Dodaj do ulubionych

____________Dachs = piq______=2 mendy!__________

05.11.10, 13:13
forum.gazeta.pl/forum/w,13,118312764,118364298,Re_iq_juz_wylazlo_z_kazdego_na_Aquie_n.html?wv.x=2
Obserwuj wątek
    • hasz0 Re: ____________Dachs = piq______=2 mendy!_______ 05.11.10, 13:26

• dachs Boś bolszewik, komuch i sekretarski przydupas 05.11.10, 14:24

Dobrze, że się teraz od tego odcinasz, ale prawda Cie uzdrowi.
        • hasz0 _ maski zdarłem z mordczerwonejagentury nie cofaja 05.11.10, 15:01
          jacej się przed ŻADNĄ HANIEBNĄ METODĄ ...jaką sie tu bezwstydnie, łajdacko
          i nikczemnie popisujesz robiąc za przyzwoitkę dla takich jak piq ,nikczemnych kanalii
          wyzutych z jakichkoleiwke śladowych pozostałosci przyzwoitoisci.
          PO-dobne Wredne Szuje Matactwa i Kretactwa POspolitego
          odwracają wszystkie zasady norm współżycia w społeczeństwie - do jakich zalamania normalni ludzie nigdy w życiu by sie nie posuneli - byle tylko zachować status quo
          - utrzymywany załaną PROPAGANDĄ, PijaRem, FAŁSZEM, KŁAMSTWEM, ZAMILCZANIEM, ZAMIATANIEM NIEWYGODNYCH FAKTÓW POD DYWAN... i jak to właśnie w swoim poście DA PERSONAM pokazałeś bezczelnym wrednym oszczerstwem.

Gdy byłeś u mnie w domu...po swoich doswiadczeniach z kapusiami, liderami przemian, sekretarzami PZPR awansowanymi w ostanich latach Stanu wojennego przed 1989...po
          tej akcji mobinngu, opluwania, zaprzeczania faktom, włsanym dokumentom z własnym podpisem...coś mi cały czas nie pasowało...jakiś dysonans słow i gestów.

TERAZ JUŻ WSZYSTKO JASNE!_____....jak z piq-iem.
          *
          Leming.
          Człowiek, który bezkrytycznie wierzy w to, co usłyszy w telewizji, albo przeczyta w Internecie i przyjmuje to wszystko bez żadnego zastanowienia; uważa się przy tym za mądrego. Głupek. Jednym z podstawowych źródeł zdobywania wiedzy leminga jest portal gazeta.pl
          • hasz0 _______Dziekuje Ci za szczerość. o jest dla mnie z 05.11.10, 15:04
            znaczaca wartosc.
            • hasz0 Dziekuje Ci za szczerość. Twemu idolowi jej brakło 05.11.10, 16:21
              Władysław Bartoszewski, b. członek Kapituły Orła Białego, który sam zrezygnował z członkostwa w niej 2007 r. za kadencji prezydenta Lecha Kaczyńskiego i to po tym gdy wcześniej z udziału w kapitule zrezygnowali prof. Tadeusz Mazowiecki oraz nadprof. Bronisław Geremek -

bo.........

[sieze=16]odmówili złożenia oświadczeń lustracyjnych, których wymagała kancelaria prezydenta[/size] -

krytykuje jednak Gwiazdę za to, że ustąpił w sposób demonstracyjny.

Pluje w twarz Rzeczypospolitej, kto pluje na prezydenta – mówił Bartoszewski.
              Podkreśla, że sam zasiadał w Kapitule, kiedy prezydentem był Aleksander Kwaśniewski oraz Lech Kaczyński, na których nie głosował oraz miał od nich odmienne poglądy polityczne.

[b]On jako kłaniajacy sie Żydom w Knesecie w pas
              gdy pluli na niego i na Rzeczpospolitą...pluje sam sobie w twarz...bo ta paranoiczna ocena plwacza na prezydenta - i w wg niego samego, jak sam tłumaczy - na Rzeczpospolią i to z najniższych pobudek -tj. dla DEMONSTRACJI przeciwko LUSTRACJI KAPUSI...
              wynika z sympatii do PRZECIWNIKÓW LUSTRACJI jakich nagrodził Orłem Bialym Komorowski
              wbrew lub nie pytając o opinię Komitetu Honorowego opiniujacego i przyznajacego
              order

............

Porownaj sobie paranoję twego idola TEŻ pwacza:
              piq 20.10.10, 16:00
              ...ale bardziej skomplikowana niż amerykańska. Może byś sobie coś poczytał poza podręcznikiem do liceum (prl-skiego) z lat 80.

Zawsze spodziewam się po tobie rozumnego podejścia, które przystoi konserwatyście. Mimo tego, co widzę dzisiaj, czyli jakiegoś rodzaju histerii blokującej rozumne podejście, będę się spodziewał, że wrócisz do dawnej formy.

Albowiem bojówka to nie jeden szaleniec z przerobioną spluwą, manny, tylko mniej lub bardziej zorganizowana grupa, stworzona po coś.

Ciekawe, co byś pisał, gdyby inny wariat puknął np. doradcę tego kogoś, kogo wielu nie uważa za prezydenta, tylko komoruskiego, czyli sowieckiego sługusa na niemieckim żołdzie. Ja pisałbym to samo co dzisiaj, a ty się zastanów.

................IQ=?_____________->

bojówka to nie jeden szaleniec z przerobioną spluwą, manny, tylko mniej lub bardziej zorganizowana grupa, stworzona po coś.
              • hasz0 Re: Dziekuje Ci za szczerość. Twemu idolowi jej b 05.11.10, 16:22

• dachs Re: _ maski zdarłem z mordczerwonejagentury nie c 05.11.10, 16:22
            hasz0 napisał:

> Gdy byłeś u mnie w domu...(...)...coś mi cały czas nie pasowało...jakiś dysonans słow i
            > gestów.

Gdy byłem u Ciebie w domu, to najbardziej z całej rozmowy uderzyło mnie, jak mówiłeś, że tak naprawdę to wcale tak nie myślisz, jak piszesz.
            I rzeczywiście, mówiłeś wtedy nawet rozsądnie.
            To jak? Prawdę mówisz, czy prawdę piszesz?
            • andrzejg Re: _ maski zdarłem z mordczerwonejagentury nie c 05.11.10, 17:53
              dachs napisał:

> Gdy byłem u Ciebie w domu, to najbardziej z całej rozmowy uderzyło mnie, jak mó
              > wiłeś, że tak naprawdę to wcale tak nie myślisz, jak piszesz.
              > I rzeczywiście, mówiłeś wtedy nawet rozsądnie.
              > To jak? Prawdę mówisz, czy prawdę piszesz?
              >

buhahaha

Cóz za człowiek, który ze wszystkimi (WSZYSTKIMI) wchodzi w konflikt!

A.
            • hasz0 na tarasie? o 3:00?.ja wchodzę AG w "konflikt"? 05.11.10, 18:15

• hasz0 moze jako gospodarzowi wypadało mi ustapić? 05.11.10, 18:16

• hasz0 Re: moze jako gospodarzowi wypadało mi ustapić? 05.11.10, 18:58
                  forum.gazeta.pl/forum/w,13,118376238,118377690,pomylilem_artyk_ten_miala_byc_a_propos_konfl.html?wv.x=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka