oleg3 06.08.10, 10:08 Panu Bronisławowi Komorowskiemu, Prezydentowi RP składam gratulacje w związku z objęciem Urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 Re: Gratulacje 06.08.10, 10:11 oleg3 napisał: > składam gratulacje w związku z objęciem Urzędu. Ja tez skladam. Aczkolwiek rytual Holdu Pruskiego wydaje mi sie demode. Bardziej pasuje pogladzenie po glowce urzednika najetego przez suwerena. Z poczuciem tego jak urzedas ma gleboko suwerena w d.pie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla też gratuluję PP Komorowskiemu 06.08.10, 10:14 ale nam współczuję. Zastanawiam się czy będzie śmiesznie czy durno właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jest śmiesznie bo durno 06.08.10, 10:15 perla napisał: > Zastanawiam się czy będzie śmiesznie czy durno właśnie. Masz przesmieszne meandry umyslkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: też gratuluję PP Komorowskiemu 06.08.10, 10:42 perla napisał: > ale nam współczuję. > Zastanawiam się czy będzie śmiesznie czy durno właśnie. liczę na Ciebie, że dasz znak jak bedzie smiesznie, bądź durno A. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete z szacunkiem dla zaprzysiezenia 06.08.10, 10:49 pana Prezydenta Komorowskiego ; z nadzieja ze bedzie laczyl ; ale wiem ze bedzie mial zgryzote ...oj bedzie mial tete Odpowiedz Link Zgłoś
mate_lot Re: z szacunkiem dla zaprzysiezenia 06.08.10, 11:16 Już te Sztany, które ubrały się w szaty Bezprawia i Niesprawiedliwości o to się postarają. Brak klasy pokazali własnie podczas posiedzenia Zgromadzenia Narodowego. A swoja drogą to miłe, że mogę dołaczyć się do gratulacji w wątku załozonym przez LandOlega Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: z szacunkiem dla zaprzysiezenia 06.08.10, 11:40 Ciebie mało interesuje prezydent. Zajmujesz się głównie nieobecnym Kaczyńskim. I zastanawiasz się jak by tu dokopać pisiorkom. Mnie tylko śmieszysz. Formalnie Jarosław Kaczyński jest jednym z 460 posłów. A prezydent jest jeden. I mój i Twój. Mój, choć na niego nie głosowałem. Warto oderwać ocenę Bronisława Komorowskiego jako osoby i polityka, od pełnionego od dziś urzędu. Jest głową państwa. Ja o tym pamiętam, mam nadzieję, że prezydent też o tym nie zapomni. Nawiasem pisząc orędzie było kiepskie, choć zarysowaną linię polityczną przyjmuję do akceptującej wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nie wiem czy jedynie formalnie kontrkandydat 08.08.10, 17:53 oleg3 napisał: > Formalnie Jarosław Kaczyński jest jednym z 460 posłów. Ciekawie jaka to osoba prywatna byla kontrkandydatem w II turze? Musi jakis nadety bufon grajacy trumnami. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: też gratuluję PP Komorowskiemu 08.08.10, 00:36 perla napisał: > ale nam współczuję. > Zastanawiam się czy będzie śmiesznie czy durno właśnie. Nie wysilaj się hipokryto. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: też gratuluję PP Komorowskiemu 08.08.10, 00:39 perla napisał: > ale nam współczuję. > Zastanawiam się czy będzie śmiesznie czy durno właśnie. Na pewno nie tak śmiesznie i durno jak za Lecha. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gratulacje 08.08.10, 00:39 oleg3 napisał: > Panu Bronisławowi Komorowskiemu, Prezydentowi RP > składam gratulacje w związku z objęciem Urzędu. Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Gratulacje 08.08.10, 01:56 ...i dodatkowe głosy które zabrali Komorowskiemu "przez pomyłkę". warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34905,8225015,Prezydent_zaprzysiezony__a_wyniki_wyborow_do_poprawki_.html? utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=1077927 Odpowiedz Link Zgłoś