Dodaj do ulubionych

Obywatelska postawa

20.01.11, 09:30
Znalezione w sieci:
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,8975660,Schetyna__Premierowi_zabraklo_refleksu.html

Schetyna: Popieram działania rządu! Zaciśniemy zęby i wytrzymamy!!!

Całkowicie popieram! Nic to! Zaciśniemy zęby, ograniczymy jedzenie i
picie, i wytrzymamy! Bierzcie przykład ze mnie. Już od tygodnia chodzę
głodny, podróżuję na gapę, niedawno straciłem pracę, duszą mnie
kredyty, zdradza żona, rodzina mi się sypie, zdrowie szwankuje. Jestem
jednak szczęśliwy, że nie rządzi nami PiS i Jarosław Kaczyński.
Najważniejsze, że dzięki rządom PO nie jesteśmy pośmiewiskiem
Zachodu!
PS. Mam wyższe wykształcenie, jestem młody i mieszkam w Warszawie!!!!
===================
Dobry powód aby nie zjeść dzisiaj obiadu. W ramach solidarności z młodym człowiekiem i na pohybel PiS.
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Jak nie bedziesz jadl, to nie urosniesz!/nt 20.01.11, 09:41

• matelot Re: Jak nie bedziesz jadl, to nie urosniesz! 20.01.11, 12:59
        Już jestem duży.
    • rycho7 dylematy klaunow w cyrku 20.01.11, 09:55
      matelot napisał:

> Zaciśniemy zęby i wytrzymamy!!!

Uswiadamia mi to dlaczego to Tusk jest premierem a nie ja. Ja jako inzynier zupelnie bym sie nie przejmowal "ofensywa smolenska PiS". Mnie interesuje wyszkolenie pilotow samolotow, ktorymi latam. Oraz dyscyplina automatycznych pilotow w wykonywaniu rozkazow Naczelnego Dowodcy, ktorych to rozkazow nie rozumie nikt lacznie z mamrotkiem i bulgotkiem.

Tusk doglebnie rozumie istote cyrku na Wiejskiej.
      • matelot Re: dylematy klaunow w cyrku 20.01.11, 13:00
        Inżynieria dusz, oto czego nam potrzeba. Już większość mostów zbudowano... wink
      • nihil-istka Re: dylematy klaunow w cyrku 20.01.11, 13:40
        Ryju 7, ty jestes inzynierem, specjalista od oprozniania szwabskich smietnikow? ha,ha,ha,ha
        • matelot Re: dylematy klaunow w cyrku 20.01.11, 14:41
          nihil-istka napisała:

> Ryju 7, ty jestes inzynierem, specjalista od oprozniania szwabskich smietnikow?
          > ha,ha,ha,ha

=============
          Józiek Jarosławski, ty, zdaje się, czyściłeś amerykańskie latryny w Vietnamie a wiadra z zawartością nosiłeś na członku przez co urósł ci do niebotycznych rozmiarów i teraz, zwiędnięty, pałęta ci się miedzy nogami, co skutkuje tym, że czasem przyciskasz go deską sedesową i wtedy ryczysz: o Boże com ci uczynił, żeś mnie tak ukarał... Tak. Tak.
          • nihil-istka Re: dylematy klaunow w cyrku 20.01.11, 15:06
            matolek, widac ze w Wietnami nie byles. Bo czego jak czego ale drzew do obsrywania w dzungli nie brakowalo. Z braku drzew obsrywalo sie jenca vietcomgu. ha,ha,ha,ha,ha
        • rycho7 Re: dylematy klaunow w cyrku 20.01.11, 16:28
          nihil-istka napisała:

> Ryju 7, ty jestes inzynierem, specjalista od oprozniania szwabskich smietnikow?

Wyobraz sobie, ze w Rajchu nawet oproznianie smietnikow jest imponujace. Szczegolnie dyscyplina ciemnego ludu w segregacji i zamordyzm gmin, ktore to finansuja oczywiscie z podatkow lokalnych.

W polaczkolandii ja rozdziawiam jape jak mozna spieprzyc tak proste rozwiazania niemieckie. Szczegolnie gdy plucie w twarz jest darmowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka