14.08.10, 07:44
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8251247,Obama_poparl_projekt_budowy_meczetu_w_poblizu_Ground.html

A taki maniak mowi, co ma robic polski prezydent. crying
Obserwuj wątek
    • first.kanalia W Warszawie ruszyla budowa 14.08.10, 09:09
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34882,7599215,Powstaje_meczet_dla_11_tys__warszawskich_muzulmanow.html
      • marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 09:30
        widzisz roznicy miedzy Cordoba House na Ground Zero i meczetem w Wawie?
        Bos glupia przeciez jest,wiec nic dziwnego.
        • dachs Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 09:36
          marudna.menda napisał:

> widzisz roznicy miedzy Cordoba House na Ground Zero i meczetem w Wawie?
          > Bos glupia przeciez jest,wiec nic dziwnego.

Ja tez nie widzę. Tym bardziej, że polscy muzułmanie wypowiadali się przeciw
          jego budowie
          • marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 09:47
            Ja tez jestem przeciwny tej budowie,ale widze tez roznice miedzy
            budowla meczetu na Ground Zero, miejscem morderstwa 3000 Amerykanow
            przez arabskich terrorystow, a terrorystycznym potencjalem meczetu w
            Wawie. Jesli ty tego nie widzisz,to pozostaje mi jedynie dziwic sie
            temu.
            • dachs Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 09:49
              marudna.menda napisał:
              >Jesli ty tego nie widzisz,to pozostaje mi jedynie dziwic sie
              > temu.

Różnica jest jedynie w skali niesmaku. Meczet w Warszawie dobrego smaku nie
              narusza, w NY - jak najbardziej.
              Groźne są oba.
              • marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 10:02
                Niesmak nie ma z tym nic albo prawie nic wspolnego. Brak taktu
                zarzucaja niektorzy amerykanscy krytycy pomyslu, ale to jest taki
                typowy amerykanski argument,bo niektorzy jeszcze po prostu nie
                rozumieja,ze muzulmanie nie kieruja sie sprawami smaku, czy wyczuciem
                taktu, a jedynie zadza wladzy. I to jest powodem ich bezczelnej i
                bezprecedensowej akcji na Ground Zero. To tez jest powodem, dla
                ktorego stawiaja meczet w Warszawie. Ze smakiem nic wspolnego,ale za
                to z nazi ideologia (muzulmanscy bracia) jak najbardziej.
                • dachs Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 10:09
                  marudna.menda napisał:

> Niesmak nie ma z tym nic albo prawie nic wspolnego. Brak taktu
                  > zarzucaja niektorzy amerykanscy krytycy pomyslu, ale to jest taki
                  > typowy amerykanski argument,bo niektorzy jeszcze po prostu nie
                  > rozumieja,ze muzulmanie nie kieruja sie sprawami smaku, czy wyczuciem
                  > taktu, a jedynie zadza wladzy. I to jest powodem ich bezczelnej i
                  > bezprecedensowej akcji na Ground Zero. To tez jest powodem, dla
                  > ktorego stawiaja meczet w Warszawie. Ze smakiem nic wspolnego,ale za
                  > to z nazi ideologia (muzulmanscy bracia) jak najbardziej.

No właśnie. Sam widzisz, że nie ma istotnej różnicy. smile
                  • marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 10:15
                    Nie, bo ideologia Braci Muzulmanskich, ktorzy zbudowali swoja sile na
                    wzor i podobienstwo nazistow, nie jest sprawą smaku.
                    • marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie/ps 14.08.10, 10:15
                      Tylko prosze nie cytuj Herberta w tym kontekscie.
                      • first.kanalia Re: Ty glupia kanalio nie/ps 14.08.10, 10:29
                        www.euroislam.pl/index.php/2010/06/budowniczy-meczetu-w-warszawie-ma-powiazania-z-terrorystami/
                        • marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie/ps 14.08.10, 10:54
                          Zdejmij burke,kanalio.
                          • first.kanalia Re: Ty glupia kanalio nie/ps 14.08.10, 11:16
                            marudna.menda napisał:

> Zdejmij burke,kanalio.

ale dobre, ja i burka ,poszukaj najpierw takiego co mi ja zalozy .
                      • hardy1 Re: Ty glupia kanalio nie/ps 14.08.10, 11:23

Pierwsza poprawka amerykańskiej konstytucji mówi o wolności religii.
                        A amerykański prezydent ma obowiązek ja przestrzegać.

To prawda. Ale jest też coś takiego jak współżycie w społeczeństwie -
                        a tu organizacji muzułmańskiej zabrakło "wyczucia" występując o
                        postawienie meczetu tak blisko miejsca zbrodniczego ataku
                        muzułmańskich fanatyków z Al-Kaidy.

Wyobraźcie sobie że chrześcijanie występują o postawienie kościoła
                        kilkaset metrów od "Czarnego Kamienia" w Mekce...a przecież w
                        tamtym miejscu nie było nawet żadnego zamachu chrześcijańskich
                        fanatyków...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka