helgo_sugestia 01.04.04, 00:56 najgorsza z czasow PRL dzielnica pewnego miasta to lgion do skrzynki. Musisz jeszcze do niej dodac sume 2 liczb ktore wyniosa 16. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
helgo_sugestia Re 01.04.04, 01:00 Znasz to miasto. Dzielnica sie fatalnie kojarzy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a n . m a m r . k z a p a d a . . . IP: *.cm-upc.chello.se 01.04.04, 01:10 http://©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©© d . c h z a m . e r a g r z . b. r . s n a k . z a s k a c z . http://©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©©© Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: m r . k z a p a d a . . . 01.04.04, 13:45 Gość portalu: a n . m a napisał(a): > > ©©©©©©©©©©©© > ©©©©©©©©©©©©©& > copy;©©©©©©©©©©©©&c > opy;©©©©©©©©©©©©&co > py;©©©©©©©©©©©©&cop > y;© > > d . c h z a m . e r a > g r z . b. r . s n a > k . z a s k a c z . > > ©©©©©©©©©©©© > ©©©©©©©©©©©©©& > copy;©©©©©©©©©©©©&c > opy;©©©©©©©©©©©©&co > py;©©©©©©©©©©©©&cop > y;© > zaskoczylam doktorze, tylko gdzie indziej)))) Odpowiedz Link Zgłoś
helgo_sugestia Kurka wodna nie chce mi sie wierzyc 01.04.04, 01:05 ze wsje skrzynki masz specjalistko popsute wiec hmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Patience zagadka 01.04.04, 03:19 helgo_sugestia napisała: > najgorsza z czasow PRL dzielnica pewnego miasta to lgion do skrzynki. Musisz > jeszcze do niej dodac sume 2 liczb ktore wyniosa 16. Pewnie ze wiem tylko nie latam po calym forum. Nie zauwazylam tego watku. A ty masz do wyboru 2 opcje w watku, w ktorym zaczales gadac. A jakbys nie wiedzial gdzie ten watek jest, to go znajdziesz w roku pamietnym. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Patience zagadka 01.04.04, 13:44 patience napisała: > helgo_sugestia napisała: > > > najgorsza z czasow PRL dzielnica pewnego miasta to lgion do skrzynki. Musi > sz > > jeszcze do niej dodac sume 2 liczb ktore wyniosa 16. > > Pewnie ze wiem tylko nie latam po calym forum. Nie zauwazylam tego watku. A ty > masz do wyboru 2 opcje w watku, w ktorym zaczales gadac. A jakbys nie wiedzial > gdzie ten watek jest, to go znajdziesz w roku pamietnym. > Czy ja musze cale forum oblatywac zeby ciebie znalezc ? Znowu piszesz gdzie indziej. Poza tym dzien dobry. Jak sie spalo? PS. To rano to nie bylam ja tylko moj automat. Odpowiedz Link Zgłoś