jola.iza1 Re: Zrezygnuj z ................. 24.11.10, 19:33 Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. -Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Zrezygnuj z ................. 24.11.10, 19:37 Nie mam z czego rezygnowac, nie uzywam , wole always . Znowu bedziesz za mna lazic?No to laz sobie gasze cie torchon. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Nie pochlebiaj sobie:) 24.11.10, 19:47 Reaguję na kretynizm, polityczny i moralny A teraz, łaskawie udowodnij, łaże za Tobą?? PS - już zgłosiłaś do admilicji?? Główną motywacją mojej aktywności politycznej była potrzeba władzy i żądza popularności. Ta druga była nawet silniejsza od pierwszej, bo chyba jestem bardziej próżny, niż spragniony władzy. -Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: R____________________B_______________________ 24.11.10, 19:49 Moze lepiej od razu FSB? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Przykro to powiedziec 24.11.10, 19:55 ale juz sie nie da tego czytac co plodzisz. Nie to ma sensu, nie ma zastanowienia nad tematem, nad miejscem naszej Ojczyzny w dzisiejszym swiecie. Tylko krzyki, uprzedzenia i wyzwiska. Adieu PF Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Przykro to powiedziec 24.11.10, 20:01 polski_francuz napisał: > ale juz sie nie da tego czytac co plodzisz. Nie to ma sensu, nie ma zastanowien > ia nad tematem, nad miejscem naszej Ojczyzny w dzisiejszym swiecie. Tylko krzyk > i, uprzedzenia i wyzwiska. > > Adieu > > PF Adieu !!!! .A jamais !!! chlip, chlip chlip Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem No tak Gini zastanów się koniecznie! 24.11.10, 20:05 No bo przecież należy zaakceptować dziejową koneiczność że Polska musi być rosyjską kolonią. Nie da się inaczej. Inne mozliwości to przecież nie do pomyślenia są i napewno nie do zaakceptowania przez salon tych myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: No tak Gini zastanów się koniecznie! 24.11.10, 20:10 manny-jestem napisał: > No bo przecież należy zaakceptować dziejową koneiczność że Polska musi być rosy > jską kolonią. > > Nie da się inaczej. Inne mozliwości to przecież nie do pomyślenia są i napewno > nie do zaakceptowania przez salon tych myślących. Że jest watykańską to Ciebie nie wzrusza, prawda? Od biskupa polowego zależy awans generalski. Wszystko O.K.?! Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No tak Gini zastanów się koniecznie! 24.11.10, 20:13 manny-jestem napisał: > No bo przecież należy zaakceptować dziejową koneiczność że Polska musi być rosy > jską kolonią. > > Nie da się inaczej. Inne mozliwości to przecież nie do pomyślenia są i napewno > nie do zaakceptowania przez salon tych myślących. Naturalnie mam to zaakceptowac ,bo przeciez dla rosyjskiego francuza Jaruzelski to maz stanu, rozumiesz . Do Joli ,trolicy, ktora lazi za mna od miesiecy, napisalam" torchon", brzydkie slowo po francusku, co oburzylo rosyjskiego francuza, bo ja ubblizam, ale jak rosyjski francuz, non stop pisal o czesci forumowiczow zwiazanych z Dana "szmaciarnia", o Danie szmaciara to bylo ok, jemu wolno .Tez wygasze w cholere, z reszta rzadko tu wpadam, wiekszosc czasu w salonie spedzam. Co za zizi . Odpowiedz Link Zgłoś
melord Re: Przykro to powiedziec 24.11.10, 20:36 masz racje PF...kiedys klapki na oczach wyznaczaly jej jakis kierunek teraz moher zsunal sie na oczy...wali w ciemno,w sam raz na potrzeby salonu Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Przykro to powiedziec 24.11.10, 20:43 melord napisał: > masz racje PF...kiedys klapki na oczach wyznaczaly jej jakis kierunek > teraz moher zsunal sie na oczy...wali w ciemno,w sam raz na potrzeby salonu Co do salonow, Ty z rosyjskim francuzem walicie na potrzeby salonu Michnka, ja dzialam od zawsze na wlasny rachunek, badz laskaw o tym nie zapominac Melordzie . Nigdy tez nie mialam klapek na oczach, wiec nie sadz innych wg siebie . Moherek mam w sam raz sama wydziergalam wiec na oczeta mi sie nie zsuwa . Melord Ty tez nalezysz do fan klubu spawacza?W zyciu by mi to do glowy nie przyszlo, ale coz wlasciwie, zero zdziwien. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Przykro to powiedziec 25.11.10, 01:34 melord napisał: > masz racje PF...kiedys klapki na oczach wyznaczaly jej jakis kierunek > teraz moher zsunal sie na oczy...wali w ciemno,w sam raz na potrzeby salonu A ja sądzę, że wyprostował jej się jeden z trzech fałdów kory mózgowej. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Przykro to powiedziec 25.11.10, 01:44 snajper55 napisał: > melord napisał: > > > masz racje PF...kiedys klapki na oczach wyznaczaly jej jakis kierunek > > teraz moher zsunal sie na oczy...wali w ciemno,w sam raz na potrzeby salo > nu > > A ja sądzę, że wyprostował jej się jeden z trzech fałdów kory mózgowej. > > S. Snajpek, a czy ty w ogole mozg masz popaprancu?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Przykro to powiedziec 24.11.10, 23:03 tak sobie myślę,że w zamierzchłych czasach kiedy dzisiejszą Europę pokryway jeszcze nieprzebuyte puszcze i dopiero zaczęy powstawac pierwsze zremby róznych państowości to wszyscy mieli równe szanse,trzeba byóo tylki imiec z nich skorzystać dlaczego jedni na przestrzeni wieków potrafili stworzyć slne państwa,a inni nie czy to ,że Polska ma taka,a nie inna historię,że nie była i nie bedzie potęgą to nie przypadkiem duzo naszej winy? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg tyle wrzasku nie było 25.11.10, 08:24 polski_francuz napisał: > ale juz sie nie da tego czytac co plodzisz. Nie to ma sensu, nie ma zastanowien > ia nad tematem, nad miejscem naszej Ojczyzny w dzisiejszym swiecie. Tylko krzyk > i, uprzedzenia i wyzwiska. > > Adieu > > PF gdy Kaczyński zaprosił do rządu (DO RZĄDU , a nie na wypytki) Kryże, komunistę jak sie patrzy i aparatczyka pierwszej klasy. No, ale to zapraszał Kaczyński,gość ,który sam sie wyklucza z walki o przyszłość Polski. A. Odpowiedz Link Zgłoś