marudna.menda 14.08.10, 07:44 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8251247,Obama_poparl_projekt_budowy_meczetu_w_poblizu_Ground.html A taki maniak mowi, co ma robic polski prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
first.kanalia W Warszawie ruszyla budowa 14.08.10, 09:09 warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34882,7599215,Powstaje_meczet_dla_11_tys__warszawskich_muzulmanow.html Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 09:30 widzisz roznicy miedzy Cordoba House na Ground Zero i meczetem w Wawie? Bos glupia przeciez jest,wiec nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 09:36 marudna.menda napisał: > widzisz roznicy miedzy Cordoba House na Ground Zero i meczetem w Wawie? > Bos glupia przeciez jest,wiec nic dziwnego. Ja tez nie widzę. Tym bardziej, że polscy muzułmanie wypowiadali się przeciw jego budowie Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 09:47 Ja tez jestem przeciwny tej budowie,ale widze tez roznice miedzy budowla meczetu na Ground Zero, miejscem morderstwa 3000 Amerykanow przez arabskich terrorystow, a terrorystycznym potencjalem meczetu w Wawie. Jesli ty tego nie widzisz,to pozostaje mi jedynie dziwic sie temu. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 09:49 marudna.menda napisał: >Jesli ty tego nie widzisz,to pozostaje mi jedynie dziwic sie > temu. Różnica jest jedynie w skali niesmaku. Meczet w Warszawie dobrego smaku nie narusza, w NY - jak najbardziej. Groźne są oba. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 10:02 Niesmak nie ma z tym nic albo prawie nic wspolnego. Brak taktu zarzucaja niektorzy amerykanscy krytycy pomyslu, ale to jest taki typowy amerykanski argument,bo niektorzy jeszcze po prostu nie rozumieja,ze muzulmanie nie kieruja sie sprawami smaku, czy wyczuciem taktu, a jedynie zadza wladzy. I to jest powodem ich bezczelnej i bezprecedensowej akcji na Ground Zero. To tez jest powodem, dla ktorego stawiaja meczet w Warszawie. Ze smakiem nic wspolnego,ale za to z nazi ideologia (muzulmanscy bracia) jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 10:09 marudna.menda napisał: > Niesmak nie ma z tym nic albo prawie nic wspolnego. Brak taktu > zarzucaja niektorzy amerykanscy krytycy pomyslu, ale to jest taki > typowy amerykanski argument,bo niektorzy jeszcze po prostu nie > rozumieja,ze muzulmanie nie kieruja sie sprawami smaku, czy wyczuciem > taktu, a jedynie zadza wladzy. I to jest powodem ich bezczelnej i > bezprecedensowej akcji na Ground Zero. To tez jest powodem, dla > ktorego stawiaja meczet w Warszawie. Ze smakiem nic wspolnego,ale za > to z nazi ideologia (muzulmanscy bracia) jak najbardziej. No właśnie. Sam widzisz, że nie ma istotnej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie 14.08.10, 10:15 Nie, bo ideologia Braci Muzulmanskich, ktorzy zbudowali swoja sile na wzor i podobienstwo nazistow, nie jest sprawą smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie/ps 14.08.10, 10:15 Tylko prosze nie cytuj Herberta w tym kontekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Ty glupia kanalio nie/ps 14.08.10, 10:29 www.euroislam.pl/index.php/2010/06/budowniczy-meczetu-w-warszawie-ma-powiazania-z-terrorystami/ Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: Ty glupia kanalio nie/ps 14.08.10, 10:54 Zdejmij burke,kanalio. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Ty glupia kanalio nie/ps 14.08.10, 11:16 marudna.menda napisał: > Zdejmij burke,kanalio. ale dobre, ja i burka ,poszukaj najpierw takiego co mi ja zalozy . Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Re: Ty glupia kanalio nie/ps 14.08.10, 11:23 Pierwsza poprawka amerykańskiej konstytucji mówi o wolności religii. A amerykański prezydent ma obowiązek ja przestrzegać. To prawda. Ale jest też coś takiego jak współżycie w społeczeństwie - a tu organizacji muzułmańskiej zabrakło "wyczucia" występując o postawienie meczetu tak blisko miejsca zbrodniczego ataku muzułmańskich fanatyków z Al-Kaidy. Wyobraźcie sobie że chrześcijanie występują o postawienie kościoła kilkaset metrów od "Czarnego Kamienia" w Mekce...a przecież w tamtym miejscu nie było nawet żadnego zamachu chrześcijańskich fanatyków... Odpowiedz Link Zgłoś