rycho7 usilowalem Ci to przed laty wyjasnic 16.11.10, 20:40 hasz0 napisał: > pewnie mogłoby to przblizyć nas do rozwiązania zagadki.........dlaczego > po 21 latach spadlismy w rankingach światowych > ________WE WSZYSTKICH DZIEDZINACH .podkreślam........ > na ostatnie miejsa za Gabonami Białorusią...Haiti...kto mnie poprawi? za kim? > ...i te ciagłe wieczne NIEMOZNOŚCI...... Odpowiedz prosta i krotka: Poniewaz Ty wiesz lepiej (Besserwisser) i nie chcesz sie uczyc ("NIEMOZNOŚCI"). W Gabonie maja szczescie braku Wolnych Prawdziwych Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pod Grunwaldem 1410 z obu stron 16.11.10, 20:34 hasz0 napisał: > _______Ilu rodziców "elit" mordowalo Polaków? Wiecej pokory wobec Boskich wyborow. Jakos nie mam zludzen, ze 1595-1605 Twoi przodkowie mordowali moich. I wice wersa. Masz jakies straszne zadry w sumieniu jak Ci to az tak nie daje spokoju. Mnie wspolczesnie sumienie gryzie, ze pozostalem z czystymi rekami. Dzieki Ci, ze mnie przekonales, ze nie bylo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: -Maleszko nie myl imienia z nazwiskiem Kagano 16.11.10, 21:21 a czy ja jestem w Brukseli w rządzie w Sejmie.....napisz KOGO BRONISZ NA URZĘDZIE stosujac prostackie ad PERSONAM do obywatela, żeby mnie oczernić i zagłuszyć temat łajzo wlazodopopierdnika grossa? -- Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: -Maleszko nie myl imienia z nazwiskiem Kagano 16.11.10, 22:13 hasz0 napisał: > a czy ja jestem Tak jestes klamca, pomawiaczem, katolem. Imie z nazwiskiem mylisz powolujac sie na 7500 lat. Przed 1600 ne. trudno pisac o nazwiskach. Sojuszu z Turkami barona na Lazarei sie wypierasz. Warujesz przy butach (do podzelowania). Odpowiedz Link Zgłoś