snajper55 Re: Relikwia. 22.05.10, 15:48 wyluzowana.kaczka napisała: > Czy Jarosław też się przebierze, czy tylko jego "kochany brat" tak na pośmiewisko był wystawiany ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Relikwia. 22.05.10, 15:57 snajper55 napisał: > wyluzowana.kaczka napisała: > > > > > Ja najmocniej przepraszam, ale moglibyście sobie darować. co było śmieszne za życie LK nie jest śmieszne po jego śmierci. Nikogo nie zamierzam pouczac, ale przez takie niesmaczne żarty wszyscy przeciwnicy kaczyńskich są mierzeni waszą miarką. Co do pożarskiego nie mam żadnych złudzeń, ale ty snajper jako admin powinieneś być bardziej rozważny. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 16:05 To sie marouder ucieszy,ze womanoff zawitala w nasze progi. Chlebem i sola, jak za dobrych czasow naszego kochanego Wieslawa.) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Relikwia. 22.05.10, 16:08 wyluzowana.kaczka napisała: > To sie marouder ucieszy,ze womanoff zawitala w nasze progi. Chlebem i sola, jak > za dobrych czasow naszego kochanego Wieslawa.) No to się obaj rozczarujecie. To był jednorazowy występ, ale nie wątpię, to wystarczy, żeby mnie opluwać tu przez tydzień. Tak więc do dzieła. Pluj, pluj, czuwaj. Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Wlasnie, nudy na pudy! Nawet nie opowiedziala jak 22.05.10, 16:20 ..tam szczeniak, czy jeszcze jej, cytuje, "szczy" na tapczan? Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re:POpieram 23.05.10, 07:54 ex.mila napisała: > Ja najmocniej przepraszam, ale moglibyście sobie darować. co było śmieszne za życia LK nie jest śmieszne po jego śmierci. Nikogo nie zamierzam pouczac, ale > przez takie niesmaczne żarty wszyscy przeciwnicy kaczyńskich są mierzeni waszą miarką.> odpowiedź zgodna z nowym obliczem Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 16:06 Nie chce pokazac! Jakas dywersja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 16:09 Brawo,panie Heniu. Podpatruje jakiegos Czecha,bo przeciez sam piwa, jak braciszek, pic nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 16:14 A Kazio - jaki zaaferowany! No,ale to bylo przed Izabellom. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 16:19 Z tym zimnym Lechem beda mieli problemy, a to swietna reklama! Lech? Tylko z lodowki!)) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 16:20 Bo helm w PANSTWIE moze byc tylko JEDEN! Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 16:29 Dobry pomysl. Towarzystwo zapewnione. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Relikwia. 22.05.10, 21:02 Mnie też nie podoba się ten wątek. Za świeża ta żałoba, dajcie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Relikwia. 22.05.10, 21:06 ewa8a napisała: > Mnie też nie podoba się ten wątek. Za świeża ta żałoba, dajcie > spokój. > Kłaniam się. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 21:12 Jak dlugo ma trwac ta zaloba? Ja juz jestem starszy pan, powodow do smiechu coraz mniej,wiec mi nie odbieraj i tego. U Zydow zaloba trwa 40 dni (ale to w bliskiej rodzinie), wiec mnie juz, tak czy owak, nie obowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Relikwia. 22.05.10, 21:18 Ja wciąż o tym myślę i nie jest mi do śmiechu. Spróbuj skupić się na Jarosławie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 21:43 Nie da sie ukryc. W ogole wysypalo wdziecznymi osobistosciami. Taki Gowin dla przykladu. Jestem kibicem Niesiola. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Relikwia. 22.05.10, 21:47 wyluzowana.kaczka napisała: > Nie da sie ukryc. W ogole wysypalo wdziecznymi osobistosciami. Taki Gowin dla > przykladu. Jestem kibicem Niesiola. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Relikwia. 