Dodaj do ulubionych

Izrael to neohitlerowski rynsztok.

IP: *.as3.chcg1.il.voyager.net 13.08.01, 07:24
Obserwuj wątek
    • Gość: 11 Szczera prawda IP: *.as2.chcg1.il.voyager.net 14.08.01, 07:40
      • Gość: h Re: Szczera prawda IP: *.focal-chi.corecomm.net 22.08.01, 02:14
    • Gość: q Re: Izrael to neohitlerowski rynsztok. IP: *.focal-chi.corecomm.net 16.08.01, 07:48
      • Gość: Onyx Re: Izrael to neohitlerowski rynsztok. IP: 62.87.254.* 16.08.01, 09:05
        Ty chyba mieszkasz w pożydowskim domu i boisz się że Ci go zabiorą, stąd brak
        jasnego poglądu na rzeczywistość - syndrom psa któremu zabrano budę.
        Pracuj nad sobą, masz czas.
        Onyx
        • Gość: w Re: Izrael to neohitlerowski rynsztok. IP: *.focal-chi.corecomm.net 18.08.01, 22:54
          Mieszkam w swoim domu, parchu. Fajnych masz idoli-ludobojcow: Szaron, Barak itp banda psychopatycznych
          mordercow.
        • Gość: Egon Re: Izrael to neohitlerowski rynsztok. IP: *.proxy.aol.com 19.08.01, 06:49
          Gość portalu: Onyx napisał(a):

> Ty chyba mieszkasz w pożydowskim domu i boisz się że Ci go zabiorą, stąd brak
          > jasnego poglądu na rzeczywistość - syndrom psa któremu zabrano budę.
          > Pracuj nad sobą, masz czas.
          > Onyx

Masz racje Onyx,a pies jak pies po polach wloczyl sie bedzie i kogos nastepnego
          gryzc bedzie probowal,jak to pies!
          • Gość: Ewa Zydy won! IP: *.focal-chi.corecomm.net 21.08.01, 04:03
          • Gość: PMWD Re: Izrael to neohitlerowski rynsztok. IP: *.proxy.aol.com 22.08.01, 04:32
            Gość portalu: Egon napisał(a):

> Gość portalu: Onyx napisał(a):
            >
            > > Ty chyba mieszkasz w pożydowskim domu i boisz się że Ci go zabiorą, stąd b
            > rak
            > > jasnego poglądu na rzeczywistość - syndrom psa któremu zabrano budę.
            > > Pracuj nad sobą, masz czas.
            > > Onyx
            >
            > Masz racje Onyx,a pies jak pies po polach wloczyl sie bedzie i kogos nastepnego
            >
            > gryzc bedzie probowal,jak to pies!

Przgarniety pies zazwyczaj jest wdzieczny wniosek z tego zyd jest gorszy od psa
            a jak na dodatek ujada z reguly sie go wypieprza z domu lub do odstrzalu
        • Gość: .. Onyx! Czy jestes zydowskim pedalem? IP: *.focal-chi.corecomm.net 21.08.01, 07:03
          • Gość: ; Re: Onyx! Czy jestes zydowskim pedalem? IP: *.focal-chi.corecomm.net 24.08.01, 05:55
            • Gość: Mosze Re: Onyx! Czy jestes zydowskim pedalem? IP: *.focal-chi.corecomm.net 04.09.01, 00:28
      • Gość: bnm Re: Izrael to neohitlerowski rynsztok. IP: *.focal-chi.corecomm.net 23.08.01, 00:30
        • Gość: d Re: Izrael to neohitlerowski rynsztok. IP: *.focal-chi.corecomm.net 23.08.01, 07:54
    • Gość: Ewa Re: Izrael to neohitlerowski rynsztok. IP: *.focal-chi.corecomm.net 18.08.01, 23:05
      Podoba mi sie tytul
      • Gość: Mosze Do: "EWA"+"q"+"w"+++++......????? IP: *.inter.net.il 19.08.01, 06:34
        Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Podoba mi sie tytul

• Gość: Mosze Do "EWA"... IP: *.inter.net.il 19.08.01, 06:36
          .... czy to nie jest ten sam-tylko caly czas zmienia litery i imiona...??? smile)

• Gość: PMWD Re: Do Mosze IP: *.proxy.aol.com 19.08.01, 08:34
            On nie zmienia liter nazywa sie dalej Szaron , morduje coraz wiecej przy
            pomocy dzielnych braci zydowskich ktorzy glownie specjalizuja sie w zabijaniu
            dzieci .
            • Gość: Egon Re: Do PMWD IP: *.proxy.aol.com 19.08.01, 08:47
              Gość portalu: PMWD napisał(a):

> On nie zmienia liter nazywa sie dalej Szaron , morduje coraz wiecej przy
              > pomocy dzielnych braci zydowskich ktorzy glownie specjalizuja sie w zabijaniu
              > dzieci .

A ty nie zmieniaj tak szybko swoj adres,bo Mossad i tak juz od dawno na oku ma
              cie.Szkoda ciebie,a mogles dalej ojcu i mamie pomagac...
              • Gość: Michnik Spierdalaj zydowska swinio IP: *.focal-chi.corecomm.net 19.08.01, 16:56
              • Gość: PMWD Re: Do PMWD do Egon IP: *.proxy.aol.com 19.08.01, 23:20
                Adres mam zawsze taki sam . Ty i ten twoj Mossad moga mnie pocalowac tam gdzie
                slonce nie dochodzi.
                W nawiasie mowiac to namiary sa kierowane wlasnie na mossad i takich jak ty.
                Konczy sie powoli czas bezkarnego mordowania przez zydowskich oprawcow.
            • Gość: adam_ski Re: Do wszystkich o PMWD IP: 195.94.222.* 21.08.01, 16:05
              Nie gniewajcie się na niego, on jest biedny, ma proxy na aolu, to musi go
              strasznie boleć...

adam
    • Gość: cc Re: Izrael to neohitlerowski rynsztok. IP: *.focal-chi.corecomm.net 20.08.01, 04:00
      Ciekawe czy Szaron pierw zdechnie czy pierw trafi do kryminalu za zbrodnie przeciw ludzkosci?
      • Gość: Mosze Widac IP: *.inter.net.il 20.08.01, 07:46
        Widac wasza nienawisc do Zydow. To nie jest do Szarona czy Izraela. Latwo teraz
        posadzac Izraelczykow wtedy nikt juz Ciebie nie posadzi ze Zydow nie lubisz.
        Powiem tylko, Nie musisz lubic Zydow, ale dlaczego taka nie nawisc.
        U nas sie mowi:" Kto nienawidzi drugiego-to nienawidzi siebie".
        Zobacz dookola kogo lubisz i kto Ciebie.
        Pozdrawiam,
        Mosze

• Gość: Onyx Re: Do Mosze IP: 62.87.254.* 20.08.01, 12:22
          Cześć Mosze
          Podziwiam twoją cierpliwość w niesieniu kaganka oświaty i tolerancji. Dla mnie
          większość antysemickich tekstów to odmóżdżony krzyk, bez płaszczyzny do
          dyskusji i porozumienia. W większośći przypadków koledzy antysemici głoszą
          swoje poglądy i nie chcą nic w zamian. Boją się dyskusji, boją argumentów, chcą
          być sobą. Umiejętność dyskusji to prawdziwa sztuka, wiem to z własnego
          doświadczenia, wolę mówić niz słuchać. Ale pracuje nad sobą.
          Pozdrawiam i dziękuję za opinię o naszych żołnierzach.
          Onyx
          • Gość: a Onyx! Ile ci Mossad placi za pilnowanie cmentarza? IP: *.focal-chi.corecomm.net 21.08.01, 15:02
            • Gość: WOJO!!! 12 srebrnikow IP: *.focal-chi.corecomm.net 06.09.01, 16:45
          • Gość: viri Re: Do Onyx IP: 213.76.92.* 22.08.01, 10:56
            nie zapominaj, ze palestynczycy to tez semici...

• Gość: PMWD Re: Widac Do Mosze IP: *.proxy.aol.com 22.08.01, 04:21
          Mosze przyznaj ze Szaron to morderca a zaczne Cie tak lubiec jak kazdego innego
          mimo to ze jestes Zydem , a jezeli tego nie robisz a wrecz chwalisz tych SS-
          manow to do kogo masz pretensje? Czym Ty sie roznisz od tych mordercow jezeli
          masz takie same poglady? Niczym! Ty smiesz nazywac kogos antysemita ty i ci
          twoi bracia zydowscy ktorzy maja bardziej rasistowskie poglady niz hitlerowcy.
          Twoja bezczelnosc nie zna granic !
          • Gość: Mosze Nie musisz mnie lubic... IP: *.inter.net.il 22.08.01, 07:24
            Sluchaj, czy mozesz powiedziec jedno miejsce ze Szaron zamordowal kogos...
            Arafat jest odpowiedzialny za szereg morderstw: Olimpiada 1972, autobus z
            dziecami Maj-1970, i jeszcze duzy, duzy szereg.
            Jak przez naszych zolnierzy gina nienawijni to dlatego ze byli blisko. My
            nieraz nie robimy operacie wojskowa kiedy zycie nienawinnych jest zagrozona.
            Palestynczycy specjalnie morduja i jak naj wiecej i nikt nie nazywa
            ich "MORDERCOM"
            Kiedy ABU-DZICHAD (zastempca Arafata) w Tunis zostal zastrzelony w lozku obok
            jego lezala zona i nic nie zrobili jej i ich dzieci...
            ...a teraz ona oskarza Baraka ze to byl on co strzelil jej meza... (Barak byl w
            specjalnych jednostkach i byl naj lepszy... smile) )
            Pzdr,
            Mosze
            • Gość: viri Re: Nie musisz mnie lubic... sZARON KTO TO TAKI ? IP: 213.76.92.* 22.08.01, 11:00
              Gość portalu: Mosze napisał(a):

> Sluchaj, czy mozesz powiedziec jedno miejsce ze Szaron zamordowal kogos...
              > Arafat jest odpowiedzialny za szereg morderstw: Olimpiada 1972, autobus z
              > dziecami Maj-1970, i jeszcze duzy, duzy szereg.
              > Jak przez naszych zolnierzy gina nienawijni to dlatego ze byli blisko. My
              > nieraz nie robimy operacie wojskowa kiedy zycie nienawinnych jest zagrozona.
              > Palestynczycy specjalnie morduja i jak naj wiecej i nikt nie nazywa
              > ich "MORDERCOM"
              > Kiedy ABU-DZICHAD (zastempca Arafata) w Tunis zostal zastrzelony w lozku obok
              > jego lezala zona i nic nie zrobili jej i ich dzieci...
              > ...a teraz ona oskarza Baraka ze to byl on co strzelil jej meza... (Barak byl w
              >
              > specjalnych jednostkach i byl naj lepszy... smile) )
              > Pzdr,
              > Mosze

-------------------------

stary ty chyba liczysz na to, ze Polacy nie znaja historii...
              pozwolicie, ze przytocze z onet.pl :

Ariel Szaron – sylwetka

Ariel Szaron w dniu zwycięskich wyborów/AFP

Nowego premiera Izraela Palestyńczycy nienawidzą. Nazywają go Rzeźnikiem.
              Pamiętają, że kierując operacją w Libanie w 1982 r., pozwolił na masakrę cywilów
              w obozach dla uchodźców. Latem tego roku wizytą na Wzgórzu Świątynnym sprowokował
              trwające do dziś zamieszki. Izraelczycy, którzy nazywają Szarona Buldożerem,
              swoim wyborem pokazali jednak, że chcą twardej politki wobec Palestyńczyków.

Ariel Szaron urodził się w 1928 roku, na terenie brytyjskiego mandatu Ligi
              Narodów w Palestynie. W latach 1948-49, w czasie formowania się współczesnego
              państwa Izrael, Szaron jako młody chłopak był członkiem podziemnej organizacji
              zbrojnej, Hagana, która w momencie proklamacji Izraela stała się zalążkiem
              przyszłej armii.

Młody i zdolny żołnierz szybko zwrócił na siebie uwagę dowódców i dzięki zasługom
              w czasie wojen arabsko-izraelskich z lat 1948-49 i 1956-57 szybko wspiął się na
              szczyty kariery wojskowej. Podczas wojny sześciodniowej (1967) Szaron pełnił już
              funkcję generała brygadiera i walnie przyczynił się do aneksji wschodniej części
              Jerozolimy i Strefy Gazy. Po 1967 roku Palestyńczycy widzieli w nim najbardziej
              znienawidzonego wroga.

Początek kariery politycznej Szarona datuje się na 1977 rok, kiedy po raz
              pierwszy został wybrany do izraelskiego parlamentu, Knesetu. Znany taktyk
              wojskowy szybko zyskał uznanie jako urzędnik państwowy. W latach 1977-81
              sprawował funkcję ministra rolnictwa, podczas następnej kadencji Knesetu wybrano
              go już na stanowisko ministra obrony. Kariera ministra załamała się po
              niefortunnej decyzji wysłania wojsk Izraela na tereny południowego Libanu, gdzie
              znajdowały się obozy uchodźców palestyńskich. Wojska, które spowodowały
              zaprzestanie ataków OWP na Izrael, przyczyniły się również do sparaliżowania
              funkcjonowania aparatu władzy w Libanie. Sytuację tę wykorzystali miejscowi
              chrześcijanie, którzy w obozach uchodźców dokonali masakry ludności
              palestyńskiej. Trybunał Izraela uznał Szarona odpowiedzialnym za dopuszczenie do
              takiej sytuacji.

Z politycznego niebytu Szaron wydostał się dzięki związaniu się z prawicową
              partią Likud. W latach 1984-96 w czasie rządów Likudu mianowano go kolejno na
              funkcje ministra przemysłu (1984-90), budownictwa (1990-92) i narodowej
              infrastruktury (1996-98). W 1998 wielką burzę wywołała decyzja ówczesnego
              premiera Izraela i szefa Likudu Benjamina Netanyahu, który ponownie powołał
              Szarona na stanowisko ministra obrony. Sprzeciw opinii publicznej Netanyahu
              kwitował zdaniem, że to najlepszy człowiek do pełnienia tej roli. Drogi Szarona i
              Netanyahu rozeszły się w 1999 roku, gdy stanęli przeciwko sobie w wyborach na
              nowego szefa Likudu. Zwycięsko z potyczki wyszedł Ariel Szaron i to on został
              przeciwnikiem Ehuda Baraka w walce o stanowisko premiera kraju.

We wrześniu ubiegłego roku Szaron pojawił się na Wzgórzu Świątynnym w
              Jerozolimie. Palestyńczycy uznali to za obelgę. Zaczęły się zamieszki, wkrótce
              przekształcone w nowe powstanie i grzebiące szanse na pokój, do którego zmierzał
              poprzedni premier Izraela.

-----

jedyna osoba na ziemi, ktoprej zycze smierci z calego serca !
            • Gość: PMWD Re: Nie musisz mnie lubic... IP: *.proxy.aol.com 23.08.01, 08:48
              Mosze ja cie po tej ostatniej wypowiedzi nienawidze!!!!!!!!
              Czy Ty uwazasz ze to sa czasy gdzie informacje docieraja konno?
              Z odpowiedzia wyprzedzil mnie Viri za co mu dziekuje.
              Do Ciebie mam pytanie : dlaczego sad w Hadze chce postawic Szarona na lawie
              oskarzonych?
              To samo Ci powiem co Viri,to bydle zasluguje na smierc!( i ci co go popieraja
              rowniez)
            • Gość: as Re: Nie musisz mnie lubic... IP: *.focal-chi.corecomm.net 05.09.01, 10:14
              Naucz sie po polsku zydowska swinio
      • Gość: viri Re_cc: Izrael to neohitlerowski rynsztok. IP: 213.76.92.* 22.08.01, 10:54
        moge sie zalozyc, ze dostanie kulke w prezencie...
        stawiam wtedy wszystkim piwo !
        • Gość: Onyx Re: Do - Vir IP: 62.87.254.* 22.08.01, 11:03
          Nic nie wskórasz u Polaków. Ostatnie dane dowodzą, że jesteśmy - żydo i
          arabożercami. Kochamy tylko siebie. Radzę Ci abyś napisał tekst że „Ruscy”
          są „be” a Żydzi „cacy”, wtedy coś osiągniesz. Z wrodzonej przekory Polacy
          będą mieć odwrotna opinię i masz sukces.
          Hej
          Onyx

• Gość: viri Re: Do - Vir IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 10:05
            nie zalezy mi na rozglosie
            raczej ukazywaniu prawdy o zydach...

sa ludzie, ktorzy zajmuja sie Czeczenia, sa organizacje broniace praw czlowieka
            w Chinach... nadszedl czas by uswiadomic ludzi o nowym holokauscie -
            prowadzonym przez izrael na palestynczykach

DURBAN, JAN PAWEL DRUGI, AI... to chyba wystarczajace dowody by zajac sie tym
            problemem ?
        • Gość: cc Chcesz mnie zabic? IP: *.focal-chi.corecomm.net 23.08.01, 00:29
          • Gość: Onyx Re: Chcesz mnie zabic? IP: 62.87.254.* 23.08.01, 09:15
            Co ty. Jak mogłeś tak pomyśleć. O arabo- i żydożerstwie przeczytałem w prasie.
            Jeden z publicystów ocenił tak nasze społeczeństwo. Napisał nawet gorzej, że
            polski katolicyzm jest tak samo otwarty i tolerancyjny jak islam. Cóż ja mogę w
            takiej sytuacji powiedzieć. Witaj bracie w nietolerancji.
            Hej
            Onyx
            • Gość: PL Re: Chcesz mnie zabic? IP: *.tnt35.chi5.da.uu.net 06.09.01, 06:46
              Gość portalu: Onyx napisał(a):

> Co ty. Jak mogłeś tak pomyśleć. O arabo- i żydożerstwie przeczytałem w prasie.
              > Jeden z publicystów ocenił tak nasze społeczeństwo. Napisał nawet gorzej, że
              > polski katolicyzm jest tak samo otwarty i tolerancyjny jak islam. Cóż ja mogę w
              >
              > takiej sytuacji powiedzieć. Witaj bracie w nietolerancji.
              > Hej
              > Onyx

Najwieksza i najstarsza zapisana nietolerancja religijna jest Judaizm.Chyba sie
              zgodzicie ze Stary Testament to historia wojen ludu Izraela z kims albo na odwrot
              ale zawsze jahve sprzyjal Zydom w mordowaniu innych.
        • Gość: Onyx Re: Święta - kula IP: 62.87.254.* 04.09.01, 11:21
          Panowie Arabowie. Wychodzi z was miłość do bliżniego w duchu islamskich
          tradycji. Święta wojna, święta kula, święta siekiera, święta nasza racja.

Onyx
    • Gość: s Re: Izrael to neohitlerowski rynsztok. IP: *.focal-chi.corecomm.net 05.09.01, 01:58
    • Gość: Szechter Ciekawe kiedy Zydy zbuduja Auschwitz dla Palestynczykow IP: *.focal-chi.corecomm.net 06.09.01, 03:29
    • pewniak Re: Izrael to neohitlerowski rynsztok. 13.01.02, 15:40
      Gość portalu: Marek napisał(a):
      /

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka