Dodaj do ulubionych

Porozumienia Kwietniowe Tymczasowe

02.04.04, 17:34
Propozycja wstępna protokołu Porozumień Kwietniowych.
(opracowanie zbiorowe, do dalszych uzupełnień)

TRESC

Poniewaz wolnosc slowa jest najwazniejsza, ale jednak pewnym ograniczeniom
musi podlegac ze wzgledu na dobro innych ludzi, proponujemy nastepujace
limity w zamieszczaniu postow na Portalu.

Kazdemu uczestnikowi wolno jest (miesiecznie):

8 razy Krzyz nazwac gownem
6 razy "nasrac Panu Jezusowi na glowe"
3 razy graficznie opisac kopulacje ksiedza z maloletnim ministrantem
1 raz nazwac Krzys52 Kretynem
1 raz powiedziec, ze Patience jest glupia
2 razy niepochlebnie wyrazic sie o malzenstwach gejow
1 raz o pedalach

Porozumienia szczegółowe:

0 razy donosow na innych forumowiczow miesiecznie
0 wyjatkow jesli chodzi o traktowanie bliznich przez cenzure.

w zamian:

Sceptyk uzyskuje prawo do:
1 raz dziennie powiedziec, ze Patience jest glupia, dożywotnio

Patience ma prawo do:
1 raz dziennie powiedziec do Sceptyka w nawiązaniu do poprzedniej
wypowiedzi, "wypierdalaj z forum, Sceptyku", również dożywotnio.

Kazdy uczestnik mialby rowniez prawo - ale nie obowiazek - 2 razy napisac
tekst niepoprawny politycznie.

Przekroczenie w/w norm byloby kwalifikowane jako spam i bezpardonowo usuwane
z portalu.

Oczywiscie limity niewykorzystane przechodza na kolejny miesiac.

Powyższa kompromisowa propozycja zadowola wszystkie strony i konczy
te trudna i burzliwa dyskusje.

Serdecznie pozdrawiam surprised))
Obserwuj wątek
    • patience Ps uprzejmie donosze, ze kawalki o Krzyzu napisal 02.04.04, 17:48
      ... Sceptyk, w ramach kompromisowania.
    • Gość: Perła droga Patience IP: *.blue-net.com.pl 02.04.04, 18:06
      tak naprawdę to w nosie masz Krzysiowe prawa do bluzgów. Piszesz te wszystkie
      posty pod Sceptyka. Co dużo mi mówi. Kiedyś z Miriam wizytowaliśmy Sceptyka,
      który znakomitymi winami i wyśmienitą gęsią pieczoną traktował. Ale, co ja Ci
      będę pisał o sprawach, które sama świetnie znasz.
      Ale widzisz, On się kiedyś zorientuje, to tylko kwestia czasu jest. I po co Ci
      to?

Perła
      • patience Re: droga Patience 02.04.04, 18:11
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> tak naprawdę to w nosie masz Krzysiowe prawa do bluzgów. Piszesz te wszystkie
        > posty pod Sceptyka. Co dużo mi mówi. Kiedyś z Miriam wizytowaliśmy Sceptyka,
        > który znakomitymi winami i wyśmienitą gęsią pieczoną traktował. Ale, co ja Ci
        > będę pisał o sprawach, które sama świetnie znasz.
        > Ale widzisz, On się kiedyś zorientuje, to tylko kwestia czasu jest. I po co
        Ci
        > to?
        >
        > Perła

Nope. I mylisz sie. Nigdy z toba w zadnej kawiarni nie bylamsmile Cos kompinujesz,
        ale nie pod moim adresemsmile
        • Gość: Perła Re: droga Patience IP: *.blue-net.com.pl 02.04.04, 18:24
          Byłaś Helgo. Oczywiście nie jako Helga. To, że jesteś Helgą też na forum tym,
          powiedzialaś podczas rozmowy telefonicznej. Prawdobodobnie mimochodem. Nie
          należy rozmawiać przez telefon i pisać jednocześnie na forum. Bo wtedy traci
          kontrolę nad tym co mówi się lub pisze właśnie. Kolejna rozmowa potwierdziła,
          iż niezdawałaś sobie sprawy z tego, że to powiedziałaś. Zresztą, ja to
          sprawdziłem potem.
          Ostatnio też miałem taki przypadek. Zadzwonił gość do mnie i niechcący
          wypaplał, że używa nielegalnie kilku kopii moich programów. To roztargnienie
          drogo go kosztowało.
          Ale ja Ci dobrze życzę, naprawdę. Ale nie atakuj przyjaciół naszych.
          A poza tym rozrabiaj - masz we mnie sojusznika właśnie. smile

Perła
          • patience Re: droga Patience 02.04.04, 18:28

Hehe? Ale ja przez telefon nie rozmawiam Z ABSOLUTNIE NIKIM Z FORUMsmile)))) Chyba
            z toba tez bede musiala isc w jakies krzaki. Ale na razie musze wszystko
            odlozyc, bo mnie Jeni wystraszyl. Nie ma topora. Zakopany. Tak na wszelki
            wypadek.
            • Gość: Perła Re: droga Patience IP: *.blue-net.com.pl 02.04.04, 18:43
              no dobra, niech Ci będzie. Nie jestem zainteresowany konfliktem. Krzakami
              również.

Perła

ps. Twój pech polaga na tym, iż nie tylko ja słyszałem co powiedziałaś wtedy.
              Wiesz, kiedyś w restauracji na Starym Mieście w Warszawie, Sceptyk zapytał o
              Ciebie. A konkretnie o to czy kobietą jesteś. Odpowiedzieliśmy z Miriam
              gorliwie i zgodnie z prawdą, że tak. A potem śmieliśmy się w samochodzie, co
              zważywszy na okoliczności, rozumiesz najlepiej sama.
              I dosyć na tym. Możesz nadal trwać w swoim uporze.
              Zrozum, że jestem Ci naprawdę życzliwy, ale nie możesz atakować ludzi, którzy
              przyjaciółmi są.
              • patience Re: droga Patience 02.04.04, 18:53

> ps. Twój pech polaga na tym, iż nie tylko ja słyszałem co powiedziałaś wtedy.
                > Wiesz, kiedyś w restauracji na Starym Mieście w Warszawie, Sceptyk zapytał o
                > Ciebie.

Hihi. Owszem, mam zamiar trwac dzielnie. Nie chcesz krzakow, to niesmile) Ale
                akurat jestes jednym z bardzo nielicznych, z ktorymi pojsc na piwo bym sie
                zgodzilasmile) A jesli chodzi o Sceptyka, to napisalam mu gdzie indziej, ze
                poprowadzil wyprawie krzyzowa zeby wyzwalac Jerozolime z rak niewiernych, tylko
                ze wyladowali pod Konstantynopolem. Co i zreszta jest prawda. Na poczuciu
                humoru dalej mu nie zbywa, co widac po powyzszych pustolatach. To jakos spod
                tego Konstantynopola pojdzie gdzie indziej. I tyle. Nic w tym wiecej nie ma.
                Poza tym, obysmy kiedys nie znalezli sie w sytuaacji, ze fora z tymi czynnikami
                spolecznymi beda nam sie wydawaly takie piekne i bez cenzury... Nieciekawe
                czasy ida. Tak naprawde, powodu do smiechu zbyt wiele nie ma.
    • Gość: leje-sie Zrobiloby sie ciekawie IP: 193.235.118.* 02.04.04, 18:18
      gdyby dopuszczono handel uprawnieniami. Najlepiej wymienny.
      I tak starozakonni by swoje prawa do wypowiedzi antysemickich wymieniali na
      papistow prawo do odsadzenia "Pasji" od czci i wiary.
      Giermek Gini skupywal by prawa do obcyndolenia Perly na okraglo, a milosnik
      lata ze zwolennikiem zimy na inwektywy atmosferyczne by sie wymienial.
      Podstepnym wrogom wiosny w sukurs przychodzili by milosnicy jesiennych owocow
      wyzbywajac sie swoich kontyngentow i przydzialow.
      J Zawadzki skupywal by hurtem prawo do plucia na bliska odleglosc od licznych
      swoich podszywek, oddajac im w wieczna dzierzawe prawa do wymyslnych napasci na
      siebie samego i swoje klony.
      Dochodziloby do jeszcze bardziej zaskakujacych koalicji i sojuszy na Forum niz
      obecnie.
      Zajeci tak pilnie handlem smiertelni wrogowie zaczeli by czuc dziwny pociag i
      sympatie wzajemna co mogloby sie jedynie zakonczyc powszechnym brataniem i
      wspolnym piciem wodki a byc moze i jednym czy drugim bardziej trwalym zwiazkiem.
      Bo jak wiadomo ludzie ktorzy ze soba handluja nie wojuja ze soba.
      Forum staloby sie rownie nudne i stateczne jak komentarze redakcyjne w "Rzepie"
      a nieliczni nieustepliwi kombatanci dawnych lat czuliby sie zmuszeni przeniesc
      na forum Naszego Dziennika, ostatnia ostoje wolnej potwarzy i obelgi,
      manipulacji i ciosu w podbrzusze, finty w nos i intelektualnego przekretu.
      Czego wszystkim nam zycze.
      Patience, wiem, ze nie wystepujesz na FK ale czy moglabys przez Ciebie
      rozpoczetym watkiem uraczyc i jego bywalcow?
      • patience Re: Zrobiloby sie ciekawie 02.04.04, 18:24
        Gość portalu: leje-sie napisał(a):

> Patience, wiem, ze nie wystepujesz na FK ale czy moglabys przez Ciebie
        > rozpoczetym watkiem uraczyc i jego bywalcow?

Alez jak najbardziej. Ale to jest praca zbiorowa, nie moja. Do dowolnego
        uzupelniania o dowolne pustolaty. Rozumiesz. Udalo mi sie Sceptyka znekac. A on
        sie kobietami bic nie umie, to popuszcza z pustolatow. Ale radze szybko
        sytuacje wykorzystac, bo admini sie zaniepokoili możliwością zawarcia
        Porozumien Kwietniowych bez ich udziału i portal zamykaja. Czytac pustolaty
        bedzie mozna, ale dopisac sie juz nie.

I znowu cenzura... A tak sie ladnie zapowiadalo. Zmiana nocna ma przerypane.
        Nie zdazy.
    • jenisiej Apel do wszystkich... 02.04.04, 18:21
      ...którzy uczestniczą w sporach o formułę FA i cenzurę - tu, na FoF i
      Forum Cenzorum.

Wczoraj Tebe na FoF zawiesił taki post:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11743787
      > Bardzo możliwe, że w najbliższym czasie będziemy zmieniać nazwę forum
      > Aktualności na Wiadomości. W ten sposób nie będzie pierwsze w katalogu.
      > Mamy jeszcze jeden ważny powód, o którym powiemy wkrótce.
      > No i uwaga: aby zadowolić miłośników wolności słowa w ekstremalnym także
      > wydaniu najprawdopodobniej uruchomimy nowe forum, typu "Bez cenzury".
      > Z ostrzeżeniem w opisie.
      > Dotychczasowe aktualności nadal będą sprzątane ze spamu i wulgaryzmów.

Na pierwszy rzut oka to może wyglądać zachęcająco. Ale jak się temu
      uważniej przyjrzeć...

Zastanówcie się, żebyśmy się wszyscy nie obudzili z ręką w nocniku.
      Może czas byłby zakopać topory wojenne i wspólnie pokombinować?

pozdro
      • patience Re: Apel do wszystkich... 02.04.04, 18:26
        Jeni, troche sie zaniepokoilam. Cos ty wykompinowal? A moze krzaki?
        • jenisiej OK, krzaki 02.04.04, 18:27

• patience Re: OK, krzaki - idem/nt 02.04.04, 18:30

• patience Z krzakow wynurzywszy sie na chwile... 02.04.04, 18:55
              Oswiadczam ze swoj topor wojenny wlasnie zgubilam. Ale nie na zawsze, jakby kto
              pytal.
              • durna_helga_hela Re: Z krzakow wynurzywszy sie na chwile... 02.04.04, 22:33
                majtasy na gola dupe zaloz bo juz tam groszek zzawegla na ciebie czyha,
                kurwiszonie jeden!
    • mcattery :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 02.04.04, 18:23
      zaraz dolacze aneks .......
    • mcattery odebralas fisze ze skrzynek? 02.04.04, 18:24
    • panidanka Re: Porozumienia Kwietniowe Tymczasowe 02.04.04, 18:56
      „Oczywiscie limity niewykorzystane przechodza na kolejny miesiac”.

nie wnoszę żadnych sprzeciwów i uwag do przedstawionych propozycji „samorządny
      regulamin forumowicza” z wyjątkiem tej, którą zacytowałam i wnioskuję o
      rozszerzenie tego punktu porozumienia o”
      limity przekroczone w danym miesiąc będą potrącane z limitu miesiąca
      następującego po nim, az do czasu „wylimitowania” forumowicza, co w
      konsekwencji może być podstawą do przeprowadzenia „sądu nad forumowiczem
      przelimitowanym”

tylko pozostaje do rozstrzygnięcia nigdy nie do nierozstrzygnięcia kwestia

jak z porozumienia tymczasowego uczynić porozumienie nietymczasowe kiedy
      wszyscy wiemy, że limitów w żaden sposób nie da się przestrzegać i policzyć
      tak, by nikt do liczenia nie wnosił zastrzeżeń

Danka

• groszek.741.com Cave Sceptices et dona ferrentes... 02.04.04, 20:55
      Perła napisał:

>Kiedyś z Miriam wizytowaliśmy Sceptyka,
      >który znakomitymi winami i wyśmienitą gęsią
      >pieczoną traktował.

To ilustruje właśnie groźbę, która wiąże się z kontaktami forumowiczów "w realu".
      Od pory tamtej gęsi Perle już nie wypada zetrzeć się ze Sceptykiem na Forum,
      choćby ten ostatni nie wiadomo jaką bzdurę napisał (rozważam sytuację
      hipotetyczną, oczywiście! No, powiedzmy...półhipotetyczną).

Gdyby z kolei Perła i Miriam odwiedzili jednego gentlemana w Portland, OR w
      czasie swoich peregrynacji i zostali potraktowanie przez owego znakomitymi
      prawdziwkami w śmietanie zbieranymi w lasach na zboczach przepięknej góru Mt.
      Hood, a do tego winem z gron hodowanych na południowej stronie doliny rzeki
      Columbii, to Perła na Forum mógłby teraz popierać całkiem inną "forumową
      mafię".... Nie Pruszków, dajmy na to, tylko Wołomin...
      • patience Re: Cave Sceptices et dona ferrentes... 02.04.04, 21:07
        Na dokladke ja nie wiem o czym on nadaje. Sygnalizacja niewątpliwie jakaś jest,
        tylko ja tego Morsa nie rozumiem.
        • miltonia Mam sporo watpliwosci. 02.04.04, 21:25
          Po pierwsze, kto bedzie buchalterie prowadzil i obliczal czy nie ma naduzyc?
          Po drugie, co z kryptoreklama czyli cytowaniem innych, ktorzy uzyli
          reglamentowanych slow? Taka Gini, na ten przyklad to nic, tylko ciagle kogos
          cytuje.
          Po trzecie jakie beda kary za nieprzestrzeganie ustalen? Proponuje pieniezne i
          spolecznie zglaszam sie na skarbnika.
          Po czwarte czy beda ograniczenia w nazywaniu kogos komuchem, glupia cipa i
          zwiedlym ch...?
          • groszek.741.com Re: Mam sporo watpliwosci. 02.04.04, 21:30
            miltonia napisała:

> Po czwarte czy beda ograniczenia w nazywaniu kogos komuchem, glupia cipa i
            > zwiedlym ch...?

Jesli ten ktoś rzeczywiście jest tym, o czym mówi dany epitet (np. zwiędłym
            ch....), to nie będzie kar ani ograniczeń, oczywiście
          • groszek.741.com Re: Mam sporo watpliwosci. 02.04.04, 21:33
            miltonia napisała:

> Po czwarte czy beda ograniczenia w nazywaniu kogos komuchem, glupia cipa i
            > zwiedlym ch...?

Na przykład: PolishAM-a można będzie nazwac ch...., ale jak się doda "zwiędłym" to
            będzie surowa kara, bo to przecież ewidentne kłamstwo
            • miltonia Re: Mam sporo watpliwosci. 02.04.04, 21:44
              No coz, jesli to jego calozyciowy urobek, to nazywanie go zwiedlym wcale by nie
              bylo klamstwem, zwlaszcza ewidentnym.
            • durna_helga_hela Re: Mam sporo watpliwosci. 02.04.04, 22:35
              ceesik pies ogrodnika bo tobie juz dawno zwiedl a tablica mendelejewa mozg
              wyzarla
        • groszek.741.com Re: Cave Sceptices et dona ferrentes... 02.04.04, 21:25
          dot dot dot dash dot dot dash dash dash dot dot dot dash dot dash dot dash dash
          dash dash dash dot dot dash
          dot dash dash dot dot dash dash dot dot dot dash dot dash dot dash dor dot

na pewno on nadaje. A jak nie on, to ja w każdym razie.

Serdeczności, Groszek.
      • sceptyk Widzisz, Groszeku 02.04.04, 21:45
        ludzie moga miec podobne poglady. To sie zdarza. Niezaleznie od konsumowanego
        ptactwa domowego czy grzybow. Ja mam z Perla. A Ty z p. Kalafiorem52. To chyba
        normalne. To each his own. N'est-ce pas?

Nie wiem jakie niebezpieczenstwo w tym upatrujesz? Chyba potrafisz zachowac
        pewna niezaleznosc intelektualna mimo silnego wplywu swego duchowego krewnego.
        Czyzbys o to sie obawial? W zasadzie jest czego sie bac, przyznam szczerze.
        • groszek.741.com Re: Widzisz, Sceptyniu... 02.04.04, 21:55
          Ja dopatrywałbym się niebezpieczeństwa w czyms takim. Ty, odnosze wrażenie, nie
          jesteś w stanie pojąć różnicy między pojęciami "religia" i "kościół". Jeśli to
          jest np. efekt powodowany przez wirusa, to sam rozumiesz, że lepiej się jest
          trzymać w bezpiecznej odległości od Ciebie. W realu, w realu, oczywiście. Poza
          tym to jestes OK.
          • sceptyk Groszeczku, dostrzegam 02.04.04, 22:12
            niebezpieczne symptomy. Ja o ptakach, grzybach i kalafiorach, a Ty zaraz o
            kosciele i religii. Jakbym skads to znal.

Serdeczne pozdrowienia. Przesylam Ci 52-gi happy pyszczek surprised))
    • zawacki Re: Porozumienia Kwietniowe Tymczasowe 02.04.04, 21:36
      (Będzie skrótowo, bo jestem na chwilę.)

Aby w tym się nie rozdrabniać - bo do zbędnej biurokracji może to doprowadzić -
      jedynym rozwiazaniem najprostszym mogą być

"dyby forumowe" !

i gdyby były dyby, to by ...

.
      • patience Re: Porozumienia Kwietniowe Tymczasowe 02.04.04, 21:44
        zawacki napisała:

> i gdyby były dyby, to by ...
        łydy nigdy niebrzydły jak gdyby
        były tyły kobyły bryły
        • groszek.741.com Oxymoron! :-)))))) 02.04.04, 21:46
          • patience Znowu sie jakis moron stlenił? Gdzie!???? 02.04.04, 21:48
            smile))))
            • groszek.741.com Re: Znowu sie jakis moron stlenił? Gdzie!???? 02.04.04, 21:56
              Zaglądnij do Twojego wątku o Oksymoronie z wczoraj, proszę!
              • patience Re: Znowu sie jakis moron stlenił? Gdzie!???? 02.04.04, 22:15
                oksmile)))
        • zawacki Re: Porozumienia Kwietniowe Tymczasowe 02.04.04, 21:50
          ... a czy wyobrażasz sobie taką panią dybównę jak ...
          I zamiast ostrego narzędzia ma władzę nad dybami ...
          • patience Re: Porozumienia Kwietniowe Tymczasowe 02.04.04, 22:14
            zawacki napisała:

> ... a czy wyobrażasz sobie taką panią dybównę jak ...

na dębie się chyba?

> I zamiast ostrego narzędzia ma władzę nad dybami ...

dębiąc wdechy w się, ba?
            • groszek.741.com Re: Porozumienia Kwietniowe Tymczasowe 02.04.04, 22:21
              patience napisała:

> zawacki napisała:
              >
              > > ... a czy wyobrażasz sobie taką panią dybównę jak ...
              >
              > na dębie się chyba?

> dębiąc wdechy w się, ba?
              >

Świetne, och!

Zaraz mi sie skojarzyła "zięba" a od zieby kwiczoł, i przypomnaił mi się
              początek wierszyka:

"Czy widzisz ty ten modrzew, wentualnie lipę
              Na którym teraz kwiczoł usiadł i pitoli..."

Nie pamiętasz przypadkiem dalej?
              • groszek.741.com Helgo, czy Ty rzeczywiście jesteś... 02.04.04, 22:23
                ...Sceptykowi podpadnięta, czy to tylko Perła się wygłupiał?
                • patience Re: Helgo, czy Ty rzeczywiście jesteś... 02.04.04, 22:34
                  groszek.741.com napisała:

> ...Sceptykowi podpadnięta, czy to tylko Perła się wygłupiał?

Troche Sceptykowi podpadlam, bo na jego teren wlazlam. W dzialalnosc
                  ewangelizujaca sie nie wtracam zwyczajowo. Ale on niemściwy znowu tak bardzo.
                  Poburczy i osłabnie. Zawsze tak bylo. Najpierw patrzy co robie, potem burczy,
                  potem znowu patrzy, potem słabnie. Ewentualnie ucieka. Ale na twoim miejscu to
                  bym nie liczyla, ze na ciebie tez osłabnie. No i w ogóle to po co pod Bizancjum
                  polazl z tymi Krzyzowcami? To go osłabiłam. I teraz cały osłabnięty pójdzie na
                  pustynię, tam niewiernych szukac. Oraz ewentualnie źródeł pitnych. A Perła sie
                  niepokoi, bo myśli, że to na zawsze. On by wolał, żeby na krócej.
                  • groszek.741.com Re: Helgo, czy Ty rzeczywiście jesteś... 02.04.04, 22:41
                    patience napisała:

> groszek.741.com napisała:
                    >
                    > > ...Sceptykowi podpadnięta, czy to tylko Perła się wygłupiał?
                    >
                    > Troche Sceptykowi podpadlam, bo na jego teren wlazlam. W dzialalnosc
                    > ewangelizujaca sie nie wtracam zwyczajowo. Ale on niemściwy znowu tak bardzo.
                    > Poburczy i osłabnie. Zawsze tak bylo. Najpierw patrzy co robie, potem burczy,
                    > potem znowu patrzy, potem słabnie. Ewentualnie ucieka. Ale na twoim miejscu to
                    > bym nie liczyla, ze na ciebie tez osłabnie. No i w ogóle to po co pod Bizancjum
                    >
                    > polazl z tymi Krzyzowcami? To go osłabiłam.

Na FA, tem forum równem
                    Zsypek zabił Scepcia ....em,
                    Ej, cy go zabił, cy nie zabił,
                    W każdem razie go osłabił,
                    Ej, osłabił...
                    • patience Re: Helgo, czy Ty rzeczywiście jesteś... 02.04.04, 22:49

> patience napisała:
                      >

> Na FA, tem forum równem
                      > Zsypek zabił Scepcia ....em,
                      > Ej, cy go zabił, cy nie zabił,
                      > W każdem razie go osłabił,
                      > Ej, osłabił...

hihi To jest podejscie ekologiczne. Zew przyrody poczułam, przekonawszy się po
                      głębokim namyśle do teorii nisz ekologicznych. Wiadomo czyjej.
                    • sceptyk Sie nalezy 02.04.04, 22:59
                      Sie nalezy mysli krztyna
                      Gowno hobby jest Kretyna
                      Ktory jako kawal buca
                      Forum cale nim zarzuca.

I ma Helga duzo racji -
                      O to chodzi w demokracji.
                      • patience Re: Sie nalezy 02.04.04, 23:09
                        Demokracja jest mi droga
                        To prawdziwa Droga Boga
                        Chrystus też był tylko człekiem
                        Gównem srał... I to ci rzekę,
                        Miłość w sercu nosząc, panie,
                        symbol z drzewa masz juz za nic.
                        • sceptyk To bardzo ladne 02.04.04, 23:29
                          chyba sie naucze na pamiec. A Kretyn, pelen podziwu, rzuci dla Ciebie swego
                          partnera, Afroamerykanina, ex-boxera, muskularnego i z uszami jak kalafior.
                          Dobrana z Was para nawet. Zycze Wam duzo szczescia. I radosnego taplania sie w
                          szambie.

I, oczywiscie, 52-gi happy pyszczek surprised))

PS. Koncze te wymiane mysli - bo jeszcze i mnie wciagnie.
                • helga_hela [...] 03.04.04, 12:33
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • patience Re: Porozumienia Kwietniowe Tymczasowe 02.04.04, 22:24

> patience napisała:
                >
                > > zawacki napisała:
                > >
                > > > ... a czy wyobrażasz sobie taką panią dybównę jak ...
                > >
                > > na dębie się chyba?
                >
                > > dębiąc wdechy w się, ba?
                > >
                >
                >
                > Świetne, och!
                >
                > Zaraz mi sie skojarzyła "zięba" a od zieby kwiczoł, i przypomnaił mi się
                > początek wierszyka:
                >
                > "Czy widzisz ty ten modrzew, wentualnie lipę
                > Na którym teraz kwiczoł usiadł i pitoli..."
                >
                > Nie pamiętasz przypadkiem dalej?

Hehehe nie! Ale właśnie kwicze z krzesla się spitoli...

o rany
                • groszek.741.com To jest Tuwima 02.04.04, 22:32
                  To był niby dialog między dowma jegomosciami.
                  Dalej szło jakos tak:

"Nie?"
                  "Ja tego też nie widzę, o Hipek!
                  I to jest własnie życie!
                  I to mnie tak boli!"

Zna tio chyba Felicja, ale ja jestem teraz u niej "in the doghouse", w zwiazku z
                  włoskim maccarthyismem, więc bałbym sie nawet zapytać.
                  • Gość: wikul Patience,obrońcy K52 dedykuję IP: *.acn.waw.pl 02.04.04, 23:26
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33&w=11763850
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=17&w=11763820
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=11763657

Ile tych wypocin zalega na forum ? Ty, oczywiście wiesz najlepiej.
                    • patience DONOSZOWY WIKUL-Na POSLUHANIE! 03.04.04, 15:00
                      Za te doniesienia o przestemstwie spamowym Krzysia dziekujem. A szczegulnie
                      dziekujem za dedykacjem. Oras prośbem o objencie patronatem waszej cennej,
                      katolickiej inicjatywy norzyczkowej. Tylko dlaczegoscie donoszowy sami
                      zaspamowali donoszac dwokrotnie na 2 różnych forach w zasadzie tekstem
                      tymsamym?

Ale ja mam do was donoszowy pytanie o inny donos. Terz wasz i terz wczorajszy.
                      Wczoraj rzescie donieśli donos na fof z domaganiem ocenzórowania Archiwow Agory
                      Sa o wontek zeszloroczny w kturum jes ponad 300 postow. Obejrzałam. Widzem, rze
                      to spam niejes, za to ateisci som. Donoszowy Wikul, doceniam waszom cennom i
                      spontanicznom, społeczno- katolickom inicjatywem cenzorskom, ale hyba rzescie
                      trohem sie zapendzili? W waszej Katolickiej Inicjatywie Cenzorskiej spontanu
                      nie ma. Macie siem sluhac zwieszhnictwa, donoszowy. A zwieszhnictwo podpisalo
                      Porozumienie Kwietniowe o niedoboszeniu.

A teras rozkazy, doboszowy Wikul.

1. Cenzórowania prokatolickiego Arhiwow Agory SA zeszłorocznyh zakazujem
                      stanowczo. Spontanicznej dzialalności norzyczkowej terz zakazujem.

2. Poniewarz siem ópieracie o cenzórowaniu spamu to zgodnie z treściom
                      Porozomień Kwietniowyh nakazójem wam donieść na swój spam wczorajszy dwukrotny
                      z prośbom o usuniencie spamó oraz wpisanie IP spamera do Młota na Spamerów.

3. Macie na FA zakończyć coście zaczeli w sfoim wontku. Jak jurz wykryliście te
                      wywiady zagraniczne aktywnie operujonce na FA w postaci: CIA, Mosadu, IS, KGB i
                      innyh, to teraz ićcie ogłośic listem personalnom uczestnictwa. Bo agenci hcom
                      handlować informacjami z innymi wywiadami a nie mogom. Nie wiedzom Who is Who.

4. Na podstawie Porozumien Kwietniowyh o dopószczalnej liczbie donosuw
                      miesiencznie ruwnej zero mówiem wam, rzeście siem przelimitowali i bendzie zato
                      kara. Co to jes pszelimitowanie, wie Kanclerka Danutka. Macie siem do niej
                      zgłosić po wyrok.

Zwerblujcie siem w dobosz, donoszowy Wikul.

Odmaszerowac!

Maharani Patience
                      z Monarhii Konstytucyjnej FA.
                      (tu: gzygzak nieczytelny)

PS. Nakazójem wywiesić treść protokolarnom niniejszego posłuhania tam gdzie
                      donoszowy Wikul ostatnio donosił lub spamował.
                      • Gość: wikul Nie popisuj się lampucero pasiasta, brak ci klasy IP: *.acn.waw.pl 03.04.04, 23:27
                        patience napisała:

Za te doniesienia o przestemstwie spamowym Krzysia dziekujem. A szczegulnie
                        > dziekujem za dedykacjem. Oras prośbem o objencie patronatem waszej cennej,
                        > katolickiej inicjatywy norzyczkowej. Tylko dlaczegoscie donoszowy sami
                        > zaspamowali donoszac dwokrotnie na 2 różnych forach w zasadzie tekstem
                        > tymsamym?

Nie popisuj się. Jeżeli ci się wydaje że twoje infantylne wypociny są cokolwiek
                        zabawne to jesteś w błędzie, są żałosne. Czytałem je z zażenowaniem.
                        P.S. Możesz dwucyfrowego superkretyna bronić, twoja sprawa, tylko nie dorabjaj
                        do tego ideologii.
                        • groszek.741.com Re: Nie popisuj się lampucero pasiasta, brak ci k 04.04.04, 00:10
                          Gość portalu: wikul napisał(a):

> Nie popisuj się. Jeżeli ci się wydaje że twoje infantylne wypociny są cokolwiek
                          >
                          > zabawne to jesteś w błędzie, są żałosne. Czytałem je z zażenowaniem.
                          > P.S. Możesz dwucyfrowego superkretyna bronić, twoja sprawa, tylko nie dorabjaj
                          > do tego ideologii.

Wikulsiu,
                          Najbardziej żenujący dla Ciebie powinien byc fakt, że w ogóle istniejesz na
                          świecie tym.

Lubisz Patience? No to Wikuł
                          Chętnie wbiłby w oko ci kół.

• Gość: wikul Znów palancie szukasz dziury w całym ? IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 00:35
                            świnia137 wybździła :

> Wikulsiu,
                            > Najbardziej żenujący dla Ciebie powinien byc fakt, że w ogóle istniejesz na
                            > świecie tym.
                            > Lubisz Patience? No to Wikuł
                            > Chętnie wbiłby w oko ci kół.

Znów palancie szukasz dziury w całym ? Miałeś się ode mnie odwalić. Pamięc cie
                            zawodzi ?
                            P.S. Jak wytrzeźwiejesz to przeczytaj jeszcze raz swój tekst. Jak na naukowca
                            jest niezwykle mądry.
                            • groszek.741.com Pieśń o Wikule: 04.04.04, 00:42
                              Ramolu, twe imię dzis tak słodko brzmi,
                              Ramolu,... etc.

(każdy zna, może sobie dalej dośpiewać sam).

Jak bedziesz chamem w stosunku do Patience, to nie licz, że sie od Ciebie
                              odwalę. Najwyżej dowalę.
                              • Gość: wikul Pieśń o ześwinionym ceesie137 IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 01:05
                                Magister cees historyk sztuki
                                Jął zgłębiać w Rzymie kanon swej nauki
                                Schlał się przy Colosseo
                                Zarzygał przy Museo
                                Na Foro szczał i plótł banialuki
                                • patience Donosiciel, cenzor, ZOMOwiec i cham-do tego 04.04.04, 01:13
                                  nawet rymy czestochowskie inaczej sie pisze. No to prosze uprzejmie teraz
                                  powiedz co myslisz o swoim wczorajszym spamie. Jest do wyciecia czy nie? Czy
                                  tez moze w 'jedynie slusznym' celu spamowales, i dlatego sam na siebie nie
                                  doniosles jeszcze? I jak oceniasz watek na 300 postow. To tez spam? Ile razy
                                  dziennie latasz do adminow zeby jakis watek skasowali? Albo z donosem bardziej
                                  bezposrednim, ze ten czy ow jest ch.. ktorego nalezy zabanowac, padalcu?

> Magister cees historyk sztuki
                                  > Jął zgłębiać w Rzymie kanon swej nauki
                                  > Schlał się przy Colosseo
                                  > Zarzygał przy Museo
                                  > Na Foro szczał i plótł banialuki
                                  • Gość: wikul Spam,larwo fałszywa, to teksty twego pupila, IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 01:35
                                    jeżeli uważasz inaczej to nie wiem czy jesteś bardziej wredna czy tępa.

patience napisała:

> nawet rymy czestochowskie inaczej sie pisze. No to prosze uprzejmie teraz
                                    > powiedz co myslisz o swoim wczorajszym spamie. Jest do wyciecia czy nie? Czy
                                    > tez moze w 'jedynie slusznym' celu spamowales, i dlatego sam na siebie nie
                                    > doniosles jeszcze? I jak oceniasz watek na 300 postow. To tez spam? Ile razy
                                    > dziennie latasz do adminow zeby jakis watek skasowali? Albo z donosem
                                    bardziej
                                    > bezposrednim, ze ten czy ow jest ch.. ktorego nalezy zabanowac, padalcu?

Spamem, larwo fałszywa, nie jest to co tobie się wydaje. Jeżeli moje trzy linki
                                    do tekstów dwucyfrowego kretyna są spamem a jego znane monotematyczne teksty
                                    klonowane nieustannie od trzech lat nie, to kim ty jesteś ? Niektórzy sobie
                                    odpowiedzieli to już dawno. Nie robili z tego zreszta tajemnicy.
                                    • patience Definicja spamu? Nie bede tu listy www puszczac 04.04.04, 01:42
                                      kazdy moze sobie sam wygooglac. Bywaja różne. Ale w zasadzie w kazdej z nich
                                      celowe puszczenie 2 razy tego samego postu na 2 forach jest spamem. Dales mi 3
                                      linki do 3 postow Krzysia. Te linki podales mi w poscie, ktory sam w sobie byl
                                      spamem. Zmieniles w nich tresc tylko tyle, zeby automat przepuscil. Spamujesz
                                      walczac ze spamem? Tobie wolno? A kto ci pozwolil? Moze sam sobie tego
                                      pozwolenia udzieliles?
                                    • jenisiej Upierasz się, chamie, przy chamstwie? 04.04.04, 01:43

• Gość: wikul Upierasz się, chamie, przy chamstwie? IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 01:52
                                • jenisiej Do formy się tylko odniosę 04.04.04, 01:28

> Magister cees historyk sztuki
                                  > Jął zgłębiać w Rzymie kanon swej nauki
                                  > Schlał się przy Colosseo
                                  > Zarzygał przy Museo
                                  > Na Foro szczał i plótł banialuki

Prawie limeryk. Rytmu nie trzyma. Anapest polecam.
                                • jenisiej Polecam wszystkim - serio 04.04.04, 01:34
                                  www.limeryki.pl/
                                  • patience Re: Polecam wszystkim - serio 04.04.04, 01:37
                                    Znam. Niezly. A znasz moze jakies forum w jez. polskim bez tych samowzbudnych
                                    nożyczkowcow? Tu mi sie juz za bardzo nie chce.
                                    • jenisiej Ale o so si chozi? 04.04.04, 01:42
                                      patience napisała:

> Znam. Niezly. A znasz moze jakies forum w jez. polskim bez tych samowzbudnych
                                      > nożyczkowcow? Tu mi sie juz za bardzo nie chce.

Chcesz w krzaki?
                                      wink
                                      • patience Re: Ale o so si chozi? 04.04.04, 01:58
                                        jenisiej napisał:

heh, nawiazujac do lektur z cala pewnoscia obcych Wikulowi, o 'rzady motlochu."
                                        Ten portal jest juz przerypany. Wczoraj miales racje. Beda sie stosowac do
                                        wymogow rynku. A rynek to ten motloch a nie inteligencja. Heh, na fofie puscili
                                        tak zwana testowa strone nowej rewelacji. Czyli wiadomosci.gazeta.pl. To
                                        dlatego zmieniaja nazwe fa... Rewelacja i nowosc to glownie nowe kolorki i
                                        uklad strony dla glupich, taki tabloid. Zapytalam sie o zdanie, to im
                                        napisalam, ze jak juz testuja, to niech np. te moduly sami pozwola ustawiac
                                        uzytkownikowi. Od strony technicznej to akurat takie trudne i nowatorskie znowu
                                        nie jest. A jako drugi rodzaj prawdziwej nowosci dalam przyklad tej strony
                                        szwedzkiego radia: www.sr.se/rs/
                                        Jakas panienka sie potem odezwala. Szkoda gadac jak. Ale takich panienek jest
                                        wiekszosc. To rynek. Ten tabloid bedzie sie za pol roku skladal w polowie z
                                        horoskopow, a w polowie z kazan ojca Rydzyka. Ku zadowoleniu reklamodawcow. Im
                                        tacy wikulowie pasuja, bo jest ich duzo. A tacy jak ja to trouble makers. Cos
                                        tam pieprza, smęcą i narzekaja. To raczkami wikulow przepędza z portalu takich
                                        jak ja. Wystarczy, zeby ich bylo odpowiednio duzo, albo odpowiednio brzydko sie
                                        zachowywali, a sama sobie pojde. Nawet mi nie musza mowic "Wont" tak jak
                                        Krzysiowi. Nie ma o co wojowac. Bede tu od czasu do czasu zagladac, ale raczej
                                        bez specjalnego entuzjazmu.
                                        • jenisiej OK, chodźmy w krzaki na chwilę 04.04.04, 02:03
                                          Merytorycznie nie będę teraz gadał. Tamto widziałem.
                                          Ukłońmy się Państwu i odpadnijmy na moment.
                                          OK?
                                          • jenisiej Wyłaniając się z krzaków... 04.04.04, 02:47

• patience Re: Wyłaniając się z krzaków... 04.04.04, 02:49
                                              mowi sie: dobranocsmile))
                                              • jenisiej Re: Wyłaniając się z krzaków... 04.04.04, 02:59
                                                patience napisała:

> mowi sie: dobranocsmile))

Mihnix mnie wylogował.

Dobranoc, Patiencesmile

Panom też dobrej nocy życzę. Chamom złej.
                                  • sceptyk Limeryk 04.04.04, 01:50
                                    Raz jedna z FA Wielonicka
                                    Nie chciala pokazac tu cycka
                                    Jenisiej wkurwiony
                                    Chcial ujrzec u zony
                                    Ale ta zapragnela Sceptycka
                                    • jenisiej Na temat mojego stanu cywilnego... 04.04.04, 01:58
                                      ...nie powiem nic.

O formie jeno słówko: zawsze wiedziałem, że jesteś niezły.
                                      I szybki. W ostatnim wersie zamiast "ale ta..." chyba lepiej
                                      "a ta...". Brawo!

sceptyk napisała:

> Raz jedna z FA Wielonicka
                                      > Nie chciala pokazac tu cycka
                                      > Jenisiej wkurwiony
                                      > Chcial ujrzec u zony
                                      > Ale ta zapragnela Sceptycka
                                    • Gość: Śmiewca. Zboczona baba, ta Wielonicka, masochistka, czy co? IP: *.acn.waw.pl 05.04.04, 01:25
                        • jenisiej Wikul, gnojku 04.04.04, 00:29
                          Dyskutuj, jak umiesz - mało treściwej treści twojego postu nie będę
                          się czepiał. Ale w tytule obrażasz kobietę. Jesteś cham.
                          • Gość: wikul jenisiej , gnojku, zajmij sie obroną rzeczywiście IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 00:47
                            obrażanych.

jenisiej napisał:

> Dyskutuj, jak umiesz - mało treściwej treści twojego postu nie będę
                            > się czepiał. Ale w tytule obrażasz kobietę. Jesteś cham.

Nie udawaj, treściwy w treści, dżentelmena zanim nie przeczytasz o co chodzi.
                            Jeżeli ci sie wydaje że kobieta może wszystko i bezkarnie to twoja sprawa,
                            szkoda tylko że innych kobiet nie bronisz z takim zapałem. A gnojków i chamów
                            poszukaj towarzyszu w rodzinie.
                            • jenisiej Re: jenisiej , gnojku, zajmij sie obroną rzeczywi 04.04.04, 00:58

> Nie udawaj, treściwy w treści, dżentelmena zanim nie przeczytasz o co chodzi.

Nieważne, o co chodzi. Matka cię nie uczyła, jak się zwracać do kobiet?

> Jeżeli ci sie wydaje że kobieta może wszystko i bezkarnie to twoja sprawa,

Niczego takiego nie mówiłem.

> szkoda tylko że innych kobiet nie bronisz z takim zapałem.

A kto ja jestem, el ingenioso hidalgo Don Quijote de la Mancha? Z Tą
                              jedną mam dość zajęcia.

> A gnojków i chamów poszukaj towarzyszu w rodzinie.

W żadnej rodzinie zapewne ich nie brak. A towarzyszy czegokolwiek
                              sam sobie dobieram.
                            • patience Wikul, nikt mnie bronic nie musi 04.04.04, 01:02

> Nie udawaj, treściwy w treści, dżentelmena zanim nie przeczytasz o co chodzi.
                              > Jeżeli ci sie wydaje że kobieta może wszystko i bezkarnie to twoja sprawa,
                              > szkoda tylko że innych kobiet nie bronisz z takim zapałem. A gnojków i chamów
                              > poszukaj towarzyszu w rodzinie.

jesli nie zrozumiales poprzedniego postu, to jeszcze raz, ale skorygowane:
                              Bardzo dziekuje za zadedykowanie mi twojego donosu na cudzy spam w ilosci sztuk
                              3 na 3 forach. Rownoczesnie przypominam uprzejmie, ze wczoraj zamiesciles spam
                              w ilosci sztuk 2 na 2 forach. Modyfikujac tresc o tyle tylko, by automat
                              przepuscil. Wczoraj rowniez na Forum o Forum zdazyles zamiescic zadanie
                              usuniecia watku liczacego sobie ponad 300 postow. Zalozonego zreszta w zeszlym
                              roku. jestes donosicielem, to po pierwsze. Takim 'spontanicznym' cenzorem.
                              Twoja definicja wolnosci zdaje sie jest dosyc surrealistyczna. A przynajmniej
                              inna dla ciebie i inna dla bliznich, ktorzy ci podpadli. I wiesz co? Nie chce
                              mi sie juz nikomu niczego tlumaczyc. Kto tego nie zrozumial do tej pory, to juz
                              nie zrozumie. Bede tu rzadziej bywac, i tyle. Cenzuruj, donos, jestes 'trendy'.
                              Zaprawde, cool.

www.freenorthkorea.net
                              • sceptyk Pragne tu przypomniec fragment mego 04.04.04, 01:11
                                postu do Wielonickowej, ktory - poniewaz zamieszczony w spamerskim watku
                                Kretyna - wyladowal na OL.

"Co to znaczy, ze Wikul cenzorem sie mianowal? Znowu cos belkoczesz bez
                                pokrycia. Co Wikul ocenzurowal? A ze mu sie nie podobaja rozne idiotyzmy i
                                bluznierstwa na Forum to jego prawo. Ma takie samo prawo jak kazdy wplywac na
                                ksztalt miejsca gdzie przebywa. Smiecie trzeba usuwac. To tylko Tobie i
                                podobnym jest wszystko jedno, czy to szambo, czy nie."
                                • patience Krzyzowcu, byles dzis na fof. To Wikula widziales 04.04.04, 01:15
                                  tylko ze Wikul nie donosi twoim zdaniem. Rzecz jasna, ma twoje blogoslawienstwo
                                  jako bojownik o Wartosci Jedyne. A te Jedyne zdaje sie ty aktualnie wyznaczasz.
                                • Gość: wikul Re: Pragne tu przypomniec fragment mego IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 01:37
                                  sceptyk napisała:

> postu do Wielonickowej, ktory - poniewaz zamieszczony w spamerskim watku
                                  > Kretyna - wyladowal na OL.
                                  >
                                  > "Co to znaczy, ze Wikul cenzorem sie mianowal? Znowu cos belkoczesz bez
                                  > pokrycia. Co Wikul ocenzurowal? A ze mu sie nie podobaja rozne idiotyzmy i
                                  > bluznierstwa na Forum to jego prawo. Ma takie samo prawo jak kazdy wplywac na
                                  > ksztalt miejsca gdzie przebywa. Smiecie trzeba usuwac. To tylko Tobie i
                                  > podobnym jest wszystko jedno, czy to szambo, czy nie."

Dzięki.
                              • Gość: wikul Patience,nikt mnie oceniać nie musi.Jeżeli szukasz IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 01:20
                                donosicieli to zacznij od swojego przyjaciela.

patience napisała:

jesli nie zrozumiales poprzedniego postu, to jeszcze raz, ale skorygowane:
                                > Bardzo dziekuje za zadedykowanie mi twojego donosu na cudzy spam w ilosci
                                sztuk
                                > 3 na 3 forach. Rownoczesnie przypominam uprzejmie, ze wczoraj zamiesciles
                                spam
                                > w ilosci sztuk 2 na 2 forach. Modyfikujac tresc o tyle tylko, by automat
                                > przepuscil. Wczoraj rowniez na Forum o Forum zdazyles zamiescic zadanie
                                > usuniecia watku liczacego sobie ponad 300 postow. Zalozonego zreszta w
                                zeszlym
                                > roku. jestes donosicielem, to po pierwsze. Takim 'spontanicznym' cenzorem.
                                > Twoja definicja wolnosci zdaje sie jest dosyc surrealistyczna. A przynajmniej
                                > inna dla ciebie i inna dla bliznich, ktorzy ci podpadli. I wiesz co? Nie chce
                                > mi sie juz nikomu niczego tlumaczyc. Kto tego nie zrozumial do tej pory, to
                                juz
                                > nie zrozumie. Bede tu rzadziej bywac, i tyle. Cenzuruj, donos,
                                jestes 'trendy'.
                                >
                                > Zaprawde, cool.

Donosicielstwo to poważne oskarżenie. Zastanów się co piszesz. Jeżeli chcesz
                                tropić donosicieli to skorzystaj z wyszukiwarki i wpisz krzys52. Może będzie ci
                                łatwiej zdefiniować to pojęcie.
                                • patience Ty donosic tez nie musisz. Ty chcesz:( 04.04.04, 01:24
                                  A co gorsza, uwazasz, ze sam Bog cie do tego namascil. Jak rowniez do chamstwa
                                  zaprezentowanego w tym watkusad
                                  • Gość: wikul Ty intrygować też nie musisz. Ty chcesz:( IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 01:49
                                    patience napisała:

> A co gorsza, uwazasz, ze sam Bog cie do tego namascil. Jak rowniez do
                                    chamstwa
                                    > zaprezentowanego w tym watkusad

Tobie wydaje się że ci wszystko wolno a innym nie. W tym przypominasz swojego
                                    kolesia52. Ten sam charakterek. On też najpierw prowokuje, ubliża, włącza Boga
                                    a potem leci na skargę. Żalosna kreatura. Ale ja cię przypilnuję, żebyś
                                    wiedziała co to są donosy i spam.
                                    • patience Ejze, Wikul,... Grozisz mi donosami? 04.04.04, 02:46

> Tobie wydaje się że ci wszystko wolno a innym nie. W tym przypominasz swojego
                                      > kolesia52. Ten sam charakterek. On też najpierw prowokuje, ubliża, włącza
                                      Boga
                                      > a potem leci na skargę. Żalosna kreatura. Ale ja cię przypilnuję, żebyś
                                      > wiedziała co to są donosy i spam.

Ja nie donosze. To ty donosisz i placzesz. Ostatnio- wczoraj wieczorem plakales
                                      w mankiety adminow, zeby wycieli 300 postowy watek zalozony w zeszlym roku. Bo
                                      spac przez ten watek nie mozesz, tak ci przeszkadza. No nie? Wiesz co? Tobie
                                      sie wydaje, ze walczysz o Wielka Prawde. A tymczasem jestes smiec. Koles ze
                                      smietnika, na dokladke placzliwy. A to ze bys chcial przypilnowac, zebym sie
                                      lepiej dowiedziala co to donosy, to nie watpie. Tylko na moje szczescie nie
                                      znasz ani mojego adresu zamieszkania, ani miejsca pracy. Jak sie nazywam, tez
                                      nie wiesz. Mozesz donosic co najwyzej do adminow. Ty glupcze, swiat sie na
                                      portalu GW nie zaczyna i nie konczy. Cala twoja dokuczliwa paszcze moge
                                      odkliknac w jednej chwili. Niech ci to donoszenie wyjdzie na zdrowie, ubeckie
                                      bo ubeckie, ale jednak zdrowie. Tylko na kogo bedziesz donosil, jak juz
                                      wszystkich przepędzisz. Na siebie?

Litosciwie pozdrawiam,
                                      • Gość: wikul Spadaj intryganckie ścierwo !!! IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 02:52
                                        • jenisiej Mówiłem, że cham. Kto go chował? n/t 04.04.04, 02:56

• patience Hihi biedaczek. Zwerblowany donoszowy:).. 04.04.04, 02:58
                                          No sypnij jeszcze donoszowy Wikul jakas pogrozka, donosem albo scierwem. W imie
                                          Chrystusa, ktory umarl na Krzyzu za milosc blizniegosmile))))))

Po prostu rewelacja. Zostawiam was teraz donoszowy z lusterkiem. Zmeczyliscie
                                          mnie, donoszowy. Na zaszczyt rozmowy ze mna trzeba zasluzyc. Od teraz
                                          prowadzicie monolog, donoszowy. Dokladnmie tak, jak Zawadzki oryginal.
                                          Pa, pasmile
                                          • Gość: wikul Masz odrobinę honoru ? IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 03:04
                                            To spadaj intryganckie ścierwo .
                                            • groszek.741.com Utwór rymowany dedykowany Wikulowi 04.04.04, 03:09
                                              Gdy sie kochał do swej rączki
                                              Poczuł Wikuł
                                              • Gość: wikul Utwór rymowany naukowca - grafomana137 IP: *.acn.waw.pl 05.04.04, 00:46

> Gdy sie kochał do swej rączki
                                                > Poczuł Wikuł
                          • sceptyk Hanba! 04.04.04, 01:05
                            A co to znaczy "lampucera pasiasta"? Poprosze o podanie jakiegos ekwiwalentu
                            jezykowego w staropolszczyznie. A dodatkowo, czy to jest gorsze od "lampucery w
                            kratke", badz "w centki"? Bez tej wiedzy nie jestem w stanie zajac stanowiska.
                            • jenisiej Re: Hanba! 04.04.04, 01:17
                              sceptyk napisała:

> A co to znaczy "lampucera pasiasta"?

A cholera wie. Może to był komplement?

> Poprosze o podanie jakiegos ekwiwalentu
                              > jezykowego w staropolszczyznie.

Jeszcze czego. Sam kombinuj.

> A dodatkowo, czy to jest gorsze od "lampucery w>
                              > kratke", badz "w centki"? Bez tej wiedzy nie jestem w stanie zajac stanowiska.

Popytaj Wikula. Wątek się rozrośnie.

A Ty się targaj z Helgą po szczękach do woli, ale też uważajwink

pozdro
                              • jenisiej PS do Sceptyka 04.04.04, 01:22
                                Co to znaczy "Wielonickowa"? Czy już mam Cię wziąć pod obcas?
                                W staropolszczyźnie możesz wyjaśnić. Ale na źródła się powołaj.
                                wink
                                • sceptyk Re: PS do Sceptyka 04.04.04, 01:29
                                  Mowiac najprosciej, okreslenie "Wielonickowa" oznacza, ze posiada wiele nickow.

Podobnie, "Wrzaskliwa" oznacza, ze wrzeszczy. A "Nieznosna", ze zaczynam jej
                                  nie znosic.
                                  • jenisiej Czy w sprawie ilość cóś chcesz sugerować? 04.04.04, 01:38
                                    sceptyk napisała:

> Mowiac najprosciej, okreslenie "Wielonickowa" oznacza, ze posiada wiele
                                    > nickow.

Wszyscy znamy czy, jak mawiają w Poznaniu. Czy wiele to dla Ciebie
                                    więcej niż czy?
                                    • sceptyk Jak narazie czy 04.04.04, 01:55
                                      Ale powiedzmy, ze masz czy domy, samochody lub zony. No to juz jest wiele.
                                      • jenisiej Hihi, chciałbym! 04.04.04, 02:05
                                        sceptyk napisała:

> Ale powiedzmy, ze masz czy domy, samochody lub zony. No to juz jest wiele.

Czy domy i czy samochody. Żony? Na raz? Pomyślęwink
                            • patience Hanba to noszenie nika Sceptyk 04.04.04, 01:21
                              - przez sceptyka antynomię.

"Sceptycyzm, pogląd filozoficzny polegający na wstrzymaniu się od wydawania
                              sądów o rzeczywistości. Powodem takiej postawy jest przekonanie, że nigdy nie
                              można znaleźć ani ostatecznej racji dla danego sądu, ani niepodważalnego
                              kryterium prawdy."

wiem.onet.pl/wiem/003d6a.html
                              • sceptyk Re: Hanba to noszenie nika Sceptyk 04.04.04, 01:24
                                patience napisała:

> - przez sceptyka antynomię.
                                >
                                > "Sceptycyzm, pogląd filozoficzny polegający na wstrzymaniu się od wydawania
                                > sądów o rzeczywistości.

Dlatego tez wydaje sady o sprawach wirtualnych. Byc moze, ze w rzeczywistosci
                                jest madra osoba.
                                • patience Re: Hanba to noszenie nika Sceptyk 04.04.04, 01:28
                                  sceptyk napisała:

Wlasnie twoje sądy widzę. Twoje i Wikula. On don osi, a ty ogłaszasz ze nie
                                  donosi. Ja mam oczy, ty masz oczy. Oboje na tym samym fof bywamy. Ale zdaje sie
                                  ze co innego widzimy.

Ten nik kiedys do ciebie pasowal. Teraz nie pasuje. Wyglada, jakbbys sie sam z
                                  siebie naigrywal.
                  • ada08 Re: To jest Tuwima 03.04.04, 12:01

> To był niby dialog między dowma jegomosciami.
                    > Dalej szło jakos tak:
                    >
                    > "Nie?"
                    > "Ja tego też nie widzę, o Hipek!
                    > I to jest własnie życie!
                    > I to mnie tak boli!"
                    >

M: Czy widzisz zżółkły kaktus, wentualnie lipę.
                    Na której teraz kwiczoł usiadł i pitoli?
                    H: Nie widzę ich.
                    M: Ja też ich nie widzę, o Hipek.
                    I to jest właśnie życie. I to mnie tak boli!
                    (...)

H: Wspominam dawną miłość. Tego lat trzydzieści
                    Współczesnej żonie mojej ja całuski kradłem.
                    Ja byłem narzeczony. O jakże ją pieścił!
                    Chciałem ją jeść z zachwytu. Ach czemu nie zjadłem?
                    (...)

M: Jesień, jesień, o Hipek... Czy możesz mój drogi,
                    Do jutra mi...
                    H: (przerywa) Nie mogę.
                    M: (wzdycha) Świnia.
                    H: Nawzajemnie.

smile

• groszek.741.com Dziekuję, Ado! n/t 03.04.04, 12:11
                      • jozef_zawadzki_service [...] 04.04.04, 00:13
                        • groszek.741.com Kumam, kumam! Spoko. 04.04.04, 00:43
    • jozef_zawadzki_i_pies [...] 04.04.04, 01:25
    • groszek.741.com Utwór muzyczny dedykowany Wikulowi 04.04.04, 01:58
      groszek.741.com/Wikul/spadaj.html
      • Gość: wikul Utwór rymowany dedykowany ceesowi137 IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 02:06
        Nie wysilaj się. Mam poszukać kogo forumowicze mają dosyć na tym forum ?

Profesor cees z uczelni w Zgierzu
        Pisząc rozprawę z dziejów kacerzów
        Przy słowie zbrodnie
        Z rozkoszy lał w spodnie
        Bo dziwną podnietę czuł w pęcherzu
        • groszek.741.com Re: Utwór rymowany dedykowany Wikulowi 04.04.04, 02:35
          There came a Wikul once from Ealings
          Devoid of all delcate feelings
          When he saw at the door
          "Please don't spit at the floor"
          He immediately spat on the cieling.
          • Gość: wikul Utwór nie rymowany dedykowany ceesowi137 IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 02:41
            Zesrała sie bida i płacze.
        • groszek.741.com Kolejny utwor dedykowany Wikulowi 04.04.04, 02:40
          Z babą Wikul doznawał orgazmu,
          Wypsnął się z dupy dupny gaz mu.
          Baba rzekła, że więcej mu nie da.
          Więc z rozpaczy Wikulik-lebiega
          Popadł w stan duchowego marazmu.
          • Gość: wikul Kolejny utwor dedykowany ceesowi137 IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 02:44
            Cees na festynie pojadłszy fasoli
            Perorował o faktach
            I mitach, lecz w antraktach
            Brzęczał tylko niczym android.

• patience Wikul, ty masz jakis sluch? 04.04.04, 02:51

• patience Re: Kolejny utwor dedykowany Wikulowi 04.04.04, 02:50

> Z babą Wikul doznawał orgazmu,
            > Wypsnął się z dupy dupny gaz mu.
            > Baba rzekła, że więcej mu nie da.
            > Więc z rozpaczy Wikulik-lebiega
            > Popadł w stan duchowego marazmu.
            >

hehe od strony formalnej nienagannysmile
            • Gość: wikul Masz odrobinę honoru i ambicji ? IP: *.acn.waw.pl 04.04.04, 03:00
              To spadaj intryganckie ścierwo.
              • patience Komunikat dla donoszowego:) 04.04.04, 03:08
                bo go chyba jeszcze nie zauwazyl:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11765272&a=11784900
                Donoszowy, moze dlatego ze przenoszony? Albo nie donoszony? I dla tego teraz
                donosi? W poszukiweaniu straconego czasu. Hm... Szkoda czasu na donoszonego.

Odmaszerowac, donoszowy Wikul. Werblujac sie w dobosz po drodze. I to
                intensywnie. Moze to wam pomoze, donoszowysmile))))))

smile
                • gini ReZsypku znow probujesz blota 04.04.04, 11:41
                  patience napisała:

> bo go chyba jeszcze nie zauwazyl:
                  >
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11765272&a=11784900
                  > Donoszowy, moze dlatego ze przenoszony? Albo nie donoszony? I dla tego teraz
                  > donosi? W poszukiweaniu straconego czasu. Hm... Szkoda czasu na donoszonego.
                  >
                  > Odmaszerowac, donoszowy Wikul. Werblujac sie w dobosz po drodze. I to
                  > intensywnie. Moze to wam pomoze, donoszowysmile))))))
                  >
                  > smile

Wikul bral udzial w normalnej dyskusji, podal linki do spamerskich watkow
                  kretyna, ktore wszyscy znaja,to nie jest zadna tajemnica dla nikogo, ile watkow
                  kretyn zaklada.
                  Pisales zsypku, ze nie masz nic przeciwko temu by zawadzki pisal sobie w jednym
                  watku.Otoz ja tez nie mam nic przeciwko temu by kretyn pisal sobie w jednym
                  watku, chodzi o to, ze on zaklada wciaz nowe, kopiuje to co na kopy jest w
                  archiwum.Kapujesz zsypku?To jest spam wlasnie.
                  Nie rob z siebie idioty i nie pisz o donosicielstwie bo wszystko co napisales w
                  tamtym watku mozna zakwalifikowac rowniez jako ndonos paranoiku.
                  Mysle, ze odbilo ci z lekka bo atakujesz wlasciwie na slepo, i to w sposob
                  idiotyczny.
                  • Gość: wikul Re: ReZsypku znow probujesz blota IP: *.acn.waw.pl 05.04.04, 01:01
                    gini napisała:

Wikul bral udzial w normalnej dyskusji, podal linki do spamerskich watkow
                    > kretyna, ktore wszyscy znaja,to nie jest zadna tajemnica dla nikogo, ile
                    watkow
                    >
                    > kretyn zaklada.
                    > Pisales zsypku, ze nie masz nic przeciwko temu by zawadzki pisal sobie w
                    jednym
                    >
                    > watku.Otoz ja tez nie mam nic przeciwko temu by kretyn pisal sobie w jednym
                    > watku, chodzi o to, ze on zaklada wciaz nowe, kopiuje to co na kopy jest w
                    > archiwum.Kapujesz zsypku?To jest spam wlasnie.
                    > Nie rob z siebie idioty i nie pisz o donosicielstwie bo wszystko co napisales
                    w
                    >
                    > tamtym watku mozna zakwalifikowac rowniez jako ndonos paranoiku.
                    > Mysle, ze odbilo ci z lekka bo atakujesz wlasciwie na slepo, i to w sposob
                    > idiotyczny.

Aniu, ono o tym wszystkim wie. Ono pisze te brednie by innych prowokować
                    i denerwować. To prostacki wyraz bezsilności i bezradności. Lepperowski sposób
                    bezpłciowej szantrapy. Nieustanne obrzucanie błotem, choćby z najbardziej
                    absurdalnego pretekstu, może się przyklei. Skundlony charakter !
                    Pozdrawiam
        • Gość: Śmiewca. Wiesz o tym, bo siedziałeś pod fotelem, lubisz to? IP: *.acn.waw.pl 05.04.04, 01:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka