jola.iza1 22.05.10, 23:21 ten.z.ostatnich.blizniakow napisał: > WSTYDŹ się, Pani Jolu Izo! Wstydzę się, alem tylko matkApolka i oddział do zadań specjalnych Nie tykać, nie będzie tykane I KUL mi świadkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu Hienio jak co wieczor zostal potraktowany mlotkiem 22.05.10, 23:24 Zabiegi te beda kontynuowane Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:26 Pan Henio zdaje sie w podrozy miedzygwiezdnej sie w tej chwili znajduje, Jolu. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:26 nic nie kapuje,ale jestem za.) Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:29 Hejka A mnie Pan Henryk bliższy, niż koszula ciału i też nie kumam, serio serio Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:33 no nestety pan Henryk już nie ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:35 ariadna-enta napisała: > no nestety pan Henryk już nie ten sam. Jak nie ten sam? Wciaz ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:05 nie ten sam nie tylko zresztą on paru ludzi poznac nie umiem ta katastrofa i zblizajce się wybory jakoś dziwnie wpływa na ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:08 No,mnie sie wydaje,ze sie mylisz. Wszystko jest jak trza. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:11 Dobrze napisałeś - wydaje ci się. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:15 amamit napisała: > Dobrze napisałeś - wydaje ci się. Splyn do scieku,kapusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:36 Stać cię na więcej. Dawaj. DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:45 no widzę tu fochy,porzucone kobiety cos o jakims gardzeniu, do tego kapusie i wlaenie się po puskach no bawcie się dalej. - Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:12 no coz mam inne xzdanie ale nie mam zmairu wchodzić z nikim w żadne wojenki.) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:33 Tez lubie pana Henia,a kapusiow nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 22.05.10, 23:42 Ja też nie lubię kapusiów. Szczególnie takich, co napuszczają ludzi na siebie... no, przynajmniej próbują. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: zalecamy rozpoczęcie nowego wątku 23.05.10, 00:31 amamit napisała: > Ja też nie lubię kapusiów. Szczególnie takich, co napuszczają ludzi na > siebie... no, przynajmniej próbują. Wracaj do kanalu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I foch!:))))))))))))))))))))) 23.05.10, 00:30 Strzel, Hieniu jeszcze kilka fochow,ty to tak milusio robisz)) Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Jeszce kilka takich występów i... 23.05.10, 00:38 obawiam się, że będziesz miał mniej więcej taki status na forum jak zerowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Od lat ma ten status:) 23.05.10, 00:42 Ale za to jak slicznie strzela focha)) I wyobraz sobie, ze Jola prawdopodobnie zle sie poczula, gdy to-tutaj tego focha strzelilo. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Od lat ma ten status:) 23.05.10, 00:43 Bo Jola człowiek jest, do serca sobie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Daj buzi Pozarskiemu Hieniu! 23.05.10, 00:51 Strzeliles focha Joli, to Pozarski utuli-ulula! Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Żuczku, 23.05.10, 02:09 ja jestem fanka wielu ludzi. Różnych. Czasem ci ludzie nie pałają do siebie sympatią. Wykorzystałeś to. A raczej próbowałeś. Taka jest prawda o tobie. Wiesz jak to się nazywa? PIZdzielstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: von piYaczek. 23.05.10, 02:11 Schlany to by sie chcial lizac z kims,ten kapusniak maruder. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Pizdzielstwo. :) 23.05.10, 02:24 Nie od PiS heniutek. Kiepska intryga małego człowieczka. Kapusia najgorszej wody. Podpisałeś "życzliwy"? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Inna rzcz, Amamit, ze tez ty sie musisz.. 23.05.10, 12:44 ..na wlasnej skorze przekonywac, ze osobniki pokroju Hienia, to ostatnie rybie fiutki W sumie niezle sie stalo, ze przytaskal tu swoje zwloki, Pozarski dookreslil sie towarzysko, co mnie dosc nawet cieszy, powiem. Tak niziutko, to do tej pory jeszcze nie lezal i nie kwiczal Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Inna rzcz, Amamit, ze tez ty sie musisz.. 23.05.10, 13:03 Hehehe, Musztardówo, ja wciaz lece nad toba.) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie pocieszaj sie, stary, ponadto masz juz.. 23.05.10, 13:22 ..ciekawego rozmowce w osobie Hienia, wiec szybuj z nim tuz pod poziomem gruntu Uswiadamiam ci, ze moze sie zdazyc iz, jesli nie przeprosisz sie z Womanoff, bedzie to twoj jedyny rozmowca. Szanuj go sobie, bo moze na dlugo nie wystarczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Nie pocieszaj sie, stary, ponadto masz juz.. 23.05.10, 13:24 Z toba skonczylem dyskusje,Musztardowy. Zajmij sie reszta teamu,a zwlaszcza Kapciuchem. Razem dokonacie cudow w kwestii kapusiostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ty z nikim nie konczysz, poza haszysta:) 23.05.10, 13:33 Jestes histeryczny i zazdrosny o uwage jak adolescentka, Pozarski) Przypominasz w tym Womanoff i Hienia. Ktoz to mial byc gaszony? Nie Olo, nie Maniek, nie Amamit, nie Off-nickowa, nie Perla, nie ja w koncu?)))) ..ze sie posluze tylko krotka lista ostatnich "wrogow" Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Ty z nikim nie konczysz, poza haszysta:) 23.05.10, 13:38 Tylko Kur wie lepiej od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Amami to twoja dawna przyjaciolka, pamietasz.. 23.05.10, 14:45 ..ja jeszcze, czy wolisz, kotlet, wyobrazenie pod wzieta z sufitu teze? Zreszta, masz Hienia do rozmow, niezabawem Womanoff dla przyjazni Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Amamit chciala byc moja przyjaciolka, 23.05.10, 14:51 ale niestety ma wredny charakter i sklonnosci do grozb i szantazu. Takich przyjaciol unikam,ale nie dziwie sie,ze ty takich preferujesz. Swoj do swego,krotko mowiac. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Lzesz o niej swiadom tego, jaki jest.. 23.05.10, 14:56 ..odbior twojej osoby. Masz nadzieje, ze obnizjac jej range, twoje akcje pojda w gore. Nic bardziej mylnego. Nie oczyscisz sie, rzucajac blotem zdjetym z wlasnego ubranka w innych Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Tak tylko moze mowic 23.05.10, 15:01 zakochany. Marz dalej, Musztardówo. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jestes durny, niczym swiezo opierzone piskle.. 23.05.10, 15:04 ..kogutku Niestety, z zakochiwaniem sie, to ja od mlodego mam problem we wtora strone, bowiem idzie mi to z wielkim trudem. Nie to, co ty Zeby wspomniec twoje fascynacje Womanof, ktora, podkreslam, czeka na znak od ciebie, nieciepliwi sie, ba, az nogami przebiera Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Jestes durny, niczym slepe kociatko. 23.05.10, 15:11 Co ty wiesz? Nic zupelnie. Po prostu czcisz sciezki, po ktorych amamit tiulem zamiata slady swoich stopek i to ci wystarcza. Nie mam nic naprzeciwko,ciulu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I ty zajmujsze sie oswieceniem publicznem, co nie? 23.05.10, 15:16 Podsumujmy, kim wg ciebie jest Olo, kim Maniek, kto to Off-nickowa, kto Absztyfikant?..podliczmy moze twoje niedawne przeciez, zapewne srodnocne objawienia) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re:O to to. Wlasnie. Pod 23.05.10, 15:20 sumujmy. I jak podsumujesz to sie rozlicz z pracodawca, Musztardówo. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Mozna by zrobic tez kwerende wszystkich.. 23.05.10, 15:27 ..twoich dawnych sympatii i zauwazyc kiedy zaczely obsuwac sie w swoje przeciwienstwo. Wychodza wtedy interesujace prawidlowosci, ktore dziwnym trafem nie w twoich dawnych adherentach zawsze maja swoj poczatek, a w tobie Dlatego apeluje, szanuj Hienia, godz sie z Womanoff, bo musza ci na jakis czas wystarczyc Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Mozna by zrobic tez kwerende wszystkich.. 23.05.10, 15:30 To chyba wrecz nalezy do twoich obowiazkow, kapusiu, nieprawda? I jak skonczysz, nie omieszkaj opublikowac w jakims poczesnym pismidle, gdzie publikujesz swoje poetyckie scieki. Prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
