptuję.
                      • manny-jestem Re: A co do tekstu Terlikowskiego 29.04.10, 20:14
                        Aha, i dlatego wlasnie wklejasz wciaz artykuly z gazetowego tabloidu...
                        • pan.scan Re: A co do tekstu Terlikowskiego 29.04.10, 20:23
                          Doprawdy? W nagłówku moich informacji zazwyczaj jest PAP albo inne źródło.
                          Jeśli tak cię to razi można tę samą informację podać za innym tabloidem
                          typu Rzepa czy Dziennik. Jedyny dziennik z klasą to PL-Times, tyle, że tam
                          nie ma za bardzo partyjnego ścieku i nawalanek, więc mało kto zagląda. A
                          szkoda.
          • matelot Re: To samo kretyn satyryk Wojewodzki.. 29.04.10, 19:49
            marouder.eu napisał:

> ...z takim drugim siermiega.
            > Wydobyli z gardel piosnke w radiu Eska Rock:
            > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7830413,_Jarek_po_trupach_do_celu_____PiS_pyta__czy_PO_ma.html
            > Wedle ty dwu obwiesi, piosnka wspiera Bronka w wyborachsmile

To ty nie wiesz, ze piosenkę zamówił PIS?!
            • marouder.eu Re: To samo kretyn satyryk Wojewodzki.. 29.04.10, 19:52
              Piosenke zamowil PiS, Jarek napisal slowa, spiewac mial Bielan z grubym
              Kaminskim a muzyke skradli jakiemus murzynowi.
              Czy dobrze kombinuje?
              • matelot Re: To samo kretyn satyryk Wojewodzki.. 29.04.10, 20:21
                marouder.eu napisał:

> Piosenke zamowil PiS, Jarek napisal slowa, spiewac mial Bielan z grubym
                > Kaminskim a muzyke skradli jakiemus murzynowi.
                > Czy dobrze kombinuje?

Wychodzi na to, ze dobrze. Jeżeli nie mozna zdobyc dowodów bezpośrednich stawia
                sie pytanie - kto miał interes w upublicznieniu tej piosenki.
    • snajper55 Prawie jak PiS już Abstrakt napisał 29.04.10, 19:23
      Czy mam przypomnieć kto tę grę zaczął ? Kto obiecywał kontynuować dzieło
      Szmajdzińskiego i Gosiewskiego, realizować ich testament ?

S.
      • turunradio __testament należy rozumieć jak w sądzie Snajperze 29.04.10, 19:51
        czy testament KOGOS spoza rodziny (krewnej, politycznej)
        obowiazuje wg prawa?

Nie?

To po co pieprzysz jak PO-tłuczony
        https://www.neostrada.wp.pl/i/ivar/M/201004/135656.jpg
    • andrzejg jednak głęboka jest koalicja PiS z SLD 29.04.10, 19:45
      ciekawe ,czy też rozdzielili sie obszarami wpływów?

A.
      • turunradio _____________jednak głęboka jest koalicja AG z -iq 29.04.10, 20:10
        co POtrafię b. łatwo udowodnić
        https://www.neostrada.wp.pl/i/ivar/M/201004/135656.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka