Dodaj do ulubionych

Mam prosbe

10.10.10, 16:54
Szukam kogos kto mi pomoze klkac w watki spamera hasza, .Prosilam lajze by mi nie wlazila do watkow ale nie dociera, szczegolnie prosze o wyklikanie go z watka smolenskiego.
Ten , ktory udaje tu najwiekszego patriote, nawet tam nie umie zamknac tej parszywej mordy.
N.
Obserwuj wątek
    • hasz0 AG nie pomoze ani Scan ani Hymenos pani Giniasta 10.10.10, 17:00
      forum.gazeta.pl/forum/w,13,117403200,117407150,_Panie_Scanie_Osracyzm_sraczkoslowy_capie_IQ_.html?wv.x=2
      • hasz0 AD REM małpke wypiłaś, ze nie porafisz AD rem? 10.10.10, 17:01

• hasz0 dowód na swe obrzydliwe pomów. - kochasz Polaka?/n 10.10.10, 17:02

• hasz0 masz parszywą mordę irzutujeszzBrukseli na Polaka? 10.10.10, 17:04
            IQ=?
            • hasz0 __________czytaj ze zrozumieniem Brukselko!_______ 10.10.10, 17:06

nazywanie głowy państwa przez "autorytet" libertyński określeniami typu cham, pijak i psychol

jest zgodne z ich systemem wartości i praw, to nic dziwnego, że mamy do czynienia nawet w obliczu tragedii ,z wszelkiej maści karłowatością..

Taki model kłamstwa i permisywizmu moralnego budowano latami.

Kiedyś ośrodek centralny był w Moskwie, obecnie przeniósł się na salony brukselskie.

Jest bardziej elegancki i przyjemniejszy dla oka, ale jednocześnie dużo bardziej perfidny i wyrachowany. Moskwie nigdy nie udało się podporządkować sobie całego niemal kontynentu, bez jednego wystrzału.

Zniewolenie moralne dokonywane jest obecnie przez postacie ubrane w elegancko skrojone garnitury, poklepujące się bratersko w świetle kamer obrazu Full HD.

• gini Re: __________czytaj ze zrozumieniem. i 10.10.10, 17:15
                SPIEPRZAJ DZIADU
                • hasz0 do 1 słowa-wytrych(?) swoich i siebie nie namówisz 10.10.10, 17:43

• hasz0 nie namówisz piqa za 3 lata do "przepraszam"? 10.10.10, 17:44

Mam prosbe
                    gini 10.10.10, 16:54 Odpowiedz Szukam kogos kto mi pomoze klkac w watki spamera hasza, .Prosilam lajze by mi nie wlazila do watkow ale nie dociera, szczegolnie prosze o wyklikanie go z watka smolenskiego.
                    Ten , ktory udaje tu najwiekszego patriote, nawet tam nie umie zamknac tej parszywej mordy.
                    N.
                    • gini Re: nie namówisz piqa za 3 lata do "przepraszam"? 10.10.10, 17:47
                      SPIEPRZAJ DZIADU

.
                    • hasz0 wszedłem z upamietnieniem a Ty? zapytaj w domu 10.10.10, 17:48
                      czy tak sie wywrównuje rachunki krzywd bez powodu wyrządzone nieiwnnemu?
                      Szukasz sprzymierzeńców CENZORKO-ZOMO
                      słowa

na zasazie wróg mego wroga jest chwilowym przyjacielem?_IQ=?

Nie kochasz Polaka?....A czamuż to TAK?
                      forum.gazeta.pl/forum/w,13,117404797,117406897,Ten_A_uwaza_salon24_za_0SZ0L0MSTW0.html?wv.x=2
                      • gini Re: wszedłem z upamietnieniem a Ty? zapytaj w dom 10.10.10, 17:54
                        SPIEPRZAJ DZIADU
                        • gini Ariadna 10.10.10, 18:47
                          Jestes ostatnia osoba , ktora bym o cokolwiek poprosila https://www.freefoto.com/images/1401/07/1401_07_66---Manneken-Pis--Brussels--Belgium_web.jpg?&k=Manneken+Pis%2C+Brussels%2C+Belgium
                          • hasz0 Ariadna się żachnęła po"GNO-"od razu czułem fałsz> 10.10.10, 19:26
                            I NIGDY PRZENIGDY JEJ TEGO NIE ZAPOMNĘ.........ktoś kto nie był przez kilka lat
                            zmasowanymi osczerstwami