22.05.10, 22:05 Stefan Niesiołowski [edytuj] Stefan Niesiołowski Data i miejsce urodzenia 4 lutego 1944 Kałęczew Wicemarszałek Sejmu VI kadencji Okres urzędowania od 6 listopada 2007 Przynależność polityczna Platforma Obywatelska Przewodniczący Klubu Parlamentarnego ZChN Okres urzędowania od 25 listopada 1991 do 14 października 1993 . Stefan Konstanty Myszkiewicz-Niesiołowski[1] (ur. 4 lutego 1944 w Kałęczewie) – polski polityk, profesor nauk biologicznych, wykładowca Uniwersytetu Łódzkiego, wicemarszałek Sejmu VI kadencji, poseł na Sejm X, I, III i VI kadencji, senator VI kadencji. Jest członkiem m.in. Klubu Inteligencji Katolickiej w Łodzi, Stowarzyszenia Dziennikarzy Katolickich oraz Stowarzyszenia Pisarzy Polskich. Brat Marka Niesiołowskiego. taki listek figowy majacy przyciagnac katolikow do PO, zachwycil jednak ateiste kotleta kwaczacego i bardzo dobrze. jaki idol taki fan. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Relikwia. 22.05.10, 22:06 Nie znasz Niesiołowskiego z dawnych lat. To zetchaenowski beton, na dodatek wściekle zapalczywy i chamski. Kilka celnych uwag w jego wykonaniu, to za mało dla mnie, by mu kibicować. Szkoda, ze Platforma przygarnęła tą paskudną postać, on by pasował do PiSu jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 22:10 Wiem o tym,ale czlowiek sie moze zmienic. Mnie odpowiada jego poczucie humoru (chamskie? moze i tak,ale zawsze na miejscu,bo chamom odpowiada)i walenie na odlew. Nie zapominaj,ze nie mieszkalem w Polsce, kiedy Niesiol byl aktywnym dysydentem,ani nawet kiedy dzialal w ZChN. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Relikwia. 22.05.10, 22:18 Masz to do siebie, że zmieniasz sympatie z prędkością światła. Z Niesiołem też Ci przejdzie, to kwestia czasu. On się nie zmienił, jest za stary by się zmienić i prędzej czy później pokaże na co go stać. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 22:24 Mylisz sie. Np dla ciebie mam nieustajaca sympatie i tak juz pozostanie, chocbys sie nie wiem jak starala. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Relikwia. 22.05.10, 22:31 Muszę zatem spróbować . Nie tak dawno miałeś sympatię do bardzo wielu osób, wykruszała się dość burzliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 22:35 Ale proces byl odwrotny do tego,ktory mi tu implikujesz. To oni zerwali ze mna,nie ja z nimi. A zerwali ze mna,bo domagali sie lojalnosci za cene mojego wlasnego sadu. Tak to juz jest na tych forach(ale i w zyciu tez bywa),kiedy czego sie domaga koteria jest wazniejsze of faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Relikwia. 22.05.10, 22:21 ewa8a napisała: > Ja wciąż o tym myślę i nie jest mi do śmiechu. Spróbuj skupić się na > Jarosławie. Dla mnie to jest wątek o Jarosławie. Sądzisz, że to Lech z własnej ochoty tak się przebierał i robił z siebie idiotę ? Ba ja jestem przekonany, że to były pomysły Jarosława. Wystarczy popatrzeć na Lecha w stroju górnika i przyjrzeć się jaki wyraz mają jego oczy, aby zrozumieć jak się on czuł. Ale cóż, rozkaz pana prezesa trzeba było wykonać. Dlatego ciekaw jestem, czy Jarosław też się za kogoś przebierze, czy też tylko z "kochanego brata" idiotę robił. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Relikwia. 22.05.10, 22:24 snajper55 napisał: > Dla mnie to jest wątek o Jarosławie Wątek o Jarosławie z Lechem w roli relikwi. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Relikwia. 23.05.10, 00:55 Kotlet, twoja wiedza o judaizmie jest zadna. www.the614thcs.com/40.750.0.0.1.0.phtml Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 23.05.10, 01:33 absztyfikant napisał: > Kotlet, twoja wiedza o judaizmie jest zadna. > > www.the614thcs.com/40.750.0.0.1.0.phtml Zgadza sie, kelner. Dziekuje za zwrocenie uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 23.05.10, 01:46 Z drugiej strony,jak podliczysz te dnie,to wyjdzie mniej wiecej 40. From the time of death to the burial, the mourner's sole responsibility is caring for the deceased and preparing for the burial. This period is known as aninut. During this time, the mourners are exempt from all positive commandments ("thou shalts"), because the preparations take first priority. This period usually lasts a day or two; Judaism requires prompt burial. During this aninut period, the family should be left alone and allowed the full expression of grief. Condolence calls or visits should not be made during this time. After the burial, a close relative, near neighbor or friend prepares the first meal for the mourners, the se'udat havra'ah (meal of condolence). This meal traditionally consists of eggs (a symbol of life) and bread. The meal is for the family only, not for visitors. After this time, condolence calls are permitted. The next period of mourning is known as shiva (seven, because it lasts seven days). Shiva is observed by parents, children, spouses and siblings of the deceased, preferably all together in the deceased's home. Shiva begins on the day of burial and continues until the morning of the seventh day after burial. Mourners sit on low stools or the floor instead of chairs, do not wear leather shoes, do not shave or cut their hair, do not wear cosmetics, do not work, and do not do things for comfort or pleasure, such as bathe, have sex, put on fresh clothing, or study Torah (except Torah related to mourning and grief). Mourners wear the clothes that they tore at the time of learning of the death or at the funeral. Mirrors in the house are covered. Prayer services are held where the shiva is held, with friends, neighbors and relatives making up the minyan (10 people required for certain prayers). If a festival occurs during the mourning period, the mourning is terminated, but if the burial occurs during a festival, the mourning is delayed until after the festival. The Shabbat that occurs during the shiva period counts toward the seven days of shiva, and does not end the mourning period. Public mourning practices (such as wearing the torn clothes, not wearing shoes) are suspended during this period, but private mourning continues. The next period of mourning is known as shloshim (thirty, because it lasts until the 30th day after burial). During that period, the mourners do not attend parties or celebrations, do not shave or cut their hair, and do not listen to music. Wychodzi wiec 38-39 dni. Jak sie upre to 40. The final period of formal mourning is avelut, which is observed only for a parent. This period lasts for twelve months after the burial. During that time, mourners avoid parties, celebrations, theater and concerts. For eleven months of that period, starting at the time of burial, the son of the deceased recites the mourner's Kaddish every day. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia./ps 23.05.10, 01:54 No te cyferki. Tak wiec 30 dni, nie 40. Ale co tam, jak sie upre to po tobie moge i 40 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Relikwia. 22.05.10, 21:15 jak ty tu z nimi wytrzymujesz? Przecież to psychopaci. Przecież tylko ty im zostałaś. jak ich opuścisz to się posypią. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 21:17 ex.mila napisała: > jak ty tu z nimi wytrzymujesz? Przecież to psychopaci. > > Przecież tylko ty im zostałaś. jak ich opuścisz to się posypią. > Co ty pitolisz bezumna kobicino? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 22:25 No tak, ona teski za tym podhalanskim.) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Relikwia. 22.05.10, 22:27 wyluzowana.kaczka napisała: > No tak, ona teski za tym podhalanskim.) ano tęsknię. jedyny który grzeszył inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 22:30 ex.mila napisała: > wyluzowana.kaczka napisała: > > > No tak, ona teski za tym podhalanskim.) > > ano tęsknię. jedyny który grzeszył inteligencją. Daj ogloszenie na FK, on sie tam czasem pojawia by glosic swoje objawienia. Potrzebuje klakierow,wiec mu sie do czegos przydasz,kobicino. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Relikwia. 22.05.10, 22:34 wyluzowana.kaczka napisała: > ex.mila napisała: > > > wyluzowana.kaczka napisała: > > > > > No tak, ona teski za tym podhalanskim.) > > > > ano tęsknię. jedyny który grzeszył inteligencją. > > Daj ogloszenie na FK, on sie tam czasem pojawia by glosic swoje objawienia. > Potrzebuje klakierow,wiec mu sie do czegos przydasz,kobicino. Zrobię tak, zeby było mi dobrze. Się tak nie ekscytuj bo dostaniesz zawału. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 22:38 ex.mila napisała: > wyluzowana.kaczka napisała: > > > ex.mila napisała: > > > > > wyluzowana.kaczka napisała: > > > > > > > No tak, ona teski za tym podhalanskim.) > > > > > > ano tęsknię. jedyny który grzeszył inteligencją. > > > > Daj ogloszenie na FK, on sie tam czasem pojawia by glosic swoje objawieni > a. > > Potrzebuje klakierow,wiec mu sie do czegos przydasz,kobicino. > > Zrobię tak, zeby było mi dobrze. Się tak nie ekscytuj bo dostaniesz zawału. Widze,ze ci sie zebralo na rozmowki, ale to nie ze mna, kobicino, moze marouder sie zlituje. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Relikwia. 22.05.10, 22:43 wyluzowana.kaczka napisała: > ex.mila napisała: > > > wyluzowana.kaczka napisała: > > > > > ex.mila napisała: > > > > > > > wyluzowana.kaczka napisała: > > > > > > > > > No tak, ona teski za tym podhalanskim.) > > > > > > > > ano tęsknię. jedyny który grzeszył inteligencją. > > > > > > Daj ogloszenie na FK, on sie tam czasem pojawia by glosic swoje obj > awieni > > a. > > > Potrzebuje klakierow,wiec mu sie do czegos przydasz,kobicino. > > > > Zrobię tak, zeby było mi dobrze. Się tak nie ekscytuj bo dostaniesz zawał > u. > > Widze,ze ci sie zebralo na rozmowki, ale to nie ze mna, kobicino, moze marouder > sie zlituje. no faktycznie zebrało mi się na rozmówki. Ostrzegłam cię, żebyś nie dostał zawału - bo ja generalnie śmierci nie życzę nikomu. ale w sumie- gdybym miała się głębiej nad tym zastanowić to raczej nie zapaliłabym ci wirtualnej świeczki. Ale na szczęście wiem, że wcale tego ode mnie nie oczekujesz Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 22:50 Ja wiem,ty zapalasz swieczki na grobach ludzi, do ktorych nie masz dostepu. Tak juz masz, bos hiena jest cmentarna. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Relikwia. 22.05.10, 23:01 wyluzowana.kaczka napisała: > Ja wiem,ty zapalasz swieczki na grobach ludzi, do ktorych nie masz dostepu. Tak > juz masz, bos hiena jest cmentarna. Niewątpliwie. ale jakieś marne te bluzgi, jakies takie bez wyrazu. Może skonsultuj się z maruderem, on ma cały twardy dysk zapchany bluzgami na mój temat. Może ci coś łaskawie podrzuci. Przecież widac że za sobą tęsknicie, i łaskotki, a ja i wasza nienawiść do mnie- niech będzie tym impulsem, kiedy rzucicie sie sobie w ramiona)) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 23:02 Ja cie nie nienawidze. Gardze takimi typkami jak ty,a nienawisc chowam dla wartosciowszych osobnikow od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Relikwia. 22.05.10, 23:08 wyluzowana.kaczka napisała: > Ja cie nie nienawidze. Gardze takimi typkami jak ty,a nienawisc chowam dla > wartosciowszych osobnikow od ciebie. Czy mnie nienawidzisz, czy mną gardzisz - to tylko twój problem, nie mój. Ja cię ani nie nienawidzę, ani tobą nie gardzę. ale przecież nie wymagam wzajemności. pisząc dziś na Aqua to chyba chciałam załagodzić..inaczej bym tu nie pisała. Ale skoro mną gardzisz to OK. więcej prób nie podejmę. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Relikwia. 22.05.10, 23:13 wyluzowana.kaczka napisała: > eot Przykro mi. Miałam nadzieję, że się pogodzimy. Ale skoro mną gardzisz, no to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Relikwia. 22.05.10, 23:35 Jakby się człowiek bardzo nie starał być ponad tym- że ktoś pisze o tobie, że tobą gardzi, to się chyba tylko niewielu udaje. chociaż wiem, że mną gardzisz, Ale tak łopatologicznie to brzmi inaczej. Nikogo nie zabiłam, nikogo nie okragłam a są kudzie którzy mną ardzą. To naprawdę bardzo smutne. Tak wiem- smutne dla mnie. ale czy jest coś gorszego od pogardy? Manny - ratuj! Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Relikwia. 22.05.10, 22:46 Myślisz, że się zlituje, ale na litość na szczurze, może?? Nie dość hasza, trza siostry bożenki??) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 22:51 A kto to siostra bozenka, Jolu? Jakas lokalna swieta,nie daj boze? Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Relikwia. 22.05.10, 22:57 womanoff w trójcy jedyna , jak wilk nakazał Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Relikwia. 22.05.10, 22:59 Aaa,chyba ze tak. Omotal ja dookola malego palca u nogi,a potem rzucil psom na pozarcie,bezwstydnik jeden!)) Odpowiedz Link Zgłoś