marudna.menda 30.07.10, 16:01 lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,8195840,Zmieniaja_opony_i_zarabiaja__Taksowkarze_cwaniacy.html Lubelscy cwaniacy zakladali mniejsze kola i dobijali wieksze zlotowki! Przyznaj sie pierdla, ze to twoj pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mate_lot Re: Teraz wszstko jasne! 30.07.10, 17:05 To miasto i te praktyki dowodzą jak mierny wpływ na poprawe moralności miejscowego społeczeństwa ma, zakorzeniony tam po szyję, nasz ulubiony kościół katolicki. Porazka goni porazkę. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Cudze chwalicie 30.07.10, 18:31 swojego nie znacie. Centralny odgrodzi się od taksówkowej mafii Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Cudze chwalicie 30.07.10, 18:35 No,ale kola mamy w sam raz. Poza tym ludzie z glowa zamawiaja Grosik taxi i po klopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Cudze chwalicie 30.07.10, 18:54 czasem zdarza mi sie sluzbowo do W-wy jezdzic, korzystam z taksowek przed Centralnym, nie place za kurs wiecej niz zaplacilabym w swoim miescie ; w wielu miastach przed dworcami kreca sie naciagacze ale chyba rzadko udaje im sie kogos nabrac - moze roztargnionych, zaaferowanych, tych ktorzy sie bardzo spiesza ? tete Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Cudze chwalicie 30.07.10, 18:58 Mafia stoi na Okeciu, ale i tam mozna dzwonic po Grosika. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Cudze chwalicie 30.07.10, 19:58 t_ete napisała: > nie place za kurs wiecej niz zaplacilabym w swoim miescie Dotychczas "zaplacilem" chyba najwiecej jadac taksowka z lotniska Praha/Ruzyno do globalenj korporacji. Taksowka byla zamowiona przez korporacje. Stawka byla ustalona odgornia umownie. Jak dla mnie wygladalo to na pranie pieniedzy. Oczywiscie ja nic za to nie placilem. > w wielu miastach przed dworcami kreca sie naciagacze Naciagacze nie kreca sie bo pobrudzilyby sie im biale kolnierzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Cudze chwalicie 30.07.10, 21:34 rycho7 napisał: > Naciagacze nie kreca sie bo pobrudzilyby sie im biale kolnierzyki. Alez kreca sie ; lowia naiwnych np. na 'przewoz osob' ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Cudze chwalicie 30.07.10, 22:25 Mylisz sie Tete, przynajmniej jesli chodzi o ten przewoz osob. To sa po prostu korporacje bez taksowkarskich licencji. Grosik jest taka korporacja. Czesc kierowcow jezdzi jako taksowka,a czesc jako przewoz osob. Odpowiedz Link Zgłoś