rycho7 Re: ____________AG jezcze raz ...ZDRADA?_________ 07.01.11, 10:33 hasz0 napisał: > Widze, ze powoli ale dociera do Ciebie dlaczego pisalem o 99% zgodnosci miedzy nami. Niestety nadal nie masz woli zrozumienia tego 1% z protokolu rozbieznosci. To sprawia, ze moge jedynie skorzystac z katolickiej tradycji argumentu dekapitacji. Jak sie zle poczujesz to moze pomyslisz conieco o odnawialnych zrodlach energii. Napisales lecz nie chciales zrozumiesz co piszesz. Panstwo jest potrzebne przy konkurowaniu z globalnymi korporacjami energetycznymi. Wegiel przyda sie przez wieki dla niemieckiego przemyslu farmaceutycznego. Ale ty jak zwykle wiesz lepiej z opuszczonymi rekami zajetymi zaspokajaniem IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ____________AG jeszcze raz ...ZDRADA?_________ 07.01.11, 12:20 Specjalnie manipulujesz słowem "silne państwo"! Cała propaganda definiuje słowa tak by straciły komunikatywność ..........Ty w tym celujesz wrednie zarzucajac mi "odwrotką", że to ja piszę niejasno! "Produkty" bankowe'..."produkcja" zamiast hodowli, uprawy... odhumanizowuje dzialalnosć sprowadzajac WSZYSTKO DO ZYSKU! Nie ma miejsca na patriotyzm, na "silne państwo" dajace swoim obywatelom szansę na realizację osobistych celów. "ZABIEG" to odbieranie życia nawet ludziom! Produkt finasowo-bankowych instytucji zaciemnia ich rolę w niszczeniu gospodarek państw podległych skorumpowanym z nimi rządom. Te produkty niszczą produkcję. Zysk i zysk i zysk...tylko manipuluje sie podmiotem - KTO TRACI a KTO ZYSKUJE! I skad taki AG ma sie dowiedzieć zamiatanych pod dywan faktów czy pozostałych tych odklamanych z chytrej propagandy? {quote]Gdy przyjechałem na lotnisko w Smoleńsku, pierwszą wiadomością jaką otrzymałem od ambasadora tytularnego Tomasza Turowskiego była ta, że przeżyły trzy osoby - mówi w "Kontrwywiadzie RMF FM" Jakub Opara, były pracownik kancelarii prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Jak dodaje, zaraz po katastrofie ministrowie Graś i Arabski starali się wyreżyserować spotkanie premierów Tuska i Putina oraz nie dopuścić do spotkania tego pierwszego z Jarosławem Kaczyńskim. Jakub Opara był obecny 10 kwietnia na lotnisku w Smoleńsku, na które przybył około dwie godziny po katastrofie prezydenckiego tupolewa. Dopiero przy okazji premiery filmu "Mgła" Opara ujawnił swoje przeżycia z tamtego dnia. Były pracownik kancelarii prezydenta Lecha Kaczyńskiego wspominał, że pierwszą informacją, którą dostał, gdy pojawił się na płycie lotniska, była wiadomość przekazana przez ambasadora tytularnego RP w Moskwie Tomasza Turowskiego o tym, że z katastrofy uratowały się trzy osoby. - Pan ambasador Turowski mówił, że prawdopodobnie przeżyły trzy osoby, bo trzy karetki pogotowia zabrały trzy ciała, które okazywały znaki życia i zabrały je do szpitala w Smoleńsku - wspomina Opara.[/quote] ... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ziemkiewicz tylko dotyka 07.01.11, 12:25 CytatŻe zabraknie pieniędzy w funduszu drogowym – wiadomo było od dawna. Ale premier uparcie zapewniał, że ten brak nie odbije się na budowie nowych dróg, a jego podwładni (może w myśl zasady „po co babcię denerwować” fikcję tę podtrzymywali. W efekcie robione teraz na gwałt cięcia mają charakter bezmyślny – wstrzymywane są te inwestycje, które można wstrzymać bez płacenia odszkodowań, a nie te mniej ważne. Nawet jeśli rząd naprawdę wybuduje to, co obiecuje w tej chwili (załóżmy), nic to nie da, bo ani jedna ważna droga nie będzie gotowa i przejezdna w całości. A kilkadziesiąt kilkunastokilometrowych odcinków lepszej nawierzchni porozrzucanych chaotycznie po kraju to nie żadna infrastruktura. Kompletnym skandalem jest faktyczny zakaz łączenia emerytury z pracą. Po pierwsze – nonsens, po drugie – nieuczciwość, po trzecie – rażąca niekonsekwencja wobec otrąbienia jako wielkiego sukcesu programu 50+. Podobnie jest z OFE. Do tego władza funduje nam istny festiwal zachowań godnych filmów Barei. Prezydent stolicy każe nam się przyzwyczajać do śniegu, minister od korupcji oznajmia, że od walki z korupcją tylko rosną żądania łapówkarzy, premier każe nam robić dzieci, zamiast się oglądać na emerytury, a jego podwładni sugerują, że człowiek, który całe życie był na konto obiecywanej emerytury okradany, a który na starość chce być jeszcze pożyteczny i pracować, jest naciągaczem. Minister od rozkładu kolei zaś demonstracyjnie odbiera premie, których nie było, a potem, zamiast ukłonić się i sobie iść, podsuwa kozłów ofiarnych. Po trzech latach snucia bajek, picu i piaru nagle widzimy władzę Tuska w realnym działaniu. Niezły widok. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 koszt monopolu zawlaszczen sematycznych 07.01.11, 16:23 hasz0 napisał: > Specjalnie manipulujesz słowem "silne państwo"! Trudno Ci uznac, ze sa i beda konsekwencje tego, ze nasze jezyki sie roznia. Ja NIGDY nie zaakceptuje, tego co chcesz narzucic. Nie bede podzielal Twoich emocji. > Cała propaganda definiuje słowa tak by straciły komunikatywność W tym formacja, ewangelizacja i inne Twoje pomowienia i matactwa. > wrednie zarzucajac mi "odwrotką", że to ja piszę niejasno! Po prostu celowo piszesz niejasno. Nie dziwie sie, ze nie chcesz do pierdla za grozby bezprawne. > "Produkty" bankowe'..."produkcja" zamiast hodowli, uprawy... Po to skikales bez tyn plot. Gdyby kozka nie skakala to by nozki nie zlamala. Jest to problem definicji wydajnosci produkcji. Odmienny od intensywnosci pracy. Ty preferujesz szybsze machanie IQ. > odhumanizowuje dzialalnosć sprowadzajac WSZYSTKO DO ZYSKU! Prole przy wyplacie nie dopuszczali co laska. Syndykalizm agentury Watykanu. > Nie ma miejsca na patriotyzm Patriotyzm to moja krew i zycie za frajer. Zuzyles ten kit 1 sierpnia 1944 roku. I po co Ci to bylo? > "silne państwo" dajace swoim obywatelom szansę na realizację osobistych celów. Rzeczywistosc skrzeczy. Nie reflektuje na agenta Tomka do lozka o 04:00 rano. Moje cele sa wraze watasze ojdyra. > "ZABIEG" to odbieranie życia nawet ludziom! Uwieziles sie w klatce Twoich zawlaszczen semantycznych. W kwestiach zasadniczych nie ma z Toba porozumienia. Z pokora przyjmuje do wiadomosci, ze Was mozna jedynie przyblizyc do Boga. Tak mi dopomoz Panie Boze Wszechmogacy (ateistyczny). > Gdy przyjechałem na lotnisko w Smoleńsku I sie nie powiesiles? Rzygam tym Twoim namolnym matactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: koszt monopolu zawlaszczen sematycznych 07.01.11, 17:38 słusznie wypróżniasz sie TUTAJ takim postem...tego Ci nie będę zabraniał. Nie rozumiesz decyzji Tuska dla Twojego dobra? AG będzie płacił za Twój prad i jeszcze bedzie bardzo zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: koszt monopolu zawlaszczen sematycznych 07.01.11, 17:55 hasz0 napisał: > słusznie wypróżniasz sie TUTAJ takim postem...tego Ci nie będę zabraniał. > > Nie rozumiesz decyzji Tuska dla Twojego dobra? > AG będzie płacił za Twój prad i jeszcze bedzie bardzo zadowolony? W mej laskawosci pozwole Cia zaznac mej zlosliwosci i napisze Ci, ze nie rozumiem tego co piszesz. To znaczy slowa rozumiem ale sensu przekazu zadnego. Rozumiem i popieram Grossa. On sie naigrywa brzdakaniem na strunach Waszych emocji. A Wy sie zalapujecie na te przymitywne manipulacje, bo to Wasz poziom. Ja nie watpie, ze kolo Treblinki tamtejsi mieszkancy kopia doly w poszukiwaniu zlota. Bieda tam az piszczy a lud ciemny niemozebnie. Znam jednego takiego, ktory w tym celu zaprasza policje na dzialke. Tez skarbow szukaja. A un mafijny. Natomiast rze z pismactwa judkow, ze tam sa jakiekolwiek judkowe groby. Popioly byly rozsypywane po polach i zaorywane. Popioly przed zaladunkiem przesiewano przez sita aby oddzielic zloto. Dlatego na kominach krematoriow byly siatki. Czemu sie mam entuzjazmowac, ze geszefciarz robi sobie wice? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 niemiecka zapobiegliwosc 07.01.11, 18:06 hasz0 napisał: > Przy 700 tys ofiar nawet niech pozostanie niewykryte 5 procent kosztowności (35.000 szt.) Po to zorganizowano getta aby z glodu mieszkancy wyciagali ukryte kosztownosci. Z gett transportowano po zakonczeniu okresu wykrywania. Jest graniem na emocjach idiotow twierdzenie, ze gazowani mieli cokolwiek. Jezeli byl promil to Ukraincy znalezli to po zastrzeleniu komanda judkow. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ________________Bayer? czy bajer? 07.01.11, 19:13 hasz0 napisał: > Oba i Bayer i bajer. Ty kapitalizmu nie zrozumiesz bo nie chcesz. Jestes tragiczny wrecz w swojej mialkosci. Ja energetyka ekologiczna troche sie zajmowalem. Dlatego nie moge czytac bzdur jakie piszesz. Nawet sie ciesze, ze Bayer zarobi na Twojej glupocie. Jak zaplacisz za moje konsultacje to moge ograniczyc Twoje straty. Chciejstwo jest zla baza dla biznesu. Oczywiscie nie chciejstwo klientow lecz geszefciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ________________Bayer? czy bajer? 07.01.11, 19:19 Ty sie wypowiadasz w imieniu AG w dalszym ciągu? ....Nie czuję sie wywolany do odpowiedzi. Mogę Ci dać link kapitalisty do POrównania na ile Ty rozumiesz zachowania kapitalistów-> www.polskawalczaca.com/viewtopic.php?f=7&t=8798 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: ________________Bayer? czy bajer? 07.01.11, 20:04 Zachowujesz sie okropnie Rysiu...OKROPNIE!...już sobie zapamietałem, ze nie znam sie na niczym. Ale mam swoją opinię o fachowcach z energetyki ...co walczą z geotermia i z gazem łupkowym o fachowcach ekonomii tj 4 reform - OSTANIO SIE PRZYZNALI że sie OKROPNIE POMYLILI inp. o wyborcy o Tusku Get a move on The government should win re-election this year. Then it can get on with reform * Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ________________Bayer? czy bajer? 07.01.11, 20:41 hasz0 napisał: > Zachowujesz sie okropnie Rysiu...OKROPNIE!... To oczywista oczywistosc. Jestem przeciwko agentom Watykanu, wiec jestem samym dnem. hasz0 napisał: > już sobie zapamietałem, ze nie znam sie na niczym. Gdzie to u mnie wyczytales? Ja Ci po prostu napisalem, ze akurat tym tematem sie zajmowalem. W ponad 90% przypadkow tego nie pisuje. Jak sie nie znam to nie nabzdyczam sie na Besserwissera. Tym sie roznimy. > ...co walczą z geotermia Walka z szalbierstwami ojdyra jest sluszna. Niech eksploatacja bedzie z korzyscia dla Torunia a nie dla kanonicznej wlasnosci biskupa Rzymu. Przy Krzyzakach dosc sie nachapal. > i z gazem łupkowym Nic o tym nie slyszalem. Wiem jedynie, ze wydano koncesje na badania. Koncesje na eksploatacje kota w worku moge Ci sprzedac osobiscie. Po miliardzie Euro od worka. > o fachowcach ekonomii tj 4 reform - OSTANIO SIE PRZYZNALI Nie slyszalem co Ci sie uroilo. Ale 4 reformy to robila Twoja sitwa. Moi napewno nie. Ja od poczatku odnosilem sie z pelna rezerwa. Nawet o tym pisalem ale wtedy miales to w d.pie. Mnie to w pelni usatysfakcjonowalo. Sam nasrales w swoj kapelusz. Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś