Dodaj do ulubionych

zalecamy rozpoczęcie nowego wątku

22.05.10, 23:21
ten.z.ostatnich.blizniakow napisał:

> WSTYDŹ się, Pani Jolu Izo!
Wstydzę się, alem tylko matkApolka i oddział do zadań specjalnychsmile
Nie tykać, nie będzie tykane sad
I KUL mi świadkiemsmile
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Hienio jak co wieczor zostal potraktowany mlotkiem 22.05.10, 23:24
      Zabiegi te beda kontynuowanesmile
    • wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:26
      Pan Henio zdaje sie w podrozy miedzygwiezdnej sie w tej chwili znajduje, Jolu.wink
    • ariadna-enta Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:26
      nic nie kapuje,ale jestem za.)
      • jola.iza1 Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:29
        Hejkasmile
        A mnie Pan Henryk bliższy, niż koszula ciału i też nie kumam, serio serio sad
        • ariadna-enta Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:33
          no nestety pan Henryk już nie ten sam.
          • wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:35
            ariadna-enta napisała:

> no nestety pan Henryk już nie ten sam.

Jak nie ten sam? Wciaz ten sam.
            • ariadna-enta Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:05
              nie ten sam
              nie tylko zresztą on
              paru ludzi poznac nie umiem
              ta katastrofa i zblizajce się wybory jakoś dziwnie wpływa na ludzi
              • wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:08
                No,mnie sie wydaje,ze sie mylisz. Wszystko jest jak trza.
                • amamit Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:11
                  Dobrze napisałeś - wydaje ci się.
                  • wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:15
                    amamit napisała:

> Dobrze napisałeś - wydaje ci się.

Splyn do scieku,kapusiu.
                    • amamit Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:36
                      Stać cię na więcej. Dawaj. smile
                      big_grinDDDDDDDDDDDDDD
                      • ariadna-enta Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:45
                        no widzę tu fochy,porzucone kobiety
                        cos o jakims gardzeniu,
                        do tego kapusie i wlaenie się po puskach
                        no bawcie się dalej.
                        -
                • ariadna-enta Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:12
                  no coz mam inne xzdanie
                  ale nie mam zmairu wchodzić z nikim w żadne wojenki.)
        • wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:33
          Tez lubie pana Henia,a kapusiow nie lubie.
          • amamit Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:42
            Ja też nie lubię kapusiów. smile Szczególnie takich, co napuszczają ludzi na
            siebie... no, przynajmniej próbują.
            • wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:31
              amamit napisała:

> Ja też nie lubię kapusiów. smile Szczególnie takich, co napuszczają ludzi na
              > siebie... no, przynajmniej próbują.

Wracaj do kanalu.
              • amamit Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:35
                smile))))))))))))
    • marouder.eu I foch!:))))))))))))))))))))) 23.05.10, 00:30
      Strzel, Hieniu jeszcze kilka fochow,ty to tak milusio robiszsmile))
    • amamit Jeszce kilka takich występów i... 23.05.10, 00:38
      obawiam się, że będziesz miał mniej więcej taki status na forum jak zerowiec... sad
      • marouder.eu Od lat ma ten status:) 23.05.10, 00:42
        Ale za to jak slicznie strzela fochasmile))
        I wyobraz sobie, ze Jola prawdopodobnie zle sie poczula, gdy to-tutaj tego focha
        strzelilo.
        • amamit Re: Od lat ma ten status:) 23.05.10, 00:43
          Bo Jola człowiek jest, do serca sobie bierze.
    • marouder.eu Daj buzi Pozarskiemu Hieniu! 23.05.10, 00:51
      Strzeliles focha Joli, to Pozarski utuli-ulula!
    • amamit Żuczku, 23.05.10, 02:09
      ja jestem fanka wielu ludzi. Różnych. Czasem ci ludzie nie pałają do siebie
      sympatią. Wykorzystałeś to. A raczej próbowałeś. Taka jest prawda o tobie. Wiesz
      jak to się nazywa? PIZdzielstwo. smile
    • wyluzowana.kaczka Re: von piYaczek. 23.05.10, 02:11
      Schlany to by sie chcial lizac z kims,ten kapusniak maruder.
    • amamit Pizdzielstwo. :) 23.05.10, 02:24
      Nie od PiS heniutek. smile
      Kiepska intryga małego człowieczka. Kapusia najgorszej wody.
      Podpisałeś "życzliwy"?
      • marouder.eu Inna rzcz, Amamit, ze tez ty sie musisz.. 23.05.10, 12:44
        ..na wlasnej skorze przekonywac, ze osobniki pokroju Hienia, to ostatnie rybie
        fiutkiuncertain

W sumie niezle sie stalo, ze przytaskal tu swoje zwloki, Pozarski dookreslil sie
        towarzysko, co mnie dosc nawet cieszy, powiem.
        Tak niziutko, to do tej pory jeszcze nie lezal i nie kwiczalsmile
        • wyluzowana.kaczka Re: Inna rzcz, Amamit, ze tez ty sie musisz.. 23.05.10, 13:03
          Hehehe, Musztardówo, ja wciaz lece nad toba.wink)
          • marouder.eu Nie pocieszaj sie, stary, ponadto masz juz.. 23.05.10, 13:22
            ..ciekawego rozmowce w osobie Hienia, wiec szybuj z nim tuz pod poziomem gruntusmile
            Uswiadamiam ci, ze moze sie zdazyc iz, jesli nie przeprosisz sie z Womanoff,
            bedzie to twoj jedyny rozmowca. Szanuj go sobie, bo moze na dlugo nie wystarczyc!
            • wyluzowana.kaczka Re: Nie pocieszaj sie, stary, ponadto masz juz.. 23.05.10, 13:24
              Z toba skonczylem dyskusje,Musztardowy. Zajmij sie reszta teamu,a
              zwlaszcza Kapciuchem. Razem dokonacie cudow w kwestii kapusiostwa.
              • marouder.eu Ty z nikim nie konczysz, poza haszysta:) 23.05.10, 13:33
                Jestes histeryczny i zazdrosny o uwage jak adolescentka, Pozarskismile)
                Przypominasz w tym Womanoff i Hienia.

Ktoz to mial byc gaszony? Nie Olo, nie Maniek, nie Amamit, nie Off-nickowa, nie
                Perla, nie ja w koncu?smile))))
                ..ze sie posluze tylko krotka lista ostatnich "wrogow"smile
                • wyluzowana.kaczka Re: Ty z nikim nie konczysz, poza haszysta:) 23.05.10, 13:38
                  Tylko Kur wie lepiej od ciebie.wink
                  • marouder.eu Chor z nim. 23.05.10, 14:32
                    Mnie wystarczy to, co sam wiem.
                    • wyluzowana.kaczka Re: A 23.05.10, 14:41
                      w razie co Kapciuch wspomoze.wink
                      • marouder.eu Amami to twoja dawna przyjaciolka, pamietasz.. 23.05.10, 14:45
                        ..ja jeszcze, czy wolisz, kotlet, wyobrazenie pod wzieta z sufitu teze?
                        Zreszta, masz Hienia do rozmow, niezabawem Womanoff dla przyjaznismile
                        • wyluzowana.kaczka Re: Amamit chciala byc moja przyjaciolka, 23.05.10, 14:51
                          ale niestety ma wredny charakter i sklonnosci do grozb i szantazu. Takich
                          przyjaciol unikam,ale nie dziwie sie,ze ty takich preferujesz. Swoj do
                          swego,krotko mowiac.
                          • marouder.eu Lzesz o niej swiadom tego, jaki jest.. 23.05.10, 14:56
                            ..odbior twojej osoby. Masz nadzieje, ze obnizjac jej range, twoje akcje pojda w
                            gore. Nic bardziej mylnego. Nie oczyscisz sie, rzucajac blotem zdjetym z
                            wlasnego ubranka w innychsmile
                            • wyluzowana.kaczka Re: Tak tylko moze mowic 23.05.10, 15:01
                              zakochany. Marz dalej, Musztardówo.wink
                              • marouder.eu Jestes durny, niczym swiezo opierzone piskle.. 23.05.10, 15:04
                                ..kogutkusmile
                                Niestety, z zakochiwaniem sie, to ja od mlodego mam problem we wtora strone,
                                bowiem idzie mi to z wielkim trudem.
                                Nie to, co tysmile
                                Zeby wspomniec twoje fascynacje Womanof, ktora, podkreslam, czeka na znak od
                                ciebie, nieciepliwi sie, ba, az nogami przebierasmile
                                • wyluzowana.kaczka Re: Jestes durny, niczym slepe kociatko. 23.05.10, 15:11
                                  Co ty wiesz? Nic zupelnie. Po prostu czcisz sciezki, po ktorych amamit tiulem
                                  zamiata slady swoich stopek i to ci wystarcza. Nie mam nic naprzeciwko,ciulu.
                                  • marouder.eu I ty zajmujsze sie oswieceniem publicznem, co nie? 23.05.10, 15:16
                                    Podsumujmy, kim wg ciebie jest Olo, kim Maniek, kto to Off-nickowa, kto
                                    Absztyfikant?..podliczmy moze twoje niedawne przeciez, zapewne srodnocne
                                    objawieniasmile)
                                    • wyluzowana.kaczka Re:O to to. Wlasnie. Pod 23.05.10, 15:20
                                      sumujmy. I jak podsumujesz to sie rozlicz z pracodawca, Musztardówo.wink
                                      • marouder.eu Mozna by zrobic tez kwerende wszystkich.. 23.05.10, 15:27
                                        ..twoich dawnych sympatii i zauwazyc kiedy zaczely obsuwac sie w swoje
                                        przeciwienstwo.
                                        Wychodza wtedy interesujace prawidlowosci, ktore dziwnym trafem nie w twoich
                                        dawnych adherentach zawsze maja swoj poczatek, a w tobiesmile

Dlatego apeluje, szanuj Hienia, godz sie z Womanoff, bo musza ci na jakis czas
                                        wystarczycsmile
                                        • wyluzowana.kaczka Re: Mozna by zrobic tez kwerende wszystkich.. 23.05.10, 15:30
                                          To chyba wrecz nalezy do twoich obowiazkow, kapusiu, nieprawda? I jak skonczysz,
                                          nie omieszkaj opublikowac w jakims poczesnym pismidle, gdzie publikujesz swoje
                                          poetyckie scieki. Prosze!
                          • amamit ??? 24.05.10, 08:20
                            "panie" Pożarski... Na palcach jednej reki mogę zliczyć tych, których pierwsza
                            zaczepiłam mailem... Mogłabym wymienić - ale po co. "Pan" wśród nich nie jest...
                            Już pisałam - błąd, że zaufałam. Z drugiej strony - nauka nie w las...
                            • wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 10:07
                              Nikogo nie pouczam. Ludzie mają wolną wolę. Napisałam to wczoraj w
                              wątku, którego już dzisiaj nie zastałam na forum. Będą chcieli, będą
                              pisać tutaj. Ja od dawna uważam, że to strata potencjału i czasu,
                              które można z pożytkiem wykorzystać.

forum.gazeta.pl/forum/w,13,108291430,,To_co_moze_Okraglaka_namber_4_.html?v=2
                              • amamit Re: ??? 24.05.10, 11:39
                                smile)))))))
                                I tak nadal myślę. Dzięki takim jak ty, pisanie na tym forum - to strata czasu.
                                Zawsze się przyczepi jakiś psychopata...
                                Ale od czasu do czasu zaglądam... Miedzy innymi - zobaczyć jak się miewasz i o
                                kim/czym aktualnie łżesz. I z kim. smile))
                                • wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 11:49
                                  amamit napisała:

> smile)))))))
                                  > I tak nadal myślę. Dzięki takim jak ty, pisanie na tym forum - to strata czasu.
                                  > Zawsze się przyczepi jakiś psychopata...
                                  > Ale od czasu do czasu zaglądam... Miedzy innymi - zobaczyć jak się miewasz i o
                                  > kim/czym aktualnie łżesz. I z kim. smile))

forum.gazeta.pl/forum/w,13,108291430,108310824,Re_.html
                                  • amamit Re: ??? 24.05.10, 11:53
                                    Przestań o mnie pisać. I poproś przyjaciela henia, żeby zaprzestał swoich
                                    wycieczek tutaj. A będziesz miał spokój. smile))
                                    • wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 11:59
                                      amamit napisała:

> Przestań o mnie pisać. I poproś przyjaciela henia, żeby zaprzestał swoich
                                      > wycieczek tutaj. A będziesz miał spokój. smile))

Szantazyk to twoj trade mark.
                                      • amamit Re: ??? 24.05.10, 15:14
                                        smile))
                                        Nie szantażyk, tylko napisałam ci, że nie pozostawię już tego bez odpowiedzi.
                                        Tutaj. Nie będziesz po mnie jeździł jak po łysej kobyle.
                                        Przestań się do mnie przyczepiać i wypisywać bzdury na mój temat.
                                        • wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 15:23
                                          Samo "bywanie" tutaj już uznaję za misję. Straceńców.
                                          Nie musisz się ze mną zgadzać.
                                          Napisałam, co o sprawie sądzę. Nie po raz pierwszy. Uważam, że normalny człowiek
                                          nie ma już tutaj nic do roboty.
                                          forum.gazeta.pl/forum/w,13,108291430,108334517,Re_.html
                                          • amamit Re: ??? 24.05.10, 15:38
                                            Dobra. To pisz dalej. smile
                                            Jeśli sprawia ci to przyjemność psychotyczna jednostko w stanie prawie już
                                            całkowitej dezorganizacji.
                                            • wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 15:45
                                              Przeceniasz chyba forum. Brać tak poważnie. Wrogów i przyjaciół można mieć
                                              przecież tylko w rzeczywistości.
                                              forum.gazeta.pl/forum/w,13,110577197,110656743,Re_prezydentowa_marszalkowa_i_premierowa_nie_sa.html
                                              • amamit Re: ??? 24.05.10, 16:00
                                                Dlatego - pisz sobie dalej. smile
                                                Właściwie mi to lata. Jesteś typem takim, że żal nad samym sobą i pragnienie odwetu za urojone krzywdy są jedyną siłą napędową, a odwet - jedyną radością. Nie mam więc ochoty dalej. Wygaszam cię - tyle, że gdy ja to piszę, to tak robię. Ty do wygaszonych masz zwyczaj pisać - co też chyba jest czegoś objawem... smile
                                                Wygaszam, bo pisuję nie tylko na Aqua, a nie mam ochoty cię już nigdzie, w razie czego, zobaczyć.
                                                plonk Pozi
                                                • amamit Re: ??? 24.05.10, 16:07
                                                  A to zdanie o wrogach i przyjaciołach było ironiczne. Odniosłam się do tego, co
                                                  dużo wcześniej, w innym wątku, napisała Ewa komuś innemu, bolejąc, że sie tej
                                                  osobie wirtual z rzeczywistością myli... Akurat ja uważam, że przestrzeń
                                                  wirtualna jest częścią rzeczywistości. Dlaczego - też już wyjaśniałam.
                                                • wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 16:09
                                                  Po pierwsze: donoszenie nie zawsze ma negatywne konotacje.
                                                  forum.gazeta.pl/forum/w,13,106204500,106205659,Re_Cepek_.html
                                  • amamit Re: ??? 24.05.10, 11:55
                                    I jeszcze - od dzisiaj nie zgłaszam niczego do skasowania. Taplajcie się do woli. smile
                                    Miłego dnia przed monitorem. smile))))
    • amamit Wygasiłam cie pozi... 24.05.10, 16:11
      Możesz sr... ile twa chora dusza zapragnie. Miłej zabawy. smile))
      • wyluzowana.kaczka Re: Nie wierze.;) 24.05.10, 16:16
        amamit napisała:

> Możesz sr... ile twa chora dusza zapragnie. Miłej zabawy. smile))

Patrzta panstwo. Jak nie szantaz to przyzwolenie. Moje zawsze na wierzchu,
        powiada amamit.wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka