marudna.menda Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 07.07.10, 23:36 Gdzie mu kaze racja stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 07.07.10, 23:40 marudna.menda napisał: > Gdzie mu kaze racja stanu. Nie chce się zdecydować na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 07.07.10, 23:42 Racja stanu, znaczy Tusk. Nie wydaje mi sie,zeby oponowal. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 07.07.10, 23:46 w csym problem powodz mu zniszczyla dorubek caletgo zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 07.07.10, 23:51 gini napisała: > w csym problem powodz mu zniszczyla dorubek caletgo zycia? Idź lepiej "dorubku caletgo zycia" produkować mgłę, nie szukaj awantur. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 07.07.10, 23:48 www.prezydent.pl/wycieczka/ Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 08.07.10, 06:54 Troche irytujaca strona,laduje sie dlugo i wyglada na reklame hotelu,ale to niebo w porownaniu z poprzednikiem, ktory mogl te krzesla trenowac w Sali Kolumnowej! No to niezle bedzie sobie mieszkal. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 08.07.10, 00:00 Głupio robi, jeszcze przed zaprzysiężeniem. Moim zdaniem do obowiązków prezydenckich należy m.in. zamieszkanie w tym Pałacu. Uważam, że powinien mu ktoś o tym powiedzieć. Z drugiej strony - trochę się nie dziwię. Nie wiem, czy chciałbym zamieszkać w budynku, gdzie urządzono publiczną wystawę trumien (pełnych) ofiar katastrofy. To niby inne skrzydło, ale wizja Zimnego Lecha w koszuli nocnej straszącego po korytarzach... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 08.07.10, 00:23 jaceq napisał: > To niby inne skrzydło, ale wizja Zimnego Lecha w koszuli nocnej straszącego po > korytarzach... Przeciwwagą widma zimnego Lecha może być wizja gorącej Marty. Takoż w koszulce nocnej. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 08.07.10, 00:30 No, to już lepsze, niż wizja Szczypińskiej, straszącej takoż w koszulce nocnej (podrabianej). Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 08.07.10, 01:21 jaceq napisał: > Głupio robi, jeszcze przed zaprzysiężeniem. Moim zdaniem do obowiązków > prezydenckich należy m.in. zamieszkanie w tym Pałacu. Uważam, że powinien mu ktoś o tym powiedzieć. Też tak uważam. Oddanie Pospieszalskim & Co, tego fragmentu Warszawy byłoby błędem nie do naprawienia. > Z drugiej strony - trochę się nie dziwię. Nie wiem, czy chciałbym zamieszkać w > budynku, gdzie urządzono publiczną wystawę trumien (pełnych) ofiar katastrofy. > To niby inne skrzydło, ale wizja Zimnego Lecha w koszuli nocnej straszącego po korytarzach... Można sie przyzwyczaić, zwłaszcza że ma byc remont. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 08.07.10, 22:28 wikul napisał: > Oddanie Pospieszalskim & Co, tego fragmentu Warszawy Zdaje mi się, że już ten fragment sobie przywłaszczyli. Będzie problem z usunięciem dokądś tego mikromuzeum śp. Pary Prezydenckiej, codziennie jadę tamtędy na szychtę i obserwuję czasem takie oszołomstwo, że Głupiejasie "Solidarne_2010" to przy nich pestka. Pojawia się tam np. Kobita_Stojak_Na_Plakaty i nikt jej stamtąd nie pędzi (preferuje ona wersję, że zawartość samolotu prezydenckiego wymordowało państwo Izrael rękami swojej V kolumny w Polsce, Ruskie nie mieli z tym nic wspólnego). www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,8118806,Co_dalej_z_krzyzem_sprzed_palacu_prezydenckiego_.html Faktycznie, coś z tym żwirowiskiem trzeba będzie zrobić. Może być Wawel, może być katedra św. Jana a nawet Opatrzność Boża. Wyobrażam sobie, jak się będą zbierać w rocznice i wyć do księżyca prezydentowi Bronkowi prosto w okna. Oczywiście Jakubiakowa już musiała załgać temat. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 08.07.10, 22:35 HGW powinna z tym wysypiskiem zrobic dokladnie to,co zrobila z blaszakiem handlowym na pl.Defilad. I niech krzycza gestapo! Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 08.07.10, 22:53 Bufetowa będzie miała z tym ciężki orzech, jeśli Szpetyna z Tuskiem zechcą z tego zrobić problem lokalny. Ja bym to zabrał po cichu, którejś nocy, wywiózł w "godne miejsce" i nazajutrz rano oskarżał o zamiar profanacji wszystkich tych krzykaczy, którzy gardłowaliby, żeby żwirowisko wróciło: "chcą usunąć Krzyż Prezydencki z Katedry, łajdaki!" Za 2 tygodnie byłoby po problemie, bez straty nawet jednej dziesiątej procenta pod przyszłe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 08.07.10, 23:40 Moze byc. Aby zniklo. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 09.07.10, 00:06 marudna.menda napisał: > HGW powinna z tym wysypiskiem zrobic dokladnie to,co zrobila z > blaszakiem handlowym na pl.Defilad. I niech krzycza gestapo! Nie było łatwo, a to byłoby jeszcze trudniejsze. Trzeba by sie dyskretnie dogadać z Nyczem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 09.07.10, 00:03 jaceq napisał: > Faktycznie, coś z tym żwirowiskiem trzeba będzie zrobić. Może być Wawel, może > być katedra św. Jana a nawet Opatrzność Boża. Wyobrażam sobie, jak się będą > zbierać w rocznice i wyć do księżyca prezydentowi Bronkowi prosto w okna. No właśnie, Komorowski musi sie tam wprowadzić bo w przeciwnym wypadku zawłaszczą to miejsce "smoleńscy męczennicy" i żadna sił ich stamtad nie wygoni. Trzeba to sprytnie rozegrać bo rydzykowa zgraja tylko czeka na pretekst by tam osiąść na stałe i odprawiać swoje bałwochwalstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 10.07.10, 18:46 jaceq napisał: > Zdaje mi się, że już ten fragment sobie przywłaszczyli. Będzie problem z > usunięciem dokądś tego mikromuzeum śp. Pary Prezydenckiej, codziennie jadę > tamtędy na szychtę i obserwuję czasem takie oszołomstwo, że Głupiejasie > "Solidarne_2010" to przy nich pestka. Pojawia się tam np. > Kobita_Stojak_Na_Plakaty i nikt jej stamtąd nie pędzi (preferuje ona wersję, że > zawartość samolotu prezydenckiego wymordowało państwo Izrael rękami swojej V > kolumny w Polsce, Ruskie nie mieli z tym nic wspólnego). > Faktycznie, coś z tym żwirowiskiem trzeba będzie zrobić. Może być Wawel, może > być katedra św. Jana a nawet Opatrzność Boża. Wyobrażam sobie, jak się będą > zbierać w rocznice i wyć do księżyca prezydentowi Bronkowi prosto w okna. > Oczywiście Jakubiakowa już musiała załgać temat. Już odezwał się Bielan z pretensjami, ale Komorowski nie ma zamiaru rezygnować. www.wprost.pl/ar/201654/Bielan-Komorowski-chce-przeniesc-krzyz-bo-skonczyla-sie-kampania/ Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 08.07.10, 04:01 jaceq napisał: > Głupio robi, jeszcze przed zaprzysiężeniem. Moim zdaniem do obowiązków > prezydenckich należy m.in. zamieszkanie w tym Pałacu. Uważam, że powinien mu > ktoś o tym powiedzieć. > obowiazek prezydencki zamieszkiwanie w palacu, facet ale ty zdurnial > Z drugiej strony - trochę się nie dziwię. Nie wiem, czy chciałbym zamieszkać w > budynku, gdzie urządzono publiczną wystawę trumien (pełnych) ofiar katastrofy. > To niby inne skrzydło, ale wizja Zimnego Lecha w koszuli nocnej straszącego po > korytarzach... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: najlepiejw chacie myśliwskiej z żubrami i Cim 08.07.10, 22:00 ...powiedział bezstronny obserwator. forum.gazeta.pl/forum/w,13,113895026,113921246,Re_jedyne_na_co_stac_lobotomy_w_tym_watku.html Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 11:43 To naprawdę cenna informacja. Wiem, że zadanie ci pytania: Co moje wypowiedzi (w tym i tamtym wątku) mają wspólnego z PiS-em, będzie zbyt ciężkie... gdybyś chociaż tym 1 zwojem mózgowym dysponował, ale lobotom? Nie odpowiesz prawda? wikul napisał: > ...powiedział bezstronny obserwator. > > forum.gazeta.pl/forum/w,13,113895026,113921246,Re_jedyne_na_co_stac_lobotomy_w_tym_watku.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 16:47 sz0k napisał: > Wiem, że zadanie ci pytania: Co moje wypowiedzi (w tym i tamtym > wątku) mają wspólnego z PiS-em, będzie zbyt ciężkie... gdybyś > chociaż tym 1 zwojem mózgowym dysponował, ale lobotom? Nie odpowiesz prawda? Wydaje ci się że wiesz, zarozumiała, nadęta, pisdacka wuwuzelo. Ciężkie to może być twoje myślenie a nie zadawanie pytania. Ale w języku wolskim, wszystko możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 19:55 wikul napisał: > sz0k napisał: > > > Wiem, że zadanie ci pytania: Co moje wypowiedzi (w tym i tamtym > > wątku) mają wspólnego z PiS-em, będzie zbyt ciężkie... gdybyś > > chociaż tym 1 zwojem mózgowym dysponował, ale lobotom? Nie > odpowiesz prawda? > > > Wydaje ci się że wiesz, zarozumiała, nadęta, pisdacka wuwuzelo. > Ciężkie to może być twoje myślenie a nie zadawanie pytania. > Ale w języku wolskim, wszystko możliwe. Wymieniacie się z jacusiem tym 1 zwojem mózgowym? Jak mniemam teraz on go akurat używa? Zdecydujcie się, który udzieli odpowiedzi, przekażcie sobie swój i wystękajcie coś choć w miarę logicznego i mającego pokrycie w faktach. Ja poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 20:10 sz0k napisał: > Wymieniacie się z jacusiem tym 1 zwojem mózgowym? Jak mniemam teraz on go akurat > używa? Zdecydujcie się, który udzieli odpowiedzi, przekażcie sobie swój i > wystękajcie coś choć w miarę logicznego i mającego pokrycie w faktach. Ja poczekam. Wydaje ci się że jesteś dowcipny ? Raczej, żałosny, zgorzkniały frustrat, z "ciężkimi" pytaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 20:27 wikul napisał: > sz0k napisał: > > > Wymieniacie się z jacusiem tym 1 zwojem mózgowym? Jak mniemam > teraz on go akurat > > używa? Zdecydujcie się, który udzieli odpowiedzi, przekażcie sobie > swój i > > wystękajcie coś choć w miarę logicznego i mającego pokrycie w > faktach. Ja poczekam. > > > Wydaje ci się że jesteś dowcipny ? Raczej, żałosny, zgorzkniały > frustrat, z "ciężkimi" pytaniami. Prosiłem, odpowiedz jak już będziesz potrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 20:33 Nie doczekasz sie, ten typ tak ma on nie potrafi))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 20:40 sz0k napisał: > Prosiłem, odpowiedz jak już będziesz potrafił. Zaprosiłeś gini do pomocy ? Słusznie, może razem coś spłodzicie, potencjał intelektualny podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 20:45 wikul napisał: > sz0k napisał: > > > Prosiłem, odpowiedz jak już będziesz potrafił. > > > Zaprosiłeś gini do pomocy ? Słusznie, może razem coś spłodzicie, > potencjał intelektualny podobny. A gdzie mnie zapraszal?W przeciwienstwie do Ciebie mamy jakis potencjal intelektualny, twoj sie zapodzial. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 20:49 gini napisała: > A gdzie mnie zapraszal?W przeciwienstwie do Ciebie mamy jakis > potencjal intelektualny, twoj sie zapodzial. Nie zapraszał ? Dziwne, poziom ten sam, prawie jak Nelly R. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 20:55 wikul napisał: > gini napisała: > > > A gdzie mnie zapraszal?W przeciwienstwie do Ciebie mamy jakis > > potencjal intelektualny, twoj sie zapodzial. > > to ty twierdziles, ze zapraszal tumanie, tu jest forum i kazdy sobie pisze. > Nie zapraszał ? Dziwne, poziom ten sam, prawie jak Nelly R. to ty twierdziles, ze zapraszal tumanie, tu jest forum i kazdy sobie pisze.ty masz poeiom duzo nizszy od Nelly, wikciu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 21:04 gini napisała: > to ty twierdziles, ze zapraszal tumanie, tu jest forum i kazdy sobie > pisze.ty masz poeiom duzo nizszy od Nelly, wikciu. Nie pozwalaj sobie za wiele, tępa szantrapo, ja nie jestem tete i mogę obtańcować. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 21:09 wikul napisał: > gini napisała: > > > to ty twierdziles, ze zapraszal tumanie, tu jest forum i kazdy > sobie > > pisze.ty masz poeiom duzo nizszy od Nelly, wikciu. > > > Nie pozwalaj sobie za wiele, tępa szantrapo, ja nie jestem tete > i mogę obtańcować. lojejku, wikcia sie wziela i zdenerwowala, . cienki boleczek jestes ,mozesz sobie tancowac kolo mnie skolko godno. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: a więc zauważyłeś tamten wątek? 09.07.10, 23:21 wikul napisał: > Wydaje ci się że jesteś dowcipny ? Raczej, żałosny, zgorzkniały > frustrat, z "ciężkimi" pytaniami. A co się dziwisz? Poniósł przecież ciężkie straty. Przegrał wybory. Prawdopodobnie zdaje sobie sprawę, że przegra każde następne. Cóż Mu pozostaje? Wezwać blondynki na pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq W Łazienkach gajówka już jest. 08.07.10, 22:47 marouder.eu napisał: > Wybudowac mu gajowke w Lazienkach! W Łazienkach na wyspie Na Wodzie od lat istnieje też tzw. Kaczy Domek. Czemu nie agitowałeś w 2005, by zamieszkał tam obecny lokator piwnicy na Wawelu? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: W Łazienkach gajówka już jest. 08.07.10, 23:02 Mi sie wydaje, ze pisalem cos na ten temat w 2005 roku Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: W Łazienkach gajówka już jest. 08.07.10, 23:08 No to sorry w takim razie, jeżeli jesteś pewien, że słusznie Ci się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie mam gajowki:) 09.07.10, 00:13 Jesli nie gajowka, to co, Wikule? Komorka na drewno? Ja tam az taki zly na niego nie jestem! Ot, stworzenie boze, ktore zwyklo sie komentowac slowami: "Coz zrobic, prochu to on nie wymysli" Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Nie mam gajowki:) 09.07.10, 00:26 marouder.eu napisał: > Jesli nie gajowka, to co, Wikule? Komorka na drewno? > Ja tam az taki zly na niego nie jestem! Ot, stworzenie boze, ktore zwyklo sie > komentowac slowami: "Coz zrobic, prochu to on nie wymysli" Nie chodzi o Komorowskiego, chodzi o zawłaszczanie fragmentów miasta już i tak zapaskudzonego wszekiego typu prowizorkami i bazgrołami, przez pospolite ciemniactwo i polityczne cwaniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Nie mam gajowki:) 09.07.10, 00:30 Juz zalatwione: wybory.gazeta.pl/wybory/1,106728,8119064,Komorowski__Czy_zamieszkam_w_Palacu__Tak__jesli_zgodzi.html Komorowski: Czy zamieszkam w Pałacu? Tak, jeśli zgodzi się moja rodzina. Szczwany misiu.)) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Dupek, primadonna z Koziej Wolki:) 09.07.10, 00:51 Albo trzeciorzedny amant z Pipidowy. Ot, caly wasz prezydent, mielony Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A nie mamy tu do czynienia z przypadkiem.. 09.07.10, 00:31 ..swiezo upieczonej primadonny? A niby czemu nie mialby po prostu wziac i zamieszkac w pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 08.07.10, 23:28 No w lesniczowce bo do miasta raczej go nie wpuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 09.07.10, 00:09 g-48 napisał: > No w lesniczowce bo do miasta raczej go nie wpuszcza. Kto nie wpusci ? Kempa z Pospieszalskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 09.07.10, 00:23 wikul napisał: > Kto nie wpusci ? Kempa z Pospieszalskim ? Nie żartuj sobie. Klempa z Głupimjasiem to raczej "wypuszczają", bo z pewnością nie wpuszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 09.07.10, 00:27 jaceq napisał: > wikul napisał: > > > Kto nie wpusci ? Kempa z Pospieszalskim ? > > Nie żartuj sobie. Klempa z Głupimjasiem to raczej "wypuszczają", bo z pewnością nie wpuszczają. Oczywiście, to był sarkazm. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 10.07.10, 00:09 Kto nie wpusci ? Kempa z Pospieszalskim ? Pierwsze odloty jako prezydent wszystkich oszustow to juz pokazal. Luft do Radia Telewizji Schetyna wraca na rynek.Milego powrotu do lask PO i SLD zyczy zawsze trzezwy g-48 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 10.07.10, 17:24 g-48 napisał: > > Kto nie wpusci ? Kempa z Pospieszalskim ? > Pierwsze odloty jako prezydent wszystkich oszustow to juz pokazal. > Luft do Radia Telewizji Schetyna wraca na rynek.Milego powrotu do > lask PO i SLD > > zyczy > zawsze trzezwy g-48 Jak nie masz nic do powiedzenia w temacie wątka, to porzygaj sobie razem z hasz0em, u niego. Nie paskudź tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gdzie zamieszka Komorowski ? 10.07.10, 22:43 Ciekawą hipotezę zaprezentował hammer na f.Kraj. Ciekawe czy zwolennicy PiS przyznają mu rację. Gdyby nie Opatrzność Boska Autor: hummer☺ 10.07.10, 20:03 to Polską rządziliby nadal Kaczyńscy. A tak wyroki boskie nieodgadnione są i spadają znienacka. Widać taka była Wola Boska. A kto przeciw temu lamentuje, ten podnosi rękę na samego Boga. Jak powiedzieliby co mądrzejsi w Piśmie księżą. Dlatego krzyż przed Pałacem mnie nie dziwi. To wyraz podzięki narodu za opiekę Opatrzności na Polską i nim samym. Odpowiedz Link Zgłoś