amamit ??? 24.05.10, 08:20 "panie" Pożarski... Na palcach jednej reki mogę zliczyć tych, których pierwsza zaczepiłam mailem... Mogłabym wymienić - ale po co. "Pan" wśród nich nie jest... Już pisałam - błąd, że zaufałam. Z drugiej strony - nauka nie w las... Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 10:07 Nikogo nie pouczam. Ludzie mają wolną wolę. Napisałam to wczoraj w wątku, którego już dzisiaj nie zastałam na forum. Będą chcieli, będą pisać tutaj. Ja od dawna uważam, że to strata potencjału i czasu, które można z pożytkiem wykorzystać. forum.gazeta.pl/forum/w,13,108291430,,To_co_moze_Okraglaka_namber_4_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ??? 24.05.10, 11:39 ))))))) I tak nadal myślę. Dzięki takim jak ty, pisanie na tym forum - to strata czasu. Zawsze się przyczepi jakiś psychopata... Ale od czasu do czasu zaglądam... Miedzy innymi - zobaczyć jak się miewasz i o kim/czym aktualnie łżesz. I z kim. )) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 11:49 amamit napisała: > ))))))) > I tak nadal myślę. Dzięki takim jak ty, pisanie na tym forum - to strata czasu. > Zawsze się przyczepi jakiś psychopata... > Ale od czasu do czasu zaglądam... Miedzy innymi - zobaczyć jak się miewasz i o > kim/czym aktualnie łżesz. I z kim. )) forum.gazeta.pl/forum/w,13,108291430,108310824,Re_.html Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ??? 24.05.10, 11:53 Przestań o mnie pisać. I poproś przyjaciela henia, żeby zaprzestał swoich wycieczek tutaj. A będziesz miał spokój. )) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 11:59 amamit napisała: > Przestań o mnie pisać. I poproś przyjaciela henia, żeby zaprzestał swoich > wycieczek tutaj. A będziesz miał spokój. )) Szantazyk to twoj trade mark. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ??? 24.05.10, 15:14 )) Nie szantażyk, tylko napisałam ci, że nie pozostawię już tego bez odpowiedzi. Tutaj. Nie będziesz po mnie jeździł jak po łysej kobyle. Przestań się do mnie przyczepiać i wypisywać bzdury na mój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 15:23 Samo "bywanie" tutaj już uznaję za misję. Straceńców. Nie musisz się ze mną zgadzać. Napisałam, co o sprawie sądzę. Nie po raz pierwszy. Uważam, że normalny człowiek nie ma już tutaj nic do roboty. forum.gazeta.pl/forum/w,13,108291430,108334517,Re_.html Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ??? 24.05.10, 15:38 Dobra. To pisz dalej. Jeśli sprawia ci to przyjemność psychotyczna jednostko w stanie prawie już całkowitej dezorganizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 15:45 Przeceniasz chyba forum. Brać tak poważnie. Wrogów i przyjaciół można mieć przecież tylko w rzeczywistości. forum.gazeta.pl/forum/w,13,110577197,110656743,Re_prezydentowa_marszalkowa_i_premierowa_nie_sa.html Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ??? 24.05.10, 16:00 Dlatego - pisz sobie dalej. Właściwie mi to lata. Jesteś typem takim, że żal nad samym sobą i pragnienie odwetu za urojone krzywdy są jedyną siłą napędową, a odwet - jedyną radością. Nie mam więc ochoty dalej. Wygaszam cię - tyle, że gdy ja to piszę, to tak robię. Ty do wygaszonych masz zwyczaj pisać - co też chyba jest czegoś objawem... Wygaszam, bo pisuję nie tylko na Aqua, a nie mam ochoty cię już nigdzie, w razie czego, zobaczyć. plonk Pozi Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ??? 24.05.10, 16:07 A to zdanie o wrogach i przyjaciołach było ironiczne. Odniosłam się do tego, co dużo wcześniej, w innym wątku, napisała Ewa komuś innemu, bolejąc, że sie tej osobie wirtual z rzeczywistością myli... Akurat ja uważam, że przestrzeń wirtualna jest częścią rzeczywistości. Dlaczego - też już wyjaśniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: ??? 24.05.10, 16:09 Po pierwsze: donoszenie nie zawsze ma negatywne konotacje. forum.gazeta.pl/forum/w,13,106204500,106205659,Re_Cepek_.html Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: ??? 24.05.10, 11:55 I jeszcze - od dzisiaj nie zgłaszam niczego do skasowania. Taplajcie się do woli. Miłego dnia przed monitorem. )))) Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Wygasiłam cie pozi... 24.05.10, 16:11 Możesz sr... ile twa chora dusza zapragnie. Miłej zabawy. )) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Nie wierze.;) 24.05.10, 16:16 amamit napisała: > Możesz sr... ile twa chora dusza zapragnie. Miłej zabawy. )) Patrzta panstwo. Jak nie szantaz to przyzwolenie. Moje zawsze na wierzchu, powiada amamit.) Odpowiedz Link Zgłoś