Dodaj do ulubionych

"Jak skończy Jarosław Kaczyński"

25.01.11, 13:21
Pismo Jerzego Urbana "NIe" zadało pytanie:
"Jak skończy Jarosław Kaczyński":
"Kazimierz Kutz, do niedawna prominentny poseł PO, obecnie w Ruchu Palikota: Skończy samobójstwem. (...) Wcale mu tego nie życzę. Ale śmierć samobójcza to wcale nie jest taka zła rzecz, jeśli człowiek ma się męczyć.

Piotr Najsztub, "Wprost": Umrze. A politycznie? Będzie miał jeszcze swoje 5 minut.

Andrzej Czeczot, rysownik "Polityki": Skończy na śmietniku historii.

Piotr Gadzinowski, były poseł SLD: Skończy jak jego brat na Wawelu. Będzie leżał ze szwagierką, bratem i nogą w generalskim mundurze, o której wspominał niedawno.

Jan Kapela, "Krytyka Polityczna": [PO i PiS] będą nam rządzić długo i szczęśliwie przez mniej więcej rok, gdy zjednoczone stronnictwa polecą składać wieńce na miejscu katastrofy smoleńskiej i mimo złych warunków pogodowych zdecydują się wylądować na lotnisku Siewiernyj.

Janusz Palikot: Popełni samobójstwo!

Joanna Senyszyn, SLD: Już się skończył. Na Wawelu.

Jacek Żakowski, publicysta "Polityki": Będzie się zsuwał w radykalizm, między szaleństwem a śmiesznością.

Robert Biedroń, prezes tzw. Kampanii Przeciw Homofobii: Podobno już jest seksualnym impotentem.

Kto jeszcze wziął udział w tej makabrycznej sondzie? M.in. Bartosz Arłukowicz, Max Cegielski, Andrzej Celiński, Sławomir Kopyciński, Sylwester Latkowski, Andrzej Lepper, Cezary Łasiczka, Marek Raczkowski, Robert Walenciak, Jerzy Wenderlich, Jan Widacki."
wPolityce

Obserwuj wątek
    • hasz0 Re: "Jak skończy Jarosław Kaczyński" 25.01.11, 13:35
      • hasz0 Tubylcy macie IQ boiciesię rasowych lobbystów? red 25.01.11, 13:37
        -erzego Urbana "NIe" zadało pytanie:
        "Jak skończy Jarosław Kaczyński":
        "Kazimierz Kutz, do niedawna prominentny poseł PO, obecnie w Ruchu Palikota: Skończy samobójstwem. (...) Wcale mu tego nie życzę. Ale śmierć samobójcza to wcale nie jest taka zła rzecz, jeśli człowiek ma się męczyć.

Piotr Najsztub, "Wprost": Umrze. A politycznie? Będzie miał jeszcze swoje 5 minut.

Andrzej Czeczot, rysownik "Polityki": Skończy na śmietniku historii.

Piotr Gadzinowski, były poseł SLD: Skończy jak jego brat na Wawelu. Będzie leżał ze szwagierką, bratem i nogą w generalskim mundurze, o której wspominał niedawno.

Jan Kapela, "Krytyka Polityczna": [PO i PiS] będą nam rządzić długo i szczęśliwie przez mniej więcej rok, gdy zjednoczone stronnictwa polecą składać wieńce na miejscu katastrofy smoleńskiej i mimo złych warunków pogodowych zdecydują się wylądować na lotnisku Siewiernyj.

Janusz Palikot: Popełni samobójstwo!

Joanna Senyszyn, SLD: Już się skończył. Na Wawelu.

Jacek Żakowski, publicysta "Polityki": Będzie się zsuwał w radykalizm, między szaleństwem a śmiesznością.

Robert Biedroń, prezes tzw. Kampanii Przeciw Homofobii: Podobno już jest seksualnym impotentem.