[size=16]jakich nigdy w życiu nie podejrzewałabym NIKOGO
                            z najgorszych aby być od nieznajomego i to
                            NON STOP
                            poniżany takimi obscenicznosciami ........że brak słów........z TAK BłAHEGO powodu

i to takimi nikczemnymii pakusia metodami "Maleszki", dotykającymi wszystkich najdelikatniejszych i najwrażliwszych cząstek jestestwa duszy ludzkiej, serca, i umysłu ...ale szacunku do siebie, i honoru, o dumy,i praw naleznych KAŻDEMU, w ABSURDALNYM KONTRASCIE zwlaszcza do szacunku jakim mnie darzą znajomi i obcy, zarówno w Polsce jak i za granicą, biedni i bogaci, niewyksztalceni, prości ludzie i profesorowie, ktorzy podziwiali nietypowe, zaskakujące rozumowanie przywoitosci....w dodatku w okresie, kiedy nie otrząsnąłem się z haniebnych metod stosowanych w Tepsie przez paratczyków - "liderów przemian"
                            za nic majacych prawdę w dokumentach, osiagnięcia w postaci uratowanych systemów
                            bilingowych, które zawalili vepoci obsadzeni na wyższych szczeblach jierarchii
                            [size]

Ty Gini musisz wiedzieć, że JUZ ROBISZ TEN NUMER UDAWANY i FAŁSZYWY OD SAMEGO POCZATKU nie pierwszy raz. Łatwo to rozpoznalem od razu. ten fałśz czuć...każdy yto sprawdzi jeżeli nie wykopiesz tych postów wredoty. Byłem cierpliwy...

Pokaz no korespondencje z piq-iem Hymenosem o tym GN-ojarskim planie.
                            No pokaż.
                            • hasz0 po"GNO-"od razu czułem fałsz Gini nie Ariadny 10.10.10, 19:27

korrekta!!!
                              • hasz0 po ki kij ja to do debilki piszę? ale ulżyło mi 10.10.10, 19:30
                                Ariadnei tego gestu serca i sumienia nie zapomnę nigdy aż do mojej śmierci!
                                AMEN!
                                TL
                            • gini Re: Ariadna się żachnęła po"GNO-"od razu czułem f 10.10.10, 19:33
                              Nie pokazuje moich listow milosnych.
                              • hasz0 ________zakochałaś bidoto w padalcu piczym? 10.10.10, 19:35

nic mi do tego serce nie sługa ale nie rób za cenzora nawet mocno POproszona
                                • hasz0 ona by zrozumiała 10.10.10, 19:44
                                  https://i.wp.pl/a/f/jpeg/25481/kanzi425.jpeg
        • gini Potrafie ad rem 10.10.10, 17:07
          SPIEPRZAJ DZIADU
    • snajper55 Re: Mam prosbe 10.10.10, 17:06
      gini napisała:

> Szukam kogos kto mi pomoze klkac w watki spamera hasza, .Prosilam lajze by mi n
      > ie wlazila do watkow ale nie dociera, szczegolnie prosze o wyklikanie go z watk
      > a smolenskiego.
      > Ten , ktory udaje tu najwiekszego patriote, nawet tam nie umie zamknac tej pars
      > zywej mordy.

Sama masz najbardziej parszywą mordę na tym forum, więc nie czepiaj się innych. Nie dyktuj innym gdzie i co mają pisać.

S.
      • gini Re: Mam prosbe 10.10.10, 17:09
        snajper55 napisał:

.
        > Sama masz najbardziej parszywą mordę na tym forum, więc nie czepiaj się innych.
        > Nie dyktuj innym gdzie i co mają pisać.
        >
        > S.
        forum.gazeta.pl/forum/w,13,117407019,117407326,Potrafie_ad_rem.html?wv.x=1
      • ariadna-enta Re: Mam prosbe 10.10.10, 18:03
        hasz jest jaki jest
        ale wychodze z założenia,ze forum jest publiczne
        wolnośc słowa ponoc jest prawem i przywilejem wszytkich
        niech wie csobie pisze do woli
        nie ma obowiązku go czytać,co nizej podpisana czyni

a gini niech sobie swoje prosby wsadzi nie powiem gdzie
        • absztyfikant Snajper nie ma racji 10.10.10, 18:26
          Postac z sygnaturki Ariadny byla o wiele gorsza od # z jego biegunka czy Giniuchny.
          • snajper55 Absztyfikant ma rację 10.10.10, 23:11
            absztyfikant napisał:

> Postac z sygnaturki Ariadny byla o wiele gorsza od # z jego biegunka czy
            > Giniuchny.

Miałem na myśli obecną "obsadę" forum.

S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka