wikul Język wolski i jego dialekt hasz0wski 01.08.10, 23:13 Nie śMieć paskudo ni chu'ja sjebja IQ=? Autor: hasz0 31.07.10, 14:32 Cytat > 10.24.30 Korsaż: PLF 1-2-0-1 Na Korsażu mgła, widzialność 400 metró, 4-0-0 > meters > No i??? > > hasz0 napisał: > Jeszcze 8 kwietnia lotnisko Siewiernyj nie miało wszystkich danych o > przylocie prezydenckiego samolotu, Co - "no i?" Co - "no i?" Co - "no i?" Co - "no i?" ............ Lepiej pozbieraj oficjalne informacje rzadowe i wyjasnij racjonalnie sprzecznosci, PAMIĘTAJĄC, że PRAWDA JEST______________NIESPRZECZNA!____________ www.pluszaczek.com/2010/06/20/katastrofa-tu-154m-%E2%80%93-analiza- fotografii-%E2%80%93-falszerstwo-czesc-iii/#more-4210 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul VAT______drzeć aż 5% tzn. 25% wiecej z 4%? 04.08.10, 00:04 VAT______drzeć aż 5% tzn. 25% wiecej z 4%? Autor: hasz0 03.08.10, 23:50 co roku o 1% wiecej 4%--------->5% POdwyżka aż o 25% (1/4 _______z 4%) 7%----------8% POdwyżka aż o 13% (1/7 _______z 7%) 22%---------23% POdwyżka aż o 4,5%% (1/22 _______z 22%) i TAK CO ROKU wiecej o..... dodajcie sami 5%--------->6% POdwyżka aż o 25% (1/4 _______z 4%) 8%----------9% POdwyżka aż o 13% (1/7 _______z 7%) 24%---------24% POdwyżka aż o 4,5%% (1/22 _______z 22%) 5%--------->6% POdwyżka aż o 25% (1/4 _______z 4%) 8%----------9% POdwyżka aż o 13% (1/7 _______z 7%) 24%---------25% POdwyżka aż o 4,5%% (1/22 _______z 22%) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul wystarczy mnie poczytać PO CO Rybickiego? :-( 16.08.10, 20:01 Jedno co mi sie podoba u hasz0a, to skromność. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul odkladam, już ze 20 lat płacę składki 25.08.10, 19:56 Autor: perla 25.08.10, 13:49 tylko zastanawiam się czy warto, bo emeryturę to mogę mieć za drugie 20 lat. A przy hulaszczym trybie życia jaki prowadzę większość rówieśników by już dawno nie żyła. Ja żyję, bo mam wyjątkowe geny odziedziczone. Ale nie wiem czy przy tym wszystkim wystarczą one na kolejne 20 lat aby emeryturę mieć. A co do kiszenia ogórków jest. Sok dobry na kaca jest i warto mieć parę słoiczków z zanadrzu. Bo te z warzywniaka jakieś takie niezbyt są właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul czy Kościół Katolicki nie powinien przejąć władzy 27.08.10, 21:57 Autor: qwardian☺ 27.08.10, 21:50 > Jak podkreślił, przerzucanie tej odpowiedzialności na polityków to "gest Piłata". Nazwijmy po imieniu, na złodziei, którzy nas okradają. Coś w tym jest. Być może to odpowiedni moment na poważną dyskusję, czy Kościół Katolicki nie powinien przejąć władzy w Polsce i zaprowadzić porządek na wzór byłej cywilizacji katolickiej... Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Forumowe perełki (c.d.) 03.09.10, 10:40 Nu, dobra, jestes Zyd.. Autor: marouder.abc 02.09.10, 22:52 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz ..lapany wlasnie przy wyjsciu z "Leszna", czy innego korytarza, nosisz, powiedzmy nie buraki, kartofle, lecz bron, zatrzymuje cie komando zydowskich policjantow, a pieniadze juz wydalas.. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Forumowe perełki (c.d.) 04.09.10, 00:05 widzisz matole Autor: perla 03.09.10, 23:58 Odpowiedzja mam takie zdjęcia i informacje bazodanowe, otrzymane w swej naiwności od człowieka z Gdańska, że mógłbym rozpierdzielić Tuska w drobny mak. A Superexpres czy Fakt słono by mi za to zapłacili, bo on to zrobił gdy już był premierem. Od tamtej pory Tuska nie szanuję i gardzę nim. Ale ja tego nie zrobię (chyba nie zrobię), bo musiałbym załatwić przy okazji zupełnie niewinnego człowieka z Gdańska, który mi nic złego nie zrobił. Ale ty tego nigdy fanatyku nie zrozumiesz. Ty byś załatwił wroga politycznego nie licząc ilu niewinnych ludzi byś umoczył. A ja mam do umoczenia 1 człowieka niewinnego, i on jest ważniejszy w tym wszystkim, niż załatwienie na amen tego sku...syna Tuska. Tego nie pojmiesz, ale żyj iluzją sobie o prawidłowym Tusku )) i wrednej opozycji właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Forumowe perełki (c.d.) 04.09.10, 00:18 możesz mi to wulul przetłumaczyć co perła miał na myśli przyanaję,że moja inteligencja padła po przeczytaniu tego .) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Forumowe perełki (c.d.) 04.09.10, 00:23 ariadna-enta napisała: > możesz mi to wulul przetłumaczyć co perła miał na myśli > przyanaję,że moja inteligencja padła po przeczytaniu tego .) On coraz częściej nadaje po wolsku i też mam trudnosci ze zrozumieniem. Moze hasz0 by potrafił ale całkiem już odlatuje. Perła to taki forumowy Munchausen. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Forumowe perełki (c.d.) 04.09.10, 23:59 Re: Chwalebna szczerość prezesa PIS off_nick 04.09.10, 22:08 Odpowiedz Eres, daj sobie spokój z PiS. Ruskie, Niemcy, ogromne państwowo-agenturalne mafie, walka międzynarodowych hord o polski kawał sukna, a Ty wciąż powtarzasz jak zacięta płyta: "a PiS to, a prezes PiS tamto" tu nie chodzi o PiS tu chodzi o Polskę. normalnie dawno się tak nie uśmiałem. Z wielu powodów. To zasługuje na przejście do annałów. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Czy Tuskowi czy Bronkowi bardziej śmeirdza stopy? 07.09.10, 23:09 Autor: hasz0 07.09.10, 08:23 Uważam wzorem postępowego dziennikarstwa, ze to nie jest błahostka w kontekście POstrzegania naszewgo wizerunku POlski za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul konserwatysta za którego się uważam 08.09.10, 22:41 jest z definicji antydupokratą. Antydupokrata uważa, że dupokracja, która jest "rządami większości", jest de facto "rządami głupców", dlatego że w każdym społeczeństwie jest większość "głupców" (przeciętniacy też się tu wliczają, dlatego że mówimy o ludziach, którzy znają się na rządzeniu i kierowaniu państwem), niż jednostek wybitnych, predysponowanych do pełnienia określonej funkcji (w tym wypadku: rządzenia państwem). Powstaje w tym momencie pewien nierozwiązywalny problem a właściwie paradoks: partia konserwatywna, która chciałaby wygrać wybory (uzyskać większość głosów) - musiałaby wygrać głosami tej większości, czyli głupców. Tym samym zaprzeczyłaby sama sowim ideałom (musiałaby robić to co robi każda "szanująca" się partia dupokratyczna - łgać, łgać, i jeszcze raz łgać oraz oczywiście kraść w miarę możliwości). Tym samym odpowiedź jest prosta: prawdziwa konserwatywna opcja może zdobyć władzę tylko sama (siłą, w drodze przewrotu, itp. itd.). Franco i Pinoczet to są te drogi, które należy obrać. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Obłudne mowy nad przedwczesną trumną 22.09.10, 20:39 Re: ewcia, ja się powołam Autor: perla 22.09.10, 08:09 Odpowiedzewcia, skończyłem dyskusje z tobą na ten temat. Nie ma sensu rozmawiać jak ktoś musi drukowanymi literami w gazecie napisane mieć. Ale dla dobra sprawy i jeszcze lepszego samopoczucia jej "przyjaciół" wycofuję wszystko co napisałem. Jednak pożytek z tego tylko taki będzie, że znów obłudne mowy nad przedwczesną trumną mówić "przyjaciele" będą właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Polacy! Rodacy! Obywatele! 23.09.10, 01:15 Autor: perla 22.09.10, 22:51 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Polacy! Rodacy! Obywatele! była wojna. 6 lat wojny, 6 lat okupacji. A przed wojną jak było? Za sanacji? Wszyscy wiemy jak było. Potem był komunizm, Bierut mordował, Gomułka głodził, Gierek zastał Polskę drewnianą a zostawił murowaną. Co prawda na kredyt... Potem był Jaruzelski ze stanem wojennym i biedą totalną. Zresztą, co ja wam Obywatele będą wspominał. Sami wiecie jak było. Zarzynało się nocą świnię rolnikowi w chlewie i zostawiało mu się w zamian nic nie warte pieniądze. Tak było. Słabi psychicznie, i mający problem z przywiązaniem do Polski, uciekli z tego tonącego statku na ten cały Zachód, choć ich nikt tam nie chciał. Teraz to się nazywa "polscy emigranci" czy też "polska Polonia". Pies ich trącał. My zostaliśmy. I teraz gdy nie ma ruskich, to po 20 latach mamy premiera dupka, a prezydenta podejrzanego o niedorozwój umysłowy. I nie mamy opozycji. Prawdziwej opozycji. Może w końcu czas na konkretną siłę polityczną, a przede wszystkim na naszą Polskę. Z naszą tradycją, z potęgą naszej pracowitości i pomysłowości, bez pedziów żądających przywilejów, Polskę narodową i Polskę katolicką, a przy tym Polskę nowoczesną i nie zadłużaną przez premiera dupka właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Konkurs Chopinowski 20.10.10, 23:57 Autor: perla 20.10.10, 23:33 według mnie Austriak, choć ten Rosjanin z Sankt Petersburga też jest świetny. Polak w tym gronie to jakieś nieporozumienie jest. Blechaczem to on nie będzie. Choć z drugiej strony to bylem niedawno w Żelazowej Woli na koncercie Krzysztofa Jabłońskiego, który był laureatem w 1985 roku, a który był jednym z jurorów jak Blechacz 5 lat temu wygrał. Porozmawiałem trochę z nim i mi powiedział, że tak naprawdę te oceny to wynik różnych koterii, a nawet przekrętów są właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Konkurs Chopinowski 21.10.10, 09:58 To piekny cytat. Wlasciwie pierdla, gdyby mial gram honoru w swoim ciele, przestalby tu pisywac. No ale on to on i nikt inny wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Przeproś Chamie i Kretaczu!_______ale JUŻ!___ 15.10.10, 20:43 Autor: hasz0 13.10.10, 11:08 Odpowiedzna post merytoryczny z zastrzeżeniem z góry - abyś nie POpełniał recydywy POpluwasz Chamie? jakim prawem? Udowodniłeś że nie mam racji ?...w ten niekulturalny sposób........? Jakim prawem Grossolubny Chamie, szkalujący w sposób niezwykle zaangażowany Polaków krętactwami socjologa PRL-u, przyjaciela Adama Michnika, dpuszczasz sie publicznie łamania prawa agresją werbalną i atakiem personalnym i przemocą słowną..... czyli TYM SAMYM CO STOSUJE SZTAB Tego Premiera od 2005 roku z powodu urażonej ambicji/ jak Twoja tu/ niszcząc obyczaje, dezorganizujac PAŃSTWO POLSKIE wprowadzając CHAOS, ZAMĘT i POdziały sPOłeczne! Każdy szef firmy ktoryby dopuscił sie takich metod niszczących wydajność, organizacje i wizerunek...gdzie ludzie zamiast miec spokó, stabilizacje, poczucie bezpieczeństwa materialnego i psychicznego, czyli wolną od nerwów, strachu o poniżanie, lub odwrotnie zadawnionej i zapiekłej wsciekłosci - głowę, służacą do kreacji pomysłów, do uważnego i rzetelnego wykonywania OBOWIAZKÓW ... BYLBY W TRYBIE NATYCHMAISTOWYM USUNIETY i UKARANY..by nie dopuścić firmy a w naszym przypadku ______POLSKIEGO PAŃŚTWA - > DO PLAJTY!!!!!!__Ty prożydokomunistyczny Chamie Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Przeproś Chamie i Kretaczu!_______ale JUŻ!___ 16.10.10, 12:55 Wcale nie śmieszne. Nie wiem tylko czy powinni go zamknąć na "ozecie" czy w "pierdlu"... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Przeproś Chamie i Kretaczu!_______ale JUŻ!___ 16.10.10, 22:40 amamit napisała: > Wcale nie śmieszne. > Nie wiem tylko czy powinni go zamknąć na "ozecie" czy w "pierdlu"... To prawda że nieśmieszne. Ale to wątek nie tylko do śmiechu. Niestety, autor się za bardzo rozzuchwalił. Dzisiaj już nie wytrzymałem i mu wygarnąłem. A z powyższych dwóch możliwości postawił bym na OZ Sz.Psych. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Jak Tusk wykańcza ludzi 17.10.10, 10:23 ja gdy zobaczyłem co Tusk wyprawia to Autor: perla 15.10.10, 18:25 zwolniłem się z pracy, polikwidowałem konta i karty płatnicze, i płacę oraz operuję tylko gotówką. Napisałem do naczelnika US pismo, że w związku z tym, iż jestem bezrobotny nie pobierający zasiłku to czy w PIT-cie mam wpisywać same zera. Nie dostałem odpowiedzi to i już 2 lata PIT-u nie składam. Wymeldowałem się z mieszkania i nie zameldowałem się nigdzie. Nie ma mnie dla rządu Tuskowego. Dom nie jest na mnie, auto nie jest na mnie, nie ma jak mi wręczyć wezwania jakiegoś, ani wyegzekwować mandatu. W hotelach melduję się na inne dane. Gdyby mi się jeszcze tak udało zlikwidować PESEL to zupełnie przestał bym istnieć. Ja przeczekam to totalne ogłupienie społeczne na punkcie tego drobnego kłamcy tow. Tuska. A uncja złota bije rekordy na rynkach. I ja to wiedziałem dużo wcześniej gdy zobaczyłem, że Żydzi zaczynają skupować. Bo gdy rządzą w Europie Tuski, to trzeba iść w złoto, bo tacy jak on rozpirzą wszystko, a z ludzi zrobią posłusznych niewolników. Zawsze trzeba sobie coś zostawiać i działać przeciwnie do większości. Jedni żrą odpadki a inni latają, co ryzykowne jest, ale człowiek wie, że przynajmniej sobie polatał właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jak Tusk wykańcza ludzi 17.10.10, 13:31 Perła jest niezawodny, na dobrą sprawę wszystkie jego posty kwalifikują się do utrwalenia dla potomności. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Jak Tusk wykańcza ludzi 17.10.10, 13:34 Teraz bądźmy wyrozumiali, już wiemy jakie ciężkie ma on życie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul jak ja Ci gini dam komedię to ci hymen odrosnie wr 19.10.10, 14:11 az z miłoscia piczą. o Twoje IQ niech wróci sie POstaraj z piqiem i Hymenem. Nie ardze Ci sie wylogowywać...... Bo tylko dasz nowy pretekst... Autor: hasz0 19.10.10, 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: jak ja Ci gini dam komedię to ci hymen odrosn 21.10.10, 07:18 Nie szkoda miejsca dla tego osobnika ? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: jak ja Ci gini dam komedię to ci hymen odrosn 22.10.10, 00:42 ewa8a napisała: > Nie szkoda miejsca dla tego osobnika ? Czasem myślę że szkoda, ale może warto utrwalić niektóre jego "zlote myśli" ? Za jakis czas będzie można się usmiechnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: jak ja Ci gini dam komedię to ci hymen odrosn 22.10.10, 13:22 Autor: perla 22.10.10, 00:09 miriam_ja napisała: > Nie. W swiecie kultury europejskiej nie mówi się ty żydzie, ty murzynie, ty chi > nolu. Sa srodowiska, gdzie moze ta pani tak mowic może, na przykład u ks. Rydzy > ka, u skinów, kibiców piłkarskich - prosze bardzo jest demokracja - i pani z wy > razaniem: ty zydowo, ty czarnuchu, moze byc szefowa klubu kibica np legii warsz > awa, jest Szkola Wyzsza ks Rydzyka ale standarty swiatowe niedopuszczaja takich > zachowan. Szwaby, ruski, czarnuchy zydowy, "nie chodza" juz w miejscach edukac > yjnych, placówkach kulturalnych i tak dalej. )))))))) Miriam, przecież Ty jesteś m. in. nauczycielem akademickim. Co nie przeszkadzało nam się wzajemnie wyzywać nie raz od żydostwa i polactwa. Wyluzuj w tej sprawie, proszę Cię. Słodkich snów życzę właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul który chętny? w mordy walę bez pytań? piq? 31.10.10, 21:44 Autor: hasz0 29.10.10, 19:25 Ty?...za gnojarka oberwiesz z każdej strony PIACHĄ JAK BOCHEN...66-latek jeszcze żwawo wali po krzywych mordach z FAŁSZuśmieszkami typu "GNO-"... nie ścierpię na polskim ale ukradzionym za 5 zł .za 5000zł zescie sobie prawem kaduka spóleczki medialne pozakladali? gnojki? esbeki stawać w rządku i wychylać mordy do PrzOdu najpierw lewy POliczek Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Hegel ukąsił psa ogrodnika w ogon w pobliżu dupy 02.11.10, 19:49 Autor: hasz0 02.11.10, 19:18 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Forumowe perełki (c.d.) 09.11.10, 12:24 Autor: hasz0 09.11.10, 12:18 Dachs BOR-suk zobacz se swoj tyłek w lusterku czy wystaje Ci iqujek na 0,5 cm?* Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re:Pierdla o pamieci. 12.11.10, 10:51 ale jest jeszcze pamięć Autor: perla 12.11.10, 10:45 która przypomina, że PRL (szczególnie po zamordowaniu ks. Popiełuszki) to w wielu sprawach oaza wolności osobistej w porównaniu z dzisiejszymi czasami właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul ____________Oświadczenie_____________ 12.12.10, 19:13 Autor: hasz0 12.12.10, 15:39 Ja Tadeusz Lazar domagam się ścigania anonimwoych autorów gróźb karalnych uzywajacyh nicków i podszywek ....m.in. 3kota za gożenie mi śmiercią. Wiem, że groxby te spełniają się tylko wobec wyborców i dzialaczy PiS........ albo tyvh urzędników, ktorzy posiedli lepszą wiedzę o groźbach wobec PiS i bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Impresje miłosne spragnionego 28.12.10, 00:22 Autor: al-kochol-8 25.12.10, 05:57 lize ci cipke, jolu , pozwolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Tarcza antyrakietowa: 2 rakiety wybuchną w Słupsk 29.12.10, 00:01 Autor: kasterekastere 28.12.10, 23:34 ... i Stalowej Woli, inne na Ukrainie. Strefa śmierci 1 rakiety 500 km. Tak chce Steinbach i Jaruzelski. Opisał Tymiński. Jaruzelski zasłużył na kulę w łeb. Na co czekacie? Najwięcej zboczeńców wyprodukował Breżniew i Gierek - dachy azbestowe z eternitu, wodociągi, azbest w gumie, wykładzinach, tapczanach, odzież i tynki akrylowe itd. Wielki popęd, impotencja, kazirodztwo. HiV od azbestu lub od brodawek i pieprzów. Jaruzelski zabił Wyszyńskiego, z Glempem gwałcił go, uczył się na księdza? Trzeci papież jest Żydem. Jan Paweł I i oszust z USA okradli kościół na 2 mld. dol. Nie ochrzczony Wojtyła był agentem Hitlera. Korki świerkowe w uszach chronią przed śpiączką, zapaścią, śmiercią. Graby wokół łóżka na głowę - las. Sosna i brzoza leczą gangrenę. Zabili Gomułkę i Chruszczowa, rządzą wisielcy. Czyżby nowy nick hasz0a ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Impresje miłosne spragnionego 30.12.10, 09:45 Romantyk pod wpływem alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Pierdla, historyk 29.12.10, 17:24 oralny wlasnie. słusznie - psychologia Autor: perla 29.12.10, 17:15 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz takie rzeczy się udzielają. Dodać należy, że wtedy była mniejsza świadomość społeczna i ludzie byli bardziej podatni na mity, m. in. na mity o żydowskim złocie. I to udzielało się nie tylko Polakom ale i Żydom. Jak byłem w Chełmnie to człowiek zajmujący się tym byłym obozem opowiadał mi o jednym z uratowanych. Ten Pan już nie żyje ale przyjeżdżał do Chełmna z Israela często. Rodem był z Łodzi. Gdy Niemcy likwidowali obóz to postanowili rozstrzelać nocą reszki Żydów. Gdy wypadła jego kolejka na rozstrzelanie to dał esesmanowi w mordę, drugiemu wyrwał nóż i obciął mu ucho i zwiał w czeluści nocy. Ukrywał się opodal u Polaków. Ci Polacy ukrywali go za pieniądze. Ponieważ to był dobry biznes to ci Polacy powiedzieli mu o końcu wojny dopiero w okolicach sierpnia 45 roku, to znaczy, gdy mu się już skończyło złoto na opłacanie się za ukrywanie. I tu pytanie jest. Skąd więzień przywieziony z Łodzi do Chełmna, obrabowany ze wszystkiego, miał złoto? Odpowiedź oczywista jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Epokowe odkrycie Qwardiana 04.01.11, 19:28 qwardian napisał: (...) Naszą ojczyzną jest Watykan, a nasze granice nie kończą się na Atlantyku, katolicyzm jest wszędzie tam gdzie Słońce wschodzi... (...) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Epilog 06.01.11, 21:58 Autor: annaste1 06.01.11, 12:36 a ty widzisz jeszcze jakies czlowieczenstwo? jakies pozostalosci po nim? sa takie miejsca na swiecie gdzie ludzi w szeregu stawiaja i leca pila tarczowa na wysokosci glowy zeby szybciej bylo Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Ruskie też dawno to przewidzieli 20.01.11, 17:46 Autor: hasz0 20.01.11, 17:36 Odpowiedz cytując Odpowiedz-Po próbie z bronią termobaryczną na poligonie wiemy już, że z samolotu niewiele zostaje, wobec tego na miejscu zdarzenia musimy mieć „zapasowe” części, gdyż w przeciwnym razie będzie ono świadczyć o tym, że coś zaszło NIENATURALNIE. Takiego efektu zaś nie chcemy. Wydaje się jednak, że nie dysponujemy możliwościami uzyskania w szybkim czasie „koryta”, którym przemieszczałby się wrak wrogiego samolotu (prace wielu ludzi z łopatami lub prace spychaczy mogłyby zostać przez kogoś dostrzeżone). Sprawę „koryta” załatwiamy więc tak, że wysyłamy po „wypadku” na miejsce strażaków, którzy polewają wszystko pianą i wodą, tworząc błoto do kolan. Mało kto zresztą będzie miał głowę do szukania „koryta”, skoro tylu znamienitych ludzi na pokładzie samolotu ulegnie śmierci. Mamy więc plan i zaczynamy go 10 Kwietnia realizować. Mamy spełnione wszystkie warunki – z zaaranżowanymi, przygotowanymi częściami tupolewa na miejscu włącznie, zrzuconymi przez Iła-76. Na wszelki wypadek z pomocą naszych ludzi od „remontów” zapewniamy w ostatniej fazie lotu wrogiego tupolewa, awarię jego urządzeń sterujących. Wiemy, gdzie mniej więcej ma spaść wrogi samolot, bośmy sobie to wszystko dokładnie wcześniej przećwiczyli, czekamy z oddziałem w okolicy, by po awaryjnym lądowaniu dopaść załogę i pasażerów... tymczasem samolot wymyka się nam z pułapki i nie spada tam, gdzie chcieliśmy, czyli w zaaranżowane miejsce. Piloci, spostrzegłszy pułapkę, wyłączają silniki i lecą lotem szybowcowym w innym kierunku, by dokonać lądowania awaryjnego. Co wtedy robimy? Zachowujemy zimną krew, oczywiście, bo i ten wariant (wprawdzie najmniej prawdopodobny, ale zawsze) przewidzieliśmy. Odpalamy pospiesznie ładunki na miejscu zdarzenia, ich wybuch ma imitować katastrofę, ściągamy na to miejsce ludzi mediów i służby „ratownicze”, a część oddziałów wysyłamy w pościgu za wrogim samolotem, który ma szansę przelecieć bezwładnie zaledwie kilkaset metrów. Piloci będą się starali sprowadzić maszynę możliwie najbezpieczniej, ale nie mają żadnej gwarancji, że wylądują bez kolizji. To miejsce, gdzie posadzą samolot należy objąć ścisłą tajemnicą, pasażerów zaś i załogę, obezwładnić i rzecz jasna, niezwłocznie zlikwidować, by nie zdążyli zaalarmować swoich o tym, co się stało. By uwiarygodnić miejsce zdarzenia potrzebujemy specjalisty, który zaraz zajmie się rekonstrukcją przebiegu lotu, odtworzy prawdopodobną trajektorię, rozrysuje przebieg lotu i błędy popełnione przez załogę. Najlepiej żeby to był amator-inżynier, co sobie na własną rękę, ze zwyczajnej ludzkiej ciekawości, jak to w Rosji, zaczął rekonstruować to, co się działo. Oczywiście może on zdjęcia zacząć robić po pełnej aranżacji miejsca zdarzenia, czyli parę dni po katastrofie. Przypadek później sprawi, że analizy tego poczciwego fotoamatora posłużą jako materiał dokumentacyjno-badawczy dla wielu mediów i ekspertów. Resztą zajmą się nasi „świadkowie”, „komentatorzy” i zaprzyjaźnione media, którym damy do zrelacjonowania tylko to, co sami uznamy za materiał wiarygodny i warty rozpowszechniania. Ma to wszystko wyglądać tak, by nikt już ani przez sekundę nie szukał innego miejsca katastrofy i nawet nie pomyślał o nim. Należy więc zająć się także spreparowaniem zdjęć satelitarnych ogólnie dostępnych w Internecie i miejsce awaryjnego lądowania tupolewa całkowicie zakryć jakimiś spreparowanymi fragmentami (picasaweb.google.com/Amlmtr/MWzNeJ#5460505351912437762). itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul @Krzysztof Leski.Jestem tu pierwszy raz.Mam 67 lat 22.01.11, 23:32 @Krzysztof Leski Jestem tu pierwszy raz.Mam 67 lat. Oglądałem w TVPInfo całość. Wszedłem tu tylko dlatego, że Pani Tete zacytowała Pana na Aquanecie Gazety Michników jako autorytet Bo nie oglądała transmisji. Odpowiedź Ministra Klicha na zarzuty o niedopełnieniu oczywistych obowiązków Ministra i kumanie sie z Ruskimi w oszukiwaniu Polaków była w stylu: - "a pan w USA Murzynów bił"....CZYLI NIE NA TEMAT! Pani poseł Wróbel zwróciła uwagę komuś z SLD postawionemu na zbyt wysokim dla niego stołku, uwagę regulaminową własnie w tej sprawie: że na NAWET NAJOSTRZZEJSZY ZARZUT MERYTORYCZNY nie odpowiada sie na tym stanowisku oszczerstwem AD PERSONAM ...- "Pan Panie Macierewicz jest tchórzem uciekinierem spod Smoleńska"! Czy chce Pan takich ministrów w takim rządzie z takimi "dokonaniami" ...mam je kolejno wymienić? Proszę o przemyślenie i odpowiedź nacechowaną szacunkiem do mego indywidualnego, unikalnego życiorysu. Nieskażonego podlizywaniem się krętaczom i kłamcom, którzy bezwstydnie kumplują się ze starymi spec.sł.PRL-u. Tadeusz Lazar HASZ0 18.01.2011 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: @Krzysztof Leski.Jestem tu pierwszy raz.Mam 6 22.01.11, 23:36 Ja cie krece! On, ten haszysta, wynosi sekrety faq na szerokie wody! Czy jest na to paragraf? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: @Krzysztof Leski.Jestem tu pierwszy raz.Mam 6 23.01.11, 00:09 polazrski napisał: > Ja cie krece! On, ten haszysta, wynosi sekrety faq na szerokie wody! Czy jest n > a to paragraf? Uważaj co piszesz, bo sie poskarży na ciebie też. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: @Krzysztof Leski.Jestem tu pierwszy raz.Mam 6 23.01.11, 00:15 Moze bede slawny. Tete byla raczej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: @Krzysztof Leski.Jestem tu pierwszy raz.Mam 6 23.01.11, 00:28 polazrski napisał: > Moze bede slawny. Tete byla raczej zadowolona. To miła i delikatna osoba, nie moglbym jej atakować nawet gdyby była zwolenniczką PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: @Krzysztof Leski.Jestem tu pierwszy raz.Mam 6 23.01.11, 00:33 Tyś prawdziwy dzentelman. Będą o tobie spiewac piosnki. Odpowiedz Link Zgłoś
polazrski Re: Hasz0 o zydowskich wplywach w 09.02.11, 08:54 Polsce. Re: do @danus33____________nie spam Autor: hasz0 09.02.11, 08:50 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
jott-ka Re: Hasz0 o zydowskich wplywach w 09.02.11, 09:05 polazrski napisał: > Polsce. > > Re: do @danus33____________nie spam > Autor: hasz0 09.02.11, 08:50 > Dodaj do ulubionych Skasujcie > Odpowiedz cytując Odpowiedz Prosze Cię nie odpisuj mi nie na temat. ---------------------------------------------- ...więc nie odpiszę ci wcale...też z innego powodu...i innych pieprzot Odpowiedz Link Zgłoś