Kto jeszcze wziął udział w tej makabrycznej sondzie? M.in. Bartosz Arłukowicz, Max Cegielski, Andrzej Celiński, Sławomir Kopyciński, Sylwester Latkowski, Andrzej Lepper, Cezary Łasiczka, Marek Raczkowski, Robert Walenciak, Jerzy Wenderlich, Jan Widacki."
        • hasz0 wtedy nie wierzyliście czym taka nagonka się kończ 25.01.11, 13:40
          • hasz0 Polaku! Obudź się bo Ci we śnie PO..jakiś..gardło 25.01.11, 13:43
            --
            tak jak ten CZ LONEK

CO GO ZBADALI WŁASNIE DZIS, ŻE BYŁ SWIADOMY CZYNU
            I był poCZYTALNY!!!!!!!!!!!!!!!
            AZ 4 TYGODNIE BADANO!
            rOZUMIAŁA ZNACZENIE I MÓGŁ POKIEROWAC SWOIM POSTEPOWANIEM.

oNI CI ŻYCZENIODAWCY...MOZE ICH ZBADAĆ PRZED?

A NUŻ NAS OKŁAMYWANO...odwrotką...
            ŻE TO MY SOM OSZOŁOMY?
            • hasz0 Polaku! Obudź się bo Ci we śnie poderżnie..gardło 25.01.11, 13:45
    • perla eseldowsko peowskie bydło 25.01.11, 13:42
      inteligencja znaczy się.
      A przy okazji. Media i sympatycy PO twierdzą, że chamami są ci z PiS-u.
      Czy więc jest dostępna podobna sonda ze strony PiS pt. "jak skończy Tusk" właśnie?
      • janusz2_ Re: eseldowsko peowskie bydło 25.01.11, 13:50
        perla napisał:

> A przy okazji. Media i sympatycy PO twierdzą, że chamami są ci z PiS-u.

Kalizm, kalizm, kalizm...
        Główna choroba platformerskich lemingów i ich obecnych idoli.
        • ariadna-enta Re: eseldowsko peowskie bydło 25.01.11, 15:00
          bo ci z PiS tez sa chamami,on są w całej naszej polityce
          a ty jesteś już nudny z tą swoją "niezależnością"w poglądach
          takiś ty "niezależny" jak wszyscy,którzy mają jakiekowioek symaptie i antypatie polityczne
          ale pogadać sobie możesz
          • janusz2_ Re: eseldowsko peowskie bydło 25.01.11, 15:07
            ariadna-enta napisała:

> takiś ty "niezależny" jak wszyscy,którzy mają jakiekowioek symaptie i antypatie
            > polityczne ale pogadać sobie możesz

O, po Twojej reakcji widzę, że w tym przypadku trafiłem z kalizmem.
            • ariadna-enta Re: eseldowsko peowskie bydło 25.01.11, 15:12
              to oczywista oczywistośc,że nic nie rozumiesz
              ale to juz twój probem
              • janusz2_ Re: eseldowsko peowskie bydło 25.01.11, 15:22
                ariadna-enta napisała:

> to oczywista oczywistośc,że nic nie rozumiesz
                > ale to juz twój probem

Ariadno, nie psuj sobie tym głowy.
    • xiazeluka Niezawodny xiazeluka skomentował: 25.01.11, 15:19
      predatorxl.salon24.pl/272453,jak-skonczy-michnik
      • janusz2_ Re: Niezawodny xiazeluka skomentował: 25.01.11, 15:22
        xiazeluka napisała:

> predatorxl.salon24.pl/272453,jak-skonczy-michnik

Dobresmile
      • benek231 A Kretyn caly w kompleksach :O) 25.01.11, 16:35
        "Będąc zwykłym kretynem..." - zaczyna jakby przepraszal, ze zyje. Zapominajac, ze jest kretynem niezwyklym, i w dodatku przez duze 'K'.

A czy inaczej moglby tak, za pan brat, byc z Jerzym Urbanem(?)
        • janusz2_ Krzysiu 25.01.11, 16:37
          Krzysiu, twój murzyn ma dziś drugą zmianę?
          • benek231 Nie wcinaj sie petaku :O) 25.01.11, 16:49
            janusz2_ napisał:

> Krzysiu, twój murzyn ma dziś drugą zmianę?
            >
            *Wiem ze jestes nim zafascynowany i ciagle uwierzyc nie mozesz, ze jestes od niego ciemniejszy. smile
            No - jestes. Wielkie mi rzeczy surprised)
            • janusz2_ Re: Nie wcinaj sie petaku :O) 25.01.11, 17:18
              benek231 napisał:

> *Wiem ze jestes nim zafascynowany i ciagle uwierzyc nie mozesz, ze jestes od ni
              > ego ciemniejszy. smile
              > No - jestes. Wielkie mi rzeczy surprised)

Czyli murzyn ma drugą zmianę, skoro się tak rozpisałeś.
      • matelot Re: Niezawodny xiazeluka skomentował: 25.01.11, 17:48
        Niezawodnie skomentował przez pryzmat własnych pretensji, tak się bowiem składa, że nasz milusiński, który kreśli się tu i ówdzie jako ksiażę był swego czasu z roboty w GW wydalon. Czy sam Michnik maczał w tym palce nie wiem , ale przecież trudno by kopnięty w tyłek wychwalał kopiącego, nieprawdaż?
        • benek231 Re: Niezawodny xiazeluka skomentował: 25.01.11, 18:15
          matelot napisał:

> Niezawodnie skomentował przez pryzmat własnych pretensji, tak się bowiem składa
          > , że nasz milusiński, który kreśli się tu i ówdzie jako ksiażę był swego czasu
          > z roboty w GW wydalon.
          >
          *Niezawodnie za antysemityzm. I pozostale beznadziejne poglady. smile
          >
          Czy sam Michnik maczał w tym palce nie wiem , ale przeci
          > eż trudno by kopnięty w tyłek wychwalał kopiącego, nieprawdaż?
          >
          *A czy w miejsce eufemizmow nie mozesz po prostu powiedziec, ze facet jest dupa? Kopnieta w dodatku wink
          • matelot Re: Niezawodny xiazeluka skomentował: 25.01.11, 18:41
            Mogę, ale jednak to ksiażę. Pan wink
            • nihil-istka dwukrotny prezydent RP Jaroslaw Kaczynski..... 25.01.11, 18:49
              ...... spocznie na Wawelu obok prezydenta Lecha Kaczynskiego
              • dachs Re: dwukrotny prezydent RP Jaroslaw Kaczynski.... 25.01.11, 19:41
                nihil-istka napisała:

> ...... spocznie na Wawelu obok prezydenta Lecha Kaczynskiego

To już jest pewne, że Lech tam leży?
                • nihil-istka Re: dwukrotny prezydent RP Jaroslaw Kaczynski.... 25.01.11, 21:20
                  Tak jak w grobie Nieznanego Zolnierza niewazne czyje to sa szczatki. Chodzi o symbol
                  • dachs Grób Nieznanego Pasażera? 25.01.11, 21:58
                    nihil-istka napisała:

> Tak jak w grobie Nieznanego Zolnierza niewazne czyje to sa szczatki. Chodzi o s
                    > ymbol
                    • rycho7 Re: Grób Nieznanego Pasażera? 25.01.11, 22:11
                      To jest XIX wieczna koncepcja. Obecnie mamy wszedzie kamery.
        • xiazeluka Re: Niezawodny xiazeluka skomentował: 26.01.11, 10:43
          ksiażę był swego czasu z roboty w GW wydalon

Zgadza się. Podobnie jak wielu porządnych ludzi. Musieliśmy zrobić miejsce dla TW Ketmana, któremu w arbajcie pozwolono zostać z "powodów humanitarnych". Humanitarne powody nie objęły natomiast innego członka kolegium redakcyjnego, który za posiadanie innego zdania od Oberów Łuczywo-Michnik wyfrunął na zieloną trawkę, chociaż miał ciężką sytuację mieszkaniową i żonę w ciąży.

Mimo wszystko wszyscy wydaleni powinni czuć radość, że z tego perfumowanego szamba zostali wyzwoleni.
    • benek231 Powiesi sie na suchej galezi :O) 25.01.11, 16:25
      ale galaz sie zlamie, przez co wpadnie do sadzawki i utopi sie w niej, gdyz nie potrafi plywac. smile

I to jest moje proroctwo na dzien dzisiejszy, skoro inni sobie pozwalaja. smile)
    • polazrski Re: "Jak skończy Jarosław Kaczyński" 25.01.11, 16:33
      W Tworkach.
    • t_ete no tak 25.01.11, 16:39
      'jak skonczy ?' nie oznacza pytania o koniec zycia,
      wyraznie nawiazuje do 'powiedzonka' L.Millera - czyli jest to pytanie o kariere, bycie w polityce,
      tak mysle

(ale mimo wszystko zle mi sie kojarzy)

i jakos tak niesmacznie wyszlo sad

tete
      • benek231 Re: no tak 25.01.11, 16:52
        t_ete napisała:

> 'jak skonczy ?' nie oznacza pytania o koniec zycia,
        > wyraznie nawiazuje do 'powiedzonka' L.Millera - czyli jest to pytanie o karier
        > e, bycie w polityce,
        > tak mysle
        >
        > (ale mimo wszystko zle mi sie kojarzy)
        >
        > i jakos tak niesmacznie wyszlo sad
        >
        >
        *Ale jak szczerze... smile
      • matelot Re: no tak 25.01.11, 17:52
        Byłbym się zgodził, tete, ale powiedzonko dotyczy prawdziwych mężczyzn a czy tą imitację mężczyzny mógłoby dotyczyć raczej wątpię.smile
      • dachs Re: no tak 25.01.11, 18:21
        t_ete napisała:

> 'jak skonczy ?' nie oznacza pytania o koniec zycia,
        > wyraznie nawiazuje do 'powiedzonka' L.Millera - czyli jest to pytanie o karier
        > e, bycie w polityce,
        > tak mysle

Też tak uważam.
        Ale po ludziach odwiedzających Urbana, trudno się spodziewać delikatności uczuć.
        • benek231 No prosze, jaki kulturalny i wrazliwy Skunksik :O) 25.01.11, 19:43
          dachs napisał:
          >
          > Ale po ludziach odwiedzających Urbana, trudno się spodziewać delikatności uczuć
          > .
          >
          *Po Tobie tez, Szkopku, choc Urbana nie odwiedzasz wink

forum.gazeta.pl/forum/w,13,109981846,110004929,Re_Nie_przesadzajmy.html
          • dachs Re: No prosze, jaki kulturalny i wrazliwy Skunksi 25.01.11, 20:09
            Ach to i Ty do wielbicieli tej idiotki Diany sie zaliczasz?
            Właściwie, dlaczego mnie to dziwi?
    • rycho7 gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 17:22
      janusz2_ napisał:

> Pismo Jerzego Urbana "NIe" zadało pytanie:

Poniewaz ja polaczkom zycze jak najgorzej wiec sklonie sie do proroctwa samego zainteresowanego, ze bedzie katowal przypadkowy narodek az do swego 94 roku zycia gdy przestanie byc Premierem 4 milionow lat gatunku.

Nastepnie Wielki Narod Radziecki w uznaniu zaslug gnebienia ich odwiecznego wroga pochowa go w Mysim Oleju (eng.: maus oleum) pod murami Kremla poddawszy balsamowaniu gwarantujacemu coroczne zielenienie.
      • janusz2_ Re: gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 17:33
        rycho7 napisał:

> Poniewaz ja polaczkom zycze jak najgorzej

Masochista.
        • rycho7 Re: gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 18:25
          janusz2_ napisał:

> Masochista.

Realista. Z oddali latwo. Nad Wisla bywam rzadko w odwiedziny. Zoliborscy "inteligenci" kojarza mi sie ze "szklanymi domami" spoldzielcy Bieruta.
          • janusz2_ Re: gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 18:39
            rycho7 napisał:

> janusz2_ napisał:
            >
            > > Masochista.
            >
            > Realista.

A jednak masochista. Wszak życzysz sobie jak najgorzej.
            Przecież napisałeś: "ja polaczkom zycze jak najgorzej"

Do reszty twojego, jak zwykle nie najmądrzejszego, postu się nie odnoszę.
            • rycho7 Re: gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 18:51
              janusz2_ napisał:

> Przecież napisałeś: "ja polaczkom zycze jak najgorzej"

Ja juz dawno zostalem zaliczony do fokstrotow.

Potomstwu mam do przedstawiania dosc wzorcow tego co polaczki zaocznie opluja. Bezosobowo jawnie nazywaja to bohaterstwem niemieckojezycznych frajerow w pomylce Ukladu Wersalskiego.

> Do reszty twojego, jak zwykle nie najmądrzejszego, postu się nie odnoszę.

Nie domagam sie od Ciebie meczenstwa, myslenie boli.
              • janusz2_ Re: gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 18:56
                rycho7 napisał:

> janusz2_ napisał:
                >
                > > Przecież napisałeś: "ja polaczkom zycze jak najgorzej"
                >
                > Ja juz dawno zostalem zaliczony do fokstrotow.

Ale "polaczkiem" nigdy nie przestaniesz być. To kwestia twojego charakteru.
                • hasz0 jesteś niemieckojęzyczny? od dziecka jak Tusk? 25.01.11, 18:59
                  • rycho7 Re: jesteś niemieckojęzyczny? od dziecka jak Tus 25.01.11, 19:09
                    Niestety moim Mutterschprache jest polski. To mi przynosi wstyd.

hasz0 napisał:

> *czy tylko kłamiesz jak Tusk

Mam nadzieje, ze lepiej.

Niemieckiego nauczylem sie dopiero jako zdecydowanie dorosly osobnik. Jedyne co mnie pociesza, ze zawsze mialem niemiecka mentalnosc. Obecnie rozpoznaje to u ludzi nie znajacych jezyka niemieckiego zupelnie.
                • rycho7 Re: gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 19:04
                  janusz2_ napisał:

> Ale "polaczkiem" nigdy nie przestaniesz być. To kwestia twojego charakteru.

Jezeli Ci z taka ocena lepiej to ja akceptuje.
                  • janusz2_ Re: gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 19:13
                    rycho7 napisał:

> Jezeli Ci z taka ocena lepiej to ja akceptuje.

Dlatego, gdy napisałeś "życzę polaczkom jak najgorzej", skomentowałem, żeś masochista.

• rycho7 Re: gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 19:57
                      janusz2_ napisał:

> Dlatego, gdy napisałeś "życzę polaczkom jak najgorzej", skomentowałem, żeś maso
                      > chista.

Moze pisze zbyt trudno. Powiem prosciej, nie biore tego do siebie. I Twoje usilowania mnie nie przekonuja, splywaja po mnie. My szatany fokstroty juz tak mamy. Doskonalimy sie w naszej roli, w czynieniu zla. Oczywiscie zla dla Kalego.
                      • janusz2_ Re: gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 20:16
                        rycho7 napisał:

> My szatany fokstroty juz tak mamy

Mentalnie byłeś i jesteś (jak sam to nazywasz) "polaczkiem".
                        • rycho7 Re: gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 20:29
                          janusz2_ napisał:

> Mentalnie byłeś i jesteś (jak sam to nazywasz) "polaczkiem".

Jestem Ci wdzieczny, ze oszczedziles mi pocalunku smierci Prawdziwego Polaka.

Wielokrotnie pisalem, ze kocham i cenie wszystkie moje Heimaty. Jestem polaczkiem z przypadku. Potrafie korzystac z tego co najlepsze. Wszedzie. I kolduny i uszka i manty i somosa i wontony. Nawet szwabskie ze szpinakiem.
                          • janusz2_ Re: gnojarek wiecznie zywy 25.01.11, 21:19
                            rycho7 napisał:

> Jestem polaczkiem z przypadku.

Napisałes:
                            "Poniewaz ja polaczkom zycze jak najgorzej"

A ja skomentowałem, żeś masochista.
                            • rycho7 masz racje 25.01.11, 21:25
                              janusz2_ napisał:

> A ja skomentowałem

To jest swieta prawda.
                              • janusz2_ Re: masz racje 25.01.11, 21:48
                                rycho7 napisał:

> To jest swieta prawda.

No widzisz, masochisto, trzeba było tak od razu.

• hasz0 skończy jako premier najszczęśliwszej 2 kadencjiRP 25.01.11, 18:28
          • hasz0 jak Wy kończycie polemikę _nie mnie oceniać 25.01.11, 18:31
          • rycho7 Re: skończy jako premier najszczęśliwszej 2 kaden 25.01.11, 18:37
            hasz0 napisał:

>

No widzisz, ze ponownie sie zgadzamy. Tym razem w 100%. Poniewaz intencje nie licza sie do procentow zacieru. Przeoczyles, ze mnie obarczaja zlosliwa intencja dokopania polactwu forowaniem gnojarka.
    • andrzejg jak Lenin 25.01.11, 20:36
      nie chodzi mi o jego doczesny koniec, bo niech żyje jak najdłużej uzmysłowiając Polakom istnienie ciemnogrodu.

Jak kiedyś odejdzie z tego świata, to jego wielbiciele nie pozwolą mu zniknąć z tego padołu.
      Powstanie mauzoleum wspanialsze od Wawelu, a w nim zawoskowane pozostałości Jarka
      Wyobrażam sobie te liczne pielgrzymki. Na tym tle powstanie konflikt z KK, bo Jasna Góra będzie świeciła pustkami....

A.
      • rycho7 Sancto Subito 25.01.11, 20:41
        andrzejg napisał:

> Na tym tle powstanie konflikt z KK, bo Jasna Góra będzie świeciła pustkami....

Sadzisz, ze czarna struktura sobie nie poradzi. Ja zawczasu publicznie ujawniam me autorstwo. Sadzisz, ze beda mi placili tantiemy? Jestem pewien, ze do ostatniego wiernego nie zaplaca.
        • andrzejg Re: Sancto Subito 25.01.11, 21:02
          rycho7 napisał:

> andrzejg napisał:
          >
          > > Na tym tle powstanie konflikt z KK, bo Jasna Góra będzie świeciła pustkam
          > i....
          >
          > Sadzisz, ze czarna struktura sobie nie poradzi. Ja zawczasu publicznie ujawniam
          > me autorstwo. Sadzisz, ze beda mi placili tantiemy? Jestem pewien, ze do ostat
          > niego wiernego nie zaplaca.

dadzą sobie radę

Jak na razie śpiewają 'Polskę wolna racz nam wrócić Panie'....

A.
          • rycho7 od katabasow? 25.01.11, 21:07
            andrzejg napisał:

> Jak na razie śpiewają 'Polskę wolna racz nam wrócić Panie'....

Testuja na ile moga przegiac pale. Krawiec kraje jak mu materii staje. Licza na haszystowskie IQ. Niezawodne.
            • andrzejg Re: od katabasow? 25.01.11, 21:21
              rycho7 napisał:

> andrzejg napisał:
              >
              > > Jak na razie śpiewają 'Polskę wolna racz nam wrócić Panie'....
              >
              > Testuja na ile moga przegiac pale. Krawiec kraje jak mu materii staje. Licza na
              > haszystowskie IQ. Niezawodne.

przejadą się jak Zabłocki na mydle

A.
              • rycho7 przestawia sie na wazeline 25.01.11, 21:23
                andrzejg napisał:

> przejadą się jak Zabłocki na mydle

Kosciol to wierni. Jak zlikwidowac kosciol?
                • andrzejg Re: przestawia sie na wazeline 25.01.11, 21:26
                  rycho7 napisał:

> andrzejg napisał:
                  >
                  > > przejadą się jak Zabłocki na mydle
                  >
                  > Kosciol to wierni. Jak zlikwidowac kosciol?

a kto mówi o likwidacji?
                  To byłby błąd. W to miejsce weszłyby inne kościoły, bo potrzeby bicza nad sobą nie zlikwidukesz.

A.
                  • rycho7 mysle calosciowo 25.01.11, 21:29
                    andrzejg napisał:

> To byłby błąd.

Nie popelnia bledow kto nic nie robi.

Za kogo mnie masz.
                    • andrzejg Re: mysle calosciowo 25.01.11, 21:31
                      rycho7 napisał:

> andrzejg napisał:
                      >
                      > > To byłby błąd.
                      >
                      > Nie popelnia bledow kto nic nie robi.
                      >
                      > Za kogo mnie masz.

a co robisz aby zlikwidować?

A.
                      • rycho7 modle sie 25.01.11, 21:48
                        andrzejg napisał:

> > Za kogo mnie masz.
                        >
                        > a co robisz aby zlikwidować?

Kolejna iteracja.
                      • babariba-babariba a po co likwidować... 26.01.11, 11:00
                        ...niech się jeszcze pomęczy sad
                        andrzejg napisał:
                        > a co robisz aby zlikwidować?
                        > A.
    • jaceq Re: "Jak skończy Jarosław Kaczyński" 26.01.11, 10:47
      No cóż, mnie nikt nie pytał o zdanie, ale gdyby spytał, to bym odpowiedział, że z pewnością nie u władzy.

Odpowiedź "umrze" też jest niegłupia inaczej. To jak odpowiedź na pytanie "która godzina?" - "rano była szósta". Przecież każdy kiedyś umrze.
      • hasz0 Jak skończy autor pytania o Jarosława Kaczyńskiego 26.01.11, 10:58
        .przypuszczam, że taka samo jak Aquanet i "NIE" Urbana.
    • babariba-babariba Re: "Jak skończy Jarosław Kaczyński" 26.01.11, 10:57
      ...wczoraj skończył, w programie Pospieszalskiego.
      Znowu był na prochach.
      Ciekawe zresztą, czy takiemu prezesowi też można przymusowe testy zrobić na zawartość we krwi substancji niedozwolonych prawem.
      W końcu kieruje największą partią opozycyjną...
      • hasz0 _____ kończac pr.Posp. wykończyliście rzady Tuska 26.01.11, 11:05
      • jaceq Re: "Jak skończy Jarosław Kaczyński" 26.01.11, 11:23
        > Ciekawe zresztą, czy takiemu prezesowi też można przymusowe testy zrobić na zaw
        > artość we krwi substancji niedozwolonych prawem.

Niestety, chyba nie można, albowiem jako posieł zaposiadowuje on tak zwany imunitet, więc nie można go znienacka ("za zakrętem stali..."), za łeb, do cyrkułu i balon, krew, szczyny na dragi i cały ten ceremoniał ogólnie dostępny dla normalnych ludzi i zakazany dla posiełów i gatunki spokrewnione.
        • hasz0 _a ten sondaz SMG/KRC znasz albo ten u Pospiesza 26.01.11, 11:29
          • hasz0 90% bad.widzi Jarosława Kaczyńskiego jako Premiera 26.01.11, 11:31
            • hasz0 _____co sądzicie o niePOwadze w mediach? i Waszej? 26.01.11, 11:36
              @Polak Patriota

Tusk rozłożył kolej, drogi, służbę zdrowia, finanse państwa, system ubezpieczeń emerytalnych, rozbroił armię, ośmieszył nas za granicą, ale zapłaci za Smoleńsk i to jest sprawiedliwe."

Nie tylko to rozłożył, lista jest dużo dłuższa...
              FENIX Z POPIOŁÓW01770 | 25.01.2011 11:52
              link nadużycie odpowiedz
              @autor

aż dziw bierze, że TVN taki sondaż opublikowałsmile Szykują zmianę warty jak w PRL? Ciekawe na kogo- może kogoś jeszcze bardziej skrajnego gospodarczo?

10.04. w Warszawie będziemy, do zobaczenia!
              M.Janasik

STOWARZYSZENIE LEPSZY ŚWIAT4194 | 25.01.2011 11:57
              link nadużycie odpowiedz
              @Krzesimir - Retoryka jest bardzo wazna

dlaczego PO ma taki elektorat ? Gdyz wmowiano im inteligencje,wykpiono moherostwo,zawladnieto slowa postep,europejskosc itp. Slowem - upodlono przeciwnika.

To dziala.Podejrzewam,ze samo bycie inteligentnym i nie-moherem dalo partii PO zwycieskie glosy. Z obawy by nie byc posadzonym o zwiazki z nie tymi,co reprezentuja inny elektorat wyborca wybral to ,czego i tak nie uwazal za dobre.Wiec mocne slowa (jak zdrada,zdrajca) w dzisiejszym spoleczenstwie,sa jak najbardziej pozadane,dla odwrocenia tendencji wyborcy.Powinny byc powielane i wypowiadane w kolko,az do znudzenia.Jestem zdania,ze z grajacymi nie fair,trzeba grac ich metodami. Inaczej ,zawsze ,sie przegra.
              DETERGENT32943 | 25.01.2011 11:58
              link nadużycie odpowiedz
              @Krzesimir

//Bawimy się po prostu wszyscy. W psucie państwa i banalizację słów, od których powinna nam cierpnąć skóra.//

+!

Dokładnie tak. Skoro DT to zdrajca, to powinien stanąć przed plutonem egzekucyjnym. A jeśli się nie da, to należy zrobić przewrót/zamach/etc. Konsekwencji trochę by się przydało. No, ale tu nie o to chodzi, tylko o zrobienie smrodku, stworzenie odpowiednich skojarzeń. Sens słów jest tu najmniejszą przeszkodą i pierwszą ofiarą.

pzdr
              FUTRZAK2468555 | 25.01.2011 12:00
              link nadużycie odpowiedz
              POLAK PATRIoTA smile

Co do zdrady. Większość Polaków uważa, że Tusk nie zdradził. Sondaż wykonany zaraz po tym jak PiS przeprowadziło wściekły atak na premiera nazywając go zdrajcą. Ludzie nie uwierzyli w bajki PiSsmile
              ......................
    • snajper55 Jak krzyż smoleński z Krakowskiego 26.01.11, 13:12
      W zapomnieniu. Nikt mu nie złoży kwiatów na grobie, nikt lampki nie zapali. Gdyż jego najbliżsi dziś ludzie będą jakiemuś nowemu guru d... dłonie lizać.

S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka