22.01.11, 23:43
Niejaki „Tomek”, czyli szpicel, prowokator i współczesny Dyzma - Tomasz Kaczmarek obwieścił, że raczy łaskawie rozważyć kandydowanie na posła do Sejmu. Myślę, że jego boss, Mariusz Kamiński, jako członek Politbiura PIS dołoży starań, by swój człek znalazł należne mu miejsce we właściwej ferajnie.

wiadomosci.onet.pl/kraj/start-agenta-tomka-w-wyborach,1,4119529,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • wikul Re: Sami swoi 22.01.11, 23:50
      eres2 napisał:

> Niejaki „Tomek”, czyli szpicel, prowokator i współczesny Dyzma - To
      > masz Kaczmarek obwieścił, że raczy łaskawie rozważyć kandydowanie na posła do S
      > ejmu. Myślę, że jego boss, Mariusz Kamiński, jako członek Politbiura PIS dołoży
      > starań, by swój człek znalazł należne mu miejsce we właściwej ferajnie.
      >
      > wiadomosci.onet.pl/kraj/start-agenta-tomka-w-wyborach,1,4119529,wiadomosc.html

Ogladałem to w Polsacie z niesmakiem.
    • jaceq Re: Sami swoi 22.01.11, 23:56
      Pamiętam, jak i Kamińszczak i Gnojarek się zarzekali, że Biuro Korupcyjne to nie jest partyjna bojówka PiSu, tylko taka bardzo propaństwowa służba państwowa, apolityczna jak kieliszki w sejmowej spelunie.

Nie tak wiele czasu minęło, "apolityczne" kierownictwo Biura Korupcyjnego rozpędzono na 4 wiatry i co się okazało? Do którego łona przytulili się "apolityczni" funkcjonariusze Kamińszczaka? Znaleźli sobie dziwnym trafem niszę ekologiczną w PiS, kandydując do samorządów z ramienia partii PiS, bynajmniej nie ostatni w łańcuchu pokarmowym tej partii.
      • wikul Re: Sami swoi 22.01.11, 23:58
        jaceq napisał:

> Pamiętam, jak i Kamińszczak i Gnojarek się zarzekali, że Biuro Korupcyjne to ni
        > e jest partyjna bojówka PiSu, tylko taka bardzo propaństwowa służba państwowa,
        > apolityczna jak kieliszki w sejmowej spelunie.
        >
        > Nie tak wiele czasu minęło, "apolityczne" kierownictwo Biura Korupcyjnego rozpę
        > dzono na 4 wiatry i co się okazało? Do którego łona przytulili się "apolityczni
        > " funkcjonariusze Kamińszczaka? Znaleźli sobie dziwnym trafem niszę ekologiczną
        > w PiS, kandydując do samorządów z ramienia partii PiS, bynajmniej nie ostatni
        > w łańcuchu pokarmowym tej partii.

Tak, tak, pamietam. Kaczyński teraz pewnie będzie sięgał do tych kadr.
        • jaceq Re: Sami swoi 23.01.11, 00:02
          Zdaję się, że nieprzychylnym okiem patrzą Jojo i Paszczak, co też poczynają sobie ci korupcyjni młodzi wilcy.
          • wikul Re: Sami swoi 23.01.11, 00:07
            jaceq napisał:

> Zdaję się, że nieprzychylnym okiem patrzą Jojo i Paszczak, co też poczynają sob
            > ie ci korupcyjni młodzi wilcy.

Nie mówiąc o Susłoidzie, to przecież konkurencja pewnie troche lotniejszych.
            • polazrski Re: Sami swoi 23.01.11, 00:09
              No, nie wiem. Jak taki stanie obok Kaczora, to wtedy sie dopiero odegra dramat!wink
            • jaceq Re: Sami swoi 23.01.11, 00:10
              Czasem mam wrażenie, że tego Suseła trzymają w tym PiSie trochę tak dla jaj, odrobina humoru i satyry po drzemce w ławach sejmowych pomiędzy portretami "elity kraju".
              • wikul Re: Sami swoi 23.01.11, 00:43
                jaceq napisał:

> Czasem mam wrażenie, że tego Suseła trzymają w tym PiSie trochę tak dla jaj, od
                > robina humoru i satyry po drzemce w ławach sejmowych pomiędzy portretami "elity
                > kraju".

Suseł strasznie działał na nerwy Dornowi.
    • qwardian Re: Sami swoi 23.01.11, 01:22
      Jesteśmy biegunowo inni. Beata Sawicka, Drzewiecki i Chlebowski to opcja z waszego podwórka.
      • wikul Re: Sami swoi 23.01.11, 01:38
        qwardian napisał:

> Jesteśmy biegunowo inni. Beata Sawicka, Drzewiecki i Chlebowski to opcja z wasz
        > ego podwórka.

Wiem, wiem ty jesteś z podwórka Lipca, Skorupy , Łyzwińskiego, Leppera i wielu innych.
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80369,4711687.html
        www.tygodnikpodhalanski.pl/www/index.php?mod=news&id=8169
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7550248,Wyroki_ws__seksafery__Lepper_i_Lyzwinski_skazani_na.html
    • oleg3 Re: Sami swoi 23.01.11, 09:06
      eres2 napisał:

> szpicel, prowokator i współczesny Dyzma

Szymon Wiesenthal ?
      • polazrski Re: Sami swoi 23.01.11, 09:08
        oleg3 napisał:

> eres2 napisał:
        >
        > > szpicel, prowokator i współczesny Dyzma
        >
        > Szymon Wiesenthal ?
        >

Olus, olus. Sczezłeś kompletnie.
    • dachs Ławka jest długa 23.01.11, 09:49
      Żona Gosiewskiego, córka Wassermana, brat Melaka, no i najgodniejszy z godnych zięć-bratanek,
      • t_ete Re: Ławka jest długa 23.01.11, 12:42
        Nowi czlonkowie prezydium PiS - to w wiekszosci osoby ktore w ostatnim czasie 'sprawdzily sie' w wystapieniach na temat katastrofy w Smolensku ... bardzo mozliwe wiec ze w wyborach wystawieni zostana przez Ciebie wymienieni (z oczywistych powodow)

tete

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka