wikul 27.05.10, 15:50 Ponieważ stary wątek jest już zarchiwizowany, postanowiłem go wznowić w tej formie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Forumowe perełki (c.d.) 27.05.10, 15:55 polski_francuz 27.05.09, 22:45 Odpowiedz to jaki jest twoj taux de cholesterol, he? Ja ryzyka nie podejmuje, na tydzien przed badaniami alkoholu nie pije. I jakos mi nienajgorzej wypada Nie zwracja uwagi na trolla. To absztyf, ktoremu zrobili lapanke, sprawdzono krew, stwierdzono AIDSa i wypalona rozpalonym zelazem znak na dupie. No i teraz dywaguje nie na temat. Bo bedzie sie musial kochac w pozycji misjonarskiej i nie wie jak. PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Forumowe perełki (c.d.) 27.05.10, 15:56 Mind game Autor: polski_francuz☺ 14.05.09, 19:03 Obawiam sie, ze pacan Odrowaz ma racje. Glupcy jak Beck, Rydz-Smigly-smierdzacy-tchorz, dennie glupi mordercy Polakow: organizatorzy powstania w Warszawie czy Wilnie, realizowali program genotypu polskiego: z honorem lec na polu chwaly. Symbolem tego jest atak konnicy na czolgi. Te przegrana zaprogramowana trzeba teraz z glow Polakow, a w szczegolnosci, polskich elit wykorzenic. Zydzi moga nam tu byc przykladem: podczas 2WS szli na rzez jak baranki, a teraz zamienili sie w bezlitosnych realizatorow swoich interesow w silowy sposob. Wyzywaja prawie caly swiat, ostatnio olali ONZ, i nic im sie nie przytrafia. Polityka to jest mind game. I trzeba chciec i umiec wygrac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Forumowe perełki (c.d.) 27.05.10, 15:58 Autor: perla 31.03.09, 22:24 bo król Kazimierz dla dupy Esterki dał przywileje Żydom o jakich oni nie śnili nawet. Dopiero po kilkaset latach, Adolf przerwał to. U nas w lubelskim takie miasteczko o nazwie Kazimierz Dolny jest. Samo miasteczko urokliwe jest, pełne zabytków, natchnieniem malarzy jest, i miejscem posiadłości ważnych ludzi w Polsce. To właśnie w Kazimierzu król wykuty loszek miał, którym udawał się na dmuchanie Esterki. A gdy już zadowolony był, to owa Esterka dyktowała mu nowe przywileje dla żydostwa. Dziś, jest tam hotel w którym oprócz zwykłych pokoi, są apartamenty króla i Esterki. Kosztuje drogo, 1400 zł za dobę, ale zdecydowanie polecam wybór apartamentu Esterki właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Forumowe perełki (c.d.) 27.05.10, 15:59 ja jestem wykliwany z zasady Autor: perla 02.03.09, 22:57 belgia, off_nocnik, dane33, obszczyl, pozerski, czy ten fagas marudny. Oni tym pysznią się. Chwalą. Osobiście nie klikam bo wolność wypowiedzi ostro zakorzeniona u mnie jest. Oni piszą posty w stylu "Kosz!" co świadczy o pewnym rozstroju nerwowym. Tak naprawdę to do żydostwa mam stosunek obojętny, a prywatnie trzymam kciuki za państwo Israel, jako to, które jako jedyne przeciwstawia się arabskim bandytom. Jako młody chłopiec przeżyłem zamach terrorystyczny na lotnisku Fiumicino i wiem z kim oni okoliczność mają. Ale na forum w przeciwnym obozie jestem, gdyż oni tak naprawdę żadnego żydostwa nie reprezentują. Paru gojów nabiera się, że skoro dane33 w Israelu mieszka, a obszczyl wizytuje jej balkonik to oni niby coś reprezentują. Otóż nie. Ja ci przykład dam. Ostatnio osiadłem w puszczy gdzie domek mam, i kilka hektarów lasu swego, tudzież jezioro. Mam radio, internet ale tv z zasady nie. Otóż postanowiłem psa mieć. No i pojechałem na targ aby psa kupić. Nie kupiłem psa bo pewien prosiaczek ujął mnie. Kupiłem go i teraz świnkę mam. Nie wiedziałem, że świnie takie mądre są. Łazi za mną non stop. Owszem, trochę ryje w ziemi ale w pewnych kwestiach kulturalniejsza jest od takiego obszczyla co tu nam wypisuje coś takiego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=91797791&a=91804293 Świnka wyczuwa, że gdzieś pojechać chcę i waruje wtedy przy aucie. No i muszę zabrać ją. Uwielbia jedno - drapanie. Biorę kijek i drapię ją. Najpierw zastyga, a potem kładzie się na bok i chrząka z rozkoszy. Trzeba jej gotować codziennie ale to pikuś jest. Ona u mnie dożywocie ma. A teraz zobacz. Israelska Żydówka, dane33, rozpisuje się na forum tym, jak to zżera tłuste świńskie golonki, że tłuszcz aż po brodzie spływa jej. A przecież żydostwo przetrwało przez setki lat bo nie jedli świń, mieli zasady, tradycję, religię. A dziś co oni mają? Co stanowi o ich żydostwie? Nic. Nie mają już żadnych zasad, żadnej tradycji, żadnej religii. Nie dają rządzić premierowi bo albo zastrzelą go, albo zakrzyczą. Pedałom śluby dają i jak to się ma do ich wielowiekowej tradycji??? Co właściwie z nich pozostało? Gdzie przekaz ich przodków jest? W objadającej się świniną dane33 i obskurnym goju obszczylu? Żli, sprzedajni i fałszywi tamtą ziemię zamieszkują właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Forumowe perełki (c.d.) 27.05.10, 16:15 absztyfikant napisał: > Perla tak naprawdę? nie wierze... a Dane33 przy okazji pozdrawiam chociaż... nie mam możliwości sprawdzić... ale poki co to i nawet nie chce nie moja broszka Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Forumowe perełki (c.d.) 27.05.10, 16:08 Autor: landknecht 27.05.10, 09:58 Podział jest inny: na Sarmatów i kosmopolitów, na zwolenników utrzymania państwa polskiego i na zwolenników jego faktycznej likwidacji. Na Jasną Polskę i Ciemnogród. -------------------------------------------------------------------- Nie bardzo rozumiem kogo do jakiej Polski landknecht zaliczy, ale nieśmiało pytam, czy landknechci znajdą sie w Jasnej Polsce czy odwrotnie ? Bo wtedy ja bym chciał być w tej drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Forumowe perełki (c.d.) 27.05.10, 16:25 wikul napisał: > Autor: landknecht 27.05.10, 09:58 > > Podział jest inny: na Sarmatów i kosmopolitów, na zwolenników > utrzymania państwa polskiego i na zwolenników jego faktycznej > likwidacji. Na Jasną Polskę i Ciemnogród. > > ------------------------------------------------------------------- - > > Nie bardzo rozumiem kogo do jakiej Polski landknecht zaliczy, > ale nieśmiało pytam, czy landknechci znajdą sie w Jasnej Polsce > czy odwrotnie ? Bo wtedy ja bym chciał być w tej drugiej. jest taka stara jak swiat opowiesc na taka sytuacje. otoz: wedruja we dwoch,ale zarla dla owieczek jakby juz za malo bylo,wiec jeden z nich-jako starszy-proponuje mlodszemu,zeby na rozstaju drog wybral kierunek w ktorym pojdzie ze swoja trzodka.i ten wybral i poszedl.a ten drugi juz nie mial wyboru i poszedl w strone przeciwna. dodacie cos od siebie do tej opowiastki? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Forumowe perełki (c.d.) 27.05.10, 16:29 Ich forum jest sterylne Autor: polski_francuz☺ 22.05.09, 15:01 bo wszyscy sa za. No i nie ma dyskusji. Natomiast pozalowania godny jest ich brak umiejetnosci dyskusji. Dana33, off-nickowa, maroder, absztyfikant zaczynaja dyskusje od wyzwisk. U siebie na Erecu czy miedzy soba na forach publicznych zachowuja sie kulturalnie i az przyjemnie ich posty czytac. I forma i tresc sa ciekawe. Z innymi dyskusji nie ma. Zamiast jej sa wyzwiska: rochellina, bambusik, rozdetek... I to ich zachowanie mi dosc przypomina zachowanie Niemcow z niedawnej historii. Z podrasami duskusji nie bylo a jedynie rozkazy jesli nie gorzej. Ze swoimi kultura i koniaczek przy kominku. Wyglada to na zwyczajny rasizm. I traktowanie jako podrasy na polskim forum od niewyksztalconych osob jest wpierw smieszne, potem niecodzienne a w koncu zaczyna wkurzac. PF Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Forumowe perełki (c.d.) 27.05.10, 16:38 absztyfikant napisał: > Ich forum jest sterylne wreszcie > > Autor: polski_francuz☺ 22.05.09, 15:01 > >pozalowania godny jest ich brak umiejetnosci dyskusji. Dana33, > off-nickowa, maroder, absztyfikant zaczynaja dyskusje od wyzwisk .> to pogrubienie w tym miejscu oznacza,ze P-F jest w bledzie i mowi nieprawde,gdyz te wymienione osoby co najwyzej uzywaly tej samej broni,ktora machal przeciwnik.chyba to sportowa walka? ktos ma watpliwosci? w Polsce chyba wszyscy znaja(kosciol o to zadbal),ze kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Wyrazy sympatii dla Absztyfikanta 27.05.10, 19:20 Od Frau. Wczoraj wkleiłam, ale ktoś wyklikał cały wątek (czemu ????). Zdążyłam przeczytać, że go to rozbawiło. Re:WON Autor: wolna444 31.01.10, 01:37 absztyfikant napisał: > To dziala w dwie strony Od wieeeeeeeeeelu lat Skop sie w twoje nedzne jaja, ktorych nie masz. A ze nie masz , to dlatego kazda nawet ku...rwa sra na ciebie, bo nie stac cie na nia. Wyzyj sie wiec na worku. Osrana gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re:ee tam, 12.08.10, 21:57 gini napisała: > nallepsze co napisalam wycieli, chamy ...napisała prawdziwa dama. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Wyrazy sympatii dla Ewy 27.05.10, 19:57 Nie przesadzajmy z pieprzem w poczatkowej fazie gotowania zupy, bo nas zabanowac moga Odpowiedz Link Zgłoś
corkazacheusza Re: Wyrazy sympatii dla Absztyfikanta 31.05.10, 07:27 ewa8a napisała: "To dziala w dwie strony Od wieeeeeeeeeelu lat" mowi sie cytat czy cytata? bo ? na tk.fm slyszlam,ze...poprawnie powinno byc cytata Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Wszystkie Absztyfikanta kochają 27.05.10, 19:29 Re: deportacja z Izraela Autor: vicky17 30.01.10, 16:39 absztyfikant napisał: > Ty tez spie...j. > a ty wymyj zeby,gacie i kapcie bo smierdzisz wycirusie. widze,ze pol roku trzymali cie w zakladzie zamknietym,ale niewiele pomoglo to na twoj obled,manie przesladowcza i chamstwo netowe. jestes juz naprawde zalosna,chamska kreatura, ktorej procz smietnika jezykowego nic z zyciu nie pozostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Archiwum 27.05.10, 19:52 Archiwum mam przepastne, a jak bym zadzwonil do mojego centralnego archiwum w swietym miescie po polsku zwanym Jerozolima, to juz w ogole ho ho ho Od razu wszystkiego nie dam. Teraz wasza kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul To był zamach !!! 30.05.10, 22:38 Autor: gini 30.05.10, 22:28 niezalezna.pl/article/show/id/34367 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: To był zamach !!! 30.05.10, 22:43 wikul napisał: > Autor: gini 30.05.10, 22:28 > > niezalezna.pl/article/show/id/34367 Nie podoba sie?pogadaj z autorami, wyjasnij, ze oni sie myla,latwo ci bedzie jestes ekspert, wyuczony w dziedzinie, znasz sie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gini wikul manipulant 30.05.10, 22:49 nie dalam takiego tytulu, w linku tez go nie ma, wiec jak klamczuchu? Takie brudne metody stosuje twoja po? Marek Strassenburg Kleciak specjalista ds. systemów trójwymiarowej nawigacji Hans Dodel ekspert od systemów nawigacji i wojny elektronicznej, autor książki „Satellitennavigation” Z nimi sobie podyskutuj, jak ci sie nie podoba, tylko doksztalc sie najpierw jak zdazysz staruszku. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: wikul manipulant 30.05.10, 22:54 EKSPERCI OD NAWIGACJI SATELITARNEJ: TO BYŁ ZAMACH Marek Strassenburg Kleciak i Hans Dodel dla Niezależna.pl , 20-05- 2010 11:34 POWRÓT fot. Hiuppo/wikimedia commons Informacja, że Tu-154 podchodził do lądowania prawie do końca na autopilocie, w 100 proc. potwierdza tezę, że załogę wprowadzono w błąd przy użyciu tzw. meaconingu - twierdzą Marek Strassenburg Kleciak, specjalista ds. systemów trójwymiarowej nawigacji, i Hans Dodel, ekspert od systemów nawigacji i wojny elektronicznej, autor książki „Satellitennavigation”. Z raportu rosyjskiego Międzypaństwowego Komitetu Lotniczego wynika (zauważyła to telewizja TVN24), że samolot prezydencki podchodził do lądowania na autopilocie, który sterował zarówno wysokością, ciągiem, jak i kursem rządowej maszyny. Wyłączenie autopilota nastąpiło 5,4 sekundy przed uderzeniem w pierwszą przeszkodę. To bardzo ważna informacja. Autopilot jest urządzeniem do automatycznego sterowania samolotem, pobierającym do tego celu dane z GPS i innych wskazań przyrządów pokładowych. Dodajmy, że wyłącza się go jednym ruchem ręki, a więc w ciągu sekundy można – jeśli jest taka potrzeba – przejść na sterowanie „ręczne”. Ostatni etap przed lądowaniem na autopilocie to przelot przez kolejne, blisko obok siebie leżące tzw. waypoints: 10 km przed pasem / wysokość 500 m, 8 km / 400 m, 6 km / 300 m, 4 km / 200 m, 2 km / 100 m - ten ostatni punkt to tzw punkt decyzji i wysokość decyzyjna: jesli pilot nie widzi tutaj pasu startowego, to MUSI zrezygnować z lądowania i polecieć na inne lotnisko. Tymczasem załoga polskiego samolotu (w tak trudnych warunkach pogodowych) wyłączyła pilota dopiero 5 sekund przed katastrofą, mimo że - jak już zaznaczyliśmy - można to zrobić w sekundę. Dziennik "Fakt", powołując się na rosyjskiego prokuratora, który słyszał rozmowy w kokpicie, napisał kilka dni temu, że parę sekund przed tragedią piloci - dotąd spokojni - zaczęli wołać: "Daj drugi... W drugą!" Musiał być to po prostu pierwszy moment, w którym załoga zorientowała się, że jest w złym miejscu i na złej wysokości - prawdopodobnie minęli wtedy znajdującą się tam antenę NDB. Dlaczego piloci schodzili spokojnie do lądowania na autopilocie i dopiero kilka metrów nad ziemią zorientowali się, że samolot jest tak nisko? Wytłumaczenie jest tylko jedno: autopilot opierał się na błędnych danych satelitarnych. To, że 10 kwietnia pod Smoleńskiem odbiór GPS w Tu-154 był zakłócony – co doprowadziło do błędu pozycji samolotu w pozycji horyzontalnej – jest oczywiste. Najprostszą metodą takiej agresji jest meaconing, polegający na nagraniu sygnału satelity i ponownym nadaniu go (z niewielkim przesunięciem w czasie i z większą mocą) na tej samej częstotliwości w celu zmylenia załogi samolotu. W przypadku Tu-154, podchodzącego właśnie do lądowania, wystarczyłoby niewielkie przekłamanie sygnału, by doprowadzić do tragedii. Meaconing można "ustawić" z precyzją do 0,3 metra, a do zaburzenia prawidłowego działania może dojść ze źródła oddalonego nawet kilkadziesiąt kilometrów od samolotu. W podobny sposób można też zmylić wysokościomierz radiowy. Gdyby dodać do tego przekazanie nieprawdziwej wartości ciśnienia barometrycznego (Rosjanie nie poinformowali dotąd, jakie ciśnienie podali dowódcy Tupolewa), załoga samolotu była - nawet przy dużo lepszej widoczności niż ta, która panowała w Smoleńsku - bez szans. Charakterystyczne ukształtowanie terenu przed lotniskiem Smoleńsk-Siewiernyj – rozległa niecka – stanowiło dodatkową gwarancję powodzenia ataku. Wskazania wysokości przez GPS nie były prawidłowe, ale mimo wszystko wystarczające, by uruchomić EGPWS (system ostrzegający pilotów o odległości samolotu od gruntu). Jego sygnał ostrzegawczy włącza się, gdy samolot schodzi poniżej 666 metrów nad ziemią. Piloci słusznie zignorowali ostrzeżenie EGPWS (jako że jego zadaniem jest ostrzegać przed zbliżającą się ziemią i robi on to za każdym razem, kiedy się laduje) i lecieli dalej, oczekując, że za jakiś czas zobaczą pas startowy. Problem w tym, że EGWPS także opiera się na pomiarach położenia uzyskanego z odbiornika GPS i wysokości z wysokościomierza radiowego: Tu-154 wkrótce znalazł się więc 5 metrów nad ziemią. Piloci nie zdążyli nawet poszukać wzrokiem pasa startowego... Jeszcze raz powtórzmy: skoro samolot leciał na włączonym autopilocie, to piloci wierzyli, że są znacznie wyżej i w innej pozycji. Dla laików wątpiących w techniki rodem z Jamesa Bonda: od czasu lotniczych zamachów terrorystycznych w Nowym Jorku na World Trade Center w prawie wszystkich krajach świata używa się meaconingu do ochrony obiektów specjalnego znaczenia, takich jak np. elektrownie atomowe. Atak na przyrządy nawigacyjne można stwierdzić po analizie czarnych skrzynek. Niestety, rejestratory lotu to nośniki magnetyczne i usunięcie śladów meaconingu – zwłaszcza dla służb znających od podszewkę budowę Tu-154 i jego przyrządów - nie jest trudnym zadaniem. Wystarczy, żeby nikt im w tym nie przeszkadzał. Marek Strassenburg Kleciak specjalista ds. systemów trójwymiarowej nawigacji Hans Dodel ekspert od systemów nawigacji i wojny elektronicznej, autor książki „Satellitennavigation” Dokładna analiza opinii polskiego i niemieckiego eksperta na podstawie najnowszych danych już w następnym numerze "Gazety Polskiej" ------------------------------------------------------ Z dzisiejszego wydania portalu gazeta.pl. Fragmenty artykułu pt. „Piloci wściekli na rosyjski raport”: [...] - Z raportu MAK wynika, że wojskowy pilot leciał na łeb na szyję, wbrew wszelkim zasadom bezpieczeństwa, narażając życie pasażerów i swoje - podkreśla oburzony pilot z 36. Specjalnego Pułku Lotnictwa Transportowego. - A naszej jednostce przypnie się łatkę wariatów. Arek [kpt. Arkadiusz Protasiuk, dowódca załogi Tu-154] był najspokojniejszym człowiekiem na świecie, wyważonym. Nigdy nie zrobił niczego przeciwko procedurom. - Mieli prawo podjąć próbę podejścia do lądowania - dodaje jeden z oficerów 36. Pułku. - Zejść na wysokość decyzyjną, a wtedy, kiedy pilot przekonuje się, że nie wyląduje, odchodzi znów do góry. Byli poniżej tej wysokości, ale rosyjski raport wciąż nie odpowiada na pytanie: dlaczego. [...] staruszku nie ze mna te numery.ja nie dalamntakiego tytulu, gazeta tez, ty dales manipulancie. teraz sobie pocytaj i obal chipotze. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Zagadkowe zachowanie POlszewii,czy wszystko jasne? 30.05.10, 22:55 Autor: palnick 30.05.10, 22:51 Mnie to ich zachowanie nie dziwi. Rząd POlszewicki nie był zaskoczony katastrofą. Komorowski nie czekał na formalne potwierdzenie zgonu LK, bo on WIEDZIAŁ, że nie żyje (choć wtedy jeszcze mówiło się o trzech osobach przewiezionych do szpitala). Jeżlei nie był zaskoczony, to nie dziwi oddanie śledztwa Putinowi. Tusk stał przecież tylko na czatach, lepiej żeby śledztwo prowadził główany sprawca. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Zagadkowe zachowanie POlszewii,czy wszystko j 30.05.10, 23:07 Palnickowi na pewno spodobałby się ten dowcip: Putin zwolal Wielką Dumę Narodową i powiada: -Tak dalej, k***a, nie moze byc! Musimy zrobic porządek z tymi strefami czasowymi! -Dzwonię rano do Pekinu zlozyc zyczenia urodzinowe, a on mi mowi ze to bylo wczoraj. - Dzwonię zaraz potem do Warszawy z kondolencjami, a tam mi mowią, ze jeszcze nie wylecieli.... Gini będzie się za brzuch trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Dzien dobry Pani Asienko 31.05.10, 00:14 Autor: ostatni-wierzchowiec_blizniaka 31.05.10, 00:07 Asieńka. Pisze do Pani - po wczorajszej / dzisiejszej nocnej konwersacji -, bo wydaje mi sie, ze potrzebuje Pani wsparcia w - jak zrozumialem podejmowaniu/podjeciu nielatwych decyzji. Jesli dobrze pojalem istote problemu, to ma Pani problem ze swoim partnerem sakramentalnym. Czy to az tak powazny kryzys, ze zagraza - na dluzsza mete - stalosci zwiazku? Odczuwa Pani swoj zwiazek jako ciezar, ktory trzeba znosic, czy tez potrafi sie Pani jeszcze obecnoscia Pani partnera nacieszyc? To wazna sprawa, bo wtedy moglaby Pani sama sobie postawic pytanie: czy jeszcze zyjecie razem, czy juz tylko obok siebie? Wydaje mi sie, ze trzeba i warto rtowac zwiazek, tym bardziej, jezeli jest to zwiazek sakramentalny. Ale nie za wszelka cene i nie na sile. Niech Pani sprobuje porozmawiac z ppartnerem (moze tez w obecnosci osoby trzeciej - zaufanej). I niech Pani postawi sprawe jasno i zapyta, czy naprawde chce, zebyscie byli razem. A potem niech Pani sobie raz jeszcze wszystko przemysli, i odpowie sobie, czy chce Pani dalej zyc u boku tego wlasnie mezczyzny. Jesli nie, to mozna zaczac zyc w seperacji, a potem starac sie o uniewaznienie malzenstwa. Tylko, prosze, niech Pani stara sie wszytsko robic na spokojnie. We mnie ma Pani zawsze przyjaciela i sojusznika, Asienko. Naprawde: nie potrafie inaczej o Pani myslec, jak tylko bardzo, ale to bardzo cieplo. Za kazdym razem ciesze sie, kiedy spotykam Pania na forum. I dlatego tez zycze Pani z calego (i szczerego) serca, zeby wszystko sie wyjasnilo, i zeby mogla sie Pani znow cieszyc soba oraz osba, kotra jest u Pani boku, najblizsza. > Bardzo serdecznie Pania pozdrawiam i usciskam > Jozef .................................. Panie Józefie, mam dziwne kłopoty ze swoim kontem pocztowym, usiłuję od trzech dni na Pana serdeczne zatroskanie odpowiedzieć. Wybaczy Pan, jawnie odpisuję nie mogąc dłużej w strasznej niepewności pozostawać. Pańskie czułe zainteresowanie moimi problemami z Sakramentalnym Partnerem unaoczniło mi, że On był jednak wielką pomyłką. Za Pańską radą gruntownie rozważyłam wszelkie za i przeciw i z pewną nieśmiałością stwierdzam, że gdyby On chociaż w połowie posiadał Pańską wrażliwość, Umiłowanie Wiary płynącej z Nauk Najwyższego, pewnie nie doznawałabym tej gehenny, wynikającej z udzielenia zaufania człowiekowi niegodnemu mojej Miłości . Może nie czas jeszcze wyjawiać Panu uczuć ogromnej Radości jakie wzbudziło we mnie Pańskie przepięknie sformułowane zatroskanie o moje szczęście. Wnosząc z wyznań dotyczących Pańskiego stanu cywilnego, pozostaję w ogromnym zdumieniu, iż do tej pory żadnej Pana Godnej Kobiety jeszcze nie spotkałeś. Panie Józefie, gdybym chociaż po części była godną Pańskiego zainteresowania, które ośmielam się twierdzić, okazałeś wiadomej nocy mojej skromnej osobie, gotowa jestem z Bożą Pomocą rozważyć sens dalszego bytu mojego Związku. Wiem, Panu nawet w głowie nie postało, Byś mnie kiedyś zechciał widzieć u Swojego boku nie tylko jako rozmówczynię Forum Kraj, pozostaję mimo wszystko w nadziei, że, nad losami Takich Ludzi jak Pan i ja, Najświętsza Panienka chyba roztacza Swoją Nieskończoną Łaskawość. Przepraszam Pana za zbyt długi wywód może, zechce Pan wybaczyć. Natłok myśli ostanich dwóch nocy bez możliwości rozmowy z Panem musiałam jakoś uzewntęrznić. Pozostaję w nadziei na szybką odpowiedź na moją pocztę. Pańska na zawsze. ............. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To wlasnie falszywka maila, czy tez postu.. 31.05.10, 00:44 ...wyprodukowana przez Hieniaka Loga a przypisywana przez niego Silowi. Miala skompromitowac Sila i Asie, wedle mniemania hieniaka, zakletych jego i ze wszech miar osobistych wrogow. Ciekawi mnie, czy Ewa sie do tego tekstu autorstwa sympatycznego pana Hienia odniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: To wlasnie falszywka maila, czy tez postu.. 31.05.10, 01:00 marouder.eu napisał: > ...wyprodukowana przez Hieniaka Loga a przypisywana przez niego Silowi. > Miala skompromitowac Sila i Asie, wedle mniemania hieniaka, zakletych jego i ze > wszech miar osobistych wrogow. > > Ciekawi mnie, czy Ewa sie do tego tekstu autorstwa sympatycznego pana Hienia > odniesie? Ja to wkleiłem bo spodobała mi sie formuła tego, nazwijmy to, pobożnego forumowego erotyku. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Dzien dobry Pani Asienko 31.05.10, 08:04 Jestem w pieknym wiosennym nastroju, Pani Asienko Autor: silesius.monachijski001 15.04.07, 23:09 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany Otoz moj serdeczny i dobry znajomy zakomunikowal mi wlasnie, ze wczoraj poprosil o reke swoja wybranke serca, i ona zgodzila sie zostac jego zona; prawda: dla forumowej lewizny to niezrozumiale: lepiej zyc "na kryke", bez zobowiazan i odpowiedzialnosci, tak sobie, zeby miec "fun i spass", ale bron Boze, zadnych konsekwencji. A mnie to strasznie ucieszylo: znow dwoje dojrzalych i madrych ludzi (znam ja i jego, wiec wiem co mowie), ktorzy nie boja sie zaryzykowac dla siebie i podjac odpowiedzialnosci; to naprawde wielka rzecz; . A bedac w takim nastroju, niesposob Pani nie wspierac, majac na uwadze, z jakim talatajstwem przychodzi Pani sie zmierzyc Pozdr. Sil forum.gazeta.pl/forum/w,28,60735756,60806779,Jestem_w_pieknym_wiosennym_nastroju_Pani_Asienko.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A teraz ta mierzwe z pod Hienia ogona kolportuje.. 31.05.10, 11:30 ..jego przyjaciel, mielony Kotlet Pozarski Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: A kapusia mende maruderka to 31.05.10, 11:32 strasznie irytuje.)) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Jesteśmy to winni umarłym 31.05.10, 00:27 Autor: palnick 31.05.10, 00:00 W ciągu najbliższych dwóch miesięcy mamy obowiązek uporządkować nasz dom. Polskę. Nie wolno nam również nie ustalić prawdy w sprawie katastrofy. Requiem? Ten tytuł jest fałszywy: Umarli krzyczą do nas: "My nie zaśniemy spokojnie, gdy walka jest nie skończona, my nie możemy zasnąć, nas nie chce przyjąć Acheron, bo walka jest nie skończona, bo wpół drogi jesteście dopiero. Nocą, która nam sprzyja, gdy księżyc mózg wam omami, wypływamy spod ziemi jak ryby i jak ryby suniemy za wami po piętach, do domostw, w sumienia, w sam ból, w sam środek, w sam korzeń; i szumi wysoko śmierć, jak bór, jak wiatr i jak morze. My kołdry wam z brzuchów zrzucimy i wyrzucimy na chodnik, my w oczy wam, bracia, spluniemy, gdy nie będziecie nas godni; my mór na dzieci spuścimy i trwogę jak deszcz po świecie, jeżeli się załamiecie, jeżeli nas zawiedziecie. Europejczycy, słuchajcie, słuchajcie głosu Warszawy: dziś nie ma miejsca dla chwiejnych i nie ma życia dla słabych. Walka o pokój jest twarda Laur dla tych, co się uparli. Spójrzcie! aż ziemia się wzdyma, tak krzyczą spod ziemi umarli. [...] Gałczyński Konstanty Ildefons Swoją drogą niezwykle aktualny ten wiersz. Aż ciarki przechodzą po plecach. Niezwykle aktualny, wystarczy przeczytać całość. Gałczyński Konstanty Ildefons Requiem? Ten tytuł jest fałszywy: Umarli krzyczą do nas: "My nie zaśniemy spokojnie, gdy walka jest nie skończona, my nie możemy zasnąć, nas nie chce przyjąć Acheron, bo walka jest nie skończona, bo wpół drogi jesteście dopiero. Nocą, która nam sprzyja, gdy księżyc mózg warn omami, wypływamy spod ziemi jak ryby i jak ryby suniemy za wami po piętach, do domostw, w sumienia, w sam ból, w sam środek, w sam korzeń; i szumi wysoko śmierć, jak bór, jak wiatr i jak morze. My kołdry warn z brzuchów zrzucimy i wyrzucimy na chodnik, my w oczy wam, bracia, spluniemy, gdy nie będziecie nas godni; my mór na dzieci spuścimy i trwogę jak deszcz po świecie, jeżeli się załamiecie, jeżeli nas zawiedziecie. Europejczycy, słuchajcie, słuchajcie głosu Warszawy: dziś nie ma miejsca dla chwiejnych i nie ma życia dla słabych. Walka o pokój jest twarda Laur dla tych, co się uparli. Spójrzcie! aż ziemia się wzdyma, tak krzyczą spod ziemi umarli. A my ciągle jesteśmy z wami, my przy was, my z was, my za was. A w niebie świecą dwie gwiazdy: Stalingrad i Warszawa. * Nam nie potrzeba kadzideł, symfonii i requiemow, nie czas dziś jeszcze na to, siły dajcie światu żywemu. Przyjdzie dzień, gdy jak iskra wieczna radość przez glob przebiegnie; żywym na odpoczynek, umarłym na Wielkie Requiem". Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Jesteśmy to winni umarłym 31.05.10, 07:28 a tu sie znow galczynski wikusiowi nie spodobal.)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Jesteśmy to winni umarłym 31.05.10, 20:23 gini napisała: > a tu sie znow galczynski wikusiowi nie spodobal.)))) Jak zwykle nie wiele rozumiesz z tego co sie pisze. Gałczyński mi sie podoba. Nie podoba mi sie okres twórczości Gałczyńskiego w którym poeta wychwalał komunę. A jeszcze bardziej nie podoba mi sie że twój podopieczny porównuje smierć prezydenta Kaczyńskiego do smierci czerwonoarmistów pod Stalingradem. Szkoda tylko że probuje to porównanie ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Funkcja Preskrypcyjna____#a___Lista Proskrypcyjna 02.06.10, 16:02 Autor: haszszachmat 02.06.10, 09:37 Cytat Stawiam sobie sam samoocenę jako JEDYNY na Aquanecie wypracowałem w sferze diagnoz, analiz, jak i metod, strategii teorii objaśniajacych najlepsze metody do obnażania gołosłowców, inwektowców, oszczerców, mataczy, zamiataczy pod dywan, cenzorów, opluwaczy, banujacych, kopaczy koszowych poniżaczy, obsikiwaczy, udawaczy mundrali, postępaków kreatorów rozpi'ździelu kreatorów wyboczeń i odstepstw moralno-etycznych propagandzistów szminkaczy pudraczy kwakaczy antkaczowatych sr'aczy na Polske sraczy na KK bezideowych pazerniaków antySARMATÓW itp doskakiewiczów ze złymi intencjami szczególnie wobec prawych patriotów, Polaków kaolików, zwierzeco msćiwych pierwotniaków zaściankowych z obciachowej Ojczyzny państewek lenneych z wygórowanymi AMBICYJKAMI...tracącymi niezałużoną OKAZJE DO SIEDZENIA CICHO w pzredpokoju j€wro-Żopy. Pokazuję tych co wkladaja badyle w szprychy tych partii, które są zdolne do osiągania celów i zadań oraz znaja się na doborze odpowiednich środków do realizacji celów. NISZCZĘ I DEMASKUJĘ w najbardziej KRYTYCZNYCH MOMNETACH NASZYCH DZIEJÓW...jak w ___________10.07. 2001______ jak od ____________________10.04. 2010________ Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Funkcja Preskrypcyjna____#a___Lista Proskrypc 21.06.10, 18:58 Dzieko za uznanie! niezalezna.pl/article/show/id/34367 Twoj na zawsze Hasz Odpowiedz Link Zgłoś
wikul kamikadze boski wiatr 03.06.10, 00:48 Autor: gini 29.05.10, 20:35 polscy lotnicy,samobojcy i mordercy,bo nie dosc,ze popelnili samobojstwo,to jeszcze zabili reszte pasazerow. Kaxzynski Lech samobojca i morderca,zabil sie sam i reszte pasazerow. Kaczynski Jaroslaw bratobojca i zabojca reszty pasazerow. Marta corka kaczynskiego zabila ojca i matke wraz z mezem. Blasik nastepny samobojca i morderca. Prosze dopisywac,nastepnych winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: kamikadze boski wiatr 03.06.10, 00:58 uprzejmie dziekuje wikul,znow w stope,se strzeliles, jedziesz smialo cytukesz wyrwane z kontekstu,nawet nie widzisz, ze wysmiewam w tymwatku to co opowiadaja platfusy.Brawo wikul, strzelaj dalej, co strzal, to wlasna stopa)))) co sie dziwic mysliwy bronek, strzela identycznie ,od tego przydomek "error", no to wikus jest "error number two" Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: kamikadze boski wiatr 03.06.10, 01:06 gini napisała: > uprzejmie dziekuje wikul,znow w stope,se strzeliles, jedziesz smialo > cytukesz wyrwane z kontekstu,nawet nie widzisz, ze wysmiewam w tymwatku > to co opowiadaja platfusy.Brawo wikul, strzelaj dalej, co strzal, to Miałem własnie do ciebie zaapelować żebys wpisywała sie bezposrednio do tego wątku ale widzę że domyśliłas się sama. Gratuluję, dziękuję za już i oczekuję na jeszcze. > wlasna stopa)))) > co sie dziwic mysliwy bronek, strzela identycznie ,od tego przydomek > "error", no to wikus jest "error number two" Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: kamikadze boski wiatr 03.06.10, 01:15 wikul napisał: > gini napisała: > > > uprzejmie dziekuje wikul,znow w stope,se strzeliles, jedziesz > smialo > > cytukesz wyrwane z kontekstu,nawet nie widzisz, ze wysmiewam w > tymwatku > > to co opowiadaja platfusy.Brawo wikul, strzelaj dalej, co strzal, > to > > Miałem własnie do ciebie zaapelować żebys wpisywała sie bezposrednio > do tego wątku ale widzę że domyśliłas się sama. Gratuluję, dziękuję > za już i oczekuję na jeszcze. > > wlasna stopa)))) > > co sie dziwic mysliwy bronek, strzela identycznie ,od tego > przydomek > > "error", no to wikus jest "error number two" > > niet problema, error numpber two, zawsze do uslug mon amie et towariszcz!!! Za rodzinu, za putinu!! ps. za tusku ,komorowsku!! zdarowia!!et w pieriod towariszcz wikul!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: kamikadze boski wiatr 03.06.10, 02:00 gini napisała: > niet problema, error numpber two, zawsze do uslug mon amie et > towariszcz!!! > Za rodzinu, za putinu!! > ps. > za tusku ,komorowsku!! > zdarowia!!et w pieriod towariszcz wikul!!! Nie ścigaj się z haszem, stać cię chyba na własne pomysły, pislamistko. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: kamikadze boski wiatr 03.06.10, 02:05 wikul napisał: > gini napisała: > > > niet problema, error numpber two, zawsze do uslug mon amie et > > towariszcz!!! > > Za rodzinu, za putinu!! > > ps. > > za tusku ,komorowsku!! > > zdarowia!!et w pieriod towariszcz wikul!!! > > > Nie ścigaj się z haszem, stać cię chyba na własne pomysły, > pislamistko. nie xiem co pisze haszn Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini 05.06.10, 05:37 jaceq napisał: > niniejszym pagibła. > >buhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete szukanie hakow 03.06.10, 19:10 gini napisała: > czemu osoba, ktora lata palic swieczki,poleglym rosjanom i niemcom, nie > moze zmilczec, na chwile ,nie ma za grosz litosci dla polskich, > lotnikow, ktorzy tragicznie zgineli, szuka na nich hakow. > wszystko by zdjac odpowiedzialnosc z rosjan. > obrzydliwe. A tu szukam hakow forum.gazeta.pl/forum/w,13,112350231,112350231,Pytanie_Jaroslawa_Kaczynskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: szukanie hakow 03.06.10, 20:46 t_ete napisała: > gini napisała: > > > czemu osoba, ktora lata palic swieczki,poleglym rosjanom i niemcom, nie > > moze zmilczec, na chwile ,nie ma za grosz litosci dla polskich, > > lotnikow, ktorzy tragicznie zgineli, szuka na nich hakow. > > wszystko by zdjac odpowiedzialnosc z rosjan. > > obrzydliwe. > > A tu szukam hakow > > forum.gazeta.pl/forum/w,13,112350231,112350231,Pytanie_Jaroslawa_Kaczynskiego.html Nie przejmuj sie t_ete, nie od dziś wiadomo że Gini dyskutuje z własnymi myślami a nie z treścią postu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: szukanie hakow 03.06.10, 20:47 t_ete napisała: > gini napisała: > > > czemu osoba, ktora lata palic swieczki,poleglym rosjanom i niemcom, nie > > moze zmilczec, na chwile ,nie ma za grosz litosci dla polskich, > > lotnikow, ktorzy tragicznie zgineli, szuka na nich hakow. > > wszystko by zdjac odpowiedzialnosc z rosjan. > > obrzydliwe. > > A tu szukam hakow > > forum.gazeta.pl/forum/w,13,112350231,112350231,Pytanie_Jaroslawa_Kaczynskiego.html buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu zaplakala tete wrekaw wikusia . Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: wikus podaj tete chusteczki 03.06.10, 21:23 To miłe że sama zamieszczasz tu swoje osobliwosci. Wyręczasz mnie w ten sposob. Ale ponieważ jest to nieco jednostronne, uzupełnie je pewnie o twoje posty w których zabiegasz o wzgledy t_ete. Czyżbyś miała wzgledem niej jakiś kompleks niższości? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul zabanowali mnie wraz z ze wszystkimi antybanami 05.06.10, 01:42 zabanowali mnie wraz z ze wszystkimi antybanami Autor: jaecque 04.06.10, 08:26 na Amen. NPrzylepili wielkie tablice ostrzegawcze na każdy mój antyban. Wszystko to za słuszny protest przeciwko TOLROWANIU postów AD FAMILIE PERSONAM OLET tolerowaniu stadnych napaści na emeryta tolerowaniu praw Kalego i ponniżaniu starszej grupy społęcznej Polaków....promowaniu zboczeń sodmizacji i gomoryzacji Polski Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Dzieki nawet nie pamietałęm, że to ja:-)))) 21.06.10, 19:00 niezalezna.pl/article/show/id/34367 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Dzieki nawet nie pamietałęm, że to ja:-)))) 21.06.10, 19:17 hasz0 napisał: > niezalezna.pl/article/show/id/34367 Zapominasz już swoje nicki ? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _gdyby Ciebie banowano w Matrixie po kaŻdYM poscie 21.06.10, 20:46 Stefan Michnik bedzie uniewinniony? Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Olus! O;us! Olus! 05.06.10, 05:21 Kto skandalem wojuje Autor: landknecht 04.06.10, 21:17 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz od skandalu ginie. Kto przyjaźni się (nie tylko politycznie) z Palikotem ten musi go brać z dobrodziejstwem inwentarza. Teraz już nieistotne są okoliczności wprowadzenia przez Palikota gumowego penisa do publicznej debaty. Ważna jest pamięć. A, że ta nie jest odbiciem ówczesnej rzeczywistości? Trudno. Przecież Palikot to jest medialny wizerunek, nie osoba. Obawiam się, że Tusk i Bronek też powoli przestają być realni. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: Olus! Olus! Olus! 05.06.10, 18:42 Re: landknecht 05.06.10, 15:13 Odpowiedz snajper55 napisał: > Ale to już by była wina Tuska i PO działającym ręka w rękę z Putinem i Eriką > Steinbach. Za aktualnego reżimu jest to wina Jarosława Kaczyńskiego. I wcale Ci się t nie wydaje śmieszne! Zróbmy test. Jakie zaniedbanie rządu nie jest konsekwencją premierowania Jarosława i prezydentowania Lecha? Czekam choć na jeden przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Pora podziekowac o. Rydzykowi za patriotyczna 21.06.10, 17:16 Autor: 1.euro-pa.1 21.06.10, 16:13 propolska postawe. KK musi stac po stronie zwyklych ludzi i wyznawac teologie wyzwolenia. O. Rydzyk ja wyznaje. Brawo i dzieki forum.gazeta.pl/forum/w,28,113198522,113198522,Pora_podziekowac_o_Rydzykowi_za_patriotyczna.html Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ___________________Wielkie dzięki Wikulu...dzięki! 21.06.10, 19:01 niezalezna.pl/article/show/id/34367 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Pora podziekowac o. Rydzykowi za patriotyczna 21.06.10, 19:56 Ech, nasza Aurorka ! Ta finezja, szczerość, zaangażowanie, niezłomność. Nie ma najmniejszych oporów przed napisaniem wszystkiego, co jej przyjdzie do głowy, nie zważając na szyderstwa innych. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Trzeba poprzec tylko patriote, czyli Kaczynskiego 21.06.10, 20:24 Autor: 2.europa.2 21.06.10, 20:08 lojalnosc Komorowskiego nie lezy nad Wisla. ON, jak kazdy POwiec jest LOJALNY TYLKO MAMONIE, ze z przekretow, to przemilczymy. forum.gazeta.pl/forum/w,28,113209031,113209031,Trzeba_poprzec_tylko_patriote_czyli_Kaczynskiego.html Kochana,niepowtarzalna,Aurorka. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Matka Boska Fatimska 26.06.10, 00:24 Autor: perla 26.06.10, 00:17 Matka Boska Fatimska to najśliczniejsza z Matek Boskich jest. Przepiękna. Żadna Matka Boska nie dorównuje urodzie Matki Boskiej Fatimskiej. Od lat obiecywałem sobie, że pojadę złożyć hołd Matce Boskiej Fatimskiej, na kolanach, ale zawsze jakieś przeszkody były. Ale w tym roku pojadę. Bo nie może być tak, że mi w rozmowie Żydówka zarzuca Matce Boskiej Fatimskiej pochodzenie żydowskie. Ci Żydzi to już bezczelni są. Przywłaszczyli sobie największych geniuszy, a teraz już sięgają i po Maryję Fatimską, mimo, o ironio, że w Nią nie wierzą. Tak dalej być nie może. Matka Boska Fatimska nie ma urody żydowskiej. To nasza Maryja jest, a nie żydostwa. I dlatego też hołd należny Jej powinniśmy oddać właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Matka Boska Fatimska 26.06.10, 00:26 Prawdziwy Polak katolik z tego pierdly. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Matka Boska Fatimska 27.06.10, 20:56 Nie wiesz, dlaczego on broni tej Maryji przed`Żydami ? (Ci Żydzi to już bezczelni są. Przywłaszczyli sobie największych geniuszy, a teraz już sięgają i po Maryję Fatimską, mimo, o ironio, że w Nią nie wierzą. ) Czy coś się wydarzyło w stosunkach fatimsko-żydowskich, o czym ja nie wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Matka Boska Fatimska 27.06.10, 21:18 Nie jestem ekspert,jak wiesz,ale domyslam sie (bo wspomina,ze to reakcja na rozmowe "z zydostwem"), że ze wspolnego wyjazdu do Lisboa znow nici. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Przepraszam Wikul 27.06.10, 20:52 Tak mnie ten post zainteresował, że natychmiast z nim tu przybiegłam, nie przeczytawszy nowości. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Przepraszam Wikul 27.06.10, 21:28 ewa8a napisała: > Tak mnie ten post zainteresował, że natychmiast z nim tu > przybiegłam, nie przeczytawszy nowości. Nawet nie zauważyłem. Cały czas ogladałem transmisje sportowe na przemian z polityką. Dopiero przed chwilą właczyłem maszynerię. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Na kolanach z Lublina do Fatimy 27.06.10, 20:43 ,,Matka Boska Fatimska Autor: perla 26.06.10, 00:17 to najśliczniejsza z Matek Boskich jest. Przepiękna. Żadna Matka Boska nie dorównuje urodzie Matki Boskiej Fatimskiej. Od lat obiecywałem sobie, że pojadę złożyć hołd Matce Boskiej Fatimskiej, na kolanach, ale zawsze jakieś przeszkody były. Ale w tym roku pojadę. Bo nie może być tak, że mi w rozmowie Żydówka zarzuca Matce Boskiej Fatimskiej pochodzenie żydowskie. Ci Żydzi to już bezczelni są. Przywłaszczyli sobie największych geniuszy, a teraz już sięgają i po Maryję Fatimską, mimo, o ironio, że w Nią nie wierzą. Tak dalej być nie może. Matka Boska Fatimska nie ma urody żydowskiej. To nasza Maryja jest, a nie żydostwa. I dlatego też hołd należny Jej powinniśmy oddać właśnie.'' Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Na kolanach z Lublina do Fatimy 27.06.10, 21:35 Pijanemu się wybacza to co powiedział (napisał) pod wpływem. Nie wybacza sie, że się do stanu nietrzeźwości się doprowadził. Szczególnie, jeżeli juz ktoś w przeszłosci zwracał na to, że jak wypije to słoma z butów wystaje. Cytat od lat nie przypominam sobie abym Autor: perla 26.06.10, 23:26 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz tu wszedł na trzeźwo właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Na kolanach z Lublina do Fatimy 30.06.10, 23:16 won parchaty ubeku! esbecką plugawizną maleszki Autor: hasz0 30.06.10, 09:09 możesz sobie, ubecki szmaciarzu, swoje cmentarze obrzygiwać do woli. Kapusiu, prowokatorze i szantażysto, oszczerco, nikczemniku, obleśny palikocie i szmaciarzu! Won mi z oczu parszywcu! Masz lizać dupy swoim bez żadnej przerwy na pisanie maleszkowatych, postów kapusia, załgany matole, obrońco kapusi, esbeków, agentury PRL, przemalowana hieno pedalsko- cmentarna. Dosyć już wredny szczurze oszczerstw i impertynecji szkodzących Polsce i Polakom. Nie napisałeś gnido ani jednego postu w obronie ludzi krzywdzonych przez esbeckie zwyrodniałe kreatury. Nigdy słówka nie pisnąłeś szmato o scaniczku mieciowatym w czasie wyrzucania z Auschwitz sióstr Karmelitanek. Nigdy o podłym podkładaniu się żydowskim interesom przez kolejne ekipy. Nigdy emisje, rury baltyckie szmato...jedna...nigdy przekręty WSI w zakupach wojskowych... nigdy o poddańczych kontraktach..o wyprzedażach za bezcen..nigdy o 18 lat ulg dla Pandy...bo to była korzysć dla twoich smaciarzu.. dlatego mnie wredoto po bronkowemu atakujesz podłoscią - niekczemną podłością.. Jedyne co potrafisz, nikczemniku, to wzorem wtresowanych dzieci KPP, cenzorów maleszkowatych, oblewać słowną, zakłamaną przewrotną gnojówką, uczciwych ludzi, szmaciarzu! Dość już tych popisów na faqu - tych treningowych instrukcji dla młodzieży, szkoleniowych lekcji dla innych potencjalnych zwyrodnialców, porzucajacych zasady przyzwoitosci dla sukcesu - pokazów i prelekcji szmaciarzu jeden!!!! Wczoraj na wiecu widziałem takich młodych zbójów bez zasad i z piczym iq...nawet gdy jechali samochodem w mieście ryzykownymi manewrami siejac POpłoch..pokazywali poodbne ja posty picze - obrzydliwe picze gesty..hołota, gmin, tłuszcza...jak na Faq-u..na nic moje 7 lat pokazywania jak należy szanować rozmówcę...nawet kapusia i esbeka...wam to nie pasuje!!! _______G_N_O_J_Ó_W_K_A_R_Z_E perfumowani Tych instrukcji jak łatwo pozbyć się minim CZŁOWIECZENSTWA minim przyzwoitosci... jak ukryć się anonimem nicka przed kimś - KTO tak JAK JA nie ukrywa tożsamości - by takiego metodami, które mnie całe życie w PRL-u gnębiły...a które rozpoznaję natychmiast u takich piqczków... Palikotować i Maleszkować interpretacjami na sposób matacki By bez wstydu - jak ostatni NIEHONOROWY tchórz - oszczerstwami, przekręconymi interpretacjami, erystycznie - wygrywać rzekomo te haniebne pseudopolemiki...tak właśnie wygladają teraz kampanie wyborcze!!! "TO JEST NATURALNY ELEMENT KAMPANII" - reporterzy, filmowcy i zaproszenie od męża Blidy a te sługuski uczcznnice maleszki te liski agata nowakowska dominika wielowieyska anna laszuk...wypisz wymaluj uczennice picze ______TFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Nie sposób pojąć jakim durniami muszą być Ci, którzy jak Hymenos mogą sie dać wpuscić w maliny! To najlepiej świadczy o ich słabowitym IQ, i naiwnej wierze w uczciwe śledztwo Putina. Galareta mentalna. I tyle! Znak czasu. Syndrom polskich wyborców. Synyszyzacja, palikotyzacja, olejniczadzyzacja i napieralizacja Polaków w pełni! Ze też mnie takie ku're'stwo spotyka w Polsce na emeryturze! TFUUUUU! Giną ludziom bliskie osoby...a wam hieny to wcale nie przeszkadza.. przekonałem sie na własnej skórze i TO NIE DZIEŃ NIE DWA lata całe bodaj 3 lata... żadnego chocby JEDNEGO SPRAWWIEDLIWEGO procz Ariadny i może Hymena ...pamietacie? jak było? jak hieny skakały po grobach - jak pedalstwem pedofilią i fizjognomią hitlerowską szpetnie palikowali? jako prekursorzy obecnych meod wyborczych? zarówno jeżeli chodzi o najbliższych antenatów jak i najmłodszych...przed ktorym taka wyzuta mentalnosc niekatolicka i niepolska nie postawi sobie choćby najmniejszej bariery etycznej...siedza i plotą najbardziej ohydne oszczerstwa o teraz w RadioTok FM : "dlaczego Jarosław Kaczyński nie zaprzeczy że Rosjanie nie dobijali ofiar w Smoleńsku"...co pokazują filmiki na You Tube i gdzieś tam jeszcze..... ale mają uczucia! Tak mają współczucie i empatię->>>> popierają, współczują ZABÓJCZYNI samej siebie...używaja "jejtrumny" BEZ ZADNYCH SKRUPUŁÓW...brak słów! Etnocentryzm, rasizm, antypolonizm, antysemityzm, sianie nienawiści, podnoszenie kłamstwa i oszczerstwa do rangi argumentu zapewniajacego pożadany sukces to picza misja na Aquie. Jako przestrogę załączam CTRL-C CTRL-V: Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Na kolanach z Lublina do Fatimy 30.06.10, 23:21 O kim to? O maruderze?) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Na kolanach z Lublina do Fatimy 30.06.10, 23:45 marudna.menda napisał: > O kim to? O maruderze?) O piq-u ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Na kolanach z Lublina do Fatimy 01.07.10, 08:39 Piękne, trochę w stylu Rachelki. Nie miałam pojęcia, że tak barwnie pisze. Chyba zacznę go czasami czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Na kolanach z Lublina do Fatimy 01.07.10, 08:48 Haszo czasami jest rewelacyjny. Zwlaszcza kiedy sie wscieknie i, jak w tym watku, pojedzie rowno po wszelkiej antypolskiej swoloczy.)) Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Jak # tłumaczy reklamę ND na antenie RM :) 01.07.10, 15:30 To nie jest REKLAMA tylko volontariat pomoc INTELEKTUALNA DLA EMERYTÓW I EMERYTEK z lekką sklerozą coby GW nie kupili ze zbioru słuchaczy RM mniejszego od zbioru czytelników ND i zawartego całkowiecie w większym zbiorze forum.gazeta.pl/forum/w,13,113621623,113637735,na_jak_Boga_kocham_IQ_nie_staje_by_zrozumiec_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Polacy sobie nie zasłużyli... 04.07.10, 20:39 Autor: sebj.1 04.07.10, 20:35 ...żeby pierwsza dama robiła do kuwety. forum.gazeta.pl/forum/w,28,113755734,113755734,Polacy_sobie_nie_zasluzyli_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Ide sobie do Groty siadam soie na laweczce cisza 05.07.10, 02:14 gini napisała: no widzisz Krzysiu zycinski to jest taki pozyteczny idiota daleko jak mi do Rydzyka ale do Zycinskiego jeszcze dalej. A tak naprawde to ja wierze w Bga, a ksieza sa tylko ludzmi. Jeden pedofil drugi tw a jak ja sie chce pomodlic to nie potrzebuje posrednikow. Ide sobie do Groty siadam soie na laweczce cisza spokoj zapalamswieczki i sie modle. zaraz Ci pokaze. z tylu sa laweczki tosobie siadam ja dewotka odmawiam sobie rozaniec, czasami przychodziZosia z gitara, i przychodzi jeszcze pare dewotek))))))))))))))))) forum.gazeta.pl/forum/w,13,113686641,113767486,Re_A_dlaczego_Czy_powinien_byl_takze_agitowac_.html Odpowiedz Link Zgłoś
gini ups zapomnialam 05.07.10, 02:30 wikul napisał: > gini napisała: > > no widzisz Krzysiu zycinski to jest taki pozyteczny idiota daleko > jak mi do Rydzyka ale do Zycinskiego jeszcze dalej. > A tak naprawde to ja wierze w Bga, a ksieza sa tylko ludzmi. > Jeden pedofil drugi tw a jak ja sie chce pomodlic to nie > potrzebuje posrednikow. > Ide sobie do Groty siadam soie na laweczce cisza spokoj > zapalamswieczki i sie modle. > zaraz Ci pokaze. > z tylu sa laweczki tosobie siadam ja dewotka odmawiam sobie > rozaniec, czasami przychodziZosia z gitara, i przychodzi jeszcze > pare dewotek))))))))))))))))) > > forum.gazeta.pl/forum/w,13,113686641,113767486,Re_A_dlaczego_Czy_powinien_byl_takze_agitowac_.html wikul tojestdebl, nadoldatek niepozyteczny, zlapaltu jakieghos zwolennika pelo? a skad samych wrogow przysporzyl)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: ups zapomnialam 05.07.10, 02:44 gini napisała: > wikul tojestdebl, nadoldatek niepozyteczny, zlapaltu jakieghos > zwolennika pelo? > a skad samych wrogow przysporzyl)))))))))))))))))))))))))) Boże co za bełkot ? Co ty chlasz że język ci się tak plącze ? Nie znam j.wolskiego, pogadaj z hasz0em. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ups zapomnialam 05.07.10, 02:53 wikul napisał: > gini napisała: > > > wikul tojestdebl, nadoldatek niepozyteczny, zlapaltu jakieghos > > zwolennika pelo? > > a skad samych wrogow przysporzyl)))))))))))))))))))))))))) > > > Boże co za bełkot ? Co ty chlasz że język ci się tak plącze ? Nie > znam j.wolskiego, pogadaj z hasz0em. ja nie chlam, tylko pije sobie szampanika,ciekawe co ty chlasz glupku, ze przeczytac nie umiesz.pewnie denaturat. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Nie kłam PiSuardesso 05.07.10, 15:47 gini napisała: > ja nie chlam, tylko pije sobie szampanika,ciekawe co ty chlasz > glupku, ze przeczytac nie umiesz.pewnie denaturat. Od szmpana się tak totalnie nie głupieje. Odpowiedz Link Zgłoś
gini wikusiu spelowialy. 05.07.10, 15:57 wikul napisał: > gini napisała: > > > ja nie chlam, tylko pije sobie szampanika,ciekawe co ty chlasz > > glupku, ze przeczytac nie umiesz.pewnie denaturat. > > > Od szmpana się tak totalnie nie głupieje. masz racje ja odszampana nie zlupialam, ty zidiociales od denaturatu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: wikusiu spelowialy. 05.07.10, 17:09 gini napisała: > masz racje ja odszampana nie zlupialam, ale zidiocialam od > denaturatu. Szkoda mi ciebie, ale sama jesteś sobie winna. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: wikusiu spelowialy. 09.07.10, 21:16 po jakiemu gini pisze? czy ona musi zabierac głos jak tylko coś jej wpadnie do tej pustej główki? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Tak jej sie wydaje 09.07.10, 21:38 ariadna-enta napisała: > po jakiemu gini pisze? > czy ona musi zabierac głos jak tylko coś jej wpadnie do tej pustej główki? Mąż ją bije więc musi odreagować na forum. Szuka tutaj komu dowalić i najczęsiej opluwa słabszych czy delikatnych. Najczęście podczepia sie pod innych by razem zaatakować. Wyjątkowo parszywy charaktetek. Odpowiedz Link Zgłoś
gini masz wikcia cos od mojego meza 09.07.10, 21:44 Re: absztys siad Autor: gini 09.07.10, 09:57 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz absztyfikant napisał: > Giniuchna, ty nie wykorzystuj tego, ze mam do ciebie pewna slabosc, ok?? > Bonjour, Je connais bien Ania (Gini) et je peut vous dire que vous n'aurez jamais le dernier mot avec elle. Et je parle par expérience. Passez une bonne journée et au plaisir de vous lire. Marc (Marek comme on dit chez vous) Idz sobie teraz i przetlumacz ,nie ma takiego mocnego coby laape do mnie wyciagnal.Wyjątkowo parszywy charaktetek.tu pelna zgoda. wiec omijaj z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
wikul na razie sPOko ...my w PiSie mamy to w zwisie 05.07.10, 02:27 na razie sPOko ...my w PiSie mamy to w zwisie Autor: hasz0 05.07.10, 00:27 a demain (dobrze pamiętam? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Forumowe perełki (c.d.) 09.07.10, 20:59 borsuk brudny chamie Autor: gini 09.07.10, 18:33 slepoku nie zauxzzyles, ze to czlonkowie PO zaczynaja sie za niego wstydzic, mnie tam on nie przeqakadza razem z nellka rokita w duecie niech sobie parla , Odpowiedz Link Zgłoś
gini wklejaj tumanie wklejaj 09.07.10, 21:06 wikul napisał: > borsuk brudny chamie > Autor: gini 09.07.10, 18:33 > > slepoku nie zauxzzyles, ze to czlonkowie PO zaczynaja sie za niego > wstydzic, mnie tam on nie przeqakadza razem z nellka rokita w duecie > niech sobie parla , zaeaz ci tetunia pomoze, juz sie od ciebie naumiala. szkoda, ze sie nie naumiala ode mnie odpowiadac na posty bidula. ale widac w genach cos tam szwankuje tak jak u niej tak i u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: wklejaj tumanie wklejaj 09.07.10, 21:15 gini napisała: > zaeaz ci tetunia pomoze, juz sie od ciebie naumiala. > szkoda, ze sie nie naumiala ode mnie odpowiadac na posty bidula. > ale widac w genach cos tam szwankuje tak jak u niej tak i u ciebie. Możesz spróbować, kałamarnico, pisać po polsku ? Wolskiego nie każdy rozumie, więc twoje "mądrosci" nie docierają do odbiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: wklejaj tumanie wklejaj 09.07.10, 21:33 wikul napisał: > gini napisała: > > > zaeaz ci tetunia pomoze, juz sie od ciebie naumiala. > > szkoda, ze sie nie naumiala ode mnie odpowiadac na posty bidula. > > ale widac w genach cos tam szwankuje tak jak u niej tak i u ciebie. > > > Możesz spróbować, kałamarnico, pisać po polsku ? Wolskiego nie każdy > rozumie, więc twoje "mądrosci" nie docierają do odbiorców. normalka, ze taki odbiorca jak ty niczego nie zrozumie. do rozumienia mozg jest potrzebny, a u ciebie go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul A ty wiesz, koczkodanie, co to jest mózg ? 09.07.10, 21:45 gini narzygała: > normalka, ze taki odbiorca jak ty niczego nie zrozumie. > do rozumienia mozg jest potrzebny, a u ciebie go nie ma. A ty wiesz, koczkodanie, co to jest mózg ? Od kiedy ? Przecież nigdy nie miałas z nim do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: A ty wiesz, koczkodanie, co to jest mózg ? 09.07.10, 21:50 wikul napisał: > gini narzygała: > > > normalka, ze taki odbiorca jak ty niczego nie zrozumie. > > do rozumienia mozg jest potrzebny, a u ciebie go nie ma. > > z twoim napewno nie,bo go nie masz. > A ty wiesz, koczkodanie, co to jest mózg ? Od kiedy ? Przecież nigdy > nie miałas z nim do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
franek_marcepanek Re: Forumowe perełki (c.d.) 03.09.10, 00:12 autor: perla napisal/a Ludzie różne rzeczy mówią, a ci co jeszcze pamiętają to już mają demencję. Od kilku lat mieszkam na terenie Roztoczańskiego Parku Narodowego. Mało kto ma taką możliwość. Na podwórku często gością dzikie zwierzęta, a ludzi jak na lekarstwo. Niemniej ludzi też trochę znam. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul wg mafijnych mendiow Kaczynski ma milczec 18.07.10, 14:05 Autor: eurro-pa 18.07.10, 11:06 i zamykac oczy na dowody zbrodni popelnionej na jego bracie i na prawie setce innych Polakow. Milczenie wobec zbrodni to dobra szkola esbecko - mafijna. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul SIKI dla Olega3________ 18.07.10, 14:09 Autor: hasz0 18.07.10, 10:54 Olegu3! Płonne są twe nadzieje na zmianę Prezesa PiS-u. Gdyby kiedykolwiek szefem PiS został a osobo typu Luzik pasująca Rostkowskiemu natychmiast PiS utraciłby tę część wyborców, dla ktorych ma znaczenie przeszłość, etos, trwanie przy prawdzie, odporność na koniunkturalizm puder i szminkę. A pozostali woleliby z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ ORYGINAŁ (czyli PełO) zamaiast sztucznego jak penis Palikota erzacu (POi"S") Odpowiedz Link Zgłoś
gini perelka perelek 18.07.10, 14:31 Buczy coś Kecawie pod beretem Autor: wikul 18.07.10, 13:58 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Spadaj stąd idioto, mamy tu już jednego któremu ciągle buczy pod beretem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul woda mi cieknie przy kraniku zmywarki pod zlewem 20.07.10, 15:02 __woda mi cieknie przy kraniku zmywarki pod zlewem Autor: hasz0 20.07.10, 10:51 dostęp trudny jak cholera.. przy samej scianie w szparze mdz zlewem 1 i 1/2 zlew sasiaduje ze zmywarką w zabudowie drewnianej...czy ktores zdjecie obejmowało kawałek kuchni? Zgadnijcie czy mam w zapasie taki kranik? ...i tasmę teflonową w garażu?...brama garazu o,5 m od furtki bocznej i drugie 0,5 m pd drzwi wejściowych do przedpokoju. Pamietam w Lublinie chcialem mieć garaz na sąsiednim osiedli a tacy jakich PO-dziwiacie załtwili se go przede mna ukladami. Na szczeście bo zakupy bym musiał nosić w rekach z otwartego bagażnika w garazu zamaist na ODLEGŁOSĆ = 1 m około 850 m jak nie 1200 m. Jak tam pytanko do Hymenosa? Czytaliscie...bo ide do garazu. P.S. To podpowiedź jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: woda mi cieknie przy kraniku zmywarki pod zle 20.07.10, 15:30 Doskonale!) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul nie bywałeś nawet 1/100% czasu tego co ja na wysta 21.07.10, 16:27 ...wnych rautach, uroczystosciach, spotkaniach towarszyskich, zawodowych, międzynardowych, resrtowo-rządowych, damsko-męskich, czy koleżeńskich. Zapłaciłeś kiedykolwiek np. w Monopolu 2 pensje gdy Cię odwiedzili przyjaciele z zagranicy?...napisz ile najwiecej wydałeś na alkohole w restauracji(nie w sklepie)...... kupiłbyś np. Skodę 100 za 1,5 m-ca w najlepszych lokalachw Pradze? Autor: hasz0 21.07.10, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: nie bywałeś nawet 1/100% czasu tego co ja na 21.07.10, 16:38 Dzięki Wikulu, bo już nie widzę gada... Uśmiałam się. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: nie bywałeś nawet 1/100% czasu tego co ja na 21.07.10, 16:50 amamit napisała: > Dzięki Wikulu, bo już nie widzę gada... Uśmiałam się. Ja nie wygasiłem bo czasami trafiają sie takie własnie perełki. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Raczej dupy dały w życiu niebo, jak żabę kocham 06.10.10, 20:54 Autor: hasz0 06.10.10, 18:46 Życie tak bardzo w dupę dało?? Haszu, nie bój żaby niebo ci pisane, jeżeli sie postarasz?? Nie śmieć, co CI szkodzi?? Nie śmieć brać z życia nieba - w postaci zdrowych dup - co nigdy w życiu mądremu chłopu nie szkodzi? .......mam sobie pomyśleć, że zżera Cię BRZYDKA zazdrość?........ Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Raczej dupy dały w życiu niebo, jak żabę koch 21.10.10, 00:03 cóz jeszcze nie zapomnialem studenckich lat jak Wy podziwiali mnie zawsze za IQ Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Raczej dupy dały w życiu niebo, jak żabę koch 21.10.10, 15:07 to mówisz hasz,ze sobie używałeś?.) eh chyha nie bardzo.)) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul rzecz w tym Miriam, iż Tusk ... 08.02.11, 00:16 Autor: perla 07.02.11, 23:38 Rzecz w tym Miriam, iż Tusk w pisaniu idiotycznych ustaw wypalił się, a które to dają takim maluczkim jak ja o baja bongo. Takie bingo zdarza się raz na polityka jednego. Wcześniej był Lepper a teraz Tusk. Tusk dał zarobić, to fakt. O wiele więcej niż Lepper. Z tym, że Lepper rozłożył to w czasie. A Tusk skomasował to w 3 tygodnie na przełomie roku. Dobrze wiesz jak harowałem aby ten niecały milion zarobić. Leżałem w łóżku i non stop przez telefon rozmawiałem. No i internet. Tak nie da rady. To by konia powaliło. Na szczęście mam to już tylko we wspomnieniach. Dziś mi potrzeba "nowe sprawy, nowe twarze" w polityce abym znów przyciął parę groszy. Nie ma takie opcji aby kolejny nie podpisał kolejnego idiotyzmu, tym bardziej, że to debile na swój sposób są. Cóż, teraz mi potrzeba nowego premiera i wdrożenia nowej ustawy, która już idzie z junii właśnie. )) Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: nie bywałeś nawet 1/100% czasu tego co ja na 21.07.10, 16:44 Zazdroszcze z calego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Forumowe perełki (c.d.) 25.07.10, 06:19 Re: Inteligent wierzacy w Krasnoludki? Autor: manny-jestem 25.07.10, 01:01 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Beniu, zdecydowanie lepszy taki co wierzy w krasnoludki niz taki co wierzy w dupe murzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Perla! 26.07.10, 17:39 Autor: g-48 26.07.10, 16:26 Ktory Zyd przyzna sie do swojego zydostwa.Mam kolegow Zydow /wystarczy zobaczyc na nos i brwi/ ktorzy za skarby swiata nie przyznaja sie do przynaleznosci do tej nacji chociaz od czasu do czasu odwiedzaja z innymi Zydami synagoge. Eugenika nazistowska w g...ie żywa. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Perla! 28.07.10, 01:06 pedofil jest Autor: perla 28.07.10, 00:50 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8184597,Aktorka_oskarza_Polan skiego_o_molestowanie__Miala.html ++++++++++++++++++++ to o tyle ciekawe jest, że pokrywa się z tym, co wiem z innych źródeł. Otóż w latach 80 tych, gdy byłem młody i coś tam studiowałem, to wszyscy uciekali z Polski. Najczęściej do RFN lub do USA. Też chciałem uciec ale dowiedziałem się, że tam łopatą robić trzeba na te marki czy dolary, co nijak mi nie pasowało. No to postanowiłem działać przeciw tłumowi i skierowałem wzrok na ZSRR. A tam olbrzymie możliwości zarobkowania były, i bez łopaty. Przeciwnie, ja tam dla nich Amerykaninem byłem. Tam do dopiero interesy były. Na byle czym i bez wysiłku. A śp. NRD to absolutna bajka była. Gdyby nie te nieszczęsne Trabanty i autostrady nie remontowane od czasów Adolfa, i ilość agentów, to w życiu na ich miejscu nie zgodził bym się na wchłonięcie przez RFN, bo taki wypas mieli, o czym w RFN tylko pomarzyć mogli wtedy. Ale wracając do ZSRR. Otóż w połowie lat 80 tych na pewnej imprezie w Moskwie poznałem Nastassję Kinski. Noż kuźwa, po Tess to ona księżniczką wydawała się być. Chciałem ją jakoś zainteresować i mówię, że z Polski jestem tak jak wielki reżyser Polański. A ona szału wtedy dostała. Same bluzgi były tylko. Fakt, to było po kilku głębszych ruskiej wódki, ale mówiła, że on ją gwałcił od jej 15 roku życia aby potem dać jej rolę w Tess. Twierdziła, że tata Kinski dał Polańskiemu za to po ryju, ale czy tak było faktycznie to nie wiem. Znaczy się, czy tata dał mu po ryju. Ze 3 lata temu Polański przyjechał do Łodzi na jakiś festiwal i jak zwykle zatrzymał się w pospolitym hotelu Centrum. Trzeba było porozmawiać z nim o pewnych sprawach, na co umówiony był. Ale podał zbyt ranną godzinę, co wypadało w porze śniadaniowej. Wpierdzielał talerz serów na to śniadanie i otoczony tłumem był. I powiedział, że tak się nie da. I dał klucz od swojego pokoju aby tam na niego zaczekać. Powiem tak, trzeba było z nim porozmawiać bo to pieniążki były, ale siusiać się chciało, a życiu do tego samego kibelka co sikał ten pedofil by się nie chciało, to i poszło się do ogólnej toalety hotelowej właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Perla! 28.07.10, 06:54 Pojechal po bandzie. Wejdzie do historii (tego forum). Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: Perla! 28.07.10, 07:41 marudna.menda napisał: > Pojechal po bandzie. Wejdzie do historii (tego forum). To już bym wolał aby mnie nie pamiętano właśnie Będąc chłopcem, jeździłem corocznie na kolonie i kiedy była zbiórka przed wyjazdem, on stał zawsze z boku a potem nikt nie chciał byc z nim na jednej sali. Historycy kolonii zawsze o nim pamiętali, bo sikał do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Perla! 28.07.10, 07:55 I tak samo pierdla zostanie zapamietany. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Padłam ze śmiechu 28.07.10, 08:48 Opowieść o Polańskim, który dał Perełci klucz do swojego pokoju (w jakim celu ???) i Nastassia, z którą ów uciął sobie pogawędkę ( w jakim języku ?) to już pełny odlot. Burda, jaką nasz bohater urządził w redakcji GW to przy tych przygodach pryszcz. Ot światowy człowiek ! Odpowiedz Link Zgłoś